این شیوه رو سال 86 دقیقا یک سال پیش پیاده کردیم و دو ترم با وجود این امتیاز دهی بدون هیچ مشکلی گذشت !
واقعا بدون هیچ مشکلی ؟ فکر کنم پرجنجال ترین ترم های هاگوارتس بود
مشکل از نظر شما چیه ؟ اینکه گریفندور قهرمان نشه یا راونکلاو با وجود هجمه ناگهانی تازه وارد هاش قهرمان نشه ؟ از نظر من مشکل اینه که دو ترم متوالی هافلپاف به خاطر نداشتن شرایط مساوی با بقیه گروه ها قهرمانی رو از دست داد !
من نمیگم هافلپاف باید قهرمان بشه ! ولی میگم همه گروه ها باید شرایط مساوی داشته باشن ! نه اینکه گریفندور با اون اعضای ملیونیش بیاد همه جام ها رو بگیره و ببره ! یا راونکلاو با تازه وارد هاش فعالیت هاگوارتس رو انحصاری کنه !
شما برگردین به ترمی که هافلپاف و اسلایترین مشترکا" قهرمان شدن و ببینید چی باعث شد دو گروهی که همیشه کمترین جمعیت رو دارن همزمان قهرمان هاگوارتس بشن ؟ !
به جرئت میشه گفت شخصیتایی که گروهشون هافلپاف تعریف شده در کتاب کمتر از ده نفرند و خصوصیات منحصر به فردی هم که برای بقیه گروه ها ذکر شده (شجاعت ، ذکاوت ، اصالت) برای هافلپاف وجود نداره و فقط گاهی به سختکوشی اشاره شده ! و این کم جمعیت ترین بودن هافلپاف رو لاجرم میکنه اما ما باز همی میبینیم که همیشه هافلپاف حرفی برای گفتن داره !!!
در هر حال متاسفانه باید بگم اگر این قانون برداشته نشه ما مجبوریم هاگوارتز رو تحریم کنیم و شرکت نکنیم و مطمئنا این کار هافلپاف نه ضربه ای به شما میزنه و نه به من و فقط باعث کم شدن جذابیت هاگوارتز و افت کیفیت ایفای نقش میشه که مسلما نه من خواستارش هستم نه شما !
با تشکر ...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج