جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اعضاي سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: یکشنبه 4 شهریور 1397 14:52
نمایش جزئیات
آفلاین
با درود فراوان ،؛
بنده "میعاد بنائی" ۲۵ ساله ساکن شهر تهران ، مهندس عمران هستم .
خب شاید بسیار ناباورانه باشه برای اکثریتتون که بنده کتاب شماره یه ۱ هری پاتر و سنگ جادورو با زبان اصلی خوندم و بر خلاف اکثر نوشته هایی که از شما دوستان مختلف دیدم به لطف خاله ی پدرم که از آمریکا برای بازدید ما به ایران آمده بود و سوغاتیه آن مرحوم کتاب اول خانوم رولینگ بود بنده از ابتدا درگیر داستان شدم.
باید بگم خیلی وقت من گرفته شد تا اون کتابو با زبون اصلی بخونم ، ولی ارزششو داشت.

از نظر من داستان پاتر بدرد افرادی میخورد که وقتی اولین قسمت منتشر شد سنین بین ۶ تا ۱۵ سال داشتن ، همه میدونن که قسمت های ۱ تا ۳ مخصوصا ۲ قسمت اول برای یه جوان بالغ ممکنه یمقدلر کسل کننده باشه ولی یه کودک ۱۰ ساله ۲ قسمت اول بهش حسابی حال میده و قسمت ۳ که یمقدار جدی تره وقتی منتشر میشه اون کودک حالا ۱۳ سالشه ب همون میزان میتونه داستانو جدی تر دنبال کنه.
خب سود اصلی از این داستان رو امثال ما بردن که هر قسمت رو در سن مناسب دیدن و حالا اگه ۷۰ سالمونم بشه قسمت ۱ و ۲ برامون مسخره نیست و درکش میکنیم و مارو یاد خاطرات میندازه .
خلاصه من دیر با سایت آشنا شدم در حد یک هفتس ، و یمقدار حالم گرفته شده چون هی میبینم جشنا و تولدا گرفته شده و چالشا و ترم تموم شده و به هر داستان و تاپیکی میرسم انتهاشه و خب مثل اینکه بد موقعمزاحم شدم 😁، ولی امیدوارم هروز شیرینیه خودشو داشته باشه با دوستای خوبم در ریونکلا با شخصیت شوخ آقای بگمن بگیم و بخندیم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 مرداد 1397 16:54
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم

اسم و نام فامیل: ( در صورت تمایل):
امیر عباس اما در سایت هلگا هافلپاف

جنسیت ( در صورت تمایل ):
با افتخار پسر

سن( درصورت تمایل) :
در حال حاضر ورود کردم به کلاس اول راهنمایی که اگه حساب کنیم سنم میشه 12سال

شهر محل تولد ( در صورت تمایل):
زاهدان

شغل ( در صورت تمایل ):
شغل؟ بچه مدرسه ای

تحصیلات ( در صورت تمایل):
هم اکنون در پایه هفتم نمونه دولتی باقر العلوم (ع) قبولیده شدم

فعالیت های جنبی ( در صورت داشتن و تمایل):
خوب، کلاس خط میرم ، روزی صد بار هری پاتر می بینم، فعالیت های هنری انجام میدم، موسیقی گوش میدم، تو سایت می چرخم و فیلم های دیگه ای میبینم.

نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه( ضروری):
نخستین آشنایی در کلاس پنجم رخ داد خواهرام هری پاتر رو می دیدن و من هم هرچی ازشون می خواستم که اجازه بدن منم باهاشون ببینم می گفتن برای سن تو خوب نیست ولی یکی دو سال بعد خواهرام همش به مامانم می گفتن بیا هری پاتر رو ببین خیلی قشنگه و از این حرف ها ولی مامانم می گفت وقت نداره تا بالاخره راضی به دیدن فیلم شد و من بعد از دیدن هری پاتر و جام آتش تصمیم گرفتم خودم تنهایی ببینم و میزان علاقه ی من به هری پاتر بسیار بسیار عمیقه، در حدی که کلمه به کلمش رو حفظ کردم.

علاقه های شخصی خودتون ( در صورت تمایل):
هری پاتر
شنا
هری پاتر
هنر
هری پاتر
کتاب
هری پاتر
آزمایشات علوم
هری پاتر
جانور شناسی و نگهداری از حیوانات
هری پاتر
تلویزیون (کم)
هری پاتر
دیدن انیمیشن باب اسفنجی (می دونم شاید از نظر بعضی ها بچه گونه بیاد )

کتاب هایی که مطالعه کردید ( چند مورد رو ذکر کنید):
چرا های شگفت انگیز
دایرة المعارف
کلید دانش
دانستنی ها
کتاب های درسی
و...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1397/5/10 17:00:44
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1397/5/10 17:02:57
من معتقد بودم و هستم که ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسی است ! »

ارسال شده در: سه‌شنبه 9 مرداد 1397 20:32
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم

اینجانب وای وی میباشم

جنسیت ( در صورت تمایل ):
با افتخار دختر

سن( درصورت تمایل) :
در حال حاضر 14

بچه تهرونی

شغل ( در صورت تمایل ):
شغل؟ بچه مدرسه ای

تحصیلات ( در صورت تمایل):
هم اکنون در پایه هشتم نمونه دولتی همت می تحصیلم

خوب، کلاس زبان میرم، روزی هشت بار هری پاتر میخونم ، فعالیت های هنری انجام میدم و موسیقی گوش میدم.

نخستین آشنایی در کلاس ششم اتفاق افتاد موقعی که برای اولین بار اجازه دادن از هر موضوع کتابخونه مدرسه استفاده کنیم. منم تا ورود کردم چشمم به هری پاتر و زندانی آزکابان افتاد و بردمش خونه. اول فکر میکردم که خیلی کتاب بچگونه ای باشه ولی تا صفحه اول رو خوندم اشتیاقم برای خوندن بقیه ش بیشتر شد. به طوری که توی دو روز کتا ب رو تموم کردم. فکر میکردم فقط همون کتابه برای همین دیگه بیخیالش شدم. بعد عوض کردن کلاس زبانم و رفتن به فرهنگسرای خاوران، توی کتابخونه ش عضو شدم و موقع ای که دیدم یه قفسه کامل هری پاتر داره خرکیف شدم . بعد انقدر ذوق داشتم که تو امتحانات حساس نوبت دوم همشون رو خوندم و در حدی عاشق این کتاب شدم که هرشب تو خواب باهاشون حرف میزدم و میزنم.

هری پاتر
زبان انگلیسی
هری پاتر
هنر
هری پاتر
کتاب
هری پاتر
علوم
هری پاتر
ریاضی
هری پاتر
تلویزیون
هری پاتر

هری پاتر
جام جهانی در جوادیه
تن تن و سندباد
کتاب های درسی
در قله سجود
جانوران شگفت انگیز
شرلوک هلمز
و...

خوب، بنده با معدل 19.93 از هفتم مرخص و به هشتم رجوع نمودم
بچه های کلاس به من لقب خرخون و امثال آن را داده اند
در زبان انگلیسی مهارت بالایی دارم و در آینده میخواهم پزشک داروساز شوم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط yvfhl در 1397/5/9 20:37:05
عاشق کسایی باش
که دیدنت ،
وقتی برای هر کس دیگه ای
ناپیدا بودی..
ارسال شده در: یکشنبه 27 خرداد 1397 15:29
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم : سوین sevin

مجل زندگی : تهران

شغل : دانش می آموزم

فعالیت های جانبی : خب کتاب میخونم ، از آیدل هام دفاع میکنم ( ازراه های مختلف ) و گاهی اوقات اذیت مردم البته گاهی اوقات ، آهنگ گوش دادن ترجیحا خارجی ، پیانو زدن

نحوه و میزان علاقه به هری پاتر :
خب ماجرا از اونجایی شروع میشه که مامانم و بابام و خاله و بقیه میخواستن برن خواستگاری برای داییم
ما بچه ها هم تنهامونده بودیم فک کنم 8 یا 9 سالم بود پسرخالم هم برای اینکه دهنم رو ببنده برام هری پاتر رو گذاشت
فک کنم توی یه هفته کلش رو دیدم
بعد تازه فهمیدم کتاب هم داره مامان و بابام هم کادوی تولد کله کتاباش رو برام خریدن و من به یه دنیا ی دیگه پا گذاشتم

کتاب هایی که مطالعه کردید :
پرسی جکسون
قهرمانان کوه المپ
مجموعه سرزمین سحرآمیز
دونده ی هزارتو
هری پاتر
بابالنگ دراز
زنان کوچک
دیوید کاپرفیلد
جزیره گنج
و اکثر کتاب های فانتزی...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط امیلی تایلر در 1397/3/27 15:37:54
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!
ارسال شده در: جمعه 18 خرداد 1397 20:45
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم و نام فامیل:
تارا

شهر تولد:
رشت

محل زندگی:
لاهیجان(عروس گیلانه مثلاً)

تحصیلات:
بابا دانش آموزیم تحصیلات چیه آخه؟ شاید بشه تو تحصیلاتم بگم همه دوره های شنا رو گذروندم حتی غریق نجاتیش رو

شغل:
غریق نجات و دانش آموز و ورزش کار حرفه اییه شنا. حرفه ای در حد مقام های استانی البته

فعالیت های جانبی:
درس خوندن. عین هو چی درس میخونم. نخندین ولی به عنوان تفریح از اون تمرین ریاضی بلندا ک هستن حل کردنشون طول میکشه از اونا حل میکنم. کتاب خوندن. اینم عین هو درس خوندن زیاد میخونم.ترجمه کردن. شنا کردن. چت کردن. بافتن. دوختن. گلدوزی کردن و ..‌.

نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه:
یکم طولانیه. شوهر خالم سی دی سه قسمت اولو به داداشم میده منم تا کلاس دوم فقط اجازه دیدن قسمت اولو داشتم ولی بعدش از کلاس چهارم همینجوری کتاباشو خوندم و تا کتابشو نمیخوندم داداشم نمیزاشت ک فیلمشو ببینم و بعدش تا کلاس پنجم هم تمومش کردم.
میزان علاقم... خب زیاد نیست. در حدی دوسش ندارم ک حفظش باشم ولی در حدی هم نیست ک از نظرم بد باشه.

کتاب هایی ک مطالعه کردید:
یکم زیادن. تمامی کتاب های نویسنده های لمونی اسنیکت و دارن شان رو خوندم. رمان هم زیاد خوندم مثل نحسی ستارگان بخت ما و النور و پارک و خسوف و شفق و ماه نو و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینجا جهان آرام است
ارسال شده در: جمعه 18 خرداد 1397 12:43
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم و نام فامیلی ( در صورت تمایل)
مهشید

جنسیت( در صورت تمایل)
دخترررررررر

سن( در صورت تمایل)
۱۳

شهر محل تولد( در صورت تمایل)
تهران

محل زندگی ( در صورت تمایل)
تهران

شغل( در صورت تمایل)
گیم پلیر. ( سختش نکنین بابا دانش آموزم)

تحصیلات( در صورت تمایل)
سیکل

فعالیت های جنبی ( در صورت تمایل)
خببببب ۱- خوابیدن ۲- خوردن ۳- پی اس فور بازی کردن( عاشق این کارم) ۴- ویترای کار کردن ۵- نمایشنامه ۶-کلاس زبان.

نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه ( ضروری)
از طریق فیلم- خیلی زیاد

علاقه های شخصی،خودتون ( در صورت تمایل)
کتاب خوندن خیلی زیاد. پی اس فور بازی کردن. موسیقی( حتما خارجی). رنگ بنفش.

کتاب هایی که مطالعه کردین. ( در صورت تمایل)
بیشتر کتابای ریک ریردان و براندون مول و آر. ال. استاین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Cause i don't wanna lose you now
I'm looking right at the other half of me

ارسال شده در: پنجشنبه 17 خرداد 1397 21:26
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم و نام فامیل:سیاوش وحید نیا

محل تولد و زندگی:ایلام

تحصیلات:میرم نهم

شغل:کاراته کار

فعالیت های جانبی:کاراته کار میکنم.عاشق برنامه نویسیم.یه خرخون در حد لالیگا.نینجای سیاه.نویسندگی.

نحوه آشنايي با هري پاتر و ميزان علاقه:خوب جریان از اینجا شروع شد که عموی بنده می خواست پاکسازی بکنه اتاقشو.خلاصه هرچی کتاب داشت گذاشته بود توی کارتن.منم جنگی رفتم سر وقت اونا و کتاب هری پاتر تالار اسرار رو دیدم.با این که ترجمش درست نبود و هری پاتر و هری پوتر نوشته بود ولی از اونجا علاقه بنده به هری پاتر شروع شد.

كتاب هايي كه مطالعه كرديد:هرچی کتاب تو دنیاست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گاهي اوقات بايد براي رفتن به جلو بقيه رو پايين بندازي. اما اينا اصلا مهم نيست. برو جلو و اصلا هم برات مهم نباشه كه چند نفرو زمين ميزني.

آه از اين رنج و عذاب
ريشه كرده در نژاد
آه از اين فرياد مرگ
دلخراش و جان گداز
آه از عصيان جوش خون
بر در و ديوار رگ
خون و خونبارش كجاست
آنكه باشد سد آن
درد و غم نفرين عذاب
كو كه دارد تاب آن
ليك باشد چاره اي
چاره ها اندر سراست
ارسال شده در: پنجشنبه 17 خرداد 1397 20:27
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم: گندم هستم ملقب به گندمگ ،برنج،برنجک،جو:| (به طور کامل گندمگ سالاد موسیر-_-)
نام خانوادگی : سادات موسوی :| سید کی بودم من؟؟؟.-.
علاقه مندی ها : مطالعه کتاب دایره المعارف یا کتاب های علمی تخیلی ،فانتزی(بیشتر رولینگ و دارن شان) و خود بازی (از یه پرو گیمر انتظار دیگه ای نمیرفت)موسیقی ،ویالون، وبلاگ نویسی و کد نویسی و عششق همیشگیم ساخت بازی(بیشتر با نرم افزار یونیتی کار میکنم کارم با بقیه اونقدرا خوب نیست) و شکلک های :| :/ ^-^ *_* @-@ .-. ._. چیه؟ چرا نگا میکنی؟ جزو علاقه مندیامن خوب :|.
شغل: ازار و اذیت دیگران به صورت پاره وقت:|
تحصیلات: دوم متوسطه
نحوه اشنایی با هری پاترو میزان علاقه: من یکی از کتاب فانتزی خون های دوره ی خودم بودم و هستم و برای اولین بار کتاب هری پاتر و سنگ جادو رو از خواهرم هدیه گرفتم و اینگونه هری پاتر فنیدم:|
کتاب هایی که مطالعه کردید: خب خیلین اما خودم
مجموعه نبرد با شیاطین (دارن شان)
مجموعه هری پاتر (رولینگ)
دایره المعارف نجوم ( مترجم علی رجبی )
سیرک عجایب(دارن شان)
سه گانه شهر (دارن شان)
و اساسین کید یونیتی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
roz_bad.Queen_ham
من کیم؟
ارسال شده در: شنبه 23 دی 1396 15:34
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خدا

نوید navid

جنسیت ( در صورت تمایل ):

پسرم باو

سن( درصورت تمایل) :

14

سمنان

محل زندگی ( در صورت تمایل):

تهران

شغل ( در صورت تمایل ):

یخ فروش جهنم

داستان نویسی،مطالعه،مطالعه،مطالعه

خب میزان علاقه خیلی زیاده و نحوه آشنایی .یه بار فکر کنم 8 سالم بود خیلی گریه میکردم خواهرم بهم کتاب هری پاتر و سنگ جادو رو داد بخونم.از اونجا شروع شد.

صد در صد یکیش گیم(game) هست.مامانم.پیتزا.کتاب.درخت،آهنگ(اکثرا خارجی)

چه سوال سختی تعدادش خیلی زیاده.اوووووم خب بهتریناشو میگم:

هری پاتر
تیمارستان
احضارگر
تمام جلد های ژول ورن
هاکلبریفین
سرود کریسمس
کارخانه شکلات سازی
شرلوک هلمز
دارن شان(سرزمین اشباح)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گیلدروی لاکهارت عظیم

ارسال شده در: پنجشنبه 11 آبان 1396 13:21
نمایش جزئیات
آفلاین
نام : امیرحسین

محل زندگی : بجنورد

نحوه ی آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه : پسر عمه ام فیلم های هری پاتر و داشت و خیلی تعریفشو می کرد. وقتی سیزده سالم شد و به کتابخونه ی دهخدای بجنورد رفتم کتاب هری پاتر و بین قفسه های رمان پیدا کردمو خوندم. میزان علاقه ام زیاده. از نظرم داستان های هری پاتر فوق العاده هستن.

علاقه های شخصی خودتون : عاشق نویسندگیم. عاشق هیجانم و از موسیقی های هیجان انگیز خوشم میاد. به خاطر همین یک مدت کوتاهی متال گوش می دادم. اما بعد وقتی دیدم دارم عصبی و وحشی می شم کنار گذاشتمش. عاشق چیز های مرموز و راز آلودم. کیهان و فیزیک مربوط به فضا رو خیلی دوست دارم.

و یک نکته :

شاید بعضی ها وقتی زندگینامه ی دارلین ماردن و داستان هایی که دربارش می نویسم رو بخونن فکر کنن من تو دنیای واقعی هم اینجوریم. آخه ، وقتی نویسنده یک داستانو می نویسه بخشی از وجود خودشو لو می ده. شاید بعضی ها فکر کنن من هم تو دنیای واقعی یک چیزی شبیه دارلین ماردنم. متنفر از همه ، بی احساس ، مغرور و خلاصه یک جور شیطان! اما اینطور نیست. من واقعی دقیقا مخالفه دارلینی هستم که در اینجا به نمایش گذاشتم. تا حالا داستان دکتر جکیل و آقای هاید رو خوندین؟ قضیه ی من هم یک چیز تو همین مایه هاست. من صرفا برای تفریح اینجا مخالف اون انسانی می شم که هستم. وگرنه تو دنیای واقعی نه من نفرت انگیزم ، نه یک روانی و نه عقده ای. بلکه درست مخالف دارلین خوش اخلاق ، مهربون ، با ادب و عاقلم. البته فکر می کنم اگر یک روز تصمیم می گرفتم آدم بدی باشم و اون گوشه ی تاریک قلبمو آزاد گذاشتم ( البته هیچ وقت حتی اگه بمیرم این کارو نمی کنم. ) احتمالا کسی مثل دارلین می شدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق نیروی وحشتناکی است. نیرویی که مثل یک تیر در قلبتان فرو می رود و زهرش آرام آرام همه ی وجودتان را می گیرد.

یک روز چشم هایتان را باز می کنید و می بینید عاشق شده اید. عاشقی که همه ی وجود و هستی اش ، همه ی ذهن و نیرویش همه ی آرمان ها و همه ی زندگی و دنیایش در چنگال معشوقی گرفتار شده.
وقتی به خود می آیید که می بینید تبدیل عروسک خیمه شب بازی ای شده اید که معشوق نخ هایش را در دست دارد.

خوشحالم که هیچ وقت در این مرداب فرو نرفتم.