یک عمره که فروم عضویتت همینه، الکی الکی کلماتشو تغییر میدی میای مینویسی عضویت در مرگخواران با شیوه های نوین. جمش کن عامو

1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در هر یک از گروه های مرگخواران/محفل را با زبان خوش شرح دهید!
ما از اینور رونده از اونور مونده ایم

جدا از شوخی هر دو هفته یه بار که فروم جدید از خودت صادر میکنی میخوام بیام درخواست بدم سطح امنیتش رو چک کنم.

2- به نظر شما مهم ترین تفاوت میان دو شخصیت لرد ولدمورت و دامبلدور در کتاب ها چیست؟
تفاوت بسیاره. در درجه اول باید ببینم منظور شما از منظر کدوم مکتب هست

3-مهم ترین هدف جاه طلبانه تان برای عضویت در گروه مرگخواران چیست؟
همینکه هر دفه کام بک میکنم به سایت اول میام اینجا درخواست میدم خودش گویای اهداف جاه طلبانه منه. مرگه همین مرلین

4-به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
میخوام یه چیز بگم هم خانواده ارباب... اگه گفتی؟ ... رباب

5-به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟
اخبار اخراجی ها و مفقود الاثر های تازه سایت که عضو این لانه جاسوسی بودن بهم رسیده. مث آنتونین... اینا رفتن به همون ویزلیایی که میگی خدمت کنن

6-بهترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟
نمیدونم. خیلی وقته محفل نبودم از آپدیت ها و آپگرید های جدیدشون بی اطلاعم

7-در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی(مار محبوب ارباب)خواهید داشت؟
اسید میپاچم تو صورتش

8-به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بینی لرد سیاه افتاده است؟
استفاده از کرم و صابون کرم های فلوبر باعث شد خاصیت کلاژن و الاستین کله ات از بین بره

9-یک یا چند مورد از موارد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام برده، در صورت تمایل شرح دهید.
غبار روبی مرقد گودریک
خلاصه اینکه... من حیث المجموع دلم برای این کارا تنگ شده بود

شما اشتباه تشریف آوردین ظاهرا...سنت مانگو تو یه انجمن دیگه اس.
بی ذوق !!!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

و به این نتیجه رسیدن که ویزلی ها دسته ای از موجودات هستند که بشر کمتر به خود دیده و تنها راه سیر کردن اعضای این خانواده استفاده از اون ها به عنوان چمن زن،اره برقی و دستگاه بازیافت زباله است............................
بعد از اون واقعه دلخراش دماغشون اینجوری شد

.... جوجو!!!!!