زود تند سريع بوگو عيالات كيه !؟ هين!؟

نظرت راجع به اواتارم چيه !؟
تو كار شناسه هاي مليوني هستي !؟
پرسي رو ترجيح ميدي يا بز هاتو !؟

مرسي
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

)

یادم افتاد... راستی میخواستم به خاطر پیشرفتت تحسینت کنم. دیگه کاربرد درست کسره و «ه» رو به خوبی یاد گرفتی و درست مینویسی: مهمانِ رو نیومدی مهمانه بنویسی.

45- نظرت در مورد کتاب هفتم هري پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلي داستانش چي هست ؟ و تو اگر جاي نويسنده بودي چطور تموم ميکردي کتاب رو ؟
کلا هر کاری کنی نمیتونی ملت رو راضی کنی ! به نظر من خوب بود 42- از چه زمانی وبلاگ نویسی رو شروع کردی. به نظرت وبلاگ نویسی چه فرقی با نوشتن توی سایت داره؟ تا حالا فکر کردی که خودت نوشتن یه کتاب رو شروع کنی؟ اگه نه، الان فکر کن که دلت می خواست درمورد چه سوژه ای داستان بنویسی؟ چه سبکی؟
ولی خب ، وبلاگِ فعلیم خوبه ! وقتی یه پست میزنی که مثلا چهل تا یا هفتاد تا نظر میدن ، هی ترغیب میشی برای بیشتر نوشتن و بهتر نوشتن !

حالا برو خودتو توجیه کن ببینم. 
آبجی ! :X امم ، دوسش دارم ، هم نوشتنش رو ، هم شخصیتش رو ، خیلی دوست دارم افتخار بده و بیاد از نزدیک ببینمش ، ولی از اونجایی که بی معرفته ، با ملت قرار میذاره و به ما خبر نمیده ! امم ، توی دعوا ها تحسینش میکنم ، تنها کسیه که وقتی دعوا میکنه با کسی ، دعوا کردن و حرفایی که میزنه شدیدا میره روی اعصابم ، طوری که اگه دم دست باشه ، حتما هارد توجیه میشه :D

من تو دعوا کم نمیارم. میدونی که؟ 
اینطوری شد که معلم شیمیمون ایده توجیه شدن رو بهم داد ، خیلی معلم ِ گولاخی بود :D

دلیل اینکه مصاحبه رو به تو دادم این بود که من میدونم که مصاحبه کننده خوبی هستی و خوشحالم که تو این مصاحبه رو انجام دادی

سوالت اشتباه بود ، پیشنهادت برای مهمان بعدی کی هست نه ، باید بگی دستور میدی کی مهمانِ بعدی باشه![]()

(
)