نام پدر: ابُ المرلین
نام مادر: امُّ المرلین
نام دو تن از افراد مورد اعتماد همراه با نشانی دقیق:
1- شاه آرتور، واقع در انگلستان جنوب غربی، لندن، قلعه کملوت، طبقه 4 اتاق 15
2- مورفیوس، از پادشاهان افسانه ای یونان باستان، واقع در یونان باستان، دست راست
یا نظرتان را در مورد عبارات زیر به طور خلاصه بگویید یا باهاشان جمله بسازید یا ادامه اش را کامل کنید یا یک بلایی سرش بیاورید دیگر:
چیز: نباشد تن من مباد، بدین سایت زنده یک تن مباد!
برف: میاد جر جر، پشت خونه ی هاجر!
قسطنطنیه: توی محاصره ش من نقش سنگ پرتاب کن داشتم!

ارتش آزادی بخش ایرلند شمالی شعبه ی جن های شورشی: تدارکاتشون رو خودم با استفاده از این بر و بچ کملوت میفرستم.
کلاه گروه بندی: فقط بر سر وزیر گانت برازنده است.

مجازات مورد نظر شما برای خس و خاشاک چیست؟
یه چند صباحی ببریمشون جنگل ممنوعه هاگوارتز و با دوستان و یاران سانتور آشناشون کنیم!
آیا شما هم معتقدید که سلطهی زوپس نمادی از آستاکبار جهانی بر سر ملت آزادهی جهان میباشد و باید به دورهی علامت دادن با آتش بازگردیم؟ توضیح دهید.(3 نمره!)
بله معتقدیم!

ولی باید منصف بود، زوپس، ساخته ی دست زوپس قهرمان، عله ی کبیر هست و ایشون از همون دوران طفولیت که میخواستن به دایی شون زنگ بزنن، ولی تلفن خونه شون بدلیل بدهی قطع شده بود، بنابراین بر این شدند که یه سیستمی بسازند تا با اون با دایی شون حرف بزنند که در حقیقت همین سایت هست و اگر با استفاده از دست های پشت پرده و منوی مدیریت به این سایت نگاهی بندازیم، میتونیم رد پاهایی از پست های اسپم تک خطی و گاها تک کلمه ای ببینیم که از اون دوران باقی ماندند.
باری از اصل مطلب جدا نیفتیم، این زوپس قهرمان یه چند نفر رو دور خودش جمع کرد و شورای زوپس رو تشکیل داد و رفت پشت پرده ی غیبت، بعد از اون شورا، شوراهای دیگه ای هم اومدند و رفتند تا کار به شورای فعلی کشید، در طی این شورا ها چند تن خس و خاشاک بودند ولی خب هر کدام در راه های جداگانه ای خس و خاشاکی کردند، ولی در این شورا، خس و خاشاک ها بسیار بیشتر از قبل خس و خاشاکی میکنند و باید جلوشان گرفته شود و آن هم با استفاده از بازگرداندن زوپس قهرمان به صحنه ی مبارزات و به سان فیلم قاضی درد، کل شورا رو نابود کنیم و از خود زوپس قهرمان چند نمونه درست کنیم که با تکنولوژی فعلی دو سه دقیقه طول میکشه و دوباره شورا رو تشکیل بدیم تا آرامش به جهان بازگرده.
آیا از پر کردن این فرم خسته شدید؟
خس و خاشاک خسته ست، ولی آیا شما از خوندن فرم خسته نشدید؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

گر نمانید عاقبتتان سیاه گردیده و طالعاتان به نحسی ابدی مبتلا شده و خود آشفته خاطر میشوید .