جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 9 خرداد 1403 03:36
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
چرا سه چهار سالیه اینجا از کار افتاده؟
چرا دو تا انجمن قدح اندیشه هستش؟
چرا وقتی میرم تو انجمن دومی، میره تو اولی؟
چرا دومی عکس و توضیحات نداره؟

یک جادوگر شریف و باحال پیدا نمیشه بیاد دوباره با ملت مصاحبه کنه تا بخونیم و فضولی کنیم و لذت ببریم؟

خدافس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: یکشنبه 14 دی 1399 00:51
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
بسمه تعالی

سلام هری جان، سلام ورنون جان، خوب و خوش باشید عزیزان.
می خوام سوالاتم رو براساس تایم لاین تنظیم کنم و از قدیم الایام شروع کنم و خورد خورد بیام جلو...

اولین سوالم مربوط به یکی از دوئل‌هات هستش. یادم نیست با کی بود ولی فکر کنم سوژه‌ش طاقنما بود و ... طنز و جد نوشته بودیش و راستش اون موقع خیلی ازش خوشم اومد، اون پست سعی داشت کاری رو بکنه که من زیاد جرات نکردم سمتش برم و بنویسمش. می خواست هم بخندونه و هم بگریونه. این رو گفتم که به این سوال برسم، بنظرت بهترین نوشته ممکن همینه؟ همینی که هم آدم رو بخندونه و هم بگریونه؟ اگر اون بوده و الان تغییر کرده برامون بگو دلیل اون تغییر چی بوده؟

دومین سوالم رو بذار با یک حقیقت شروع کنم. فکر نکنم هیچکسی به اندازه تو در طول سایت جادوگران تیم-آپ کرده باشه. هکتور، ویولت و حالا هم ویلبرت اگر حافظه ام درست یاری کرده باشه. بابتش تعجب نمی کنم چون واقعا از اون دسته آدم‌هایی هستی که انگار یک آشناییتی باهاشون داشتیم توی یکی از زندگی های پیشینمون و غریبه نیستن انگار. فکر نکنم که این هم فقط تصور خودم باشه و این چیزیه که من دامبلدور از دور می بینم، بگذریم که به عنوان لادیسلاوی که کمی دورتر از تو ایستاده یک دیدگاه... می تونم بگم خیلی متفاوت از این داشتم. حالا ازت می‌پرسم خودت چی؟ از نگاه و برخورد پیشفرضت برامون بگو اگر می خوای.

سوال سومم راجع به اینه که جادوگران آرمانی هری چه شکلیه؟ چیا داره؟ کلاه گروهبندیش دلبخواهی؟ شصت هزار عضو فعال داره با کیفیتی در حد جی.کی.رولینگ؟ بیناموس نویسیش آزاده؟ یا می شه قالبش رو عوض کرد؟ خلاصه نه، مفصل اینو بگو و در ادامه به عنوان سوال سه و نیمم می تونم بگم که اصلا هدف جادوگران چیه؟ هدف کاربرا فان و تفریحه اوکی... سایت هم هدفش همینه که یک عده رو سرگرم کنه؟ یاد و نام آثار رولینگ رو زنده نگه داره و براش تبلیغات کنه...؟

سوال چهارم هم که ... ندارم. سوالم تموم شد.

منتظر خوندن این مصاحبه هستم. :)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خیلی خب... از اوّل!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 آذر 1399 08:46
نمایش جزئیات
آفلاین
من فقط یه سوال کوچولو داشتم!
اگه تو جای ارباب(لرد ول د مورت)بودی.چیکار میکردی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
«هر چیز باید بمیرد، تا بیدار شود.»
ارسال شده در: دوشنبه 17 آذر 1399 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
من دچار سردرگمی شدم!
من فقط یه سوال داشتم ولی این یه سوال انقدر سوال مهم و حیاتی بود که نمی‌تونستم به ادامه ی زندگی بپردازم.
من متوجه نیستم...من ماین کی‌ام؟ کی ماین منه؟ ماین کیه؟ کی ماینه؟ من ماین‌ترم؟ کی ماین‌تره؟ یکی باید این وسط ماین‌تر باشه خب دیگه...
لطفا پاسخگو باشید...من شب ها از درگیری فکری زیاد خوابم نمیبره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارباب...ناراحت شدید؟

ارسال شده در: دوشنبه 17 آذر 1399 11:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سوروس برای دومین بار پاش به اینجا باز شده بود، ناراضی نبود!
به هر حال یه پاتر قرار بود سلاخی بشه. ارزششو داشت!

سلام پاتر!
پاتر چه حسی داری از این که همیشه یه پاتر خواهی بود؟
پاتر این طبیعیه از خودت کمتر از پدرت و بچه هات انرژی منفی میگیرم و در عوض انرژی مثبت میگیرم؟
پاتر چقدر موافقی با هم یه نبرد هیت پراکنی تا سرحد مرگ رو شروع کنیم؟
آیا از این تایپ اسنیپ راضی هستی؟ (چرا باید یه پاتراز من راضی باشه؟ اگر راضی باشه قطعا خودمو میدم دست دمنتورا.)
پاتر برامون از شناسه های قبلیت بگو و حسی که بهشون داشتی.
پاتر من اصلا نمیخواستم بیام سلاخی شدنت با سوال ها رو بببینم ها!
خب دیگه پاتر من جایگاه رو ترک میکنم و به تماشا چی ها میپیوندم اما اگر جمله ای، بیت شعری یا چنین چیزی دیگر در نظر اومد بگو، زیبا میگی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نه چون مومم نه چون سنگم،نه از رومم نه از زنگم،همان بی رنگ بی رنگم.....
به طلا همچو سنگ بنگر...
se.sn_sli

ارسال شده در: یکشنبه 16 آذر 1399 03:51
نمایش جزئیات
آفلاین

خب خب خب...بریم سراغ سوالات!

1- چرا به دخترای پتونیا حسودی میکنی؟ دختر بزرگه البته بیشتر!
2- چرا دستت تو کار خیر نیست؟ چی ازت کم میشه این دختر خاله ات رو چیز...ها؟
3- از نظر شخصیتی چقذه توی این چهار پنج سال تغییر کردی؟ و این تغیرات شخصیتت، در شخصیت ها و فعالیت سایتت مشهوده؟ مثلا مشخصا مسئولیت پذیر تر شدی؛ برای همین در سایت مفیدتر داری واقع میشی!
4-آیا اینقدر به نحوه احسن تغییر کردی که دیگه اون صفت های زشت "صارا بازی" مثل سین نکردن، جواب ندادن و گم و گور شدن و اینا، بهت اطلاق نشه؟
5- آیا حس میکنی این حماقت و بلاهتی و لوس بازی ای که درت هست که طبیعیه برای این سن یا از سنت گذشته؟
6- چرا مالی ویزلی نشدی؟ چرا کمبود شخصیت های زن در سایت رو جبران نکردی...ها؟
7- چرا هیچوقت نتونستم درست متوجه بشم تا کجا شوخیام رو تحمل میکنی، چون حتی دیده شده حرف ها و دُر و گوهرهایی که به صورت جدی بهت میزنمم شوخی تلقی کردی؟
8- اگه زمان برگده به شونصد سال پیش، بازم میایی جادوگران یا ترجیح میدادی هیچوقت پات اینجا باز نمیشد و همون دمنتور میموندی و باهاش دفن میشدی؟
9- از عمد سعی میکنی یه سبکی و یه شکلی بنویسی، بر طبق یه اصول و اینا یا ناخوداگاه قلمت اینطوره؟
10- غیر از دخترخاله هات، اگه یه روز نباشی، دوست داری با چی به یادت بیوفتن؟ و فکر میکنی با چی به یادت میوفتن؟

گربه نباش، برو خونتون دیگه دخترم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 آذر 1399 09:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام داعاش ویلبرت
بدون هیچ حرف اضافی بریم سر سوالات.

۱-هری کتاب با هری که الان داره مصاحبه میکنه چقدر فرق دارند؟

۲-چی شد که ریگولوس، برایان شد؟

۳-چی شد که برایان، هری شد؟

۴-اگه قرار بود یک اتفاق که برای هری کتاب افتاده رو تغییر بدی، کدوم اتفاق رو تغییر میدادی؟

۵-هری بودن چه حسی داره؟

۶-اگه بهت اجازه میدادند یک چیزی رو تو سایت تغییر بدی، چه چیزی رو تغییر میدادی؟

۷-برنامه ی آیندت برای ساختن شخصیت هری چیه؟

۸-چی شد که داعاش ویلبرت شدی؟

۹-از اونجایی که عکس پروفایل برایان و امضایی که الان داری شخصیت های انیمه ای هستند. میخواستم بدونم به انیمه علاقه داری یا نه؟

۱۰-مرا پندی ده که آن بهِ.

و در آخر اگه از طرف من یا من و دوستام کدورتی پیش اومده، امیدوارم من یا ما رو ببخشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 10 آذر 1399 16:38
نمایش جزئیات
آفلاین
داعاش.
تنها تنها میای قلم‌پر؟ مگه نمی دونی یه زمانی من صاحب به حق اینجا بودم که بدون من میای؟ داعاش مجبورت کردن بیای بشینی؟ ماروولو به زور کردت تو ماشینش؟ داعاش با من رو راست باش. داعاش هیچ جوره ولت نمی کنم. با دندونام جررررشون می‌دم.
داعاش من تا اینجا سوالای همه رو خوندم و جواباشون رو کامل می دونم. انقد کامل که خودت حتی نمی دونی داعاش. داعاش کسی نمی تونه بین ما فاصله بندازه داعاش. می دونم یه دفعه سر همین جرونا گرفتی ازم ولی داعاش.. داعاش من الآن چی بپرسم که آینده ی سایت به فنا نره ندونم؟ داعاش از اون شب بپرسم؟ داعاش..

اول برای گرم کردن، راجع به چیزایی که میگم یه کلمه یا جمله بگو. یه خاطره. هر چی. همونا رو بگو. همونایی که میاد تو ذهنت. همونا رو می خوام خودتم می دونی داعاش.

پارک لاله:
چگونه بین یک زوج دوست داشتنی رو بهم بزنیم:
دارک لرد:
خل و طلا:
موی کوتاه:
خانوم شاکری:

داعاش. اون روزی که رفتیم پارک دانشجو نمی‌دونم کلی سال پیش، از قصد رفتیم پارک دانشجو که برات همشیره پیدا کنیم؟ After All This Time؟ Always؟

داعاش عرضم به حضورت که.. آها. بریم سراغ اون زمانا که ریگولوس بودی. قبل اینکه داعاش من بشی، داعاش سیریوس بلک بودی. چه حسی داری؟ تا حالا اینو نزده بودم تو صورتت، نه؟

اگه قرار بود ریگولوس باشی، بازم داعاشم می شدی یا الآن وقت مناسبی برای گفتنش نبود؟

ریگولوس و هری پاتر، نقاط مشترک شخصیت‌شون. منظورم تو کتاب و فیلم و اینا نیست. چیزی که تو برای ریگولوس ساختی و برای هری برنامه‌ش رو داری.

با ریگولوس مرگخوار بودی و با هری، محفلی. به نظرت می تونی با ریگولوس، با همون شخصیتی که داشت پا شی بیای محفل؟

برایان هم بودی داعاش. البته من نبودم اون موقع ولی خب برایان که بود و چه کرد؟ یعنی خب احساس می کنم شخصیت برایان رو انتخاب کردی که کلی جای مانور داشته باشی. چرا برنگشتی به ریگولوس؟ چه چیزایی از ریگولوس به برایان سرایت کرد؟ چیا نیومد باهاش؟

داعاش الآن که محفل پا شده و داره گرد و خاکاش رو می تکونه، فکر می کنی می تونه سرپا بشه و بمونه؟

به عنوان یکی که نقاش واقعاً فوق العاده‌ایه [ آره داعاش! هستی! ] معمولاً چیا باعث الهامت میشه؟ دنبال سوژه می گردی یا سوژه میاد سراغت؟

داعاش الآن داری شطرنج رو داوری می کنی. من که می دونم ولی برای بچه های تو خونه بگو داوری چقدر کار سختیه. هر چی دل تنگت می خواد، بگو داعاش. بگو.

داعاش نمی خوای سر و سامون بگیری؟ بریم خواستگاری دیگه. این همه کیس مناسب. داعاش سخت نگیر میریم فوقش ردمون می کنن. داعاش غلط می کنن ردمون کننا ولی خب، میگن زخمیه، دست دومه، کار کرده‌ست. داعاش سخته ولی بیا بریم سر و سامون بگیر شاید یه خواهر داشت باجناق شدیما.

داعاش میدونم سخته ولی بیا جدی باشیم. نوشتن، کجای زندگیته؟ به عنوان یه هدف بهش نگاه می کنی؟ تفریح؟ آیا تا به حال فکر کردی که توی یه مسیر خیلی جدی تری بری و بنویسی؟

داعاش اینم از دست در رفته بود. می دونم که توی همه ی سبک ها قلمت می چرخه، ولی ترجیحت به جدی نویسیه. می دونم چرا ولی خب، باز برای بچه های تو خونه بگو چرا چون سوالم این بخش نیست. سوالم اینه که چرا انقدر تمایل به جدی نوشتن کم شده توی سایت؟ چرا سوژه های جدی انقدر کم شدن؟ نمیدونم ولی آیا به نظرت بقیه فکر می کنن جدی نوشتن سخته یا اینکه اون لذت و خنده ای که طنز داره رو نداره و سر همین نمیان سراغش؟ یا اینکه صرفاً بسترش فراهم نیست؟ اینم بگو داعاش می دونم دلت پُره.

داعاش فرض کن همه چی متوقف شده و بت اجازه میدن سرنوشت یک نفر از هر انجمن خصوصی سایت رو عوض کنی و گروهش رو جا به جا کنی و هیچ کس نمی فهمه. فقط خودت میدونی چی شده. کیا رو جا به جا می کنی؟ مثلاً فلانی رو از ریونکلاو می بری گریف. یا فلان مرگخوار رو محفلی می کنی. برای همه ی گروه های چهارگانه و محفل و مرگخوارا بگو.

داعاش. اینا رو نمره بده. موضوع آزاد از یک تا ده نمره بده. سلیقه ای نمره بده. لازمم نیست بگی توی چه زمینه ای نمره دادی. عقده هاتو خالی کن داعاش.

یوآن آبرکرومبی:
پروفسور دامبلدور:
پلاکس بلک:
لونا لاوگود:
علی بشیر:

همین دیگه داعاش. جواب همه رو بده.
درسته جواب همه ی سوالاتی که پرسیدم رو هم می دونم ولی خب، ما دو تا داعاشیم، مثل مداد تراشیم، هر جا بریم.. آره داعاش.

چِشی داعاش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویلبرت اسلینکرد در 1399/9/10 16:49:29
ویرایش شده توسط ویلبرت اسلینکرد در 1399/9/10 16:50:40
ارسال شده در: یکشنبه 9 آذر 1399 18:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام هری! میخوام چند تا سوال ازت بپرسم:

- چه سبکی از رول رو بیشتر از همه دوست داری؟
- تو سایت از کی بیشتر خوشت میاد؟
- به کی بیشتر از همه تو سایت سعی میکنی احترام بگذاری؟
- بنظرت یکم رون رو اعصاب نیست؟
- بیشتری رولی که نوشتی چند خط یا چند صفحه بوده؟
- از کی بیشتر تو سایت بدت میاد؟
- کدوم تازه واردارو بیشتر از همه دوست داری؟
- اگر بهت بگن هرمیون یا رون، یکیشون رو باید از مرگ نجات بدی. (به هیچ عنوان نمیتونی هر دو رو نجات بدی.) ؟
- آیا از پروفسور اسنیپ رو پس از فاش حقیقت، بازم بدت میومد؟
- رو اعصاب ترین فرد زندگیت رو بگو.
- الان دوست داری واقعا چند ساله باشی؟
- اگر نقش هری پاتر گرفته شده بود، کدوم نقشو انتخاب میکردی؟
- تا حالا شده از روی تنفر یا دوست داشتن به کسی امتیاز بدی یا نقدش کنی؟
- بیشترین حرف اضافه ای که توی رولات به کار میبری و ازش خوشت میاد؟
- تا حالا به کیا خیلی حسودی کردی؟

همه رو بدون عذر پاسخ بده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارباب من Lord

گر کسی مرا ببیند نتواند که ببیند چون که او قارقارو نیست!

قاقاروی بدون مو!

شناسه بعدی
ارسال شده در: شنبه 8 آذر 1399 13:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
راستش الان توی غیبت صغری هستم.از یه طرف فشار زندگی از یه طرف دیگه بی حوصلگی باعث شده کم تر سر بزنم به سایت.
راستش سوالی نداشتم فقط خواستم بخاطر نقش مهمت تو تشکیل تیم شطرنج تشکر کنم و برات در تمام مراحل زندگی آرزوی موفقیت کنم.
زدراوویسته!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هرکسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

تصویر تغییر اندازه داده شده