جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

مدیریت جلسات حضوری سایت | تهران (رسمی)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: مدیریت جلسات حضوری سایت | تهران (رسمی)
ارسال شده در: شنبه 10 آبان 1393 19:38
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا خدایی دیگه برنامه رو تغییر ندین.
به روح ننه سیریوس من اینور باید باز برنامه مو عوض کنم کلی درگیری ایجاد میشه.

دیوید جان یه کاریش بکن جلسه ساعت هفت تموم میشه. به ته دیگش می رسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 10 آبان 1393 18:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

یه خورده بد موقع اس ، اکثر کلاسهای ما دانشجو ها رو انداختن آخر هفته ، من خودم تا ساعت چهار کلاس دارم که بخوام برسم تهران میشه 6 و تا بخوام بیام به اون رستوران دقیقا برای بدرقه خدمت میرسم .
دیدم چندتا از بچه ها گفتن جمعه ، اگه واقعا مقدوره بندازید جمعه ولی اگه نه ، یه پودرپروازی به سرم میریزم تا خودم رو برسونم .

خطاب به سامی : شما کماکان منشی مخصوصتون همراهتونه که به جینی دلداری میدید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بهشت هایی که تمام شده اند دیگر برنمیگردند.
اگر برگردند، بوی خاکستر جهنم را میدهند.
ارسال شده در: شنبه 10 آبان 1393 02:00
نمایش جزئیات
آفلاین
در پی شبهه افکنی های بی موردی که شد لازم میدونم اندکی شفافسازی انجام بدم.

سایت جادوگران دی ماه امسال یازده ساله میشه و علاوه بر میتینگ تولدی که اکثر این سالها برگزار شده چندین مورد دور همی متفرقه داشته و هیچ وقت این جلسات حضوری مشکل و مورد و دردسری رو برای هیچ کس در بر نداشته.

میتینگ پیش رو هم طبیعتا از همین روند پیروی خواهد کرد و در یک مکان عمومی برگزار خواهد شد و قائدتا مـمـکـنـه برای پیدا کردن سایرین نیاز به تلفن کردن باشه.

و البته گذشته از این مسائل اجباری وجود نداره برای پیامک زدن به اون کد یا دادن شماره به یکی از اعضا!

این که شخصی که اصلا براش مقدور نیست در میتینگ شرکت کنه بخواد ایراد و شبهه به کار وارد کنه و سنگ بندازه مشخصا ریشه در مشکلات شخصی داره و قطعا این بار برخورد خواهد شد.

ضمنا بنده به همراه پرنس فردا برای هماهنگی با رستورانی که محل تجمع هست میریم و بعد از اون آدرس محل قطعی و نهایی رو به اطلاع شرکت کنندگان خواهیم رسوند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرنس در 1393/8/10 8:50:12
هیچی به هیچی!
پاسخ به: .:: اطلاعیه زمانبندی دورهمی ِ غیر رسمی جادوگران ::.
ارسال شده در: پنجشنبه 8 آبان 1393 14:50
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

پرنس نوشته:
سلام به همگی
خب، یه تشکر ویژه دارم از همه کسایی که توی این چند روز پیگیر این تاپیک و برنامه ش بودن و تا اونجا که می تونستن سعی کردن افتخار حضور بدن.
برای اینکه زودتر به نتیجه برسیم من یه سری به پستها از اول این تاپیک زدم و بررسی کردم که مشکلی نمونه.

نکته 1- زمان برگزاری جلسه: طبق نظرهایی که خودتون دادین و اکثریت آراء، و جهت ِ سهولت حضور دوستان.. زمان قطعی پنج شنبه - 15 آبان هستش.

نکته 2- ساعت برگزاری جلسه: من هنوز فرصت نکردم برم با رستوران صحبت کنم، اما چون میدونم مشکلی نیست همین حالا میگم.. جلسه از ساعت 16:30 الی 19 با حضور اولین افرادی که به اونجا برسن " شروع میشه " ، پس سعی کنید به موقع خودتونو برسونید.

نکته 3- مکان برگزاری جلسه: طی آخرین صحبت هایی که شد، قرار بر این شد که محل جلسه توی این تاپیک گفته نشه به هیچ وجه.

نکته 4 - مهم!! : محل برگزاری جلسه از طریق اس ام اس به دوستان اعلام میشه، دوستان لطف کنن در اسرع وقت یه پیامک به سامانه ی 30005380000900 حاوی نام و شناسه شون در سایت بفرستن و بنده در اولین فرصت آدرس رو براشون اس ام اس می کنم.

نکته 5- مهم!!! : لیست کسانی که آمادگی داشتن جهت شرکت در جلسه به شرح زیر هستش:

رودولف لسترنج
سیریوس بلک
جینی ویزلی
ویلبرت اسلینکرد
لودو بگمن
پرنس

اگه کسی توی این چند روز به این لیست اضافه شد، به بنده اطلاع بدین.. از اونجا که باید تعداد نفرات به رستوران اعلام بشه، لطفن طی پیام شخصی به من بگید که با خانواده یا دوستان.. و خلاصه هر کسی که تشریف میارین که تعداد حدودی مشخص بشه.
بنده هم تونستم خارج از سایت چند تا از اعضای دیگه رو راضی کنم به ما بپیوندن و به این لیست می تونید سه چهار نفر دیگه هم اضافه کنید.

نکته 6- برای جینی ویزلی عزیز: از افرادی که با من میان احتمالن 2 تا دختر هستن، پس نگران تک موندن نباشید اونجا.

نکته 7- برای رز عزیز: دوست ِ من، مشکلی بابت هماهنگی شما نیست؛ ما همچنان منتظر شما هستیم؛ اگر توی چند روز آینده تونستین تشریف بیارین اطلاع بدین.

فکر نمی کنم چیزی مونده باشه، فقط واسه بالا موندن این پست لطفن از پست زدن خودداری کنین. هرگونه سوال، پیشنهاد، انتقاد یا نظری داشتین از طریق پیام شخصی یا سامانه پیامکی 30005380000900 بنده رو در جریان بزارید.

شاد و سربلند باشید
سامی مسیحا
پرنس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: مدیریت جلسات حضوری سایت | تهران (غیر رسمی)
ارسال شده در: پنجشنبه 8 آبان 1393 14:27
نمایش جزئیات
آفلاین
مرلین جان: شماره ای که مشاهده می کنید، اس ام اس پنل شخصی بنده س!! هویت و شماره تون دست ِ شخص خاصی نمیوفته.. و مطمئن باشید بنده هم علاقه ای به داشتن شماره ی دوستان ندارم با این موهای سفیدم!

داریم سعی می کنیم یه کاری انجام بدیم که همه ازش راضی باشن و بهشون خوش می گذره.. همه کارها رو بنده برنامه ریزی کردم و مشکل دیگه ای نیست.. این شماره م واسه دسترسی داشتن به اشخاصه و اگه جایی موندن.. گم کردن یا چیزی بتونیم باهاشون در ارتباط باشیم و پیداشون کنیم. اگه با همچین چیزی مشکلی دارید توصیه می کنم تشریف نیارید، چون من دیگه کاری از دستم بر نمیاد : )

شاد باشید..
پرنس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

rest in peace dear Alan Rickman
ارسال شده در: پنجشنبه 8 آبان 1393 10:37
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اگه اس بدیم، هویتمون و شماره مون دست کسی که اصلا نمیشناسیمش نمیفته؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
.:: اطلاعیه زمانبندی دورهمی ِ غیر رسمی جادوگران ::.
ارسال شده در: پنجشنبه 8 آبان 1393 00:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همگی
خب، یه تشکر ویژه دارم از همه کسایی که توی این چند روز پیگیر این تاپیک و برنامه ش بودن و تا اونجا که می تونستن سعی کردن افتخار حضور بدن.
برای اینکه زودتر به نتیجه برسیم من یه سری به پستها از اول این تاپیک زدم و بررسی کردم که مشکلی نمونه.

نکته 1- زمان برگزاری جلسه: طبق نظرهایی که خودتون دادین و اکثریت آراء، و جهت ِ سهولت حضور دوستان.. زمان قطعی پنج شنبه - 15 آبان هستش.

نکته 2- ساعت برگزاری جلسه: من هنوز فرصت نکردم برم با رستوران صحبت کنم، اما چون میدونم مشکلی نیست همین حالا میگم.. جلسه از ساعت 16:30 الی 19 با حضور اولین افرادی که به اونجا برسن " شروع میشه " ، پس سعی کنید به موقع خودتونو برسونید.

نکته 3- مکان برگزاری جلسه: طی آخرین صحبت هایی که شد، قرار بر این شد که محل جلسه توی این تاپیک گفته نشه به هیچ وجه.

نکته 4 - مهم!! : محل برگزاری جلسه از طریق اس ام اس به دوستان اعلام میشه، دوستان لطف کنن در اسرع وقت یه پیامک به سامانه ی 30005380000900 حاوی نام و شناسه شون در سایت بفرستن و بنده در اولین فرصت آدرس رو براشون اس ام اس می کنم.

نکته 5- مهم!!! : لیست کسانی که آمادگی داشتن جهت شرکت در جلسه به شرح زیر هستش:

رودولف لسترنج
سیریوس بلک
جینی ویزلی
ویلبرت اسلینکرد
لودو بگمن
پرنس

اگه کسی توی این چند روز به این لیست اضافه شد، به بنده اطلاع بدین.. از اونجا که باید تعداد نفرات به رستوران اعلام بشه، لطفن طی پیام شخصی به من بگید که با خانواده یا دوستان.. و خلاصه هر کسی که تشریف میارین که تعداد حدودی مشخص بشه.
بنده هم تونستم خارج از سایت چند تا از اعضای دیگه رو راضی کنم به ما بپیوندن و به این لیست می تونید سه چهار نفر دیگه هم اضافه کنید.

نکته 6- برای جینی ویزلی عزیز: از افرادی که با من میان احتمالن 2 تا دختر هستن، پس نگران تک موندن نباشید اونجا.

نکته 7- برای رز عزیز: دوست ِ من، مشکلی بابت هماهنگی شما نیست؛ ما همچنان منتظر شما هستیم؛ اگر توی چند روز آینده تونستین تشریف بیارین اطلاع بدین.

فکر نمی کنم چیزی مونده باشه، فقط واسه بالا موندن این پست لطفن از پست زدن خودداری کنین. هرگونه سوال، پیشنهاد، انتقاد یا نظری داشتین از طریق پیام شخصی یا سامانه پیامکی 30005380000900 بنده رو در جریان بزارید.

شاد و سربلند باشید
سامی مسیحا
پرنس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

rest in peace dear Alan Rickman
ارسال شده در: چهارشنبه 7 آبان 1393 16:04
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر دوست داران میتینگ!

آقا، صبح رو بی خیال شید والا! اصن تجربه ثابت کرده صبح به بیرون رفتن به هر بهانه ای، باعث خستگی میشه!
ولی با بعد از ظهر یا همون عصر پنج شنبه موافقم!

زمانش مناسبه، تایمش هم که پرنس گفت. 16:30 خوبه! ولی اگه لودو نمی تونه بیاد:

نقل قول:

نظر بنده جمعه است. عصر. مکان همیشگی.

خب، منم با جمعه مشکلی ندارم اگه عصر باشه! ولی این حرف جینی هم منطقیه:

نقل قول:

خب جمعه عصر خستگی و خستگی کسری خواب روز شنبه میاره!در کل نظر من پنجشنبه عصره که سیریوس و لودو هم فرصت برگشتن به شهرشون رو داشته باشند!

به هر حال، من وقتم آزاده عصر ها! ولی نظر خودم روی پنج شنبه هستش، همون ساعت 16:30 و همون مکان همیشگی!

چاکر همه میتینگیا!
اسلین کُرد شبستری!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 آبان 1393 20:46
نمایش جزئیات
آفلاین
خب جمعه عصر خستگی و خستگی کسری خواب روز شنبه میاره!در کل نظر من پنجشنبه عصره که سیریوس و لودو هم فرصت برگشتن به شهرشون رو داشته باشن(اصنم کاری به نظر لودو نداریما!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!

ارزشی انفجاری

شناسه قبلی:لاوندر براون
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 آبان 1393 20:35
نمایش جزئیات
آفلاین
نظر بنده جمعه است. عصر. مکان همیشگی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!