شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
السلام علیک، یا ایها الناظرون و یا ایتها الناظره ! احلا و سهلا! ( عربی رو حال کردین؟!) بنا به گفته ی پدر مهربان و گرانقدر و عزیزم(!)، مبنی بر ایجاد تاپیکی برای همکاری اعضای ارتش دامبلدور با محفل، و طبق تفکراتی که در هنگام درس خواندن برای امتحان شیمی( شانس آوردم امتحان نگرفت!) کردم، بدین نتیجه ی مهم دست یافتم که تاپیکی بدین مضمون ایجاد کنم. البته و صد البته با اجازه ی شما! نام تاپیک( هر کدام که شما انتخاب کردید) : 1- راهروی مخفی 2- خانه ی نامرئی 3- اتاق بی عکس 4- خانه ی 77 پورتلند 5- نظر شما موضوع: چون تابستان است و کارهای محفل زیاد شده است، سریوس به اعضای ثابت محفل یک اتاق میده تا توش زندگی کنند. آنیتا که یکی از مدیران الف دال هست، تقاضای یک اتاق بدون عکس رو میکنه تا کارهایی که میکنه رو کسی گزارش نده. در این خانه ی اسرار آمیز، تنها اتاق ریگولوس هست که عکس ندارد و سریوس آن را به آنیتا می دهد. آنیتا هم طبق معمول فضولیهاش گل میکنه و تمام سمب وسوراخهای اتاق ریگولوس رو میگرده و در طی این بررسی ها، یک راهرو کشف میکنه. از سر فضولی وارد اون میشه و پس از طی چندین متر، به یک در میرسه. اون رو باز میکنه و میبینه که در یک خونه ی بزرگ قرار داره. بعد طی انجام یک سری جادوهایی، میفهمه که این خونه نامرئی هست و در خیابان پورتلند که چندین مایل دورتر از خانه ی گریمالد هست، وجود دارد. بعد بچه های الف دال رو میریزه(!) توی اون خونه و در رابطه با کارها ی محفل، یک فعالیت جداگانه می کنند و حالا اتفاقاتی میفیته و ایناها. فکر میکنم موضوع خوبی باشه. چون خیلی میتونه سوژه داشته باشه. چون ایی خونه اسرار آمیزه و خود ریگولوس درستش کرده. حالا برای چی و ایناها، بماند! و همچنین ایجاد خرابکاری هایی در کارهای محفل یا دادن اطلاعاتی مهم به محفل و الخ! با تشکر فراوان، آنیتا
ببخشید من یه چیزی رو متوجه نشدم: 1- این لیستی که برای اعضای فعال و عادی و غیره... گذاشتین بر چه منطقی گذاشته و طبقه بندی شده؟ من از اون روزی که وارد محفل شدم به خاطر نمیارم که " برادر حمید"من نمیخوام به کسی توهین کنم ولی باید حق بیدن دیگه من و آنیتا تقریبا با هم عضو شدیم و کما بیش پستهایی توی محفل میزدیم .... بابا یه کمی انصاف بدین یعنی من به خاطر اینکه توی کتابهای " هری پاتر" نقشی ندارم نباید جز اونا باشم؟
من نمیخوام اعتراض کنم چون هنوز در اون حدی نیستم که بخوام خودم رو با " چوچانگ یا بقیه " در یک سطح بدونم! امیدوارم روی حرفم فکر کنین!...بازم معذرت!
یک دنیا ممنون
خواهر من چرا دعوا داری؟!!! من یه مدت نبودم دستم نبود دقیقا چه خبره!...زیر همون پستم رو بخونید!!(مخصوصا سیریوس)( )
در کل اون لیست برای ایجاد اشتیاق از اعضای درست شده و من به همه پیشنهاد میدم که عضو لیست اعضای معمولی قرار بگیرن....چون بعد اشتیاق پیدا میکنن که عضو اصلی بشن!
به هر حال مرسی از اعتراضت!....پیشنهاد هم بدین!...در کل ما اعضای محفل باید متحد باشیم و هر مشکلی باشه بگیم راحت!...حتما باز اعتراضی دارین بگین!!
ببخشید من یه چیزی رو متوجه نشدم: 1- این لیستی که برای اعضای فعال و عادی و غیره... گذاشتین بر چه منطقی گذاشته و طبقه بندی شده؟ من از اون روزی که وارد محفل شدم به خاطر نمیارم که " برادر حمید"من نمیخوام به کسی توهین کنم ولی باید حق بیدن دیگه من و آنیتا تقریبا با هم عضو شدیم و کما بیش پستهایی توی محفل میزدیم .... بابا یه کمی انصاف بدین یعنی من به خاطر اینکه توی کتابهای " هری پاتر" نقشی ندارم نباید جز اونا باشم؟
من نمیخوام اعتراض کنم چون هنوز در اون حدی نیستم که بخوام خودم رو با " چوچانگ یا بقیه " در یک سطح بدونم! امیدوارم روی حرفم فکر کنین!...بازم معذرت!
یک دنیا ممنون
من اون ليست رو ويرايش كردم چون فكر ميكنم كه حق با تو بود!!!
نقل قول:
سارا اونز نوشته : با سلام می خواستم بپرسم اعضای عادی پس از مدتی می تونن به اعضای ثابت بپیوندند البته با فعالیت و یا همیشه همین طور خواهند موند.....؟!!! میشه فقط در دو سه تاپیک فعال باشیم و این مشکلی رو بوجود نمی آره؟!!!
با تشکر سارا اونز
تمامي اعضاي محفل ققنوس از لحاظ كاركرد با هم برابرند فقط درجه خودشون رو دارند كه براساس فعاليت شكل ميگيره و البته سابقه ي عضويت و بديهي هست كه اعضاي معمولي ميتونند با تلاش بيشتر ارتقا پيدا كنند شما اگر فقط در يك تاپيك هم فعاليت مطلوب داشته باشيد كافب هست و اگر در چند تاپيك فعاليت كنيد كه بهتره!!
سيريوس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
با سلام می خواستم بپرسم اعضای عادی پس از مدتی می تونن به اعضای ثابت بپیوندند البته با فعالیت و یا همیشه همین طور خواهند موند.....؟!!! میشه فقط در دو سه تاپیک فعال باشیم و این مشکلی رو بوجود نمی آره؟!!!
1. لینک نشان عضویت در محفل من رو اشتباه گذاشتین، یه دونه V اضافه داره.
2. زیاده عرضی نیست. بای.
اوکی درست شد!
نقل قول:
اوتو بگمن نوشته: البوس جان همين طور كه گفته بودم چند تا پست تو گريمالد موندن كه نقد نشدند اگه بشه شما زحمتشو بكش. اين دومين باره ميگما...
بله دیدم چندتا پست رو و الان اگر بری نقدشون رو در زیر پستها خواهی دید! در ضمن واالله من که تازه اومدم اولین باره بهم میگین!
نقل قول:
گتافیکس نوشته: اقا نظرتون در مورد مخلوط كردن هري پاتر و ارباب حلقهها چيه؟
توجه کن که سایت جادوگران یک سایت کاملا هری پاتریه و اصلا ربطی به ارباب حلقه ها نداره. پس بهتره ما هم به ارباب حلقه ها ربطش ندیم و اصلا کلا به شخصه از مقایسه این دو اثر هنری متنفرم.
در کل مخلوط کردن این دو کار غلطیه و باهاش برخورد میشه در این انجمن!
-ناظر انجمن-
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/2/1 2:32:18
استرجس پادمور نوشته: با سلام خدمت سيريوس و چوچانگ و رييس محفل بزرگ... من به عنوان سخنگوي محفل در خدمتم فقط لطف كنيد به من بگين چي رو بايد تبليغ كنم....يك زماني من اخبار راديو رو همه جا پخش ميكردم ولي الان من چي رو پخش كنم!!! در هر حال من در خدمت گزاري حاضرم!!!
ارادتمند سخنگوي محفل بزرگ!!!
استرجس جان نیروها و انرژی هامون رو بزاریم برای مواقع حساس...در مواقع جالب حتما این مسائل رادیو محفل رو پخش کن.مثلا الان همین چند دقیقه پیش یه پست زدم تویه رادیو محفل...
ولی در کل مرسی از فعالیتت...اما من یه چیزی همین جا بهت بگم که بیشتر در حال حاضر به فعالیت نمایشنامه نویسی احتیاج داریم که با زدن دوتا تاپیک جدیدی که میخوام بزنم این فعالیت باید خیلی زیاد بشه...
پس منتظر دو تاپیک جدید باش و فعالیت های نمایشنامه نویسیت رو باید ببینم اونجاها!