شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
فقط من در هر مسابقه فقط يه رول ميتونم بفرستم ،مهم هم نيست تيمي كه منو ميخواد كدوم تيم باشه !فقط چون قيمتم گرونه بايد توانايي پرداختشو داشته باشه !(قيمتم 2500 گاليون هست ،چرا كه آلبوس دامبلدور قبلي منم و ليست هنوز درست ويرايش نشده و شناسه من عوض نشده)
کلاه جان! شما بیا روی سر من. اما این حرفو نزن! پست منحل شدن؟ عزیز من تمام اعضای تیم آرمادیلو سابق از سایت رفتن. اون تیم اساسا منحل شده. شما تیم ما رو بزار آرمادیلو. اگر بازم بهونه داری و میگی نمیشه بزار نیو آرمادیلو. ولی حتی الامکان همون آمادیلو باشه. با تشکر. لودو بگمن رئیس سازمان ورزش ها و تفریحات جادویی
الان خیلی از تیمها اینجوری هستند اما ما منحلشون نمیکنیم برای اینکه موجودیشون از بین نره و اگر روزی اعضاش برگشتن و خواستن راه اندزای اش کنن به مشکل برنخورن و اینقدر هم اسم های متنوع هست که در این باره به مشکلی بقیه بر نخورند ...
با این حال تیم شما رو با نام "نیو آرمادیلو" ثبت میکنم.
موفق باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كلاه گروه بندی در 1388/6/15 17:03:59
تیم هایی که به پشتوانه ی یه گروه خاص در این دوره رقابت ها شرکت میکنند قیمت اولیه اشون 10000 تاست /// این قانون شامل شما هم میشه چرا که از طرف حزب ارزشی ها شرکت میکنید .
البته بر کسی پوشیده نیست که گالیون های خاندان بلک ها خیلی بیشتر از این صحبتاست و میتونن استفاده های خیلی بهتری ازش بکنن مثلا چرم کلاه من کهنه شده و نیار به تعویض داره .. و خوب ما همه این چیزها رو در نظر میگیریم
خانم نوریس و ماهی مرکب و اینها رو هم به عنوان ذخیره مجازی کنار لیست تیمتون اضافه میکنیم تا بقیه هم بتونن از سوژه اش استفاده کنن.
شما این فصل تا میتونی زلف شهلاتو این ور و اون ور کن انشالله فصل دیگه قیمتت میشه شونصد هزار تا .. لازم نیست زیاد نگران این موضوع باشی :دی
در ضمن ما با کم کردن 1500 گالیون از موجودی تیم یک ورزشگاه خانگی با نام انتخاب شده از طرف همون تیم براشون تاسیس میکنم .. من فکر کنم تیم ارزشی ها به این موضوع علاقه داشته باشه که یک ورزشگاه ماهی مرکبی هم تاسیس کنه .. برای همین اگر به این موضوع هم تمایل داشتید توی پست سازمان عقد و ثبت قرار داد این مورد رو همراه با نام ورزشگاه ذکر کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كلاه گروه بندی در 1388/6/15 13:32:15
بقیه پست ها، توسط کاپیتان معرفی میشند! من فعلا ثبت نام کردم! اگه کار دیگه ای هم باید بکنم، لطفا بگید!
ریگولوس عزیز .. چون مهلت زیادی به پایان ثبت نام نمونده من تیم شما رو با همین پستی که اینجا زدی ثبت کردم اما برای کامل شدن مراحل اداری .. توی تاپیک عقد و ثبت قرارداد بازیکنان ، لیست تیم و قیمت بازیکنان رو بزن ، اگر تا حالا سابقه بازی نداشتید قیمت هر بازیکن 1150 هست .. اگر داشتید باید توی تاپیک لیست بازیکنان و تیمها قیمتشون رو پیدا کنی اونجا اعلام کنی .
موفق باشی.
بازگشت ویرایش من! من گفتم که گفته بودن لیگ برگذار نمیشه، واسه همین امروز دیدم داره میشه لای در چپیدم تو! چشم میرم ثبت می کنم! ما بازیکن ذخیره هم می تونیم داشته باشیم؟ خانم نوریس و ماهی مرکب!
به هر حال یهو دیدی مثلا دماغ من شیکست، یا فرمانده مارکوس حبابش ترک خورد!
بعد ما بلک ها و مالفوی ها خیلی ثروت داریم،توی هزینه اولیه حساب نمیشه؟!؟ پولداریم ها!!خفن!! بعدشم من قیمت خیلی بالاتر از 1150 تاس! همین فقط زلف شهلام؛ 7000 گالیون قیمتشه!! با تشکر! زلف شهلا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كلاه گروه بندی در 1388/6/15 12:40:52 ویرایش شده توسط كلاه گروه بندی در 1388/6/15 12:46:28 ویرایش شده توسط ریگولوس بلك در 1388/6/15 12:49:02 ویرایش شده توسط كلاه گروه بندی در 1388/6/15 12:50:10 ویرایش شده توسط ریگولوس بلك در 1388/6/15 13:02:03
یه تیم پنج تا بازیکن داره یه تیم شش تا.خوب معلومه تیمی که شش تا بازیکن برندس مگر این که تمام بازیکنان از دم فلج باشن
در این موردی کسی از تیم شش نفر نباید پست بزنه؟چطوریه؟
قوانین امتیاز دهی کوئیدیچ در این انجمن با قوانین امتیاز دهی کوئیدیچ در انجمن هاگوارتز فرق داره و اینگونه نیست که هر پست تکی امتیاز داده بشه ، بعد جمع زده بشه .. بلکه پستهای یک تیم کلی مورد بررسی قرار میگیرن و حتی تیم ها با تعداد اعضای بیشتر در هماهنگ کردن و یکدست کردن پستها و کسب امتیاز این قسمت کار سخت تری دارند ، برای اشنایی بیشتر قوانین مربوط به امتیاز دهی رو بخون.
موفق باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كلاه گروه بندی در 1388/6/14 10:31:34 ویرایش شده توسط كلاه گروه بندی در 1388/6/14 10:33:59
(حالا نمی دونم باید پول اون اعضایی که بودن تو تیم و حالا نیستن اضافه بشه یانه. بالاخره اونام مال گرین فایر بودن دیگه. اگه باید اضافه بشه خودتون تصحیح کنید)
موجودی فعلی تیم : 6275
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آقای الیواندر در 1388/6/12 15:20:07