ایرما پینس نوشته: سلام. کلاه عزیز: اگه یادتون باشه منو مدت ها پیش به گروه هافلپاف فرستادید در حالی که علاقه من به گروه دیگری بود. و همون موقع قرار شد بعد از یک مدت اگر در خواست تغییر گروه بدم منو به گروه دلخواهم بفرستی.
و الان علاقه من به گروه اسلیترینه
گروهتون تغییر داده شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست در کنار هم هاگوارتز را می سازند!
سلام. کلاه عزیز: اگه یادتون باشه منو مدت ها پیش به گروه هافلپاف فرستادید در حالی که علاقه من به گروه دیگری بود. و همون موقع قرار شد بعد از یک مدت اگر در خواست تغییر گروه بدم منو به گروه دلخواهم بفرستی.
و الان علاقه من به گروه اسلیترینه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایرما پینس در 1393/10/27 17:53:07 ویرایش شده توسط ایرما پینس در 1393/10/28 15:18:51
Underfed Vulture
قبل از صحبت کردن فکر کنید. قبل از فکر کردن مطالعه کنید.
نگین نوشته: کلاهی داری منو به زوووووووووور میبری هافلپاف من اونو دوست ندارم امکان عوض شدن نداره؟ من از گروهم متنفرم اعضاشو و با جوشو دوس دارم ولی خود گروهو دوست ندارم
آه... انقدر اصرار داری؟ هافلپاف می تونست برات مثل یک سکوی پرتاب باشه... خیله خب...
گریفندور!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست در کنار هم هاگوارتز را می سازند!
کلاهی داری منو به زوووووووووور میبری هافلپاف من اونو دوست ندارم امکان عوض شدن نداره؟ من از گروهم متنفرم اعضاشو و با جوشو دوس دارم ولی خود گروهو دوست ندارم
sanaz14 نوشته: سلام کلاه من یه دختر 13-14 ساله از دیار ایران زمین.... تعریف از خود نباشه سمپادی... دست و پا جلفتی... اندکی شوخ طبع (دروغ می گم از یکم خیلی بیشتره در حد غیر قابل تحمل) باهوش ،دارای پشتکار فراوان ،همیشه پر امید(کلا نا امید نمی شم) همین دیه دیگه چی بگم؟؟؟ خداحافظی یادم رفت ؟؟؟ اوا!!! خب پس خدافظ
یه سمپادی دیگه؟! هومممممم... فکر کنم بهتره بری به... راونکلاو!
سلام کلاه من یه دختر 13-14 ساله از دیار ایران زمین.... تعریف از خود نباشه سمپادی... دست و پا جلفتی... اندکی شوخ طبع (دروغ می گم از یکم خیلی بیشتره در حد غیر قابل تحمل) باهوش ،دارای پشتکار فراوان ،همیشه پر امید(کلا نا امید نمی شم) همین دیه دیگه چی بگم؟؟؟ خداحافظی یادم رفت ؟؟؟ اوا!!! خب پس خدافظ
yoyo نوشته: با عرض عذر خواهی از پست قبلی من واقعا قصد توهین نداشتم خوب بریم سر اصل مطلب -------------------- مغرور ، جاه طلب،طمع کار، عاشق خون ، و این هم که میگم واقعیته دروغ گفتن بهم انرژِی میده اینم از خصوصیات اخلاقی من ولی خب یه چیزم باید بگم واقعا به این خصوصیات میبالم و اگه کسی بهم خوبی کنه تا سر حد مرگ ازش حمایت میکنم و اون خوبی رو یادم نمیره
با عرض عذر خواهی از پست قبلی من واقعا قصد توهین نداشتم خوب بریم سر اصل مطلب -------------------- مغرور ، جاه طلب،طمع کار، عاشق خون ، و این هم که میگم واقعیته دروغ گفتن بهم انرژِی میده اینم از خصوصیات اخلاقی من ولی خب یه چیزم باید بگم واقعا به این خصوصیات میبالم و اگه کسی بهم خوبی کنه تا سر حد مرگ ازش حمایت میکنم و اون خوبی رو یادم نمیره