سلام
بدلیل مشغله ی بسیار زیاد از این تاپیک قافل موندم !
نقل قول:
یادم افتاد... راستی میخواستم به خاطر پیشرفتت تحسینت کنم. دیگه کاربرد درست کسره و «ه» رو به خوبی یاد گرفتی و درست مینویسی: مهمانِ رو نیومدی مهمانه بنویسی.
بالاخره وقتی آدم یه راهنمای خوب داشته باشه که توی نظراتِ خصوصی وبلاگش راهنماییش کنه ، همینطوری پیشرفت میکنه دیگه ! نه ؟!

درسته ، دو سوال رو جواب نداده بودم ، یعنی فراموش کرده بودم ، میخواستم بعد بهش جواب بدم که یادم رفت
نقل قول:
45- نظرت در مورد کتاب هفتم هري پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلي داستانش چي هست ؟ و تو اگر جاي نويسنده بودي چطور تموم ميکردي کتاب رو ؟
به نظرم اونطور که میگن نبود ! کسی که چند سال یک کتابی رو دنبال میکنه ، هر کاری بکنی نمیتونی راضیش بکنی برای آخر داستان ! یعنی اگر رولینگ همینطوری مینوشت ، ملت ناراضی بودن ، اگر میزد هری رو میکشت و لرد رو میکشت ، بازم ناراضی بودن ، اگر هری رو میکشت لرد رو نمیکشت ، بازم ناراضی ، اگر همه شخصیتا رو میکشت بازم ناراضی ، اگر همه شخصیتا رو زنده میذاشت بازم ناراضی ، اگر شخصیت های مرده رو هم زنده میکرد بازم ناراضی !

کلا هر کاری کنی نمیتونی ملت رو راضی کنی ! به نظر من خوب بود
نقل قول:
42- از چه زمانی وبلاگ نویسی رو شروع کردی. به نظرت وبلاگ نویسی چه فرقی با نوشتن توی سایت داره؟ تا حالا فکر کردی که خودت نوشتن یه کتاب رو شروع کنی؟ اگه نه، الان فکر کن که دلت می خواست درمورد چه سوژه ای داستان بنویسی؟ چه سبکی؟
امم ، فکر میکنم چهار سال میشه که وبلاگ مینویسم ، اوایل به وبلاگ داشتم که در مورد کامپیوتر و اینا مینوشتم و دریغ از یک دونه نظر

ولی خب ، وبلاگِ فعلیم خوبه ! وقتی یه پست میزنی که مثلا چهل تا یا هفتاد تا نظر میدن ، هی ترغیب میشی برای بیشتر نوشتن و بهتر نوشتن !
در مورد فرقش با سایت اینه که میتونی راحت تر بنویسی ! میتونی اونطوری که دوست داری بنویسی ، میتونی اونطوری که دوست داری منظورتو بگی ، میتونی از کلماتی که دوست داری استفاده کنی ! البته ، این رو هم بگم که نوشتن توی وبلاگ خیلی سخت تر از نوشتن توی سایته ! از اونجایی که فکر میکنم مخاطبانِ وبلاگم بیشتر از مخاطبانِ پستام توی سایت هستن ، مجبورم که بیشتر رعایت کنم و اقتضاها رو نگه دارم . ولی خب ، دل نوشت ها رو دوست دارم و مینویسم ... سعی میکنم طوری هم بنویسم که هم چیزایی که میخوام رو گفته باشم ، هم دوستی که میاد وبلاگم رو میخونه خسته نشه ! حالا یا سعی میکنم موضوعش جالب باشه ، یا طنز و طرز گفتارش
امم ، در موردِ کتاب هم ، آره فکر کردم ، بزودی هم شروع میکنم نوشتنش رو ! امم ، نمیدونم ، شاید سبکش تلفیقی از طنز و جدی باشه ! به یه سوژه اولیه نیاز داشتم که دارم پیداش میکنم !
بازم تشکر میکنم از مورگانای عزیز بابتِ مصاحبه خیلی خوبش ...
مهمان برنامه بعدی :
آبرفورث دامبلدورتا سه روز آینده میتونید سوالاتتون رو بپرسید .
* اگر میخواید از سوالاتتون استفاده بشه در مصاحبه ، سوال های خوب و جدید بپرسید ! سوال های من رو اینجا کپی پیست نکنید !!