چند دقیقه بعد بلا به همراه لرد به داخل اتاق برگشت. بلاتریکس با احترام لرد رو روی میز کنار تخت میذاره و یه قدم عقب میره. لرد روی لبه شمعدونی که براش مثل یه سکو میمونه میشینه و میگه: خیلی خب، بگین ببینم چیکار کردین؟
بلاتریکس سر تکون میده و میگه: ارباب متاسفانه انگار کتاب اینجا نیست!
لرد چوب دستیش رو به سمت بلاتریکس میگیره، اما بعد منصرف میشه و میگه: خودت رو کروشیو کن بلا!
بلا در کمال حرف شنوی خودش رو کروشیو میکنه و بعد ادامه میده: اما یه فکر دیگه ای به ذهنمون رسیده. من تصمیم گرفتم که برم دنبال آنی مونی بگردم. بالاخره باید یه جایی باشه. هرجایی باشه پیداش میکنم، یقه اش رو میگیرم و میارمش خدمت شما. هم خودش رو هم کتابش رو. لازم باشه هفت جد و آبادش رو هم میارم!
لرد به نشانه رضایت سری تکون میده و بعد اضافه میکنه: خب، ببینم تا اون موقع این تنبل ها قراره چیکار کنن؟
ایوان خمیازه ای کشید و کش و قوسی به استخون هاش داد و گفت: خب ارباب استراحت میکنیم دیگه! خسته شدیم از بس تو اون کمد خاک گرفته چرخیدیم!
بلا این بار قبل از اینکه لرد حرفی بزنه کروشیو رو مستقیم داخل حلق ایوان میفرسته و میگه: چطور جرات میکنی استخون!؟ تا وقتی من اینجا نیستم شماها دوباره میرین داخل کمد و مشغول گشتن میشین. از اول! شاید چیزی رو جا انداخته باشین. تازه اگه جا انداخته باشین هم شخصا برای اینکه باعث علافی من شدین خودم ریز ریزتون میکنم!
بلا تعظیمی به ارباب میکنه و به سمت در میره که از اتاق خارج بشه اما صدای لرد اون رو متوقف میکنه: نه بلا صبر کن...به جای تو، ریگولوس میره دنبال آنی مونی میگرده. به دو دلیل، البته فکر نکنین ارباب الزامی داره که دلیل کارهاش رو به شماها بگه! ولی این بار چون دوست دارم دلیلش رو میگم. اول اینکه ریگولوس خبرنگاره، توی تحقیق و جستجو سررشته بیشتری داره. شاید بتونه زودتر رد آنی مونی رو بگیره. دوم اینکه اگه تو اینجا نباشی این از زیر کار در روهای مفت خور مطمئنم سعی میکنن از مسئولیتشون فرار کنن. من هم که الان نمیتونم خدمتشون برسم، برای همین به کمکت احتیاج دارم.
بلا لبخند ملیحی رو به لرد زد به معنای ممنونم، و بعد همون طور که به سمت ایوان و لودو میچرخید لبخند تبدیل به لبخند شیطانی شد به معنای «یک پوستی از شما دوتا بکنم من امروز!!».
ریگولوس هم که دید اوضاع زیاد خوب نیست به لرد ادای احترام کرد و گفت: پس با اجازه من رفتم دنبال آنی مونی بگردم!
آنلاینها
10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
0
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
پیام امروز
[[continious]] اتاق تسترالها
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق تسترالها
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

مورفین برای ریگولس دست تکون داد.بلاتریکس کمی یقه ریگول رو مهحکم تر گرفت و گفت:حالا هر چی.از ب شبیه همین.زودباش جواب بده...