جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

112 کاربر(ها) آنلاین هستند (101 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
110 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: جمعه 20 شهریور 1388 13:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام عمو

زود تند سريع بوگو عيالات كيه !؟ هين!؟

نظرت راجع به اواتارم چيه !؟

تو كار شناسه هاي مليوني هستي !؟

پرسي رو ترجيح ميدي يا بز هاتو !؟

مرسي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا يكي ؛ زن يكي ، يكي !

"تا دنیا دنیاست ابی مال ماست / ما قهرمانیم جام تو دست ماست"
ارسال شده در: پنجشنبه 19 شهریور 1388 13:04
نمایش جزئیات
آفلاین
بـــــــــه!

1- آزکابان رو چقدر دوست دارید؟

2-نظرتون راجع به اون روزای نزدیک انتخابات که این قدر با هم رفیق بودیم چیه؟

3-چی شد که تصمیم گرفتید بزستان رو بزنید؟

4-نظرتون راجع به این ناظرای جدید چیه؟ ( )

5-من بار ها از شما دیده م که وقتی به شما چیزی میگم توی چت یا جاهای دیگه، با خونسردی بی نظیری که دارید، طوری جوابمو میدین که یه جورایی پشیمون میشم.اصن این برای همه صدق میکنه!دلیل اصلی این موضوع رو چی میدونید؟

همین!متشکرم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]Catch me in my Mer
ارسال شده در: پنجشنبه 19 شهریور 1388 12:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سيلام خدمت آبر بزچرون ...
اولين سوال
با اين كلمات جمله بساز ...
بز - پشمك - ژانگولرانه - منگل - جيغ - جيمز

2 - بدترين فحشي كه دادي رو بگو ... ( خواهشا تريپ مثبت بر نداري و بگي بد ترين فحشي كه دادم ،‌ ( بچه بد ) بوده !‌ )

3-اگر ميتونستي كسي رو بلاك كني ، اون يه نفر كي بود ؟

4-چقدر از پرسي ويزلي بدت مياد ...

5-دوست داري تو اونو توجيه كني ، يا اون تو رو ؟

ساندويچ بلغاري رو بيشتر دوست داري يا بز ها ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روفوس اسكريم جیور در 1388/6/19 13:36:27
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
ارسال شده در: پنجشنبه 19 شهریور 1388 10:03
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب منم بیام چند تا سوال ارزشی بپرسم!

1. چقدر منو دوس داری؟
2. مرد و مردونه،من بهترم یا بقیه کاربرا!
3.چرا سنت مانگو رو پاک کردی!؟دلیلت چی بود!
4. مشکل درکی من رو توضیح بده من تفهیم بشم!
5. بیل ناظری بهتره یا پست ارزشی!
6. به غیر استعفای بعضی ها، چه چیزای دیگه ای رو از چشم ما می بینی؟
7. واترپلو بازی کردن ارزشی تره یا خواستگاری رفتن لرد سیاه؟
8. ارزشی ترین کاربر سایت کیه؟!
9. غیر ارزشی ترین کاربر کیه؟!
10. اگه می تونستی یکیو همین الان از سایت بندازی بیرون! اون کی بود!؟

همینا دیگه! فعلا همین سوالا به ذهنم میاد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Toujours pur

" به خاطر یک مشت سوژه "

[b][size=small]�
ارسال شده در: پنجشنبه 19 شهریور 1388 06:54
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال از آبرفورث!

1. وقتی فهمیدی من کیم چه احساسی داشتی؟ ناراحت شدی؟ خواستی سر به تنم نباشه؟خوشحال شدی به قولم عمل کردم برگشتم؟

2. شایعه شده به خاطر ارزشی ها می خوای از نظارت استعفا بدی... با توجه به این که ناظر ماه شدی (تبریک... بهتم میاد!) چقدر این شایعه درسته؟

3. تاپیک مرد علاقت توسایت؟!

4. تعریفت از یک ناظر خوب چیه؟ به نظر خودت ناظر خوبی هستی؟

5. نظرت در مورد سوژه ی شهردار بودن و ویرایش با بیل چیه؟

فعلا همینا دیگه!
ممنون آبر جون! به خاطر کلی تا چیز!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرگوس فیلچ در 1388/6/19 6:56:45
ارزشی قوزدار

[img]http://
ارسال شده در: چهارشنبه 18 شهریور 1388 22:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بدلیل مشغله ی بسیار زیاد از این تاپیک قافل موندم !

نقل قول:
یادم افتاد... راستی می‌خواستم به خاطر پیشرفتت تحسینت کنم. دیگه کاربرد درست کسره و «ه» رو به خوبی یاد گرفتی و درست می‌نویسی: مهمانِ رو نیومدی مهمانه بنویسی.

بالاخره وقتی آدم یه راهنمای خوب داشته باشه که توی نظراتِ خصوصی وبلاگش راهنماییش کنه ، همینطوری پیشرفت میکنه دیگه ! نه ؟!

درسته ، دو سوال رو جواب نداده بودم ، یعنی فراموش کرده بودم ، میخواستم بعد بهش جواب بدم که یادم رفت

نقل قول:
45- نظرت در مورد کتاب هفتم هري پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلي داستانش چي هست ؟ و تو اگر جاي نويسنده بودي چطور تموم ميکردي کتاب رو ؟

به نظرم اونطور که میگن نبود ! کسی که چند سال یک کتابی رو دنبال میکنه ، هر کاری بکنی نمیتونی راضیش بکنی برای آخر داستان ! یعنی اگر رولینگ همینطوری مینوشت ، ملت ناراضی بودن ، اگر میزد هری رو میکشت و لرد رو میکشت ، بازم ناراضی بودن ، اگر هری رو میکشت لرد رو نمیکشت ، بازم ناراضی ، اگر همه شخصیتا رو میکشت بازم ناراضی ، اگر همه شخصیتا رو زنده میذاشت بازم ناراضی ، اگر شخصیت های مرده رو هم زنده میکرد بازم ناراضی ! کلا هر کاری کنی نمیتونی ملت رو راضی کنی ! به نظر من خوب بود

نقل قول:
42- از چه زمانی وبلاگ نویسی رو شروع کردی. به نظرت وبلاگ نویسی چه فرقی با نوشتن توی سایت داره؟ تا حالا فکر کردی که خودت نوشتن یه کتاب رو شروع کنی؟ اگه نه، الان فکر کن که دلت می خواست درمورد چه سوژه ای داستان بنویسی؟ چه سبکی؟

امم ، فکر میکنم چهار سال میشه که وبلاگ مینویسم ، اوایل به وبلاگ داشتم که در مورد کامپیوتر و اینا مینوشتم و دریغ از یک دونه نظر ولی خب ، وبلاگِ فعلیم خوبه ! وقتی یه پست میزنی که مثلا چهل تا یا هفتاد تا نظر میدن ، هی ترغیب میشی برای بیشتر نوشتن و بهتر نوشتن !

در مورد فرقش با سایت اینه که میتونی راحت تر بنویسی ! میتونی اونطوری که دوست داری بنویسی ، میتونی اونطوری که دوست داری منظورتو بگی ، میتونی از کلماتی که دوست داری استفاده کنی ! البته ، این رو هم بگم که نوشتن توی وبلاگ خیلی سخت تر از نوشتن توی سایته ! از اونجایی که فکر میکنم مخاطبانِ وبلاگم بیشتر از مخاطبانِ پستام توی سایت هستن ، مجبورم که بیشتر رعایت کنم و اقتضاها رو نگه دارم . ولی خب ، دل نوشت ها رو دوست دارم و مینویسم ... سعی میکنم طوری هم بنویسم که هم چیزایی که میخوام رو گفته باشم ، هم دوستی که میاد وبلاگم رو میخونه خسته نشه ! حالا یا سعی میکنم موضوعش جالب باشه ، یا طنز و طرز گفتارش

امم ، در موردِ کتاب هم ، آره فکر کردم ، بزودی هم شروع میکنم نوشتنش رو ! امم ، نمیدونم ، شاید سبکش تلفیقی از طنز و جدی باشه ! به یه سوژه اولیه نیاز داشتم که دارم پیداش میکنم !

بازم تشکر میکنم از مورگانای عزیز بابتِ مصاحبه خیلی خوبش ...

مهمان برنامه بعدی : آبرفورث دامبلدور

تا سه روز آینده میتونید سوالاتتون رو بپرسید .

* اگر میخواید از سوالاتتون استفاده بشه در مصاحبه ، سوال های خوب و جدید بپرسید ! سوال های من رو اینجا کپی پیست نکنید !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 11 شهریور 1388 00:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خوب، همونطوری که انتظار داشتم، جواب های صادقانه‌ی دقیقی به سوالا دادی. ممنون.

در ضمن، مصاحبه‌ای که من از پیوست پستت برداشتم، توش جواب سوالای 42 و 45 داده نشده بود. حالا برو خودتو توجیه کن ببینم.

نقل قول:
آبجی ! :X امم ، دوسش دارم ، هم نوشتنش رو ، هم شخصیتش رو ، خیلی دوست دارم افتخار بده و بیاد از نزدیک ببینمش ، ولی از اونجایی که بی معرفته ، با ملت قرار میذاره و به ما خبر نمیده ! امم ، توی دعوا ها تحسینش میکنم ، تنها کسیه که وقتی دعوا میکنه با کسی ، دعوا کردن و حرفایی که میزنه شدیدا میره روی اعصابم ، طوری که اگه دم دست باشه ، حتما هارد توجیه میشه :D

لطف داری. از همه نظر.
درمورد قرار گذاشتن و خبر ندادن... خوب... من با تدی هماهنگ کرده بودم. نمی دونستم شما درست فرداش میتینگ دارین. وقتی هم فهمیدم نمیشد بیام مگر اینکه شما میتینگ رو یه روز عقب مینداختین که من فکر کردم خودخواهیه همچین چیزی رو بخوام. منم نمی‌تونستم فرداش بیام چون داشتیم می‌رفتیم دماوند و برنامه‌ش قبلا چیده شده بود.

درواقع به خاطر دیدن تدی رفتنمونو یه روز عقب انداخته بودم. کم سعادت بودم دیگه... هرچند انگار خوب شد! وگرنه من و تو دچار درگیری فیزیکی می‌شدیم و همو شپلخ می‌کردیم. من تو دعوا کم نمیارم. می‌دونی که؟

نقل قول:
اینطوری شد که معلم شیمیمون ایده توجیه شدن رو بهم داد ، خیلی معلم ِ گولاخی بود :D

اصولا شیمیدان جماعت به شدت سوژه‌پردازن.

نقل قول:
دلیل اینکه مصاحبه رو به تو دادم این بود که من میدونم که مصاحبه کننده خوبی هستی و خوشحالم که تو این مصاحبه رو انجام دادی

ایول معرفت.

نقل قول:
سوالت اشتباه بود ، پیشنهادت برای مهمان بعدی کی هست نه ، باید بگی دستور میدی کی مهمانِ بعدی باشه

چه کنیم دیگه... سوالات اشتباه زیادی از ملت پرسیدی، دامن (شایدم پاچه‌ی) خودتو گرفت.

یکی دو تا نکته‌ی دیگه هم می‌خواستم بگم که یادم رفت.

مرسی وقت گذاشتی و به سوالا جواب دادی.

اون دوتا سوالی که جا انداختی رو هم زودتر جواب بده.

----------------

ویرایش:

یادم افتاد... راستی می‌خواستم به خاطر پیشرفتت تحسینت کنم. دیگه کاربرد درست کسره و «ه» رو به خوبی یاد گرفتی و درست می‌نویسی: مهمانِ رو نیومدی مهمانه بنویسی. ()

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/6/11 3:10:38
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 شهریور 1388 22:37
نمایش جزئیات
آفلاین
خوندم ... جالب بود ، منتهی خیلیش تکراری و از پیش حدس زده شده !

البته طب عادت همیشگی بیشتر جاهایی رو میخونم که مربوط به خودمه .... کی حال داره کلی حرف رو بخونه :دی

آها راستی فریز قضیه داره ... منتهی تو بگو دیگه از چی بدت میاد و باعث میشه حال کنی ، من به اسمم اضافه کنم

چیزی هم یادم نمیاد نقل قول کنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری فریز باود در 1388/6/10 22:46:34
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 شهریور 1388 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مصاحبه خودم رو پیوست میکنم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 58.56 KB; بازدیدها: 19
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 7 شهریور 1388 23:25
نمایش جزئیات
آفلاین
اینم مصاحبۀ پرسی که امیدوارم پیوستش درست از آب دربیاد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 28.13 KB; بازدیدها: 20