سلام
برنامه سوم قلم پر تندنویس
مهمان برنامه : اینیگو ایماگوسلام ، اینیگوی عزیز به برنامه خودت خوش اومدی و امیدوارم که این برنامه سبب آشنایی بیشتر من و سایر اعضای سایت با تو بشه .
1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟
مسائل مربوط به سایت جادوگران2- چه زمانی ، چطور و توسط چه کسی با هری پاتر و سایت جادوگران آشنا شدی در واقع دلیل این آشنایی چی بود ؟ و اینکه فکر میکنی چقدر جادوگران و هری پاتر توی زندگیت تاثیر داشته ، ارزشی داشته برات و اینکه الان پشیمون هستی از این آشنایی یا نه ؟ فکر میکنی جادوگران و هری پاتر تا کی ماندگار و پا بر جا هستند ؟
3- اینیگو ایماگو نویسنده کتاب تعبیر خواب ! خیلی ها نمیشناسن این شخصیت رو و من خودم تا الان به چشم یکی از گرگینه های بهش نگاه کردم ! چرا این شخصیت رو انتخاب کردی برای فعالیت در ایفای نقش ؟ شخصیت های زیادی بود که خیلی جای فعالیت بیشتری داشت و میتونستی فعالیت خیلی خوبی باهاشون داشته باشه ، ولی انتخاب نکردی ؟ چقدر طول کشید تا این شخصیت تائید شد و تائید کنندش توی معرفی شخصیت چه کسی بود ؟
4- چند شناسه داشتی که شناسه های خوبی هم بودن و فعالیت خوبی داشتن ، میخوام که یه تاریخچه کلی از دلیل انتخابشون ، دلیل تغییرشون و نوع فعالیتشون بگی ، فکر میکنم برای خیلی ها جالب باشه که از سابقت بدونن .
5- یکی از اعضای قدیمی هستی که از اوایل کار انجمن حضور داشتی ، جو و فعالیت سایت در اون زمان چطور بود و حال حاضر رو چطور ارزیابی میکنی ، از لحاظ فعالیت ، امکانات ، مدیران ، چهره و هر چیزی که مد نظرت هست ؟
6- بهترین و بدترین اتفاقی که اینیگو ایماگو یا شخصیت های قبلیش در سایت تجربه کردن چه چیزی و چه زمانی بوده ؟
7- بهترین بخش یا بهتر هست بگم بهترین تاپیک سایت از نظرت کدوم تاپیک هست ؟ تاپیکی که هر دفعه که وارد سایت میشی نا خود آگاه به سمتش میری و دلیل این جلب شدن به سمتش مسئولیتی که در قبال اون تاپیک داری و یا دیدن بروز بودنش در لیست پاسخ های جدید نباشه !
8- بصورت اتفاقی برات بلیتی میرسه که در اون گفته شده به دلیل فعالیت مناسبت در انجمن ها ، از طرف مدیران به عنوان کاندید مدیریت انجمن قرار گرفتی ، موافقی این دسترسی بهت اضافه بشه یا نه ؟ جوابت در این صورت چی هست ؟ و بعد از اینکه انتخاب بشی ، چه برنامه های مدیریتی ای داری که برای سایت مفید هست ؟
9- یه سوال کلی دارم در مورد انجمن ها ، به نظرت در حال حاضر و با وضع فعلی که فقط انجمن مدیران تا حدودی خصوصی هست ، چه لزومی داره که باز هم انجمن هایی مثل گروه های هاگوارتز و محفل و مرگخواران خصوصی بمونن ؟ انجمن هایی که حتی اعضای تازه وارد هم در رول هاشون از اطلاعات درونش استفاده میکنند !
10- روند فعالیت خاصی نداری ! مدتی فعالیت خیلی زیادی داری توی انجمن ، اخبار و ... و یه مدت اصلا اثری ازت نیست و اعضا یادشون میره که اینیگو ایماگو ای هم در سایت بوده و هست ! دلیلش چی هست ؟ فکر نمیکنی این کار به روند فعالیت مفیدت ضرر میزنه ؟
11- ما الان چند سبک برای رول نویسی داریم ... طنز ، جدی ، بیناموسی و تلفیق این سه ! از بین این سبک ها کدوم رو بیشتر برای نوشتن ترجیح میدی و کدوم رو برای مطالعه کردن ! میخوام در مورد هر کدوم از این ها نظر بدی که فکر میکنی کدومش با ارزش تره از نظر خودت یا به هنر بیشتری برای نوشتنش نیاز هست ؟
12- هووم ، سبک بیناموسی الان طرفدار زیادی داره و همینطور سوژه خیلی بیشتری هم داره ! دلیل اینکه با این سبک خیلی مخالفی چی هست ؟ به نظر من یکی از سبک های جالب هست ! هر چی دوست داری در این زمینه بگو !
13- تاریخ تولد یکی از اعضای سایت ؟ بهترین دوستانت در سایت چه کسانی هستند و اینکه دوست داری به چه کسانی آشنا بشی که نیستی ؟
14- هوووم ، هر کسی زمانی که تازه عضو سایت شده مشکلات زیاده داشته در سایت ! حالا میخواد نویسندگی باشه یا حتی کار با موارد ابتدایی انجمن و سایت ! چه کسی در این زمینه راهنماییت کرد تا پیشرفت کنی ؟
15- انتخابات ترین ها یکی از پر طرفدار ترین انتخابات جادوگران هست که بصورت هر دو ماه یک بار در سایت برگزار میشه ! کم پیش میاد کسی که حقش هست رنکی ، اون رو بگیره ! اصولا رنک ها به افرادی میرسه که دوستان بیشتری دارند ، هر چند در پست اول انتخابات گفته میشه ، از روی فعالیت رای بدید نه دوستی ! این انتخابات رو چطور ارزیابی میکنی و نظرت در موردشون چی هست ؟ با توجه به اینکه کم پیش اومده که توشون شرکت کنی . و اینکه نظرت چیه در مورد اینکه میبینی افرادی که یک سال هیچ حضور داخلی و خارجی ! ای ندارن در سایت ، لاگین میکنند و رای میدن و خدا نگهدار تا انتخابات بعد ؟
16- هووم ، به نظرم خیلی کم توی جو وزارت بودی و فعالیتی توی اون بخش نداشتی و ما دیدیم که اومدی و کاندید وزارت شدی ! چطور این اتفاق افتاد ؟ این انتخاباتی که صورت گرفت و شخصی که انتخاب شد رو چطور ارزیابی میکنی ؟ فکر میکنی وزارت سحر و جادو چه نقشی در سایت داره و در این مدت که وزیر روی کار اومده چقدر تونسته به انجمن کمک کنه و اینکه آیا اصلا میتونی کمکی به انجمن و ایفای نقش کنه یا نه ؟
17- تا زمانی که نظرسنجی وزارت گذاشته نشده بود افراد زیادی شیفته حرف های تو در مورد وزارت شده بودند ، چی شد که وقت نظرسنجی اون افراد بسیار زیادی که انتخابشون تو بودی ، حضور پیدا نکردند و بهت رای ندادند یا به کس دیگه ای رای دادند ؟ و اینکه کاندید هایی که بودند رو چطور ارزیابی میکنی الان ؟
18- میخوام بحث رو به سمت ورود به ایفای نقش ببرم ! همونطور که گفتم در نظارت اون انجمن ، خیلی از اعضای فعلی انجمن که از نظر خیلی ها رول نویس خوب تلقی میشن نمیتونن با تصاویری که گذاشته میشه رول بنویسند ! انتظارات توی کارگاه نمایشنامه نویسی همیشه زیاد بوده ، ما نمیتونه کسی که چیزی از رول نویسی نشنیده رو یک روزه رولینگ کنیم . و اینکه اگر سختگیری هم زیاد باشه خیلی ها دلسرد میشن و فکر میکنن همیشه سایت همینطوری هست و بیخیال ورود به ایفای نقش میشن و این باعث میشه که روز به روز این بخش ضعیف تر و بی کیفیت تر بشه ! نظرت چی هست ؟
19- دوباره میخوام بحث رو تغییر بدم ! چند ماه گذشته تعدادی از اعضای انجمن شناسشون بسته شد و به سمت سایت های دیگه ای رفتن ! نظرت در مورد اون اتفاق چی بود و فکر میکنی چه کسانی مقصر بودند و اینکه به نظرت مدیران انجمن کار درستی کردند با بستن شناسه ایشان یا نه ؟ چه نظری در این باره داری ؟
20- میخوام اعضا ، ناظران و مدیران فعلی رو نقد کنی و در موردشون نظر بدی ! اشکالات کار و نقاط قوتشون رو مشخص کنی !
21- قبلا ناظر تفاوت چندانی با مدیر انجمن نداشت و ارزش کار و حرفش هم خیلی بیشتر بود ولی در حال حاضر اینطور نیست . مورد دوم اینکه ، چرا انقدر کیفیت کار ناظرین پایین اومده ، چرا یه عضوی برای دریافت مجوز یه تاپیک ، یک هفته ، دو هفته یا بیشتر باید منتظر بمونه در یکسری از انجمن ها و اینکه فکر نمیکنی اگر هر کسی نظارت نهایتا دو انجمن رو داشته باشه کیفیت کارش بالاتر میره تا اینکه پنج تا انجمن رو داشته باشه و نه به کارهای معمولی انجمن برسه و نه اینکه بتونه فعالیت مفیدی از خودش نشون بده ؟؟
22- هر کسی که در ایفای نقش فعالیت میکنه و رول مینویسه ، یه شخصیتی به خودش میده توی ایفای نقش ، مثلا در رول هایی که مینویسه خودش رو یک فرد مهربون ، ترسو و ضعیف ، یا خشن و قدرتمند یا ... به تصویر میکشه ، تو خودت رو یک فرد جدی به تصویر کشیدی ، دلیل این انتخابت چی بود ؟ علاقت به جدی نویسی یا ... ؟
23- یکی از افرادی هستی که رول های جدی و طولانی مینویسی که از نظر من این رول ها خسته کننده هستند ، البته این رو هم بگم که رول های تو از نظر فنی و ... کامل هستند و عالی ، ولی الان سبک جدی طرفدار زیادی نداره ؛ چرا این سبک رو انتخاب کردی ؟ مثلا من توی هاگوارتز هم دیدم این اتفاق رو و اینکه به رول هایی که جدی بودن و خسته کننده امتیاز بیشتری میدادی ! برای چی ؟
24- تعریفت از رول نویسی چی هست و رول جادوگران رو الان در چه سطح و حدی میدونی ؟ میخوام که همینجا ، دو یا سه سطر رول بنویسی برای ما با هر موضوعی که مد نظرت هست .
25- شخصیت های زیادی در ایفای نقش انتخاب شدند ، میخوام بپرسم که به نظرت توی سایت چه کسی بیشتر به شخصیت ایفای نقشش شبیه هست و تونسته خودش رو با شخصیتی که در ایفای نقش داره مچ کنه ؟ این رو از رول های فرد مورد نظرت تشخیص دادی یا ... ؟
26- چند بار وارد محفل ققنوس شدی و خارج شدی ازش ! دلیل این خسته کننده بودن محفل هست یا دل زدگی خودت ؟ و اینکه چرا مثل قبل وارد مرگخواران نشدی ؟
27- یه سوال هم در مورد بخش اخبار ! به نظرت الان بخش اخبار سایت جادوگران با زحمات مدیر توانایی مثل مونالیزا چطور هست ؟ مشکلات این بخش چی هست ؟ یه مدت فعالیت زیادی داشتی توی این بخش ، ولی الان کمتر شده . و اینکه یکی از سوالاتی که شد ، این بود که به چه زبان هایی مسلط هستی که اخبار رو ترجمه میکنی ؟
28- نظرت در مورد این اعضا چی هست : آلبوس دامبلدور ، پرفسور کوییرل ، لرد ولدمورت ، بارتی کراوچ ، جسیکا پاتر و پرسی ویزلی ؟
مسائل خارج از سایت29- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟
30- در تعدادی از میتینگ های رسمی و غیر رسمی سایت جادوگران حضور داشتی ، در بین سوال بگم که فوق العاده آروم و متین و مودب هستی ؛ این میتینگ ها رو چطور ارزیابی میکنی ، چطور هستن در کل و همینطور افرادی که توشون حضور داشتند ؟
31- بهت الهام میشه که بیشتر از یک هفته زنده نیستی و بالاخره مرگ حق هست ! توی این مدت کم ، چه کارهایی انجام میدی ؟ البته ، این رو هم لازم میدونم بگم که عده ای فقط حرف میزنن که من کاری نمیکنم و بالاخره حقه ، ولی وقتی پزشکی بهشون میگه شما قرار هست تا 5 سال دیگه ! بمیرید ، فردای اون روز سکته میکنن و میمیرن ! حالا شاید اصلا قرار نبوده که به دیار باقی بشتابند .
32- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟ البته این رو هم در نظر میگیرم که خیلی از افرادی که به کتاب هفتم اعتراض کردند و اون رو به تمسخر گرفتند ، حتی توانایی این رو ندارند که یک پاراگراف در مورد یکی از فصل های هری پاتری بنویسند !!
33- جمله بساز : اسلیترین ، مدیریت سایت ، حفره حشرات ، تصویر
34- نظرت در مورد : یاهو مسنجر ، گالری ، چت باکس ، گوشی موبایل ، زوپس ، قلم پر تند نویس ؟!
35- تاثیر گذار ترین حرفی که شنیدی و یادت هست از چه کسی بوده و چی بوده ؟
36- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت از نظرت خودت ؟
37- علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری ؟
38- یه سوال تمام هری پاتری ! بهترین فیلم ؟ بهترین کتاب ؟ بهترین بازیگر ؟ بهترین شخصیت ؟ بهترین کارگردان ؟ بهترین بخش کتاب و فیلم ؟
39- چند تا کلمه میگم ، میخوام کوتاه اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو : صندلی داغ ، محدودیت ، مصاحبه ، مایک لوری ، پیام شخصی ، بیناموسی ، دامبلدور !
40- یه داستان کوتاه مینویسم ، بخون و برداشت و نظرت رو در موردش بگو :
روزی مرد کوری روی پلههای ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود روی تابلو نوشته شده بود: من کور هستم لطفا کمک کنید. روزنامه نگارخلاقی از کنار او می گذشت، نگاهی به او انداخت. فقط چند سکه در داخل کلاه بود. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد تابلوی او را برداشت آن را برگرداند و اعلان دیگری روی آن نوشت و تابلو را کنار پای او گذاشت و آنجا را ترک کرد.عصر آنروز، روز نامه نگار به آن محل برگشت، و متوجه شد که کلاه مرد کور پر از سکه و اسکناس شده است. مرد کور از صدای قدم های او، خبرنگار را شناخت و خواست اگر او همان کسی است که آن تابلو را نوشته، بگوید که بر روی آن چه نوشته است؟
روزنامه نگار جواب داد: چیز خاص و مهمی نبود، من فقط نوشته شما را به شکل دیگری نوشتم و لبخندی زد و به راه خود ادامه داد. مرد کور هیچوقت ندانست که او چه نوشته است ولی روی تابلوی او خوانده می شد
امروز بهار است، ولی من نمی توانم آنرا ببینم
41- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...
42- چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟
43- بهترین سوال مصاحبه ؟
44- نظرت در مورد این برنامه که در واقع صندلی داغ گریفندور هست و به خارج از گروه هم منتقل شده چی هست ؟ نکات ضعف و قوتش چی هست ؟
45- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟
* مهمان محترم لطفا سوالات رو بصورت بُلد کنه و بهشون پاسخ بده .
* این تاپیک صرفا به این خاطر ایجاد شده که با اعضای سایت بیشتر آشنا بشیم ، نه به این خاطر که کسی تحت فشار قرار بگیره یا محاکمه بشه !
* اعضای محترم ، لطفا تا زمانی که مهمان برنامه ، پست پاسخ به سوالات رو ارسال نکرده ، در این تاپیک پستی ارسال نکنید .
* هر پیشنهاد ، نظر و انتقادی که درباره نحوه کار این تاپیک دارید ، میتونید بعد از ارسال پاسخ توسط مهمان ، اون ها رو در همین تاپیک مطرح کنید ، تا در همینجا بررسی بشن .