1. ﻭﯾﮋﮔﯽﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ، ﺍﻋﻢ ﺍﺯ ﻇﺎﻫﺮﯼ ﻭ ﺑﺎﻃﻨﯽ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﺑﮕﯿﺮﯾﻦ ﻭ ﺑﺮﺍﺳﺎﺱ ﺍﻭﻥ ﺑﮕﯿﻦ ﺍﮔﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩ ﺟﺎﻧﻮﺭﻧﻤﺎ ﺑﺸﯿﻦ، ﺟﺎﻧﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﻬﺶ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻣﯽﺷﺪﯾﻦ ﭼﯽ ﺑﻮﺩ. ﺷﮑﻞ ﻭ ﺭﻧﮓ ﻭ ﺳﺎﯾﺰ ﻭ ﻫﺮﭼﯽ ﺍﺯ ﺟﺎﻧﻮﺭﺗﻮﻥ ﻻﺯﻡ ﻣﯽﺩﻭﻧﯿﻦ ﺭﻭ ﺗﻮﺻﯿﻒ ﮐﻨﯿﻦ. (5 ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ)
بله، این موجودی که میبینین، جونورنمای منه. اسمش «مولتی»ـه. حالا با من همراه باشین و یواش یواش باهام بیاین جلو تا بفهمین چی به چیه.
مولتی دوتا کلّه داره که متشکل از کلّههای اندی و سندی هستش. از بس که شاد و شنگولم!

سینهش بهشکل کرهی زمینه. چرا؟ آقا من دلم گندهس! میفهمین؟ گندهس! به گندگی کرهی زمین!

اون بخشی که ظاهراً کمرشه و رنگش فیروزهای-سبز-آبی هستش، والا ملّت معتقدن من آیکیوم پایینه. رک و راس بگم، فک میکنن من خرم. حالا کاری ندارم که چرت و پرت میگن، ولی خب، به هر حال اینم جزوی از جونورنمای منه. خرا رنگشون اینجوریه دیگه.

اون پاهایی که جوراب آرژانتین پوشیدن، بخاطر اینه که کوییدیچ تو خون منه باو!

اون پاهای عقبی هم شبیه پاهای کانگوروئه. آخه من قبلاً هاگوارتز رو جهشی خوندم! جهشی در حد جهشهای کانگورو!

اون دُمی هم که اون پُشت میبینین، دُم عقربه. آخه تعریف از خود نباشه، حرفام نیش داره.

حالا میرسیم به اون دستم که بهشکل چاقوی سوییسیه. این یه حقیقتیه که خر بودنم رو تکذیب میکنه. من همهکارهم. من از پس هر کاری برمیام! من خفنم!

میمونه اون یکی دستم که بهشکل آنتنه. هر خبری که به گوشم برسه، هر غیبتی که بشه، لو میدم!
2. ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﻦ ﮔﺮﻭﻫﯽ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﯽﻓﺮﻫﻨﮓ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺟﺎﻧﻮﺭ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺣﻤﻠﻪ ﻣﯽﮐﻨﻦ. ﺗﺼﻮﯾﺮﯼ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺘﯽ ﮐﻪ ﺟﺎﻧﻮﺭﻧﻤﺎ ﻫﺴﺘﯿﻦ ﻭ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻟﺖ ﻭ ﭘﺎﺭ ﺷﺪﯾﻦ ﺑﮑﺸﯿﻦ! (5 ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ)چون جونورنمام غولپیکر که چه عرض کنم، چون سیارهپیکره، برای لت و پار کردنش، اگه موافق باشین یه شهابسنگ رو سمت این جونور بفرستیم ببینیم چی میشه.

بـــــهـــله!