پ چی شد این مصاحبه آنتونین جان ؟ چی شد ؟
ما بعد از عمری که حرفای عله رو شنیدیم میخواستیم کوییرل هم بشنویم دی:
باتشکر از همه.ایگور
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 4 اردیبهشت 1391 13:11
از: ل مزل زوزولـه .. گاو حسن سوسولـه!
پستها:
553

ها ! سلام العلیکم یا اهل الجادوگر !
با تشکر از مینروای عزیز که انگار همه ی سوالاشو از قبل بوسیله ی تله پاتی برای بنده فرستاده بود؛ منم یه چن تا سوال از مهمون امروز برنامه دارم :
من زیاد اطلاعات از گذشته و اینای شما ندارم، شاید دو سه ساله اومده باشم اما از تابستون پارسال فعال شدم و زیاد فسیل نیستم. اونجوری که از ظواهر بواطن پیداست شما دست عله رحمه المرلین و برکاته رو از عقب بستید، زندانیش کردین که دیگه این دور و ورا پیداش نشه !
بدون شک، هدف هر کسی توی این سایت ( اغلب ) اینه که فعالیت کنه و بقول معروف واسه خودش شاخ بشه. حتی من یه زمانی شوق ناظر شدن داشتم، اما حالا که هستم دیگه برام اهمیتی مثل سابق نداره .
آیا شما هم همینطور بودین ؟ الان که تاپ مدیر هستین، احساس سردی و بی میلی نمی کنین ؟ مخصوصا با تموم شدن هری پاتر ؟
هر عضو جدیدی که به جادوگران اضافه میشه، همیشه آواتار مدیرا و اینا رو از اون پائین مائینا می بینه. این حرفا رو میزنم چون خودم یه روز اینجوری بودم و هنوز هم هستم.
آیا بهتر نیست، هر کاربر جدیدی که پا به این سایت میزاره با خوشامد گویی از طرف مدیرا روبرو بشه که این نه تنها توی روحیه ش بلکه توی فعالیتش توی سایت هم تاثیر میزاره ؟
پیام شخصی مافلدا ی عزیز رو از این بحث خارج کنید، چون یه جور سیستم دیفالت سایته .
منظور من چیزی فراتر از ایناس، بطور مثال من از تابستون پیش که فعالیتم شروع شد، وقتی ابهامات برطرف شد، و راه خودمو پیدا کردم، سعی کردم به عنوان یک دوست به اعضای تازه وارد نزدیکتر شم و بدون دلیل و قید و شرط بهشون خوشامد بگم .
فکر نمی کنید اگه اعضا با مدیران رابطه دوستانه تر و صمیمانه تری داشته باشند، خیلی در روند بهبود سایت تاثیر داشته باشه ؟ ( منظورم چت و بگیر برو بالا و این حرفا نیست) منظورم اینه که جوری باشه که هر فرد بتونه به راحتی حرفاشو به مدیر یک سایت بزنه و با مشکلی در بیان مشکلش روبرو نشه . ( اینو میگم چون تجربه شخصی خودمه ) .
خب مرسی. الان دیگه چیزی یادم نمیاد، فقط چون تا امروز فرصت بود گفتم اون چیزی که تو ذهنمه رو بپرسم. اگر چیزی بود متعاقبا ( ؟ ) از طریق پخ خدمت خواهد رسید.
در آخر می خواستم بازم بخاطر وقتی که برای ما بچه های جادوگر میزارید تشکر کنم .
ممنون از همه .
روونا ریونکلا
17 . می . 2010
با تشکر از مینروای عزیز که انگار همه ی سوالاشو از قبل بوسیله ی تله پاتی برای بنده فرستاده بود؛ منم یه چن تا سوال از مهمون امروز برنامه دارم :
من زیاد اطلاعات از گذشته و اینای شما ندارم، شاید دو سه ساله اومده باشم اما از تابستون پارسال فعال شدم و زیاد فسیل نیستم. اونجوری که از ظواهر بواطن پیداست شما دست عله رحمه المرلین و برکاته رو از عقب بستید، زندانیش کردین که دیگه این دور و ورا پیداش نشه !
بدون شک، هدف هر کسی توی این سایت ( اغلب ) اینه که فعالیت کنه و بقول معروف واسه خودش شاخ بشه. حتی من یه زمانی شوق ناظر شدن داشتم، اما حالا که هستم دیگه برام اهمیتی مثل سابق نداره .
آیا شما هم همینطور بودین ؟ الان که تاپ مدیر هستین، احساس سردی و بی میلی نمی کنین ؟ مخصوصا با تموم شدن هری پاتر ؟
هر عضو جدیدی که به جادوگران اضافه میشه، همیشه آواتار مدیرا و اینا رو از اون پائین مائینا می بینه. این حرفا رو میزنم چون خودم یه روز اینجوری بودم و هنوز هم هستم.
آیا بهتر نیست، هر کاربر جدیدی که پا به این سایت میزاره با خوشامد گویی از طرف مدیرا روبرو بشه که این نه تنها توی روحیه ش بلکه توی فعالیتش توی سایت هم تاثیر میزاره ؟
پیام شخصی مافلدا ی عزیز رو از این بحث خارج کنید، چون یه جور سیستم دیفالت سایته .
منظور من چیزی فراتر از ایناس، بطور مثال من از تابستون پیش که فعالیتم شروع شد، وقتی ابهامات برطرف شد، و راه خودمو پیدا کردم، سعی کردم به عنوان یک دوست به اعضای تازه وارد نزدیکتر شم و بدون دلیل و قید و شرط بهشون خوشامد بگم .
فکر نمی کنید اگه اعضا با مدیران رابطه دوستانه تر و صمیمانه تری داشته باشند، خیلی در روند بهبود سایت تاثیر داشته باشه ؟ ( منظورم چت و بگیر برو بالا و این حرفا نیست) منظورم اینه که جوری باشه که هر فرد بتونه به راحتی حرفاشو به مدیر یک سایت بزنه و با مشکلی در بیان مشکلش روبرو نشه . ( اینو میگم چون تجربه شخصی خودمه ) .
خب مرسی. الان دیگه چیزی یادم نمیاد، فقط چون تا امروز فرصت بود گفتم اون چیزی که تو ذهنمه رو بپرسم. اگر چیزی بود متعاقبا ( ؟ ) از طریق پخ خدمت خواهد رسید.
در آخر می خواستم بازم بخاطر وقتی که برای ما بچه های جادوگر میزارید تشکر کنم .
ممنون از همه .
روونا ریونکلا
17 . می . 2010
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر «««
.
.
.
باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم!
شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!
I have updated a new yahoo account, plz add the last one!
.
.
.
باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم!
شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!
I have updated a new yahoo account, plz add the last one!
جزئیات کاربر

البته مینروا منظورم بود .
بعدشم یه سوالم جا موند . با اون مشکل ویرایش که من 2 سال باهاش در گیرم مجبور شدم یه پست دیگه بزنم :
یه موقع بود من و خیلی از افراد با اینکه با سابقه بودیم و حتی ناظر هم بودیم برای گرفتن یه شخصیت هایی پذیرفته نمی شدیم .
ولی الان .... ؟!
نظرتون در این مورد چیه ؟!
بعدشم یه سوالم جا موند . با اون مشکل ویرایش که من 2 سال باهاش در گیرم مجبور شدم یه پست دیگه بزنم :
یه موقع بود من و خیلی از افراد با اینکه با سابقه بودیم و حتی ناظر هم بودیم برای گرفتن یه شخصیت هایی پذیرفته نمی شدیم .
ولی الان .... ؟!
نظرتون در این مورد چیه ؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

هاها .
هیچ چیزی جز این مصاحبه ی جذاب نمی تونست منو راغب کنه پست بزنم .
البته ایگور جان راضی با رازی فرق داره .
چند تا سوال :
تا اونجایی که یادمه پس از اون مسائل که پیش اومد و خودتون میدونید شما اولین کسی بودید که حدود 4 سال پیش منو ناظر سایت کردید تو سال 84 بود فکر کنم . اون موقع با این که من فعالیت گسترده ای داشتم ولی باز کلی طول کشید و وبررسی شد چرا بعد ها که سایت هم باز به شلوغی همون موقع بود تو انتخاب ناظر خوب کار نشد . ( لطفا نگید انتخاب ناظر درست بوده )
سوال بعدی :
بدون شک شما طبق گفته ی انتونی پر حوصله ترین و ... مدیری هستید که سایت به خودش دیده . به نظر من هم شما با جنبه ترید فرد سایت هستید . رمز این ثبات شما چیه ؟!
سوال بعدی :
یه موقع باعث ایجاد انگیزه در افراد سایت می شدید . مثلا خود من موقعی که دیگه داشتم از نظارت خسته می شدم و بی انگیزه این شما بودید که با کار بی سایقه برای شما در ترین ها به من رای دادید که این حس قدر شناسی رو من در اون مورد هنوز دارم !
پس چرا الان دیگه از این کارها نمی کنید ؟!
انگیزه ی خودتون اومده پایین ؟! یا دلیل دیگه ای داره ؟!
با تشکر :
فرانک روبیوس مینزوا وزیر !
هیچ چیزی جز این مصاحبه ی جذاب نمی تونست منو راغب کنه پست بزنم .
البته ایگور جان راضی با رازی فرق داره .
چند تا سوال :
تا اونجایی که یادمه پس از اون مسائل که پیش اومد و خودتون میدونید شما اولین کسی بودید که حدود 4 سال پیش منو ناظر سایت کردید تو سال 84 بود فکر کنم . اون موقع با این که من فعالیت گسترده ای داشتم ولی باز کلی طول کشید و وبررسی شد چرا بعد ها که سایت هم باز به شلوغی همون موقع بود تو انتخاب ناظر خوب کار نشد . ( لطفا نگید انتخاب ناظر درست بوده )
سوال بعدی :
بدون شک شما طبق گفته ی انتونی پر حوصله ترین و ... مدیری هستید که سایت به خودش دیده . به نظر من هم شما با جنبه ترید فرد سایت هستید . رمز این ثبات شما چیه ؟!
سوال بعدی :
یه موقع باعث ایجاد انگیزه در افراد سایت می شدید . مثلا خود من موقعی که دیگه داشتم از نظارت خسته می شدم و بی انگیزه این شما بودید که با کار بی سایقه برای شما در ترین ها به من رای دادید که این حس قدر شناسی رو من در اون مورد هنوز دارم !
پس چرا الان دیگه از این کارها نمی کنید ؟!
انگیزه ی خودتون اومده پایین ؟! یا دلیل دیگه ای داره ؟!
با تشکر :
فرانک روبیوس مینزوا وزیر !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام منم یه سری سوال های به خدمت کوییرل دارم:
1-متولد چه ماهی هستی ؟
2-از جادوگران رازی هستی ؟
3-با هری پاتر دوست هستی ؟
4-از کدوم بازیگر هری خوشت میاد ؟
5-سعی میکنی با اعضا چطوری رفتار کنی ؟
6-تا به حال مسافرت خارج از کشور رفتی؟
7-شوخ طبع هستی ؟
8-شعار هات چیه ؟
9-به غیر جادوگران عضو سایتی هم باز هستی ؟
همینا بود سوالام . لطفا جواب بده کوییی جون
بای
1-متولد چه ماهی هستی ؟
2-از جادوگران رازی هستی ؟
3-با هری پاتر دوست هستی ؟
4-از کدوم بازیگر هری خوشت میاد ؟
5-سعی میکنی با اعضا چطوری رفتار کنی ؟
6-تا به حال مسافرت خارج از کشور رفتی؟
7-شوخ طبع هستی ؟
8-شعار هات چیه ؟
9-به غیر جادوگران عضو سایتی هم باز هستی ؟
همینا بود سوالام . لطفا جواب بده کوییی جون
بای
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
*We Love Slyterin*
* We Love Order Phoenix*
I am Igor Karkaroff
[url=ht
* We Love Order Phoenix*
I am Igor Karkaroff
[url=ht
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/25
آخرین ورود: دوشنبه 22 دی 1404 12:16
از: در عقب، صندلی جلو!
پستها:
1316

به! كويي جون خودمونه كه!
كويي بگو ببينم تو عمامت چند كيلو سير قايم كردي؟
آيا عمامه تو تو خواب برميداري؟
زير عمامت مو هم داري يا كچلي مثل ارباب؟
اگه يه روز عمامه ات كثيف بشه چي كار ميكني؟
تا حالا چند تا پيام تو چتر دادي؟

و اينك اصل سوال ها:
چرا ديگه توي ايفاي نقش فعاليت نميكني؟ خيلي مدير ها مثل همين برادر دالاهوف هم به مديريت ميرسن و هم تو ايفاي نقش فعاليت دارن.
چه جوري تو اين سايت عضو شدي؟
فكر ميكني اگه دو هفته به نت دسترسي نداشته باشي چه بلايي سر سايت بياد؟
تا كي تو سايت مديريت ميكني؟
پي نوشت: برادر دالاهوف! چرا همش يا قديمي يا جديد؟ اين دفعه با يك عضو متوسط العضو مصاحبه كنيد! بنده روونا رو پيشنهاد ميكنم. لي اگر قديمي خواستيد فرد ويزلي هم گزينه ي خوبيه.
پي نوشت دو: آقا نميشه هنوز جواب مصاحبه قبلي با مافلدا نيومده مصاحبه جديد راه بندازيد! من جوابمو ميخوام
كويي بگو ببينم تو عمامت چند كيلو سير قايم كردي؟
آيا عمامه تو تو خواب برميداري؟
زير عمامت مو هم داري يا كچلي مثل ارباب؟
اگه يه روز عمامه ات كثيف بشه چي كار ميكني؟
تا حالا چند تا پيام تو چتر دادي؟

و اينك اصل سوال ها:
چرا ديگه توي ايفاي نقش فعاليت نميكني؟ خيلي مدير ها مثل همين برادر دالاهوف هم به مديريت ميرسن و هم تو ايفاي نقش فعاليت دارن.
چه جوري تو اين سايت عضو شدي؟
فكر ميكني اگه دو هفته به نت دسترسي نداشته باشي چه بلايي سر سايت بياد؟
تا كي تو سايت مديريت ميكني؟
پي نوشت: برادر دالاهوف! چرا همش يا قديمي يا جديد؟ اين دفعه با يك عضو متوسط العضو مصاحبه كنيد! بنده روونا رو پيشنهاد ميكنم. لي اگر قديمي خواستيد فرد ويزلي هم گزينه ي خوبيه.
پي نوشت دو: آقا نميشه هنوز جواب مصاحبه قبلي با مافلدا نيومده مصاحبه جديد راه بندازيد! من جوابمو ميخوام
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1389/2/25 18:12:41
هیچی به هیچی!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 21 اردیبهشت 1391 21:05
از: دست رفته کسی که با الکس کل کل کنه! :دی
پستها:
152

فقط تا دوشنبه وقت داریم ؟ پس بشتابیم !
پروفسور کوییرل گرامی و محترم و با اعتبار و بزرگ و اینا :
1. لطفا نظرتون رو درباره ی کلمات زیر در یک یا چند کلمه بیان کنید .
عله :
رولینگ :
ایفای نقش :
چت باکس :
اعضای قدیمی :
اعضای جدید :
2. چگونه با سایت آشنا شدید ؟
3. آیا از اینکه ناظر و مدیر سایت هستید خوشحالید ؟
4. آیا توی سایت فانتزی دیگری عضو هستید ؟
5. به نظر شما چرا سایت جدیدا انقدر خلوت شده ؟ از نظر شما با توجه به این که دیگه هری پاتر تموم شده ، تابستون دوباره سایت مثل سالهای پیش شلوغ میشه ؟
میخواستم سوال شیش رو هم بپرسم ولی به خودم گفتم دیگه پررو نشو !
آنتونین ، سوالامو پاک نکنیا ! سوالای به این خوبی !
غررررر . . . جیززززززززز . . . وررررررررر . . . تماس فرت !
پروفسور کوییرل گرامی و محترم و با اعتبار و بزرگ و اینا :
1. لطفا نظرتون رو درباره ی کلمات زیر در یک یا چند کلمه بیان کنید .
عله :
رولینگ :
ایفای نقش :
چت باکس :
اعضای قدیمی :
اعضای جدید :
2. چگونه با سایت آشنا شدید ؟
3. آیا از اینکه ناظر و مدیر سایت هستید خوشحالید ؟
4. آیا توی سایت فانتزی دیگری عضو هستید ؟
5. به نظر شما چرا سایت جدیدا انقدر خلوت شده ؟ از نظر شما با توجه به این که دیگه هری پاتر تموم شده ، تابستون دوباره سایت مثل سالهای پیش شلوغ میشه ؟
میخواستم سوال شیش رو هم بپرسم ولی به خودم گفتم دیگه پررو نشو !
آنتونین ، سوالامو پاک نکنیا ! سوالای به این خوبی !
غررررر . . . جیززززززززز . . . وررررررررر . . . تماس فرت !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"Only Raven"
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

از مافلدا که بگذریم
حقیقت اینه که دوستان، من میخواستم با افراد تازه وارد مصاحبه کنم اما چند نفری که براشون پی ام زدم قبول نکردن و بنابراین دوباره رفتم سراغ قدیمی ها.
دفعه بعد هم دوباره سعیمو میکنم تا یه فرد تازه وارد مناسب برای مصاحبه پیدا کنم. اما اگه یادتون باشه در شروع دوباره فعالیت این تاپیک در جواب این سوال که دوست دارید کی به قلم پر دعوت شه در بین اعضایی که پست زدن اکثرا خواسته بودن با پرفسور کوییرل مصاحبه بشه.
پس مهمان بعدی قلم پر: با ثبات ترین و با حوصله ترین مدیریه که تا حالا جادوگران به خودش دیده. در باره ایشون توضیح زیادی لازم نیست چون اینقدر رنک جادوگر سال و ماه گرفته که نگو.
شما تا دوشنبه فرصت دارید سوالتتونو از پرفسور کوییرل بپرسید.
حقیقت اینه که دوستان، من میخواستم با افراد تازه وارد مصاحبه کنم اما چند نفری که براشون پی ام زدم قبول نکردن و بنابراین دوباره رفتم سراغ قدیمی ها.دفعه بعد هم دوباره سعیمو میکنم تا یه فرد تازه وارد مناسب برای مصاحبه پیدا کنم. اما اگه یادتون باشه در شروع دوباره فعالیت این تاپیک در جواب این سوال که دوست دارید کی به قلم پر دعوت شه در بین اعضایی که پست زدن اکثرا خواسته بودن با پرفسور کوییرل مصاحبه بشه.
پس مهمان بعدی قلم پر: با ثبات ترین و با حوصله ترین مدیریه که تا حالا جادوگران به خودش دیده. در باره ایشون توضیح زیادی لازم نیست چون اینقدر رنک جادوگر سال و ماه گرفته که نگو.
شما تا دوشنبه فرصت دارید سوالتتونو از پرفسور کوییرل بپرسید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج