پاسخ به: كنفرانس هاي شبانه سايت
ارسال شده در: دوشنبه 19 تیر 1396 01:50
تولد نقش: 1395/04/30
آخرین ورود: چهارشنبه 29 خرداد 1398 07:18
از: سگدونی
گرمه گویا، جادوگران پایتخت نشین نمیتونن برن میتینگ. اینم گفتم به مدیریت ولی واکنشی نشون ندادن و بی تفاوت بودن ظاهراً.
در نتیجه میتینگ غیرحضوری و آنلاین بذاریم حداقل. گذاشتن زمان مساله سختی هست بنابراین از قبل هماهنگ میشه اگر قراره بحث های خاص بشه. الانم دیگه یاهو مسنجر نیست و در قالب یک گروه تلگرام پیگیری میکنیم چنین چیزی رو. هر کسی که تمایل داره بیاد، یه پست اینجا بزنه (من براش لینک رو میفرستم) یا پیام شخصی بفرسته برای من.
دوستانی که اخیرا به سایت ملحق شدن، برای دیدن کاربرد و فایده این میتینگ های آنلاین به صفحات قبلی این تاپیک مراجعه کنند. علاوه بر معرفی، بیشتر تمرکز اون روی تریبون آزاد برای همه هست که بتونن در مورد همه چیز سایت نظر و پیشنهاد و راهکار بدن یا انتقاد کنن و مجموع حرفا گردآوری بشه و هم در اینجا قرار بگیره یا ارسال بشه برای مشارکت کنندگان و همچنین برای مدیریت بره. فلسفه و برداشت اینه که خیلی ها شاید حرف ها دارن اما هیچ وقت وقت نشده یا حوصله نکردن در قالب پست مفصل بفرستن در گفتگو با مدیران و در این چنین فضای راحت چت بتونن تیکه تیکه مطرح کنن و در همون لحظه نظرات بقیه دوستان خودشونو هم بشنون و با سرعت و جدیت بیشتری دنبال بشه درخواست ها و نظرات اکثریت اعضا.
ویرایش شده توسط فنگ در 1396/4/19 2:25:22
----------