جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 خرداد 1387 19:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

ممنون از حضورت اینیگوی عزیز ، مطمئنا مثل من خیلی های دیگه بیشتر باهات آشنا شدن ، فقط چند مورد رو دوست دارم نظر بدم در موردشون .

نقل قول:
نمیدونم که کدوم نیازشون رو ارضا میکنه، اما اصلا جذابیتی نداره، از نظر من کاملا باطله، جذابیتش هم به حرف هایی به زور رفته تو مغز یه عده.

لازم شد اینجا یه چیزی رو مطرح کنم !

اول اینکه اصلا نمیشه نظری داد در مورد سبکی ، شاید به نظره من جدی نویسی مسخره باشه ، این نظر من هست و به این خاطر نیست که واقعا جدی نویسی مسخرست ! این سبک هم که وارد شده ، هیچ چیزی رو ارضا نمیکنه ولی جذابیتش به اندازه سایر سبک هاست ! ما اینجا رول های خیلی خیلی زیادی نوشتیم که جدی و طنز بودن ! شاید برای تو یا اعضایی که کمتر رول نویسی کردن جالب باشه نوشتن با این سبک ها ! ولی قطعا برای من که توی همه بخش ها رول نویسی کردم ، دیگه خسته کننده شده و همینطور بی مزه ! هر چیزی یه زمانی داره ، مثلا یه زمان طنز نویسی چیره بود به سبک های دیگه و به همین ترتیب !

نقل قول:
ناظر داریم تا ناظر و وقت و مهارت داریم تا وقت و مهارت. برخی می تونن خیلی خوب از نظارت چندین انجمن بر بیان و یه عده بیش از یک انجمن رو کم میارن، من فقط می تونم بگم انتخاب ناظرین این اواخر خیلی از سوی مدیران روی اصول نبوده، نظم در نظارت خیلی اهمیت داره. همین!

هوووم ، به نظره من هم اصولی نیست و نبوده و نخواهد بود انتخاب ناظرین ! مدیران انجمن فقط افرادی رو به عنوان ناظر انتخاب میکنن که بین خودشون بهش رای موافق بدن و اصلا معلوم نیست که برای چی باهاش موافق هستن و مشخص نیست که از کجا میدونن که توانایی نظارت انجمن رو داره !

نقل قول:
میتینگها خوبه، به شرطی که همش الافی و متر کردن ولی عصر نباشه، یا ولو شدن تو گیم نت پایتخت، بیشتر در مورد مسائل سایت صحبت بشه، زیاد شده این بحث ها یهو به هم ریخته پریده تو نی نوشابه.

هووم ، به نظرم نمیشه این رو گفت که بهتره در مورد مسائل سایت صحبت بشه ! اعضا توی میتینگ ها فقط به فکره شیرین کاری هستن و فی البداهه حرف هایی در مورد سایت میزنن ولی وقتی میان خونه کاملا یادشون میره ! نمیشه روی حرفهایی که در مورد سایت توی میتینگ ها زده میشه حساب باز کرد

نقل قول:
خیلی خوبه، سوالاش رو بیشتر کنید خیلی خیلی جالب تر هم میشه.در مورد هر موضوعي!

به نظره منم اگر بخوایم کسی رو بیشتر بشناسیم سوالات خیلی زیادی میتونیم بپرسیم ، ولی متاسفانه مهمان ها از اونجایی که بیشتر از یه ذره تنبل هستن ، میگن که همین تعدادم خیلیه !

خوشحال شدم از حضورت مثل سایرین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 26 خرداد 1387 16:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

برنامه سوم قلم پر تندنویس
مهمان برنامه : اینیگو ایماگو

سلام ، اینیگوی عزیز به برنامه خودت خوش اومدی و امیدوارم که این برنامه سبب آشنایی بیشتر من و سایر اعضای سایت با تو بشه .

1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟

مسائل مربوط به سایت جادوگران

2- چه زمانی ، چطور و توسط چه کسی با هری پاتر و سایت جادوگران آشنا شدی در واقع دلیل این آشنایی چی بود ؟ و اینکه فکر میکنی چقدر جادوگران و هری پاتر توی زندگیت تاثیر داشته ، ارزشی داشته برات و اینکه الان پشیمون هستی از این آشنایی یا نه ؟ فکر میکنی جادوگران و هری پاتر تا کی ماندگار و پا بر جا هستند ؟

3- اینیگو ایماگو نویسنده کتاب تعبیر خواب ! خیلی ها نمیشناسن این شخصیت رو و من خودم تا الان به چشم یکی از گرگینه های بهش نگاه کردم ! چرا این شخصیت رو انتخاب کردی برای فعالیت در ایفای نقش ؟ شخصیت های زیادی بود که خیلی جای فعالیت بیشتری داشت و میتونستی فعالیت خیلی خوبی باهاشون داشته باشه ، ولی انتخاب نکردی ؟ چقدر طول کشید تا این شخصیت تائید شد و تائید کنندش توی معرفی شخصیت چه کسی بود ؟

4- چند شناسه داشتی که شناسه های خوبی هم بودن و فعالیت خوبی داشتن ، میخوام که یه تاریخچه کلی از دلیل انتخابشون ، دلیل تغییرشون و نوع فعالیتشون بگی ، فکر میکنم برای خیلی ها جالب باشه که از سابقت بدونن .

5- یکی از اعضای قدیمی هستی که از اوایل کار انجمن حضور داشتی ، جو و فعالیت سایت در اون زمان چطور بود و حال حاضر رو چطور ارزیابی میکنی ، از لحاظ فعالیت ، امکانات ، مدیران ، چهره و هر چیزی که مد نظرت هست ؟

6- بهترین و بدترین اتفاقی که اینیگو ایماگو یا شخصیت های قبلیش در سایت تجربه کردن چه چیزی و چه زمانی بوده ؟

7- بهترین بخش یا بهتر هست بگم بهترین تاپیک سایت از نظرت کدوم تاپیک هست ؟ تاپیکی که هر دفعه که وارد سایت میشی نا خود آگاه به سمتش میری و دلیل این جلب شدن به سمتش مسئولیتی که در قبال اون تاپیک داری و یا دیدن بروز بودنش در لیست پاسخ های جدید نباشه !

8- بصورت اتفاقی برات بلیتی میرسه که در اون گفته شده به دلیل فعالیت مناسبت در انجمن ها ، از طرف مدیران به عنوان کاندید مدیریت انجمن قرار گرفتی ، موافقی این دسترسی بهت اضافه بشه یا نه ؟ جوابت در این صورت چی هست ؟ و بعد از اینکه انتخاب بشی ، چه برنامه های مدیریتی ای داری که برای سایت مفید هست ؟

9- یه سوال کلی دارم در مورد انجمن ها ، به نظرت در حال حاضر و با وضع فعلی که فقط انجمن مدیران تا حدودی خصوصی هست ، چه لزومی داره که باز هم انجمن هایی مثل گروه های هاگوارتز و محفل و مرگخواران خصوصی بمونن ؟ انجمن هایی که حتی اعضای تازه وارد هم در رول هاشون از اطلاعات درونش استفاده میکنند !

10- روند فعالیت خاصی نداری ! مدتی فعالیت خیلی زیادی داری توی انجمن ، اخبار و ... و یه مدت اصلا اثری ازت نیست و اعضا یادشون میره که اینیگو ایماگو ای هم در سایت بوده و هست ! دلیلش چی هست ؟ فکر نمیکنی این کار به روند فعالیت مفیدت ضرر میزنه ؟

11- ما الان چند سبک برای رول نویسی داریم ... طنز ، جدی ، بیناموسی و تلفیق این سه ! از بین این سبک ها کدوم رو بیشتر برای نوشتن ترجیح میدی و کدوم رو برای مطالعه کردن ! میخوام در مورد هر کدوم از این ها نظر بدی که فکر میکنی کدومش با ارزش تره از نظر خودت یا به هنر بیشتری برای نوشتنش نیاز هست ؟

12- هووم ، سبک بیناموسی الان طرفدار زیادی داره و همینطور سوژه خیلی بیشتری هم داره ! دلیل اینکه با این سبک خیلی مخالفی چی هست ؟ به نظر من یکی از سبک های جالب هست ! هر چی دوست داری در این زمینه بگو !

13- تاریخ تولد یکی از اعضای سایت ؟ بهترین دوستانت در سایت چه کسانی هستند و اینکه دوست داری به چه کسانی آشنا بشی که نیستی ؟

14- هوووم ، هر کسی زمانی که تازه عضو سایت شده مشکلات زیاده داشته در سایت ! حالا میخواد نویسندگی باشه یا حتی کار با موارد ابتدایی انجمن و سایت ! چه کسی در این زمینه راهنماییت کرد تا پیشرفت کنی ؟

15- انتخابات ترین ها یکی از پر طرفدار ترین انتخابات جادوگران هست که بصورت هر دو ماه یک بار در سایت برگزار میشه ! کم پیش میاد کسی که حقش هست رنکی ، اون رو بگیره ! اصولا رنک ها به افرادی میرسه که دوستان بیشتری دارند ، هر چند در پست اول انتخابات گفته میشه ، از روی فعالیت رای بدید نه دوستی ! این انتخابات رو چطور ارزیابی میکنی و نظرت در موردشون چی هست ؟ با توجه به اینکه کم پیش اومده که توشون شرکت کنی . و اینکه نظرت چیه در مورد اینکه میبینی افرادی که یک سال هیچ حضور داخلی و خارجی ! ای ندارن در سایت ، لاگین میکنند و رای میدن و خدا نگهدار تا انتخابات بعد ؟

16- هووم ، به نظرم خیلی کم توی جو وزارت بودی و فعالیتی توی اون بخش نداشتی و ما دیدیم که اومدی و کاندید وزارت شدی ! چطور این اتفاق افتاد ؟ این انتخاباتی که صورت گرفت و شخصی که انتخاب شد رو چطور ارزیابی میکنی ؟ فکر میکنی وزارت سحر و جادو چه نقشی در سایت داره و در این مدت که وزیر روی کار اومده چقدر تونسته به انجمن کمک کنه و اینکه آیا اصلا میتونی کمکی به انجمن و ایفای نقش کنه یا نه ؟

17- تا زمانی که نظرسنجی وزارت گذاشته نشده بود افراد زیادی شیفته حرف های تو در مورد وزارت شده بودند ، چی شد که وقت نظرسنجی اون افراد بسیار زیادی که انتخابشون تو بودی ، حضور پیدا نکردند و بهت رای ندادند یا به کس دیگه ای رای دادند ؟ و اینکه کاندید هایی که بودند رو چطور ارزیابی میکنی الان ؟

18- میخوام بحث رو به سمت ورود به ایفای نقش ببرم ! همونطور که گفتم در نظارت اون انجمن ، خیلی از اعضای فعلی انجمن که از نظر خیلی ها رول نویس خوب تلقی میشن نمیتونن با تصاویری که گذاشته میشه رول بنویسند ! انتظارات توی کارگاه نمایشنامه نویسی همیشه زیاد بوده ، ما نمیتونه کسی که چیزی از رول نویسی نشنیده رو یک روزه رولینگ کنیم . و اینکه اگر سختگیری هم زیاد باشه خیلی ها دلسرد میشن و فکر میکنن همیشه سایت همینطوری هست و بیخیال ورود به ایفای نقش میشن و این باعث میشه که روز به روز این بخش ضعیف تر و بی کیفیت تر بشه ! نظرت چی هست ؟

19- دوباره میخوام بحث رو تغییر بدم ! چند ماه گذشته تعدادی از اعضای انجمن شناسشون بسته شد و به سمت سایت های دیگه ای رفتن ! نظرت در مورد اون اتفاق چی بود و فکر میکنی چه کسانی مقصر بودند و اینکه به نظرت مدیران انجمن کار درستی کردند با بستن شناسه ایشان یا نه ؟ چه نظری در این باره داری ؟

20- میخوام اعضا ، ناظران و مدیران فعلی رو نقد کنی و در موردشون نظر بدی ! اشکالات کار و نقاط قوتشون رو مشخص کنی !

21- قبلا ناظر تفاوت چندانی با مدیر انجمن نداشت و ارزش کار و حرفش هم خیلی بیشتر بود ولی در حال حاضر اینطور نیست . مورد دوم اینکه ، چرا انقدر کیفیت کار ناظرین پایین اومده ، چرا یه عضوی برای دریافت مجوز یه تاپیک ، یک هفته ، دو هفته یا بیشتر باید منتظر بمونه در یکسری از انجمن ها و اینکه فکر نمیکنی اگر هر کسی نظارت نهایتا دو انجمن رو داشته باشه کیفیت کارش بالاتر میره تا اینکه پنج تا انجمن رو داشته باشه و نه به کارهای معمولی انجمن برسه و نه اینکه بتونه فعالیت مفیدی از خودش نشون بده ؟؟

22- هر کسی که در ایفای نقش فعالیت میکنه و رول مینویسه ، یه شخصیتی به خودش میده توی ایفای نقش ، مثلا در رول هایی که مینویسه خودش رو یک فرد مهربون ، ترسو و ضعیف ، یا خشن و قدرتمند یا ... به تصویر میکشه ، تو خودت رو یک فرد جدی به تصویر کشیدی ، دلیل این انتخابت چی بود ؟ علاقت به جدی نویسی یا ... ؟

23- یکی از افرادی هستی که رول های جدی و طولانی مینویسی که از نظر من این رول ها خسته کننده هستند ، البته این رو هم بگم که رول های تو از نظر فنی و ... کامل هستند و عالی ، ولی الان سبک جدی طرفدار زیادی نداره ؛ چرا این سبک رو انتخاب کردی ؟ مثلا من توی هاگوارتز هم دیدم این اتفاق رو و اینکه به رول هایی که جدی بودن و خسته کننده امتیاز بیشتری میدادی ! برای چی ؟

24- تعریفت از رول نویسی چی هست و رول جادوگران رو الان در چه سطح و حدی میدونی ؟ میخوام که همینجا ، دو یا سه سطر رول بنویسی برای ما با هر موضوعی که مد نظرت هست .

25- شخصیت های زیادی در ایفای نقش انتخاب شدند ، میخوام بپرسم که به نظرت توی سایت چه کسی بیشتر به شخصیت ایفای نقشش شبیه هست و تونسته خودش رو با شخصیتی که در ایفای نقش داره مچ کنه ؟ این رو از رول های فرد مورد نظرت تشخیص دادی یا ... ؟

26- چند بار وارد محفل ققنوس شدی و خارج شدی ازش ! دلیل این خسته کننده بودن محفل هست یا دل زدگی خودت ؟ و اینکه چرا مثل قبل وارد مرگخواران نشدی ؟

27- یه سوال هم در مورد بخش اخبار ! به نظرت الان بخش اخبار سایت جادوگران با زحمات مدیر توانایی مثل مونالیزا چطور هست ؟ مشکلات این بخش چی هست ؟ یه مدت فعالیت زیادی داشتی توی این بخش ، ولی الان کمتر شده . و اینکه یکی از سوالاتی که شد ، این بود که به چه زبان هایی مسلط هستی که اخبار رو ترجمه میکنی ؟

28- نظرت در مورد این اعضا چی هست : آلبوس دامبلدور ، پرفسور کوییرل ، لرد ولدمورت ، بارتی کراوچ ، جسیکا پاتر و پرسی ویزلی ؟

مسائل خارج از سایت

29- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟

30- در تعدادی از میتینگ های رسمی و غیر رسمی سایت جادوگران حضور داشتی ، در بین سوال بگم که فوق العاده آروم و متین و مودب هستی ؛ این میتینگ ها رو چطور ارزیابی میکنی ، چطور هستن در کل و همینطور افرادی که توشون حضور داشتند ؟

31- بهت الهام میشه که بیشتر از یک هفته زنده نیستی و بالاخره مرگ حق هست ! توی این مدت کم ، چه کارهایی انجام میدی ؟ البته ، این رو هم لازم میدونم بگم که عده ای فقط حرف میزنن که من کاری نمیکنم و بالاخره حقه ، ولی وقتی پزشکی بهشون میگه شما قرار هست تا 5 سال دیگه ! بمیرید ، فردای اون روز سکته میکنن و میمیرن ! حالا شاید اصلا قرار نبوده که به دیار باقی بشتابند .

32- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟ البته این رو هم در نظر میگیرم که خیلی از افرادی که به کتاب هفتم اعتراض کردند و اون رو به تمسخر گرفتند ، حتی توانایی این رو ندارند که یک پاراگراف در مورد یکی از فصل های هری پاتری بنویسند !!

33- جمله بساز : اسلیترین ، مدیریت سایت ، حفره حشرات ، تصویر

34- نظرت در مورد : یاهو مسنجر ، گالری ، چت باکس ، گوشی موبایل ، زوپس ، قلم پر تند نویس ؟!

35- تاثیر گذار ترین حرفی که شنیدی و یادت هست از چه کسی بوده و چی بوده ؟

36- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت از نظرت خودت ؟

37- علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری ؟

38- یه سوال تمام هری پاتری ! بهترین فیلم ؟ بهترین کتاب ؟ بهترین بازیگر ؟ بهترین شخصیت ؟ بهترین کارگردان ؟ بهترین بخش کتاب و فیلم ؟

39- چند تا کلمه میگم ، میخوام کوتاه اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو : صندلی داغ ، محدودیت ، مصاحبه ، مایک لوری ، پیام شخصی ، بیناموسی ، دامبلدور !

40- یه داستان کوتاه مینویسم ، بخون و برداشت و نظرت رو در موردش بگو :
روزی مرد کوری روی پله‌های ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود روی تابلو نوشته شده بود: من کور هستم لطفا کمک کنید. روزنامه نگارخلاقی از کنار او می گذشت، نگاهی به او انداخت. فقط چند سکه در داخل کلاه بود. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد تابلوی او را برداشت آن را برگرداند و اعلان دیگری روی آن نوشت و تابلو را کنار پای او گذاشت و آنجا را ترک کرد.عصر آنروز، روز نامه نگار به آن محل برگشت، و متوجه شد که کلاه مرد کور پر از سکه و اسکناس شده است. مرد کور از صدای قدم های او، خبرنگار را شناخت و خواست اگر او همان کسی است که آن تابلو را نوشته، بگوید که بر روی آن چه نوشته است؟

روزنامه نگار جواب داد: چیز خاص و مهمی نبود، من فقط نوشته شما را به شکل دیگری نوشتم و لبخندی زد و به راه خود ادامه داد. مرد کور هیچوقت ندانست که او چه نوشته است ولی روی تابلوی او خوانده می شد

امروز بهار است، ولی من نمی توانم آنرا ببینم

41- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...

42- چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟

43- بهترین سوال مصاحبه ؟

44- نظرت در مورد این برنامه که در واقع صندلی داغ گریفندور هست و به خارج از گروه هم منتقل شده چی هست ؟ نکات ضعف و قوتش چی هست ؟

45- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟

* مهمان محترم لطفا سوالات رو بصورت بُلد کنه و بهشون پاسخ بده .

* این تاپیک صرفا به این خاطر ایجاد شده که با اعضای سایت بیشتر آشنا بشیم ، نه به این خاطر که کسی تحت فشار قرار بگیره یا محاکمه بشه !

* اعضای محترم ، لطفا تا زمانی که مهمان برنامه ، پست پاسخ به سوالات رو ارسال نکرده ، در این تاپیک پستی ارسال نکنید .

* هر پیشنهاد ، نظر و انتقادی که درباره نحوه کار این تاپیک دارید ، میتونید بعد از ارسال پاسخ توسط مهمان ، اون ها رو در همین تاپیک مطرح کنید ، تا در همینجا بررسی بشن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1387 20:23
نمایش جزئیات
آفلاین
خوشحالم كه اينيگو دعوت شده!يه عضو بسيار خوب و با شخصيت سايت!

-----------------
1)وقتي فهميدي كه در انتخابات وزارت شكست خوردي،چه حسي بهت دست داد؟

2)به نظر ميرسيد طرفداران زياد و راي خوبي تو انتخابات داشته باشي.چرا به طور ناگهاني اين اتفاق نيفتاد و راي هاي شما اينقدر كم شد؟

3)به طور كلي چند زبان بلديد؟چون خيلي خبرها ديديم كه ترجمه كرديد به زبان هاي مختلف...!

4)هدف ويليام ادوارد چي بود؟(توجه منظور فقط وقتيه كه با شناسه ويليام فعاليت ميكردي)

ممنون و موفق باشيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1387 13:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

1. قبلا میگن فعال بودید ، حالا فعالیتتون کم شده ، خیلی کم ! طوری که من تا چند وقت پیش از وجود کاربری به نام اینیگو ایماگو بی خبر بودم تا اینکه توی کوییدیچ اونطور درخشیدید ! چرا؟

2. تنها شخصی هستید که می بینم شدیدا مخالفید با بی ناموسی !! و من در این مورد شدیدا با شما موافقم ! ولی چرا؟

همین دیگه ، ممنون از پرسی بابت مهمانان جلبش !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1387 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین
ایماگو (خوش اومدی چون از آن ماست)

1. جدی نویسی؟ یا طنز نویسی؟ یا بیناموسی نویسی؟
جواب معلومه ولی اگه سایت کلاً بیناموسی نویسی بشه میری از سایت؟
2. چرا هی از محفل میای رو میری؟ فقط قضیه وقته یا دلزدگی؟ یا هوس مرگخواریت؟ یا فقط به خاطر ثبت نام دوئل؟
3.اگه وزیر میشدی فکر میکردی اوضاع از اینی که هست بهتر بود؟ اصلاً تعریفت از وزارت توی سایت چیه؟ تو سایت هنلدیه هم همینه؟ کدوم سایت بهتره؟
4. رول نویسی یا طومار نویسی؟ پس چرا زیاد مینویسی...
5.شرح امضات... نظرت راجع به چتر باکس(خطرناکه؟)
6. سایت زدی برای یک بازیگری که در فیلمی بود در هری پاتر که نقش آنچنانی نداشت و خواستی بچه ها پیام تسلیت بدن.
وقتی استقبال شد ناراحت شدی...به نظرت واجب بود؟ اصلاً چرا این بازیگر؟
7.کدوم تاپیک بیناموسی نویسی و کدوم تاپیک جدی نویسی رو میخونی و دوست داری؟

یه پشنهاد برای پرسی و قلم:
توی اینجور مصاحبه ها یک بخش داریم که مصاحبه کننده یک سری (10تا) کلمه میگه و مهمان با اولین کلمه‌ای که به ذهنش میرسه جواب میده...مثلاً:
هویج:نارنجی
بنزین:کارت سوخت....

لطفاً بر حسب روال اضافه شود ،نوع تاکید بر ذهنیات مصاحبه شونده است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
ارسال شده در: پنجشنبه 23 خرداد 1387 12:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

با توجه به پایان یافتن امتحانات بزودی ! در نتیجه این تاپیک مجددا کارش رو شروع میکنه ! مهمان های بسیار زیادی در نظر گرفته شدن که با همکاری شما و مهمان هایی که انتخاب میشن ، دعوت میشن ! قلم پر رو با یکی از اعضای خوب و قدیمی سایت شروع میکنم

مهمان برنامه سوم قلم پر : اینیگو ایماگو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 اردیبهشت 1387 21:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اگه مایل به ادامه‌ی بحثی، میتونی توی نحوه دنبالش کن

به اندازه ي كافي بر سر اينكه مرغ يك پا دارد يا نه بحث شده.

بنده فقط نظرم را در مورد پاسخ شما دادم.همان طور كه سايرين نظر ميدهند.
خود پرسي هم نقل قول ميكنه و جواب ميده اگر دقت كني.

پاسختان نيز دردي از بنده دوا نكرد و اين اصلا مهم نيست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 28 اردیبهشت 1387 16:51
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

نقل قول:
بزارین اینطوری فرض کنیم که کار مدیران اشتباه بوده! چیزیه که فکر کنم خیلیا باهاش موافقن!
عملکرد افراد در مقابل کار (اشتباه) مدیران، خلاف قوانین بوده! یه چیزی وجود داره به نام بلیت، و اینکه یوزر پسورد خودتون رو در اختیار دیگران ندین و کسی که بلاک شده به خاطر اینه که از اون به بعد پستی ازش توی انجمن زده نشه! وگرنه چرا بلاک کرده؟ حتی اگه غلط باشه!
به خاطر همین موضوعا! بقیه‌ی اتفاقا پیش اومد

بايد يه توضيح كوچيك بدم.اطلاعات بنده اينگونه ميگويد كه طبق قوانين بلاك سه روزه نداريم.در نتيجه اگر مديري ،فردي را بلاك كند و بگويد كه
" پس از سه روز شناسه ي شما باز خواهد شد"
آن مدير خلاف قوانين عمل كرده.

در نتيجه شروع حركت غير قانوني بوده(جدا از اينكه آيا حركت درستي بوده يا نه)

تا جایی که من می‌دونم! چیزی به نام بلاک بدون مدت هم وجود نداره! بارون خون‌آلود نگاه کرد و دید که احتمالا با سه روز بسته شدن مشکل حل میشه! یا حالا هرچی! کاری ندارم!

وقتی که هیچ‌کدوم رو نداشته باشیم، هر کسی می‌تونه هر طور که خودش بخواد عمل کنه

یه قانون اینه!: وقتی قانونی نباشه، هر مدیری میتونه بسته به شرایط موجود تصمیم خودش رو بگیره!
چون تا الان همچین چیزی پیش نیومده بود! مطمئناً هم اگه اون موقع باز می‌شد و آرشام اون حرکت رو انجام نمیداد، علی نمیومد بگه که بلاک مدت‌دار نداریم!

پس قانونی نبوده که خلافش عمل بشه!

پ.ن: سوالات از من پرسیده شده و این حرف شما هم انتقاد و پیشنهادات نبوده

نقل قول:

* این تاپیک صرفا به این خاطر ایجاد شده که با اعضای سایت بیشتر آشنا بشیم ، نه به این خاطر که کسی تحت فشار قرار بگیره یا محاکمه بشه !

* اعضای محترم ، لطفا تا زمانی که مهمان برنامه ، پست پاسخ به سوالات رو ارسال نکرده ، در این تاپیک پستی ارسال نکنید .

* هر پیشنهاد ، نظر و انتقادی که درباره نحوه کار این تاپیک دارید ، میتونید بعد از ارسال پاسخ توسط مهمان ، اون ها رو در همین تاپیک مطرح کنید ، تا در همینجا بررسی بشن .

اگه مایل به ادامه‌ی بحثی، میتونی توی نحوه دنبالش کنی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1387/2/28 16:54:58
!
ارسال شده در: شنبه 28 اردیبهشت 1387 12:31
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی جون!
این خیلی باحاتر از صندلی داغ گریف شده!
همینطور ادامه بده!
تا قبل از این من راجر رو یه جور دیگه فرض میکردم.ولی مثل اینکه 180 درجه با اونی که من فکر میکردم فرق داره.

جالب بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][b]و جسم سیمو
ارسال شده در: شنبه 28 اردیبهشت 1387 10:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

راجر دیویس :
نقل قول:
بعدا یه چیزی به ذهنم رسید، اونم اینکه خیلی بهتر میشه اگه سوالاتت تک‌جمله‌ای باشه! و فقط مربوط به یه موضوع

(مثل سوال اولت) که خیلی قاطی بود!

هووم ، به نظرم اینطوری باشه بهتر هست ، موارد و سوالات زیادی هست و سعی میکنم در بیشتر مواقع اونها رو ادغام کنم ، چون اگر هر موضوعی رو در یک سوال بپرسم ، واقعا مصاحبه خسته کننده میشه ! همینطوری با چهل سوال مهمان ها خسته میشن و اونطوری با صد تا سوال یه مقدار ... !

ولی خوب ، سعی میکنم سوالات نا مربوط رو یکی نکنم با هم !

حسن مصطفی :
نقل قول:
به پرسي:شما مصاحبه ميكني تا نظر ديگران را نسبت به خودت بدوني؟
به مصاحبه هاي تالار گريفيندور يه نگاه دوباره بنداز،از هشتاد درصد(به بالا) افراد،نظرشان را در مورد پرسي ويزلي پرسيده اي.

اينجا هم همون روند داره تكرار ميشه.درسته كه زحمت ميكشي ولي اگر قراره نظر همه رو در مورد خودت بدوني،پيام شخصي و مسنجر خيلي كارت رو راحت تر ميكنه.

هووم ، شما چهل سوال میبینی اینجا ، فقط عبارت شناسه نمایشی من مشکل داره ؟ کلا توی هر مصاحبه من سوالاتی میپرسم که به عموم اعضای ایفای نقش مربوط میشه و یکی از اون افراد خودم هستم .

در مورد تالار گریفیندور هم ، در همه مصاحبه ها همینطور هست و شما که تسلطت به مصاحبه های اونجا خوب هستی ، میتونی مجددا پست های من رو در تالار خصوصی ؟! بررسی کنی و اونجا دلیل اینکه اسم خودم رو میارم وجود داره .

در هر صورت هر انتقاد و پیشنهادی رو همونطور که گفتم بشدت استقبال میکنم ازش ، ولی اگر بجا و از روی منطق باشه ، این مورد هم یک چیز سلیقه ای هست و تغییرش نمیدم ، چون نیازی به این کار هم نیست و خدشه ای به مصاحبه وارد نمیکنه .

استن شانپایک :
نقل قول:
به پرسی پرسی جوون .. یه پیزی .. به نظرم این که تو میای و بعد از هر مصاحیبه ای یه جوری به بعضی جواب ها جواب میدی .. کارو یه نمه لووس کرده . به نظر من بهتره اینکارو یه خورده جدی تر دنبال کنی !

ممنون از نظرت استن عزیز ، لطف داری ... در مورد نظر خودم ، اگر منظورت طنز بودن یکسری از حرفا هست ، مشکلی نیست ، بیشتر رعایت میکنم . ولی پستی که به عنوان مصاحبه هست جدی هست و پستی که من بعد از مصاحبه میزنم ملاک تائید یا رد حرف مهمان نیست و فقط یه نظر شخصی هست مثل سایر نظراتی که داده میشه و عموما مربوط به من و اون مهمان هست مواردی که شامل میشه پستم . ولی ممنون بازم ، بیشتر رعایت میکنم

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!