جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 16:18
نمایش جزئیات
آفلاین
صحیح ... پست عالی و خوب ... بله بله.

متشکر از حسن انتخابتون.

پ.ن : آلبوس دیگه خالی نبند! کسی که تو همون مرحله اول حذف شده شصت تا پست خوب و عالی‌ نزده که هم از آزمون کمیت سربلند رد شه هم از آزمون کیفیت.
پیشنهاد می کنم اون قسمت پستت که گفتی پس حتی ممکن بود یکی از تیمایی که اون اولا حذف شده هم بازیکنش انتخاب شه رو حذف کنی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1386/10/25 16:25:59
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 12:19
نمایش جزئیات
آفلاین
هممم ... تو رای گیری دنیس هست اسکاور هست سینیسترا هست مگورین هست ولی از تیم "سوم" کسی نیست؟

از تیم چهارم هست ولی از تیم سوم نیست؟

یعنی واقعا انقد ترنسیلوانیا بی صلاحیت بود و ما توش داشتیم یه قل دو قل بازی می کردیم؟
اگه انقد فاجعه بود چرا سوم شد؟

اینم تا الان نگفتم گذاشتم یه هفته از رای گیری بگذره ببینم واقعا کسی همچین نکته ای رو متذکر می شه یا نه!

سیریوس عزیز ، این بازیکنان بر اساس تیم ها انتخاب نشدن ، که بازیکن از تیم اول باشه یا چهارم ، نحوه انتخاب بازیکنان همانطور که شرح داده شده به این صورت بوده که از هر گروه بررسی شده توسط من و پرسی ، دو نفر که بیشترین تعداد پست عالی و خوب داشتن به عنوان کاندیداها معرفی شدن ، دو نفری که پرسی بررسی کرد و اعلام نمود ، اسکاو و دنیس بودن و در گروه من نیز که تیم شما هم اتفاقا در اون بود ، مگورین و سینیسترا بیشترین تعداد پست عالی و خوب رو زده بودن ، بعد از این دو نفر هم لیلی اوانز بود که تعداد پستهای خوب و عالیش با مگورین یکسان بود و فقط بدلیل کمتر بودت تعداد پستهای متوسطش ، مگورین به عنوان کاندیدا معرفی شد ، بعبارتی دیگرحتی ممکن بود بازیکنی از یه تیم که در مرحله اول حذف شده ، کاندیدا بشه ، پستهای تیم شما هم بد نبود و خوب و عالی زیادی داشت منتها در تعداد که محاسبه شد (به نسبت تک تک بازیکنان) این دو بازیکن که تعداد بیشتری پست عالی و خوب زده بودن ، کاندیدا شدند.امیدوارم منظورمو رسونده باشم.موفق باشی.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/25 12:35:16
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 22:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
ببخشيد يه سوال برام پيش اومده بود!
الان اگه يه كاپيتان كه تيمش تو اين ليگ شركت نميكنه بره به يه تيم ديگه، بايد برا خودش تو اون تيمي كه شركت نميكنه تو اين ليگ، جانشين (كاپيتان) تآيين كنه ؟
بالاخره اون تيمي كه شركت نميكنه شايد بخواد ليگ بعدي شركت كنه، بعد وقتي كاپيتان نداره بايد چيكار كنه؟
و يا مثلا اگه من بخوام برگردم به تيم قبليم كي بايد موافقت كنه با برگشتن من؟

کاپیتان جدید توسط خود بازیکنان تیم انتخاب میشه و با توافقشون ، اون فرد در عضویت کوییدیچ اعلام میکنه که کاپیتانه.شما هم می تونین الان کاپیتان جدید رو انتخاب کنین که در این صورت امکان تغییر کاپیتان و برگشتن کاپیتانی به خودتون برای لیگ بعد هست ، ایشون موافقت میکنن که با توجه به موجودی آرمادیلو شما می تونین برگردین به تیم یا نه و یا می تونین در آغاز لیگ بعد کاپیتان تیم رو معرفی کنین ، که در این صورت امکان بازگشت کاپیتانی به شما برای لیگ بعد نخواهد بود ، چون ایشون کاپیتان تیم میشه برای لیگ بعد و یا مسابقات حذفی.موفق باشی.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/25 12:49:58
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 18:12
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من در مورد ورزشگاه باید یه مثال بزنم!!

ببینید مثلاً ما الان 14750 گالیون تیممون اعتبار داره...خب؟
بعد اگر حساب بکنیم یک چهارمش میشه 3600 و خورده ای گالیون!...اگر یک چهارم وام بگیریم بعد پولمون میشه چقدر؟....میشه 18000 و خورده ای!...خب بازم نمیشه ورزشگاه خرید!

در ضمن ما با این 14750 باید بازیکن هم بخریم تازه!...راستی یه سوال مهم همین جا به ذهنم رسید در مورد خرید بازیکن!

آیا مثلا من برای خودمم مثل لیگ پیش باید پول بدم؟!!...یعنی از بودجه ی پاورداس برای خرید من هم کم میشه؟!...یا مثلا برای کورن که فصل پیش هم تو تیممون بود چی؟!(یه کم قوانین جدید منو گیج کرده واقعاًَ!)

در ضمن من باز هنوز نفهمیدم کیا باید تو تاپیک "عضویت در کوییدیچ" پست بزنن!

با مثال میگم:
مثلا من و کورن که توی لیگ قبلی تو پاورداس بودیم و الانم میخوایم تو پاورداس باشیم باز باید پست بزنیم تو اون تاپیک؟!...دیگه سوال از این واضح تر؟!

برای مورد اولی که گفتی فکر میکنیم و بعد از مشورت با آلبوس مطرح میشه که چکاری باید کرد برای این که تیم ها توانایی این رو داشته باشن .

برای مورد بعد هم ، برای اینکه مشکلی پیش نیاد و بدونیم کیا هستن و نیستن ، همه افرادی که میخوان توی کوییدیچ و توی تیم قبلی یا ... یا بازیکن آزاد باشن باید اعلام کنن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 21:42:00
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 14:55
نمایش جزئیات
آفلاین
من برای اطمینان خودمم که شده میخوام سوال بکنم که بازیکن های که قراره بخریمشون باید تا کی اعلام آمادگی برای پیوستن به تیم ما رو داشته باشن؟...باید حتما تو تاپیک "عضویت در کوییدیچ" پست بزنن یا فقط کسایی که لیگ قبل تو یه تیم دیگه بودن باید اونجا پست بزنن تا از کاپیتان لیگ پیششون اجازه بگیرن؟

اگر میشه در مورد قیمت ورزشگاه ها توضیح بدید...ممنون!

هر کسی که توی تیم دیگه ای بوده و میخواد دیگه نباشه ، کسی که برای اولین بار میخواد وارد تیمی بشه ، کسی که قبلا توی تیمی بوده و نمیخواد توی تیمی باشه الان و سایر موارد باید توی تاپیک عضویت در کوییدیچ اعلام بشه !

در مورد قیمت ورزشگاه هم من تقریبا همه چیز رو در مجتمع خرید ورزشگاه اختصاصی گفتم . تیمی که موجودیش بالا هست ، اسپانسرش با اعتباره ، میتونه اگر موجودیش کافی نیست ، از طریق اسپانسرش وام بگیره و با پرداخت 21000 گالیون ورزشگاه اختصاصی بخره و به این صورت هست که تاپیک جدیدی ورزشگاه زده میشه و همه اعضای تیم میتونن توش پست بزنن !

اگر جاییش نامفهوم بود ، بگو تا بیشتر پرداخته بشه بهش

موفق باشی - ناظران کوییدیچ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/10/24 15:07:15
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 15:12:31
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 10:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

برای افتخارات و تیم که بلایی پیش نمیاد و مشکلی نیست ... ولی کاپیتان تیم باید توی عضویت در کوییدیچ این رو ذکر کنه که شرکت نمیکنه تیم .

البته احتمالا قانونی میزاریم که از تیم هایی که از شرکت توی لیگ صرف نظر میکنن ، موجودی ای کم بشه ، تا این برای تیم ها بصورت مُد در نیاد که تک تک بخوان انصراف بدن !

البته کاری که ما کردیم این بود که زمان این رو بالا بردیم ، یعنی حول و حوش 20 بهمن که دیگه نه امتحانی باشه و نه مشکلی برای شرکت کننده ، حالا اینکه چرا همه دارن پراکنده میشن دیگه مربوط به خودشون هست ، همینطور موجودی ای که ازشون کسر میشه !

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 10:15
نمایش جزئیات
آفلاین
اینجور که بوش میاد قراره ترنسیلوانیا این لیگ پراکنده شه و شرکت نکنه.

تکلیف تیم و افتخاراتش و بودجش چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 08:19
نمایش جزئیات
آفلاین
به سیریوس بلک :

فکر میکنم من یادم رفت نحوه ی دعوت اشخاص یا کاپیتان ها رو بگم !!!

در حین بازی برای کاپیتان تیمی که بازیش در جریانه یک دعوت نامه فرستاده میشه (پیام شخصی) که در اون از خودش و از یکی از بازیکناش فقط دعوت شده که در صورت تمایل در برنامه شرکت کنن !!!!

من هیچ جور تکلیف یا اجبار برای دعوت نمیبینم !! ضمنا توی صحبت های من نوشته شده که بازیکن ها و مربیا در صورت تمایل میتونن به سوالات پاسخ بدن !!!

ممنون از پرسی ویزلی !
و ممنون از سیریوس عزیز !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 02:55
نمایش جزئیات
آفلاین
ها............

ممنون.
من دقت نكرده بودم تا اين حد. متشكر كه شفاف سازي كرديد.

اما يه مطلب: به نظرم بهتره اينطور مسائل رو توي پايگاه اطلاع رساني كوييديچ بزنيد.

چون مني كه بعد عمري ميام كوييديچ رو نگاه كنم. واسه ديدن آخرين اعلاميه ها و خبر ها ميرم فقط اين تاپيك رو ميبينم. اينطوري خيلي سريع از همه چيز و همه ي اعلاميه ها و مهلت ها خبردار ميشم.

باز هم ممنون از توجه و دقتتون.

راستي ميخواستم بگم اگر يه خورده وقتش رو بيشتر كنيد، چون ما فقط 2 روز براي باز كردن باب هاي مذاكره با تيم ها مختلف وقت خواهيم داشت. اگر ممكنه تا جايي كه به مسابقات لطمه نميخوره اين مهلت رو اضافه كنيد. خيلي خيلي ممنون ميشم.

-------------------------------------------------------
جا داره با اجازه ي ناظرين من از همين تريبون. آمادگي تالارهافلپاف به عنوان يكي از اسپانسرينگ هاي معتبر ليگ براي پشتيباني همه جانبه از تيم هاي خنفز و گولاخ ليگ رو اعلام ميدارم.
لازمه ذكر كنم هرگونه پشتيباني از تيم مربوطه توسط ملت هافلي و نمايندگان اسپانسر براي تيم مربوطه دريغ نخواهد شد!
من جمله : اعزام سپاه پاسداران هافلپاف براي ايجاد امنتيت و خفت كردن تماشاچيان حريف در ورزشگاه ها و محل تمرين.
اعزام ارتش تيپ هوايي و زميني (و دريايي در صورت نياز) در صورت هرگونه درگيري لفظي و غير لفظي براي مربيان، كادر فني، كادر پزشكي، بازيكنان و... تيم!
مهيا كردن انواع وسايل و لوازم كوييديچ من جمله لباس و انواع توپ هاي مورد نياز و تجهيزات تمريني و آموزشي و مسابقه...

و چندين و چند خدمات متنوع ديگر كه اين بالايي ها مهمتريناش بود.

با تشكر!
هافلپاف اسپانسرينگ؛

در مورد تاریخ اعلام تیم ها و اسپانسرشون ، پس از صحبت با همکارم ، اقدام خواهد شد.در مورد پایگاه هم ، فکر میکنم در مورد تاریخها حق با شما باشه.ممنون از توجهتون به انجمن.موفق باشید.با احترام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [en]Ludo Bagman[/en][fa]لودو بگمن[/fa] در 1386/10/24 2:57:53
ویرایش شده توسط [en]Ludo Bagman[/en][fa]لودو بگمن[/fa] در 1386/10/24 2:58:51
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/24 3:19:35
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 02:06
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
لودو بگمن عزیز نوشته:
اما مطلب بعد كه بازم به اسپانسر ها مربوط ميشه:

نقل قول:
همچنین نماینده های اسپانسرها نیز در زیر لیستشان ذکر شده است. اسپانسرهای زیر تا دوم بهمن ماه می توانند برای تغییر نماینده اسپانسری خود اقدام کنند(ناظران انجمن و یا مسئولان گروه های زیر قادر به این کار می باشند.

يعني اسپانسر بايد تيم تحت پوشش رو تا دوم بهمن مشخص كنه؟!!! در صورتي كه تيم ها تا 2 بهمن تشكيل نميشن!
چطور ميشه از بين تيمي كه وجود نداره هنوز انتخاب كرد.
شايد من بخوام اسپانسر يه تيم جديد التاسيس بشم. و اين تيم اون لحظات آخر شكل بگيره!
فكر نميكنيد مهلتش زوده؟ چند روز بعد از تشكيل شدن تمام تيمها بايد باشه اين مهلت.
به برگذاري مسابقات هم لطمه اي نميزنه كه بگيد دير ميشه و...

يعني بايد تمام تيم ها ثبت شن. تا بعد اسپانسر بتونه مشخص كنه تيمش رو.

پرسی عزیز نیز در جوابش گفته که:
ممنون از اطلاعت ، بزودی این رو ویرایش میکنم ، تیم ها باید تا 14 بهمن مشخص شده باشن و تا 16 بهمن اسپانسر ها میتونن تیم تحت حمایتشون رو تغییر بدن !

خب از اونجا که اون پست من زدم، گفتم یه بوقی هم من زده باشم . موردی که لودو بهش اشاره کرده ، در واقع در مورد انتخاب تیم ها نبوده چون اگر دقت کنین نوشته ، برای تغییر نماینده اسپانسری تا دوم بهمن فرصت دارن و نه تیم مورد اسپانسر ...نماینده اسپانسری هم منظور فردی هست که از اون گروه یا انجمن ، به عنوان نماینده یا کسی که ما باهاش در مورد اسپانسری در ارتباطیم گفته میشه ، چون همانطور که میبینین در ادامه این جمله ، لیست اسپانسرها آورده شده و نماینده اونا (مثلا محفل ققنوس ، ریموس لوپین) ، و توضیح داده شده اگر مثلا ناظر انجمن اسلیترین نیاز دید که دیگه ایگور کارکاروف نمایده اسپانسری اسلایترین باشه ، میتونه تا دوم بهمن ماه نماینده خودشو تغییر بده و اون نماینده هم میتونه با تیم مورد نظر اسلایترین قرارداد ببنده.بنابراین فکر کنم نیازی به این تغییر نباشه و طبق گفته همکار عزیزم ، برای اعلام تیم و اسپانسر تحت حمایتش ، تا 16 بهمن وقت باشه.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/24 2:23:31