جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  107 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  220 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  224 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  311 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  214 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: بررسی پست های محفل ققنوس
ارسال شده در: شنبه 2 شهریور 1392 19:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرسی میشه دو تا پستم توی زندگی البوس را نقد کنی.
خدایی نکرده نیای تو سایت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 مرداد 1392 14:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرسی!

میبینم که چند وقت نبودی (و هنوز هم نیستی! ) و اگه زبونم لال پیدات شد یه موقع هم کلی کار ریخته رو سرت و اینا. تازه قبل من دوتا درخواست نقد هم هست! پس من خیلی مزاحمت نمی شم و فقط ازت می خوام؛

پست شماره ی 291# دره ی گودریک رو نقد کنی!

پرسی، من توی کتاب هری پاتر رو نگاه کردم. اونجا هم دو نقطه گذاشته بود، بعدش پایین یه خط تیره. حالا چون به قول خودت اینا سلیقه ایه من ترجیح دادم که همین کارو بکنم! تمام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چوبدستی لازم نیست..
به یک ضربه ی عصایم بند هستید!

×××××

Re: بررسی پست های محفل ققنوس
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1392 22:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام! با عرض خسته نباشید...
اگه میشه این پست رو هم واسه ما نقد کنید
خیلی مچکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 5 مرداد 1392 21:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
ببخشید که اینقدر مزاحم میشم.
راستش احساس میکنم این پستم یه مشکلی داره ولی خب نمیدونم کجاش.میشه لطفا نقدش کنید؟
ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.

ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1392 22:38
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست شماره 288 دره گودریک نوشته شده توسط پروتی پاتیل

خوب بود ، با اینکه کوتاه نوشته بودی ولی سوژه رو نسبتا خوب جلو بردی . بی روح بود پستت ، نیاز به فضاسازی بیشتری داشت که میتونستی با یکی دو تا شکلک بیشتر ، هم اون بی روح بودن رو از بین ببری و هم فضاسازی خوبی برای شخصیت های رول به کار ببری .

نقل قول:
بلاتریکس در دل هوش و ذکاوت بی پایان لرد سیاه رو ستایش کرد

بخشی که نقل قول کردم به نظرم درست نیست ، اینکه مرگخوارا نمیدونستن وقتی یه مکان نمود ناپذیر میشه طلسمی هم روش اثر نمیکنه ، به نظر ولدمورت احمقانه بوده ، یعنی دونستن ِ این مسئله از طرف مرگخوارا رو یه چیز بدیهی میدونست ، و وقتی همچین چیزی رو بدیهی میدونست ، دیگه هوش و ذکاوت طلقی نمیشه که بلاتریکس بخواد ستایش کنه . ستایش کردن برای هوش و ذکاوت ، باید برای چیزهای خیلی خاص و مهمی باشه معمولاً ، نه چیز هایی که دانش آموزای هاگوارتز خیلی خوب بلد هستن !

نقل قول:
هری جلو اومد و پس از گفتن وردی زیر لب دست های بلاتریکس و لرد رو باز کرد

من همیشه اهمیت دادم به اینکه وقتی قراره طلسمی صورت بگیره ، نحوه ی انجام و شکل گرفتنش وصف بشه که خیلی تاثیر زیادی در زمینه ی فضاسازی داره ، بعد اینکه طوری نوشتی که آدم فکر میکنه بدونِ چوبدستی طلسمش رو انجام داده . چیزی که همیشه برای خودم تو کتابای هری پاتر جالب بوده این بوده که ببینم چه وردی رو میخونن و چطوری و در چه جهتی مثلا چوبدستیشون رو میگیرن و چه نوری ازش خارج میشه و کلا وصف کردن انجام یک طلسم .

نقل قول:
رون هم ظرفی کثیف که سوپی بی نهایت بدبو و بد منظره درش بود جلوشون گذاشت.

فضاسازی میتونه از خیلی چیزهای ابتدایی و مسخره شروع بشه اصلا و تاثیر زیادی هم بذاره ، به جای اینکه بنویسی بد منظره ، میتونستی توی یک سطر مثلا وصفش کنی که چه رنگی بود و شکل ظرف چه شکلی بود ، کاسه بود ، بشقاب بود ، آهنی بود ، شیشه ای بود ، تو سوپ چه چیزایی داشت و اینها . فضاسازی یعنی اینکه تو طوری بنویسی که خواننده خودش رو توی اون شرایط حس کنه ، حس کنه که داره به اون ظرف کثیف نگاه میکنه ... و هر چیز بیشتری تو وصف کنی از شرایط ، بیشتر میتونی به خواننده کمک کنی که خودش رو توی اون شرایط حس کنه .

اولا اینکه سعی کن بین دیالوگ هات یه اینتر بزنی و بین دیالوگ اول با دیالوگ دوم یه فاصله ای بندازی . بعد اینکه نوشتی :

نقل قول:
هری که نیشخندی بر لب داشت گفت:"هدیه ی کرچره .دامبلدور قصد داشت یه چیزه بهتر براتون بفرسته اما به نظر کریچر اینم خیلی براتون زیاده."

با توجه به ابهت و قدرت ولدمورت ، هری همیشه ولدمورت رو "تو" خطاب کرده و خیلی گستاخانه برخورد کرده ، اینکه نوشتی "براتون" یه مقدار اون افکار خواننده رو بهم میزنه ، چون خیلی تفاوت داره با شخصیت هری .

و اینکه نیازی نیست بعد از گفت: از علامت دبل کوتیشن (") استفاده کنی . البته این کاملاً به خودت بستگی داره که اگر دوست داری استفاده کنی ، ولی خب در کل نیازی نیست .

در کل خوب بود ، اگر این نکات رو توجه کنی بهشون بهتر هم میشه .
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 23 تیر 1392 15:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
میشه لطفا این پستو نقد کنید؟
ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.

ارسال شده در: شنبه 8 تیر 1392 22:26
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست شماره 286 دره گودریک نوشته شده توسط بانوی چاق

اولاً اینکه سوژه رو فوق العاده کند پیش بردی ، یعنی توی یک پست تنها چیزی که مطرح کردی این بود که آیلین از جاش بلند شد و گفت نقشه داره ! چیزی که خیلی خیلی خیلی اهمیت داره این هست که توی یه پست نه انقدر یه سوژه سریع پیش بره که خواننده متوجه نشه چی شد و سردرگم نشه ، نه اینکه انقدر کند پیش بره که هیچ اتفاقی نیفته و خواننده پشیمون بشه که اصلا اون پست رو خونده . باید سعی کنی طوری بنویسی که سوژه به تو نیازمند باشه نه طوری که اگر پستت حذف بشه هم هیچ اتفاقی در اصل ماجرا نیفته .

مورد دوم اینکه باید سعی کنی با سوژه پیش بری ، پست قبلی به اندازه ی کافی سوژه رو کش داده بود و روی یه موضوع بیش از حد تمرکز کرده بود ، توی این پست بهتر بود سوژه رو پیش میبردی و به جای اینکه از آیلین بنویسی و اینکه بلند میشه و نقشه میگه ، مثلا با یه دیالوگ از سالازار مرگخوارا رو به میدان گریمولد منتقل میکردی و اونجا دیالوگ ها رو ادامه میدادی .

مورد بعد اینکه هیچوقت برای یک دیالوگ از چندین شکلک پشت سر هم استفاده نکن ، شکلک ها هر کدومشون به تنهایی قادرن که حالات افراد رو بیان کنن ، لازم نیست چندین شکلک بزنی و سردرگم کنی خواننده رو . معمولاً وقتی تعداد شکلک ها از یکی بیشتر بشه ، خواننده توجهی بهش نمیکنه .

مورد چهارم اینکه وقتی میخوای دیالوگ بنویسی ، دو نقطه رو که میذاری همون جلوش دیالوگ رو بنویس ، اینکه دو نقطه بزنی و بری سطر پایین تر و آندرلاین بذاری و دیالوگ رو بنویسی خیلی خسته کننده میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1392 13:39
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

می خواستم اگه زحمتی نیست این پست رو واسم نقد کنین.

با تشکر
بانوی چاق

پ.ن:فقط یه کم کوتاهه..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1392 11:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

برای من یه دو گانگی پیش اومد. میشه بگی کدوم درسته؟(البته حتما میگی حرف خودت درسته!)

نقل قول:

پرسی ویزلی نوشته:

نمیدونم به شما بود گفتم یا به کس دیگه ای ، این نکته خیلی خیلی اهمیت داره که وقتی مینویسی "تدی با لحن معصومانه ای می گوید:" اون دو نقطه ای که میذاری یعنی میتونی دیالوگت رو بنویسی ، اینکه دو نقطه میذاری و اینتر میزنی و سطر پایین خط تیره میذاری و دیالوگ رو مینویسی ، کاملا اشتباه هست و اصلا جالب نیست ، ظاهر پستت رو هم خراب میکنه کامل ، میتونی بنویسی : تدی با لحن معصومانه ای می گوید: عمو دامبل چرا ساعت کاری موزه رو نیمه شب شب چهاردهم هر ماه اعلام نمی کنی تا من از مرگخوارا پذیرایی کنم؟

نقل قول:

دلوروس آمبریج نوشته:

بین توصیف ها و فضاسازی ها با دیالوگ شخصیت ها اینتر بزن. توی هم و در هم ننویس. مثلا:

هری در حالیکه داشت چوبدستیش رو توی دماغ ولدک فرو می کرد، با شیطنت به صورتش نگاه کرد و گفت:

- اوه اوه ! عجب دماغ پُری ! حالا حالاها راه مونده تا مغزت !

الستور عزیز ، این چیزها میشه گفت تا حدودی سلیقه ای هست ، ولی به نظر من چیزی که گفتم درست هست ، گفتی حتما میگی که حرف خودم درسته ، برای اینکه آدم حرفی رو میزنه که فکر میکنه درسته ، پس نظرش هم تغییر نمیکنه ... دلوروس آمبریج مدیر خوبی هست ، ولی اصلا نقد کننده ی خوبی برای پست های رول نیست. ولی خب در کل نیازی نیست به حرف من یا ایشون استناد کنی شما ، میتونی بری چهار تا کتابِ هری پاتر یا هر نویسنده ی دیگه ای رو باز کنی و بخونی ، اگر توی دیالوگ هاشون اونطوری که دلوروس گفتن عمل کردن ، شما ده تا اینتر بزن و دیالوگ رو بنویس ! موفق باشی

پرسی ویزلی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط الستور مودی در 1392/4/6 11:27:53
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/4/7 1:37:30
چوبدستی لازم نیست..
به یک ضربه ی عصایم بند هستید!

×××××

ارسال شده در: چهارشنبه 5 تیر 1392 16:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام میشه اینو نقد کنی تورو خدا.
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=267198

چارلی عزیز ، اینجا فقط رول هایی نقد میشن که توی انجمن محفل ققنوس باشن ، پست هایی که در تالارهای خصوصی هستن توسط ناظرین اونجا باید نقد بشه ؛ هر وقت توی محفل ققنوس پست زدید درخواست نقدش رو اینجا ارسال کنید برای نقد . موفق باشی

پرسی ویزلی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/4/5 21:52:02
مراقب خودت باش.