انجمن نابودی موجودات خطرناک به لطف وزیر(روفوس)زیر نظر مرگخوارا اداره میشه...مرگخوارا در این انجمن تشخیص میدن که دامبلدور یک موجود خطرناکه و باید نابود بشه.مرگخوارا دامبلو دستگیر میکنن ولی با هیچ روشی موفق به نابود کردن دامبل نمیشن.برای همین لرد مشکوک میشه که شاید دامبلدور هم هورکراکس داشته باشه و سوروس اسنیپ رو مامور تحقیق در این مورد میکنه. سوروس از هاگوارتز برمیگرده و نتیجه تحقیقاتش رو اعلام میکنه.سوروس میگه که طبق تحقیقات اون دامبلدور هورکراکس نداره ولی یه طلسم باستانی روی خودش اجرا کرده که دلیل نمردنش اونه. و تنها راه از بین بردن این طلسم اینه که مهمترین عضو بدنش(ریشش) رو با رضایت خودش ازش جدا کنن.
مرگخوارا برای جلب رضایت دامبل جیمز سیریوس پاتر رو گروگان میگیرن.
روفوس بعد از مدتی مذاکره با دامبل اونو راضی میکنه که ریشش رو به مرگخوارا بده ولی یک شرط داره.اونم اینه که مرگخوارا از فلس های نجینی یویویی درست کنن و به جیمز بدن و اونو برگردونن به محفل....مرگخوارا تصمیم دارن شرط رو بدون اطلاع لرد اجرا کنن...

نجینی نگاه سردی به آگوستوس انداخت و سرش را برگرداند.آگوستوس دستش را دور گردن روفوس حلقه کرد.
-نجینی...ببین من چی دارم.یه شام کامل!

نجینی که ظاهرا دچار حالت تهوع شده بود بطرف دستشویی خزید.
آگوستوس تصمیم گرفت به عنوان آخرین حربه از جذابترین مرگخوارکه در عین حال نقطه ضعف نجینی به شمار میرفت استفاده کند.
-نجینی...عزیزم...ببین کی اینجاس....مو روغنی مورد علاقت.

نجینی به آخرین پیشنهاد علاقه ناچیزی نشان داد.آگوستوس و اسنیپ به آرامی به نجینی نزدیک شدند.
-چیزی نیست.نترس کوچولو...فقط چند تا فلس کوچیک میخوام ازت.دکترت گفته فلسای اضافیتو باد بگیریم.برای رشدت خوبه.حالا تکون نخور بذار من کارمو بکنم.

آگوستوس چاقوی نقره ای رنگی از جیبش خارج کرد و بطرف نجینی رفت...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

امکان نداره!صبر کن ببینم!