1 - چرا شما می خواهید از حق حیوانات جادویی دفاع کنید؟
1-ترویج امر به معروف و نهی از منکر

2-کلا اعتقاد دارم که به حقوق حیوانات ظلم شده. مثلا چرا حیوانات حق گرفتن ویزا ندارند و بی ویزا در آسمان کشور ها به پرواز در می آیند, یا چرا گوشت خوک خورده می شود اگه واسه حیوانات ایستگاه بازرسی گذاشته بودیم الان ملت مملکت توسط انفولانزا نوع h1n1 پرپر نمی شدن
واسه همین که من همیشه می گم النظافه من الایمان 
من از انفولانزا می ترسم

2 - آیا با نگه داشتن حیوان خانگی موافقید؟ اگر آری در چه صورت و با چه شرایطی و اگر نه چرا؟
خیر, اصلا و ابدا و به هیچ وجه حیونی را تو یه اپارتمان یا خونه حبس می کنن تاز جفتشم خودشون پیدا می کنن,نه شما خوشتون میاد به زور شوهرتون بدن یا به زور زنتون بدن

90 درصد حیوانات جادویی صاحب دار بی بخت شدن:
جغد هری که مرد.
آرگون که به قتل متهم شد.
نجینی که سر زده شد.
ققنوسم که هی مرد زنده شد هی مرد زند شد. (خو مثل بچه ققنوس یا بمیر یا زنده شو دیگه!!!!!)
و مهم تر از همه انفولانزای خوکی می گیرین .بعد ذات الریه می گیرن بعد برونشیت می گیرین,بعد به قتل می رسین بعد واسه این که وحشت عمومی نشه تو امار ثبت نمی شین.
و من همچنان از انفولانزا می ترسم

3 - در رول کوتاهی شرح دهید باری را که یک حیوان را نجات دادید.
هوای جادویی سرد و زمستانی بود, ننه سرما با عمو فیروز دعواش شده بود طلاقش داده بود و دیپورتش کرده بود خونه باباش و قصد رفتن نداشت چون عمو فیروز مهریشو نداده بود .
من از پنجره به زمین سفید که انگار لباس عروس تنش بود نگاه کردم با خود فکر کردم فردا هاگوارتس تعطیل که یهو برف قطع شد, بارون زد بعد بارون بند امد فقط موند بود نصفه شبی خورشید طلوع کنه .
که یهو خوکی رو دیدم که به پنجره می زنه؛ خوک بیچار اول یخ زده بود, بعد یخش اب شده بود, بعد خیس شده بود, بعد خیسیش بند امد بود و فقط موند بود نصفه شبی طلوع کنه:pretty: الانم داشت دم در خونه ما بندری می رفت.
و من در واز کردم و خوک کوچلو تو امد البته خوک روش زده بود من حاوی ویروس انفولانزا نوع h1n1 هستم ولی انسانیت والا تر از این حرف هاست -

و من هنوزم از انفولانزا می ترسم
4 - آیا شما قسم می خورید که به حق و حقوق حیوانات جادویی پایبند باشید؟ و آیا قبول می کنید که در صورت دیدن رفتاری ناشایست با حیوانات - در رولها - با شخص خاطی برخورد کنید؟
قسم می خورم- اگه حیون مورد ازار مبتلا به انفولانزا نوع h1n1 باشه چی؟
اخه من هنوز از انفولانزا می ترسم
5 - اگر مشاهده کردید که کسی در حال بد رفتاری با حیوانی است چه می کنید؟
1-صحبت.
2-رعفت.
3-عطوفت.
4-لطافت.
5- می دمش دست دامبلدور با نیروی عشق درستش کنه.
6- دیگه جواب نداد میدیمش تحویل لرد سیاه می گیم داشت گربه ازاری می کرد دیگه خود به خود درست می شه.
سخن آخر این که دستاتون بشورید,من از انفولانزا می ترسم.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

حقوق زوپس که کفاف نمیده. خب این یارو مفنگی گفت در عوض پیروزی در انتخابات، همه جوره تامینمون می کنه.
میخوام بدمش آزمایشگاه زوپس تا از کیفیتش مطمئن بشم. به وقتش زیرآب این یارو موتاده رو هم می زنم و اون وقت لیلی اوانز کبیر، ثروتمندترین و قدرتمندترین ساحره در تمام دنیای جادویی خواهد بود!لوهاهاهاهاهاهاها!

:yoho:
:hungry1:

»