جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 21 شهریور 1388 03:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام آبر جون! خیلی نامردی

1. چرا اسم من رو دو دره کردی؟ چرا از اسم من سو استفاده کردی؟ چرا دم به دیقه میگی جونیور؟ چرا اسم من؟ چرا نمیگی تام؟ چرا نمیگی پرسیوال؟ چرا میگی جونیور؟

2. کپی رایت جونیور هم بای خودمه چونکه من بارتی کراوچ جونیور بودم. قبل از اینکه بارتی کراوچ پدر از سایت بره و بعدها شدم بارتی کراوچ. نظرت در مورد کپی رایت این کلمه چیه؟

3. ما زیاد فرصت نبود همدیگه رو بشناسیم. نظرت در مورد من چیه و کلا اگه ما بیشتر با هم آشنا و دوست بودیم و اینا چی میشد؟

سؤال دیگه ای نیست فیلا :دی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 21 شهریور 1388 03:21
نمایش جزئیات
آفلاین
آبر

یکی از دوستای خوب و گل من.
1- چرا آبر؟ چرا بزچرون؟ چرا فامیل دامبل؟
2-نظرت در مورد مدیران چیه؟ در مورد کوییرل چطور؟ چطور مدیری میبین مدیران سایتو؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مونتگومری در 1388/6/21 3:50:07
تا زمانی که عشق دوستان هست، مونتی هرگز فراموش نخواهد شد!!

[i][b][color=669933]"از این به بعد قبل از
ارسال شده در: شنبه 21 شهریور 1388 03:18
نمایش جزئیات
آفلاین
آبر جان !

1-آيا شما هلو هستي؟اگر هلو نيستي پس چه كسي در سايت هلو هست؟آيا به نظرتون عضوي وجود داره كه مشابه هلو باشه و بشه خوردتش؟ !

2-آيا شما چرا چگونه ؟

3-(در راستاي اينكه لج پرسي در بياد):

خودتو كامل معرفي كن ،اسم و شهر و سن و چند تا برادر و خواهريد؟
چجوري با جادوگران آشنا شدي؟
كدوم شكلكو دوست داري؟
كدوم سوال مصاحبه از همه بهتر بود؟
پيشنهادت براي مهمون بعدي؟
ترين هاي نويسندگي رو بگو بينم !

---------
آبر جان كدوم رنك رو دوست داري بگيري؟قبول دارم كه رنك خيلي چيز بي ارزشي شده ولي حالا فرض كن يه چيز با ارزش بود ،كدوم رنك رو بيشتر دوست داري؟

آبرفورث تو كتاب تو نظرت چه شخصيتيه؟يه توضيحي در موردش بده !

طرفدار كدوم تيم تو باشگاه هاي ايران هستي؟اگر پرسپوليسي هستي از همين الان ميگم كه ميام لندن رو به گند ميكشم !يعني چي آقا؟

آيا نارنجي رو دوست داري؟اگر دوست داري غلط كردي دوست داري.چرا سبز رو دوست نداري؟ !

آيا تا به حال شده سر يه مساله تو سايت به شدت بزني زير گريه و خيلي گريه كني؟آيا شده تا حالا به خاطر سايت به فكر خودكشي بيفتي؟

آيا شما زورت به يه مورچه ميرسه؟اگر ميرسه خجالت نميكشي كه اين موجود زحمت كش رو ميكشي؟نه ميخوام بدونم تو چيكاره اي كه مورچه رو ميكشي؟تو چيكاره اي ميبري زندانيش ميكنه و شكنجش ميكني؟تو چيكاره اي روشون بي ناموسي انجام ميدي؟مگه من مرلين نيستم ،پس چرا تو ميكشيش؟چرا اعتراف ميگيري ازش؟

همينا فعلن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=6600FF][font=Arial][url
ارسال شده در: شنبه 21 شهریور 1388 01:49
نمایش جزئیات
آفلاین
جونیور ...ریش دراز شماره دو!

1-منشا پیدایش "جونیور"تو این سایت خودتی؟چه احساسی بهت دست میداد وقتی بزرگترین و مخوفترین جادوگر قرن رو "جونیور"خطاب میکردی؟!اصلا احساس ترس یا خطر نکردی؟

2-اگه یه روز قرار باشه از سایت بری دوست داری قبلش چه کارایی انجام داده باشی؟(مثلا ناظر انجمن خاصی یا حتی مدیر شده باشی یا کدوم رنکا رو گرفته باشی.)

3-ابرفورث کتاب واقعا برات جذاب بود یا ضمن ایفای نقش تو سایت باهاش آشنا و بهش علاقمند شدی؟اگه شناسه آلبوس دامبلدور خالی بود ترجیح میدادی به جای ابرفورث، ریش دراز شماره یک بشی؟

4-قبلا لازم نبود شخصیتهایی که انتخاب میکنیم حتما از کتاب باشن.اگه اون قانون هنوزم اجرا میشد چه شخصیتی رو میساختی؟ساحره یا جادوگر؟از کدوم گروه؟

بیا این بزاتم جمع کن.همه علفهای خونه ریدلو خوردن.خودتون چراگاه ندارین؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 شهریور 1388 13:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام عمو

زود تند سريع بوگو عيالات كيه !؟ هين!؟

نظرت راجع به اواتارم چيه !؟

تو كار شناسه هاي مليوني هستي !؟

پرسي رو ترجيح ميدي يا بز هاتو !؟

مرسي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا يكي ؛ زن يكي ، يكي !

"تا دنیا دنیاست ابی مال ماست / ما قهرمانیم جام تو دست ماست"
ارسال شده در: پنجشنبه 19 شهریور 1388 13:04
نمایش جزئیات
آفلاین
بـــــــــه!

1- آزکابان رو چقدر دوست دارید؟

2-نظرتون راجع به اون روزای نزدیک انتخابات که این قدر با هم رفیق بودیم چیه؟

3-چی شد که تصمیم گرفتید بزستان رو بزنید؟

4-نظرتون راجع به این ناظرای جدید چیه؟ ( )

5-من بار ها از شما دیده م که وقتی به شما چیزی میگم توی چت یا جاهای دیگه، با خونسردی بی نظیری که دارید، طوری جوابمو میدین که یه جورایی پشیمون میشم.اصن این برای همه صدق میکنه!دلیل اصلی این موضوع رو چی میدونید؟

همین!متشکرم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]Catch me in my Mer
ارسال شده در: پنجشنبه 19 شهریور 1388 12:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سيلام خدمت آبر بزچرون ...
اولين سوال
با اين كلمات جمله بساز ...
بز - پشمك - ژانگولرانه - منگل - جيغ - جيمز

2 - بدترين فحشي كه دادي رو بگو ... ( خواهشا تريپ مثبت بر نداري و بگي بد ترين فحشي كه دادم ،‌ ( بچه بد ) بوده !‌ )

3-اگر ميتونستي كسي رو بلاك كني ، اون يه نفر كي بود ؟

4-چقدر از پرسي ويزلي بدت مياد ...

5-دوست داري تو اونو توجيه كني ، يا اون تو رو ؟

ساندويچ بلغاري رو بيشتر دوست داري يا بز ها ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روفوس اسكريم جیور در 1388/6/19 13:36:27
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
ارسال شده در: پنجشنبه 19 شهریور 1388 10:03
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب منم بیام چند تا سوال ارزشی بپرسم!

1. چقدر منو دوس داری؟
2. مرد و مردونه،من بهترم یا بقیه کاربرا!
3.چرا سنت مانگو رو پاک کردی!؟دلیلت چی بود!
4. مشکل درکی من رو توضیح بده من تفهیم بشم!
5. بیل ناظری بهتره یا پست ارزشی!
6. به غیر استعفای بعضی ها، چه چیزای دیگه ای رو از چشم ما می بینی؟
7. واترپلو بازی کردن ارزشی تره یا خواستگاری رفتن لرد سیاه؟
8. ارزشی ترین کاربر سایت کیه؟!
9. غیر ارزشی ترین کاربر کیه؟!
10. اگه می تونستی یکیو همین الان از سایت بندازی بیرون! اون کی بود!؟

همینا دیگه! فعلا همین سوالا به ذهنم میاد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Toujours pur

" به خاطر یک مشت سوژه "

[b][size=small]�
ارسال شده در: پنجشنبه 19 شهریور 1388 06:54
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال از آبرفورث!

1. وقتی فهمیدی من کیم چه احساسی داشتی؟ ناراحت شدی؟ خواستی سر به تنم نباشه؟خوشحال شدی به قولم عمل کردم برگشتم؟

2. شایعه شده به خاطر ارزشی ها می خوای از نظارت استعفا بدی... با توجه به این که ناظر ماه شدی (تبریک... بهتم میاد!) چقدر این شایعه درسته؟

3. تاپیک مرد علاقت توسایت؟!

4. تعریفت از یک ناظر خوب چیه؟ به نظر خودت ناظر خوبی هستی؟

5. نظرت در مورد سوژه ی شهردار بودن و ویرایش با بیل چیه؟

فعلا همینا دیگه!
ممنون آبر جون! به خاطر کلی تا چیز!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرگوس فیلچ در 1388/6/19 6:56:45
ارزشی قوزدار

[img]http://
ارسال شده در: چهارشنبه 18 شهریور 1388 22:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بدلیل مشغله ی بسیار زیاد از این تاپیک قافل موندم !

نقل قول:
یادم افتاد... راستی می‌خواستم به خاطر پیشرفتت تحسینت کنم. دیگه کاربرد درست کسره و «ه» رو به خوبی یاد گرفتی و درست می‌نویسی: مهمانِ رو نیومدی مهمانه بنویسی.

بالاخره وقتی آدم یه راهنمای خوب داشته باشه که توی نظراتِ خصوصی وبلاگش راهنماییش کنه ، همینطوری پیشرفت میکنه دیگه ! نه ؟!

درسته ، دو سوال رو جواب نداده بودم ، یعنی فراموش کرده بودم ، میخواستم بعد بهش جواب بدم که یادم رفت

نقل قول:
45- نظرت در مورد کتاب هفتم هري پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلي داستانش چي هست ؟ و تو اگر جاي نويسنده بودي چطور تموم ميکردي کتاب رو ؟

به نظرم اونطور که میگن نبود ! کسی که چند سال یک کتابی رو دنبال میکنه ، هر کاری بکنی نمیتونی راضیش بکنی برای آخر داستان ! یعنی اگر رولینگ همینطوری مینوشت ، ملت ناراضی بودن ، اگر میزد هری رو میکشت و لرد رو میکشت ، بازم ناراضی بودن ، اگر هری رو میکشت لرد رو نمیکشت ، بازم ناراضی ، اگر همه شخصیتا رو میکشت بازم ناراضی ، اگر همه شخصیتا رو زنده میذاشت بازم ناراضی ، اگر شخصیت های مرده رو هم زنده میکرد بازم ناراضی ! کلا هر کاری کنی نمیتونی ملت رو راضی کنی ! به نظر من خوب بود

نقل قول:
42- از چه زمانی وبلاگ نویسی رو شروع کردی. به نظرت وبلاگ نویسی چه فرقی با نوشتن توی سایت داره؟ تا حالا فکر کردی که خودت نوشتن یه کتاب رو شروع کنی؟ اگه نه، الان فکر کن که دلت می خواست درمورد چه سوژه ای داستان بنویسی؟ چه سبکی؟

امم ، فکر میکنم چهار سال میشه که وبلاگ مینویسم ، اوایل به وبلاگ داشتم که در مورد کامپیوتر و اینا مینوشتم و دریغ از یک دونه نظر ولی خب ، وبلاگِ فعلیم خوبه ! وقتی یه پست میزنی که مثلا چهل تا یا هفتاد تا نظر میدن ، هی ترغیب میشی برای بیشتر نوشتن و بهتر نوشتن !

در مورد فرقش با سایت اینه که میتونی راحت تر بنویسی ! میتونی اونطوری که دوست داری بنویسی ، میتونی اونطوری که دوست داری منظورتو بگی ، میتونی از کلماتی که دوست داری استفاده کنی ! البته ، این رو هم بگم که نوشتن توی وبلاگ خیلی سخت تر از نوشتن توی سایته ! از اونجایی که فکر میکنم مخاطبانِ وبلاگم بیشتر از مخاطبانِ پستام توی سایت هستن ، مجبورم که بیشتر رعایت کنم و اقتضاها رو نگه دارم . ولی خب ، دل نوشت ها رو دوست دارم و مینویسم ... سعی میکنم طوری هم بنویسم که هم چیزایی که میخوام رو گفته باشم ، هم دوستی که میاد وبلاگم رو میخونه خسته نشه ! حالا یا سعی میکنم موضوعش جالب باشه ، یا طنز و طرز گفتارش

امم ، در موردِ کتاب هم ، آره فکر کردم ، بزودی هم شروع میکنم نوشتنش رو ! امم ، نمیدونم ، شاید سبکش تلفیقی از طنز و جدی باشه ! به یه سوژه اولیه نیاز داشتم که دارم پیداش میکنم !

بازم تشکر میکنم از مورگانای عزیز بابتِ مصاحبه خیلی خوبش ...

مهمان برنامه بعدی : آبرفورث دامبلدور

تا سه روز آینده میتونید سوالاتتون رو بپرسید .

* اگر میخواید از سوالاتتون استفاده بشه در مصاحبه ، سوال های خوب و جدید بپرسید ! سوال های من رو اینجا کپی پیست نکنید !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری