اتاق کاملا در سکوت فرو رفته بود که ناگهان اسنیپ فریاد زد:
-بیست امتیاز از گریفدور کم میشه، با این نقشه های تسترال مانندتون!
مانند همیشه، اولین کسی که واکنش نشان داد آرسینوس بود، بلافاصله از جایش برخاست و گفت:
-چرا اسنیپ؟ آخه مگه کجای نقشه ایراد داشت؟!
اسنیپ مو های چرب و روغن زده اش را از روی صورتش کنار زد و گفت
-مشکل؟! برو چند پست پایین تر تا بفهمی!
آرسینوس به چند پست پایین تر رفت و دید که چگونه مرگخواران به همراه وینکی در هاگوارتز ظاهر شدند و تریلانی را دستگیر کردند.
آرسینوس به پست فعلی بازگشت و گفت:
-خوب این چه مشکلی داشت؟!
اسنیپ پاسخ داد:
-اوه...هیچی!...فقط باید بگم که هاگوارتز ضد آپاراته!...چون این موضوع نمی دونستی بیست امتیاز از گریفندور کم میشه، چون این نقشه یکی از اعضای گریفندور بوده، سی امتیاز دوباره از گریفندور کم میشه!
برخلاف انتظار همه آرسینوس این بار لبخند زد!
سنیپ پرسید:
-چرا می خندی؟
-هیچی...داشتم به این فکر می کردم که نویسنده این پست هیچی به ذهنش نمیرسه، الکی سوژه رو برده سمت امتیاز کم کردن!
اسنیپ هم لبخند زد و گفت:
-نویسنده این پست توی کدوم گروهه؟
آرسینوس گفت:
-یک خون آشام تازه وارده که توی گریفندوره.
-پس ده امتیاز چون خون آشامه و بیست امتیاز چون سوژه اینجا رو خراب کرد، از گریفندور کم میشه!
آرسینوس برای چند لحظه نقابش را رداشت و با دست محکم به پیشانی اش زد. سپس نقاب را روی صورتش گذاشت و به خود یادآوری کردکه حتما خون آشام مذکور را بلاک کند.
آمیلیا پرسید:
-دیر نکردن؟!...مگه وینکی نگفت چون جنه می تونه خیلی راحت به هاگوارتز آپارات کنه؟!
ریگولوس گفت:
-من چه می دونم!...این نقشه خودت بود اسب!
_به من گفتی اسب؟!
-
-
آرسینوس فریاد زد:
-اسب...چیز...آمیلیا...ریگولوس...بس کنید!
ناگهان اسنیپ گفت:
-ده امتیاز از گریف کم میشه چون آمیلیا دعوا رو شروع کرد، مجموع تمام امتیاز های کم شده در این پست، به اسلیترین اضافه میشه چون ریگولوس به خوبی دفاع کرد!
اسنیپ:
آمیلیا:
ریگولوس:
آرسینوس:
هکتور:
-صبر کنین ببینم!...هکتور کی پرید وسط سوژه؟!
هکتور پاسخ داد:
-دیدم تریلانی نرسید، خودم دست به کار شدم!
سپس دو شیشه از جیب ردایش بیرون آورد و روی میز گذاشت. یکی از معجون ها به رنگ ارغوانی بود و دیگری سفید بود.
هکتور توضیح داد:
-معجون سفید روح احضار می کنه و معجون ارغوانی، از روح حلالیت می گیره! فقط باید معجون رو امتحان کنم! کی داوطلبه؟
ملت مرگخوار:
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

این دختره ی تازه وارد بی فعالیت کجاست ؟ سوزاااان
و

الان بلا نسبت ارباب مثل خر یه کورشیو میزنیم بمیری ها
اوتو در حالی که هدفون را از روی گوشش بر می داشت این را گفت

؟ بدهیم ...