شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
آرتور ویزلی نوشت من موندم مرلين با اين ريش35464574567متريش چه طوري ميتونه بچه باشه اگه اون بچه ست پس تو هم هنوز آفريده نشدي
اولا ارتور ریشش تا زانوش بود دوما وقتی در تار پود رمان حرکت میکنه یک ساحر سن ش کم تر میشه (میدونم بی سوادی یعنی کوچیک تر میشه) سوما مرلین اگه میخوای پست بزنی مرلین : حالا تو یه کتاب خریدی ها من :تونستم خریدم میتونی بخر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي
نامردا!!! کینگزلی از در میاد تو! کینگزلی:نامردا همشو خوردید به منم ندادید!گیلدی خیلی نامردی من دو هفته مسافرت بودم!تو این دو هفته توی پیژامه پارتی چه دخترایی که اغفال نشدن چه دخترایی که غش نکردنو تنفس مصنوعی :bigkiss: داده نشدن! حالا هم که 2 تن گوشت خالصو خوردید!تازه مدرکو هم مرلین میخواد پاک کنه!من شکایت میکنم!من رفتم از آمریکا 200 تا جامه آوردم تا توی بی جامه پارتی بدم افراد بپوشن! ای بی اسلاما! گیلدی:برادر! کینگزلی:همشهری! گیلدی:برادر اشکالی نداره که صبر کن! مبایلو در میاره..... الو اسنافل...الو! اسنافل:چیه چی شده؟ گیلدی:حال خواهر زنت خوبه؟ اسنافل: چطور؟ گیلدی:هیچی میخواستم با کج منقار بفرستیش بیاد کینگزلی واسش یه شغل تو وزارت خونه پیدا کرده! اسنافل:باشه باشه الان میاد! کینگزلی میفته ذوق مرگ میشه! خواهر زن اسنافل از پنجره میاد تو با کج منقار! کینگزلی:بچها هوای کج منقارو داشته باشید تا من درباره ی شغل جدید توی وزارت با این خانوم به توافق برسیم.... :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: کو کو توافق؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57. یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.
گیلدروی که خیلی خوش تیپه از سوراخ محل تمرین دوئل محفل میاد تو ( دخترا با زبون خوش غش میکنن ) گیلدی: به به... میبینم که زورتون به بچه رسیده! مرلین یه پلک میزنه مرلین: إ... گیلدروی تو که هنوز اینجایی؟!! تو چرا نرفتی زیر خاک؟ اسنافی تو بیا چیزی بگو! اسنافی: من چی بگم آخه؟ خوب حالا روتو زمین نمیندازم... ببین گیلدی... هنوز حرفش تموم نشده که هیپو از پشت گیلدی رو میزنه... گیلدی هم که خیلی خوش تیپ بود، یه خورده از خوش تیپیش کاسته میشه! گیلدی: حالا از خوش تیپی من میکاهی؟ بی جامه پارتی شروع میشود... هیپو که میخواد کم نیاره و هر جوری که شده تو بی جامه پارتی شرکت کنه شروع میکنه به کندن پرهای خودش... یه ربع بعد کرام میاد کرام: به به هیپو جان بابا... خودت، خودتو آماده کردی برای کباب شدن کرام هیپو رو کباب میکنه... مرلین و دار و دسته: آخ جون گوشت! مرلین بعد از اینکه هیپو رو خورد: شک نکنید که این پست پاک میشه!
اولا دویل نه و دوئل! دوما مرلین ریشتو بزن کنار چشت ببینه جلو رو! سوما اینجوری که نمیشه شما باید هر روز مکان عوض کنید چون فقط درو دیوارو میارید پایین لوستر میشکنیدو اینا! چارما این آموس که انگل جامعس فردا مامورا میان همتونو به جرم قاچاقچی بودن میگیرن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57. یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.
آموس ديگوري نوشت یادش به خیر اون قدیما که برا خودمون کشی بودیم جادوگری جرات نمیکرد به من چپ نگاه کنه برا خودمون اقایی بودیم کشی تو دوئل حریف من نبود که...امان امان امان از دشت بی وفایی روزگار ای بشوزه پدر اعتیاد
یادش به خیر اون قدیما که برا خودمون کشی بودیم جادوگری جرات نمیکرد به من چپ نگاه کنه برا خودمون اقایی بودیم کشی تو دوئل حریف من نبود که...امان امان امان از دشت بی وفایی روزگار ای بشوزه پدر اعتیاد
اینجا محله تمرینه دویل .بزن بزن.کتک کاری هرچی دوست داری اسمشو بزار اگه با یکی از محفلی ها خوصمتی داری با کمال احترام اونو دعوت کن تا جاداره با مشت لقد سیم سرور چاقو چک بزنش حتی تف کن به صورتش آزاده آزاده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1386/4/23 20:34:56 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/7/8 14:30:46 ویرایش شده توسط کوین کارتر در 1405/2/20 19:09:03
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم وقتي بزرگ مي شوم:سياهم وقتي مريض مي شوم:سياهم ولي تو وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي وقتي بزرگ مي شوي:سفيد وقتي مري