پرسی از شما راضیه
اه اه اه!همینمون مونده بود تو راضی باشی!واقعا ما چقدر احتیاج داشتیم که تو راضی باشی!نه تو رو خدا بیا از من و سارا هم راضی باش ما شب خوابمون نمیبره!
نقل قول:
البته خز که هست !
آره پرسی جون،از وقتی دنیا برعکس شده به خوف میگن خز،به خز میگن خوف!راستی پرسی یادم رفت بگم تو چه شخصیت خوفی داری!
نقل قول:
اگه اینجا شاخ و شونه بکشم ، خوابگاه مختلطه کارمندا رو برمیگردونن
بچه شدیا بابا!اینا نمیخوان خوابگاه برگردونن یه امر محال رو گفتن اگه تو انجام بدی ما این کار رو میکنیم!مثلا اینه که به یه نی نی کوچولو بگن اگه تو بری سیبیلای باباتو بکشی ما بهت آب نبات میدیم!حداقل چونه میزدی یه کار آسونتر از تو بخوان!مثلا بخوان بری اورست رو فتح کنی یا یه همچین چیزایی.از این کار که تو بر نمیای آخه!
ارباب ما رو توی انجمن خصوصیمون به بچه بازی دعوت میکنه
پس بگو چرا چند وقت پیش دوسه نفری جمع شده بودین داشتین با هم ماشین بازی میکردین!نگو میخواستین امر ارباب رو اجرا کنین!خب پرسی شما که اومدی اینجا پست زدی بوقیدی به هرچی حرف ارباب بود که برادر من!نکن این کارا رو قباحت داره!
پنسی جون ، تو نمیخواد به خودت فشار بیاری این چیزا رو بفهمی !
پرسی جون بر خلاف شماها که آیکیوتون در حد نخود فرنگی ما نیازی نداریم به خودمون فشار بیاریم تا هر مطلب پیش و پا افتاده ای رو بفهمیم.
واقعا شماها چقدر خفنین!توی گفتن و تایپ کردن یه اسم معمولی اینطوری مشکل دارین اونوقت حرف از گولاخ بودن میزنین؟!حداقل میخوای اسم یه ساز رو ببری بگو ویولن تا ملت نفهمن سوادت نم کشیده!
نقل قول:
خوشم میاد متینی ! کلا از من گنده تر پیدا نمیشه اینجا ها
نه برادر من آرمینام متین کریچه!میخوای صداش کنم!
بعدشم باز تو حرف متین رو پیش کشیدی؟باز تو گفتی متین؟امکان نداره از این یکی دیگه بگذرم!در ملا عام؟!
نه اشتباه اومدی در ضمن!اینجا از تو گنده تر خیلی هست ولی انگار بین مرگخوارا از تو گنده تر نیست!اگرم خیلی شاخی بیا مسنجر اینجا دلم نمیاد جلوی همه توجیهت کنم!
برو کوچولو برو دیگه که حسابی آب کشی شدی!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

چه چشمايي!!!!