Re: كلاس دفاع در برابر جادوي سياه
ارسال شده در: سهشنبه 23 تیر 1383 00:43
تولد نقش: 1398/05/26
آخرین ورود: امروز ساعت 17:52
از: شیون آوارگان
مدیر اخبار و مترجم دیوان جادوگران، شهردار لندن، استاد هاگوارتز
جلسه اول
خيلي خيلي به كلاس خودتون خوش اومدين. من كه احتياج به معرفي ندارم و درس دفاع در برابر جادوي سياه هم كه همه ميشناسين! پس بهتره تفره نريم و كارمون رو شروع كنيم.
همونطور كه مي دونيد لرد سياه يعني لرد ولدمورت... لطف كنيد ازش نترسيد... همين ترس از نامش هست كه باعث ميشه دفاع در برابرش دشوارتر باشه.. خوبه.
خب اون برگشته و سعي داره تا نيرو جمع كنه و به جان و مال و ناموس شما حمله كنه و همه چيز رو غارت كنه. ميدونيد كه اين شخص يعن ولدمورت هيچ احساسي نداره پس شما هيچ راهي جز مبارزه در مقابل اون ندارين و با زبون خوش نميتونيد از دستش خلاص بشين.
براي جلسه اول ميخوام خيلي سبك كار كنم، درباره سه افسون خطرناك كه كم و بيش باهاش آشنايي دارين.
1- افسون صليبي
اين افسون امهاي ديگري هم داره از جمله: افسون ضربدري...شكنجه گر...
اجراي همچين افسوني كه بسيار توسط مرگخوارها و حتي خود ولدمورت به اجرا در مياد احتياج به قدرت زيادي داره پس هيچ وقت وسوسه نشين كه از اين افسون در مقابل دشمنتون استفاده كنيد چون هر چي باشه از شما قويتره.
ورد اين افسون اينه: كروشيو...يا در بعضي موارد كه اختلاف هم داره كروسيو هم ميگن.
كروشيو در مواردي كه واقعا از ته دل عذاب ميخواين و كروسيو براي ترساندن و حرف كشيدن.
من پس از تحقيقات فراوان راه مقابله با اين افسون رو( به غير از مبارزه ذهني) اختراع كردم و اون رو براي اولين بار در اختيار دانش آموزان قرار ميدم و مطمئن هستم كه حتما به كارتون مياد.
در اين وردي كه روي شما انجام ميشه شما در زانو كمر دست پا و كليه مفاصل احساس درد خواهيد داشت به همين دليل حركت براي شما دشوار ميشه. البته اگر كسي كه اين ورد رو انجام ميده كنترل داشته باشه ميتونه درد رو به هر نقطه از بدنتون انتقال بده. شما بايد بلافاصله بعد از احساس درد با تمام قوا اين ورد رو فرياد بزنيد: سورنون فلونون... دقت ميكنيد كه بايد حضور ذهن داشته باشيد و قدرت تشخيص داشته باشين. فرياد زدن اين ورد باعث ميشه تا حدودي قدرت به مفاصل شما بر گرده* . خب وقتي درد كمتر بشه قاعدتا شما ميتونيد خودتونو پشت شي خاصي بندازيد تا ارتباط رو قطع كنيد. قبل از اينكه دوباره كنترل به دست حرف بيفته.
2 - افسون مطلق:
اين هم به اندازه قبلي و حتي بيشتر خطرناك و مخرب هست چون در واقع شما رو به فرمان مياره و شما هيچ اختياري ندارين در مقابلش. نامهاي ديگر اين ورد افسون فرمان هست. توضيح زيادي لازم نيست چون شما از اين چيزهاي زيادي آموختين .
يكي از راههايي كه شما ميتونيد براي مقابله با اين نفرين استفاده كنيد بستن فكرتونه و بايد سعي كنيد فكرتون رو قبل از اينكه ورد به شما اصابت كنه ببنديد. براي اين كار هتما بايد لژيمانسي و اكلمانسي رو ياد بگيرين. براي اين كار هم پروفسور اسنيپ ميتونستن كمك كنند اما حيف كه خود ايشون دچار ضرب ديدگي شده اند..
يكي ديگه از راههاي مقابله اينه كه خودتان ناخود آگاه قدرت مقابله باهاش رو داشته باشين.
و اما راهي كه من جديدا اختراع كردم. به محض اينكه اين ورد به طرفتون فرستاده ميشه بايد بگين:نونو رودزالتو و بعد خودتون رو در آغوش نفرين بسپاريد و ببينيد كه ورد برميگرده، دقت كنيد در اين روش اولا بايد ترس رو كنار بگذاريد دوما درست تلفظ كنيد.*
3 - نفرين مرگ
اين نفرين رو ميشه گفت تقريبا هيچ راهي براي مقابله باهاش ساخته نشده و نميشه باهاش مبارزه كرد يعني اگر اين ورد بهتون بخوره نميتونيد از طريق بستن ذهن، پرقدرت بودن و غيره جلوش وايستين. بلافاصله عمل ميكنه. اشعه سبزي داره كه به محض تماس با شما بخصوص سينه عمل ميكنه.
تنها راههاي مقابله با اين افسون در صورتي كه از راه دور باشه استفاده از پروتگو هست* و از نزديك ورديه كه باز هم من اختراعش كردم: چاكو. وردي بسيار ساده از لحاظ تلفظ اما مشكل اصلي اجراي اين ورد قدرته! اگر قدرت شما بر اثر تمرينهاي زياد افزوده نشده باشه هيچ اميدي نميره. اما تا بحال يك چيز بوده كه تونسته با اين افسون بجنگه چيزي كه شايد خيلي پيچيده به نظر بياد. عشق و محبت! چيزيه كه شما رو از مرگ نجات ميده. *
*چرا در ضد نفرين صليبي بايد فرز باشيم؟ منظور از بازگشتن قدرت به مفاصل چيه؟
*دليل اين كه ميگم ورد رو بايد درست تلفظ كرد رو توضيح بدين.(درباره مقابله با نفرين مطلق)
*درباره پروتگو يك توضيح كامل ميخوام.
*درباره قدرت عشق در مقابل مرگ توضيح بدين.
اين چيزهايي كه ازتون خواستم رو همينجا برام كامل توضيح بدين.
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!