شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
با توجه به اتفاقاتی که جدیداً در چت باکس سایت افتاد و برای پیشگیری از وقوع دوباره این اتفاقات و همچنین با توجه به این که الان ملت دارن چشم های همدیگه رو توی چت باکس در میارن() بنده تصمیم گرفتم که این تاپیک رو دوباره راه اندازی کنم.
ما به هر بهونه ای که بشه و خیلی وقتا بدون اطلاع قبلی (!) با افراد آنلاین کنفرانس مسنجری میذاریم. در نتیجه خیلی از صحبت هایی که توی چت باکس میشه و جاش اونجا نیست، انتقال پیدا می کنه به همین کنف ها.
برای شرکت در این کنفرانس ها می تونید من رو اد کنید، یا اگه قبلاً اد کردید یه آف برام بذارید و بگید من فلانی هسم.
ضمن وحشت شدید از تشکیل لیست توسط مروپی گانت در این جلسه، اعلام امادگی میکنیم :|
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد دنیا را در خود پنهان می کند در تاریکی غیرقابل رُسوخ سرما بر می خیزد از خاک و هوا را آلوده می کند ناگهان... زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
خب من سیستم کنفرانس مسنجر گوشیمو امروز چک کردم و با اینکه ریپ می زنه(چونان حمار چموش در جاده مال رو !) کار میکنه! باری، ما نیز اعلام آمادگی مینماییم...!:دی
اینو شاید بتونم (در صورت ِ نبود اتفاق ِ غیر منتظره- کپی رایت بای پست ِ قبلی!) اما اون پنج شنبه رو فک نکنم. مهمونی جادویی تشریف داریم.
افکار یک شصخ شصخی: الان متن ِ پخ به دلوروس باید چی باشه؟ اهه! تویی دلو؟ بیا اینم آیدی! این آیدی رو میبینی یا ببینم؟ با سلام خدمت ِ مشترک گرام! آیدی مورد نظر رسید!
دلوروس آمبریج خودش انتخاب خواهد کرد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟