پاسخ به: بررسی پست های محفل ققنوس
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1392 11:21
تولد نقش: 1396/04/24
آخرین ورود: چهارشنبه 2 خرداد 1397 14:15
از: دور مراقبتم!
سلام.
برای من یه دو گانگی پیش اومد. میشه بگی کدوم درسته؟(البته حتما میگی حرف خودت درسته!)
نقل قول:
پرسی ویزلی نوشته:
نمیدونم به شما بود گفتم یا به کس دیگه ای ، این نکته خیلی خیلی اهمیت داره که وقتی مینویسی "تدی با لحن معصومانه ای می گوید:" اون دو نقطه ای که میذاری یعنی میتونی دیالوگت رو بنویسی ، اینکه دو نقطه میذاری و اینتر میزنی و سطر پایین خط تیره میذاری و دیالوگ رو مینویسی ، کاملا اشتباه هست و اصلا جالب نیست ، ظاهر پستت رو هم خراب میکنه کامل ، میتونی بنویسی : تدی با لحن معصومانه ای می گوید: عمو دامبل چرا ساعت کاری موزه رو نیمه شب شب چهاردهم هر ماه اعلام نمی کنی تا من از مرگخوارا پذیرایی کنم؟
نقل قول:
دلوروس آمبریج نوشته:
بین توصیف ها و فضاسازی ها با دیالوگ شخصیت ها اینتر بزن. توی هم و در هم ننویس. مثلا:
هری در حالیکه داشت چوبدستیش رو توی دماغ ولدک فرو می کرد، با شیطنت به صورتش نگاه کرد و گفت:
- اوه اوه ! عجب دماغ پُری ! حالا حالاها راه مونده تا مغزت !
الستور عزیز ، این چیزها میشه گفت تا حدودی سلیقه ای هست ، ولی به نظر من چیزی که گفتم درست هست ، گفتی حتما میگی که حرف خودم درسته ، برای اینکه آدم حرفی رو میزنه که فکر میکنه درسته ، پس نظرش هم تغییر نمیکنه ... دلوروس آمبریج مدیر خوبی هست ، ولی اصلا نقد کننده ی خوبی برای پست های رول نیست. ولی خب در کل نیازی نیست به حرف من یا ایشون استناد کنی شما ، میتونی بری چهار تا کتابِ هری پاتر یا هر نویسنده ی دیگه ای رو باز کنی و بخونی ، اگر توی دیالوگ هاشون اونطوری که دلوروس گفتن عمل کردن ، شما ده تا اینتر بزن و دیالوگ رو بنویس ! موفق باشی
پرسی ویزلی
ویرایش شده توسط الستور مودی در 1392/4/6 11:27:53
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/4/7 1:37:30
چوبدستی لازم نیست..
به یک ضربه ی عصایم بند هستید!
×××××