جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

35 کاربر(ها) آنلاین هستند (25 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
31
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 تیر 1395 14:45
نمایش جزئیات
آفلاین
من خواستار تغییر در رفتار مدیریت نیستم بلکه خواستار بازخواست بسیار جدی عده‌ای از مدیران هستم که واقعا متوجه نیستن داره چه اتفاقی میوفته. اگر به اون منوی نازنین‌تون می نازید و وقتی برای اولین بار بهتون چنین پیشنهادی رو دادن، با کله قبول کردین، باید بگم کسانی هستن که چندین بار بهشون چنین پیشنهادی داده شده و بازهم قاطعیت تمام این پیشنهاد رو رد کردن.

الان هرچی سعی کنم این قضایا رو به رخ بکشم، حالت خودنمایی و کمبود پیدا میکنه. البته کم نیستن کسانی که با این عناوین دقیقا دارن همچنین کاریو میکنن. دموکراسی در مدیریت بدین معناست که هرتصمیمی گرفته میشه، باید قبل از اجرایی شدن به اشتراک گذاشته بشه تا اعضا بتونن روش نظر بدن و بحث و گفتگو کنن.

اگه فلان شخص مدیر قراره به مدت 4 روز سایت رو از دسترس خارج کنه،باید حتما این قضیه رو در میون بذاره تا اعضا چنین قضیه ای مطلع بشن. حتی درصورتی که اعضا هیچ حق نظری نداشته باشن. اما مطلع کردن اعضای سایت حقیه که باید ادا بشه.

نقل قول:
تام ریدل نوشته:

وا کنید اون دفتر مدیریت رو بینم!

از قدیم ندیم ملت برای تدریس درخواست میدادن، بعدش مدیر هاگ که معمولا هم استر بود، اساتید رو انتخاب و تایید میکرد. الان واس خودتون همه چیو بریدید رو دوختید یه آبم روش؟ جون شوما اگه اجازه بدم دیگه این طرز خودکفایی در مدیریت اینطوری ادامه پیدا کنه. خلاصه اینکه قبلا هم گفتم، جهت قدرت همیشه به سمت اعضا بوده و اگه من راضی نشم، شوما گاوچرونی بیش نیستید. هیشکی هیچی نمیگه، اینام کار خودشونو میکنن..

سیبیلام مستدام!

متن فوق کاملا مشخصه که جنبه طنز داره و البته در قالب طنز داره اعتراض خودشو به قضیه اتفاق افتاده، بیان میکنه. الان شما به چه حقی بدون اطلاع اعضا تمام تصمیمات رو گرفتید؟ فکر می کنید بدون اعضا، اون منو چه بدردتون میخوره؟ سعی کنید به جای اینگونه خودنمایی های بچه‌گانه و تصمیمات مستبدانه، کمی دلسوزانه خدمت کنید.

من قصدم درست کردن حاشیه نیست اما این قضیه خیلی وقته داره ادامه پیدا میکنه و منم باهاش سازگاری کردم. حتی وقتی دلفی (فنگ) عزیز سایت رو به مدت چند ساعت کوتاه بست، توی گفتگو با مدیران چیزی نگفتم، چون خیلی هم با این تصمیم مخالف نبودم! حداقل باعث شد کسایی که فقط زارت و زورت میکردن، کمی به خودشون بیان و یه تکونی به خودشون بدن!

نقل قول:
هکتور دگورث گرنجر نوشته:

به تام:

همون طوری که بالا هم توضیح دادم مدیریت هاگوارتز صلاحدیدشون نسبت به این شیوه بوده و تجربه های قبلی ثابت کرده این روش مناسب تره بنابراین تغییری در این مورد هم به وجود نخواهد اومد. ضمنا مراقب لحن صحبتتون باشید اگر تکرار بشه مجبور میشم شما رو از این انجمن معلق کنم!

تذکر مهم و ضروری به همگان:
بعد از این پست من و با توجه به باز شدن دفتر مدیریت اگر پست نامرتبطی در دفتر اساتید ببینم موجب کسر امتیاز از گروه مربوطه خواهد شد!

مدیریت هاگواترز کشک کیه؟ صلاحدید چیه؟ شما باید این قضیه رو در میون میذاشتید و حالا هم که اشتباه کردید، حاضر نیستید درستش کنید. تجربه های قبلی شما که ازش حرف می زنید مربوط به چند ساله؟ 10 سال؟ شاید تجربه‌ای که می‌گید خیلی ربطی به مدت فعالیت شما توی جادوگران ربط چندان زیادی نداشته باشه اما وقتی قاطعانه از چنین حرکت مستبدانه ای دفاع می کنید، واقعا جای حرف زیادی داره.

لحن و گفتار منم اونقدر قابل توجه نبود که بخواین دسترسی منو از انجمن هاگواترز به تعلیق بندازین. البته اگه چنین کاریو بلد باشین با اون میزان آشنایی مسخره‌تون با سیستم زوپس! یعنی برای چنین کاری باید دسترسی جدید برای من تعریف کنی که چنین کاری هم ممکن نیست!

حالا یکی اومد و یه حرکتی زد که امتیاز هارو زارت و زورت تغییر داد، شما اجازه نداری وقتی اعضا میان و محترمانه سوال میپرسن و جواب میخوان، ازشون امتیاز کم کنی. همینطورم که مشاهده کردی، بعد از من چندین نفر در کمتر از 12 ساعت پیام دادن و به این قضیه نسبتا معترض بودن. حالا هی شما حرف خودتو بزن!

اگر من حرفی نزنم، این دست رو دست گذاشتن های شما ادامه پیدا میکنه و فقط عنوان مدیریت روی دوش‌تون سنگین تر میشه! محاله بزارم چنین وضعی ادامه پیدا کنه..

پی.نوشت :
نقل قول:
به وینکی، تراورز، رز و جینی:

در مورد نحوه انتخاب اساتید هاگوارتز و تعداد کلاس ها، مدیریت و معاون یا معاونینش همواره اختیار کامل داشتن. در حال حاضر هم با توجه به تجربه سال های گذشته، صلاحدید بر همین بوده و تعداد کلاس ها تغییری نخواهد کرد.

اینم از جواب مسخره‌ای که به بقیه داده شده.شماها رو کی تعیین کرده که برای ما نسخه می‌پیچید بدون اینکه بدونید درد چیه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 بهمن 1394 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین
اخطار : این پست برای خواندن بی جنبه ها توصیه نمیشود! حال اگر جنبه اش را دارید..

نیم نگاهی به بالای همین پست بکنین.. یک نیم نگاه!
259 صفحه..
آن هم فقط برای مسائلی که بعضا مسخره بودند و به دعوا کشیدند!
حالا کمی نگاهتان را عوض کنین، کمی بالا تر، سمت چپ!
الآن کجا هستیم؟ ایستگاه کینگزکراس..
شاید برایتان جالب باشد که چرا باید « نحوه ی برخورد هایمان »، ایستگاه کینگزکراس باشد؟
جوابش ساده است..
چون برخورد های ما، درست مانند کینگزکراس، قلب تپنده ی شهر لندن، قلب تپنده ی برخی چیز ها هستند.. یعنی بازخورد رفتار هایمان را اینجا میبینیم! چه خوب.. و البته چه بد!
بیایین برای بهتر نشان دادن قضایا، وارد ایستگاه کنیگزکراس بشویم..

قطعا همه ی شما جذب این مسابقه ی فرار از زندان در بند موجودات خطر ناک هستید!
این پست را بخوانید.. بخوانید و بخوانید و بخوانید.. « عالم بالا یا شایدم زیرین، بستگی به نظر مرلین دارد » و حالا بایستید! و اکنون ادامه ی داستان را بخوانید.. از زبان من:

ایستگاه کینگزکراس

ایستگاه، آن ایستگاه همیشگی نبود! نمیدانم چرا ولی نویسنده ی این پست را یاد سکانسِ مشهوری می اندازد.
داشتم میگفتم. ایستگاهِ همیشگی، عوض شده بود.. انگار یک معمارِ مشنگ، تمام دیوار هایش را خراب کند.. آن دیوار های وسطی همه از بین رفته بود. اثری از آن آدم هایِ لعنتی هم نبود. دیوار هم به طرز عجیبی سفید شده بود.. یعنی تا جایی که چشم ها کار میکرد، سفیدی و سفیدی و سفیدی.. لکه های سیاهی هم بودند که در میان آن همه سفیدی، در واقع هیچ بودند! یا حتی ممکن است کار یک نقاش باشد. نقاشی که تمام خطوط اضافی را پاک کند.. البته نه همه ی اضافه ها را!

حالا کادر عوض می شود.. مورگانا را درون کادر میبینیم! سردرگم.. و البته چشم هایش در جست و جوی فرد دیگری هم بود! قطعا دارد دنبال آن نیمیــ - لعنت به آن کلمه ی غیر قابل تلفظ.. - میگردد. همان وردست.. چقدر واضح بگویم دیگر! آیلین پرنس!
مورگانا حتی به خودش زحمت نمیدهد.. زحمت نمیدهد که نگاهی به اطرافش کند تا ببیند اوضاع از چه قرار است! فقط به دنبالِ اثری از " تنها " دوست خود میگردد! و حتی فکر هم نمی کند که شاید با این کار.. بگذریم!
در واقع، آن بالا که داشتم به این صحنه فکر میکردم، برایم آشنا بود! اما من آدم " کپی برداری " نیستم. نمیخواهم دوباره صحنه ی تراژدی وارِ بازگشت هری از مرگ را این بار برای مورگانا رقم بزنم..
و خب.. مورگانا را می بینم که دارد این سو و آن سو را میگردد و من.. من منتظرش هستم تا او را دعوت کنم.. به قدم زدن در ایستگاه کینگزکراس و بالاخره، میبیند! او من را میبیند و به سمت می آید.. قبل از اینکه سوالش را مطرح کند، جواب میدهم:
- نه! اینجا نیست مورگانا.. شاید هم باشه! اما باید به حرف هام گوش بدی!

روی پاشنه ی پایم میچرخم و منتظر ِ فریادی میشوم. فریاد مورگانا لی فای. فریاد به اصطلاح پیغمبرانه ای که خواهد زد اما.. اما بدون هیچ گونه فریادی، کنار من قرار میگیرد. تعجب میکنم و تصورش را هم نمیکردم! پس بدون مقدمه شروع میکنم:

- آشناست؟ نه؟
مورگانا انگار سوال من را نشنیده باشد، با خودش میگوید:
- شبیه ایستگاه کینگزکراسه! اما ما دقیقا کجا هستیم ریتا؟
- فکر میکردم باهوش تر این حرف ها باشی..
- خفه شو! مگه نمیدونی من یه..
با حالت خشکی برمیگردم. نگاهی به صورتِ قرمزش میکنم و میگویم:
-تو چی؟ یه پیغمبره؟ نه مورگانا.. تو یه پیغمبره نیستی! شاید بوده باشی، ولی الآن.. فکر نمیکنم!
خشم در چشمانِ درشت مورگانا نقش می بندد! دستش را بالا می آورد تا جای پنج انگشتش را روی صورتم به جا بگذارد. اما دیگر دیر شده بود.. چون آنجا قلمرو من بود. داستان از دید من بود!
- نه مورگانا.. تو نمیتونی حتی دستت رو بلند کنی! چه برسه به اینکه بخوای با من درگیر بشی.. از کسی که حتی ایده ای از خودش نداره، چه انتظاری میشه داشت البته..
مورگانا تلاشش را پایان نمیداد. از لرزش دست هایش میتوانستم بفهمم. باید ادامه اش را میرفتم! به هر حال، قلم پر وقتی نیش میزند، زهرش را هم باید بریزد!
- مورگانا لی فای، تو هیچ وقت فکر نمیکردی که بقیه هم مثل تو بتونن این جمله ی « چطور جرئت میکنی.. » یا بقیه جملاتت را در مقابلت بیان کنند؟ دنیا همیشه یک طرفه نیست.. چرخش هایش میتواند همه ی ما را گمراه کند و بازی را آن طور که شایسته اش است، کثیف کند. باید با برخی چیز ها رو به رو شد. نه اینکه با بچه بازی هایمان، بیاییم و مانند یک کودک غر غرو بگوییم که « چرا این رو کشتی، پس منم با یه پست، اینو میکشم که انتقام بگیرم »! قبل از ورود به هر چیزی، باید این را درک کنی که جنبه ی من، می کشد یا نه! دیر شد مورگانا.. خیلی دیر!
مورگانا در میان انبوهی از خشم، به چیزی توجه کرد. « دیر شد مورگانا.. خیلی دیر! » البته من هم قصدم از ادا کردن جمله، همین بود.
- منظورت چیه که دیر شد؟
- فکر میکردم همون قدر که به پیغمبره بودنت ایمان داری، سعی کرده باشی روی هوشِت کار کنی! لازم نیست همه چیز رو من بگم. اینجا کینگزکراسه درونمونه! جاییه که همه ی ما یه روزی شاید بهش سفر کنیم.. یک بار، هری پاتر اینجا اومد و آلبوس هم ازش پذیرایی کرد..کلمات رو کنار هم بچین! نشونه ها رو..
مکثی طولانی.. طولانی تر از آنچه هر دوی ما فکرش را میکردیم.. و بعد، تمامش کردم!
- اینجا آخر خطه مورگانا لی فای! گفته بودم اهل کپی کردن نیستم و قطعا نمیخوام تو رو به اون بندِ حیوانات برگردونم که بری و دوباره... خداحافظ مورا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

به امید بازگشتِ سیریوس بلک

گوشه گیرم، باز گشت!
ارسال شده در: پنجشنبه 26 شهریور 1394 09:04
نمایش جزئیات
آفلاین
توضیح: چیز هایی که اینجا می نویسم، از طرف شخص خودمه و نه پنج نفر دیگه ای که عضو تیم مدیریت هستند.

احتمالا همه تون این پست گلرت پرودفوت رو خوندید. پستی که بالاش اعلام می کنه طنز نوشته، و در واقع تعدادی توهین رو با شکلک تلفیق کرده و به شکل شبنامه(؟) منتشر کرده؛ و بعد نگارنده طی بلیتی از برخورد نامناسب مدیران-که هنوز هیچ کدوم این عزیزان، به جز من که نقطه جوشم پایین تر از اونهاست واکنشی در سطح سایت نشون ندادن-نالیده و درخواست حذف شناسه ش رو کرده-شما هم مثل من حس می کنید شناسه ایشون فارق از هر آنچه که رخ بده و نده قرار بود آخر تابستون بسته شه و همه اینو می دونستن، یا من فقط احساس مغلطه بودن کل ماجرا رو دارم؟-و به ناحق اتفاقای اخیر رو تفسیر کرده.

به عنوان کسی که نه مسوول برگزاری جام آتش، نه مدیر هاگوارتز و نه نماینده راونکلاو در اون ماجرا بوده باید اعلام کنم که این پست، فارغ از توهین هایی که توش به شخص من و بقیه شده-و از طرف نیمه ی فهیم و ادیب گلرت که در همین تاپیک کلاس های اخلاق برگزار می کرده از همه افراد مورد توهین واقع شده عذرخواهی می کنم-شامل تعداد زیادی اشتباهه.
الف-اون پست سیوروس اسنیپ، واقعا یک پست طنز بوده. و این رو همه، حتی تازه واردها، حتی راونکلاوی ها فهمیدن. تنها کسی که صداش روی سرش رفت و نفهمید، گلرت پرودفوت بود.

ب-به اعتراض من در جام آتش، پاسخ داده شده و نمره م تغییر کرده. بنابراین، اینکه بیایم با جمله «اگه قهرمان نشم همه تون رو آتیش می زنم» به یک نفر حمله کنیم چون حس می کنیم حق نداشته اعتراض کنه،...نمیدونم، چرته؟احمقانه س؟ توصیف خاصی براش ندارم. به هر حال، خود داورها اعتراض رو وارد دونستن و گلرت پرودفوت به عنوان کسی که تنها نقشش تو این مسابقات اژدهای حریف یکی از قهرمان ها بوده و همون نقش رو هم سهوا انجام نداده، از دید من لااقل، حق نداره معترض رو به هجو بکشه. حتی اگر معترض وندلین شگفت انگیز منفور باشه که مشخصه پستش رو هم نخوندیم، که اگه میخوندیم می فهمیدیم وندلین نگفته بود من اگر قهرمان نشم فلان. وندلین برای قهرمان شدن باید 34 می گرفت که یر به یر شه، و این مستلزم گرفتن دو تا 9 بود. و واضحه که داوری که به پستی میده 7، نهایتش میتونه 7 رو بکنه 8. نه 9!

ج-تمام اعضای تیم مدیریت، شامل سیوروس اسنیپ، هکتور دگورث گرنجر، آرسینوس جیگر، وندلین شگفت انگیز و لینی وارنر، از این داستان خبر داشتن. و اگه کمکی می کنه، ویولت بودلر از راونکلاو هم مطلع بود. و هیچ کدوم از دو راونکلاوی جمع ذره ای گمون نبرد یک نفر اینقدر بیشعور باشه که اینطور کل وقایع رو تفسیر کنه. بابت کلمه بیشعور متاسفم، ولی خب، تنها توصیفی که به ذهنم میرسه همینه.
در واقع، اگه بخوایم دقیق بشیم، تنها نیمه مخالف جمع من بودم، و تنها دلیل موافقت نهاییم این بود که مطمئن بودم گلرت پرودفوت بعد از این داستان آبروی خودش رو خواهد برد. و برد.
ایده ی سیوروس ایده ی خوبی بود، غافلگیری جالبی بود، ولی همه می فهمیدن که این یه شوخیه و کسی هیجان زده نمیشد که چه خبر شده. تنها چیزی که این وسط ممکن بود من رو ترغیب کنه، این بود که بالاخره بعد از این همه وقت تحمل کردن نیش و کنایه ها و آزار های گلرت برای مدیر هاگ، و حرص خوردن های پشت صحنه، یه سری چیز ها بیاد روی صحنه. و منونم از گلرت که طبق پیش بینی من گنــد زد به کل اختتامیه و همه دیدیم واقعا مشکل از شخص گلرت بود.

د-سن جادوگرانی گلرت پرودفوت به اندازه من و شما نیست و احتمالا حافظه ش قد نمیده- سه سال گذشته اصلا در سایت و هاگوارتز حضور پررنگی نداشته در واقع که بخواد چیزی به یاد بیاره- و این ترم رو بدترین ترم سه سال گذشته نامیده. و این نامیدن رو از طرف همه دانش آموزان و اعضا انجام داده. یادآوری می کنم ترمی که سالازار مدیر بود و اسلیترین در میان حیرت همگان تمام افتخارات رو یکی پس از دیگری درو کرد و در نهایت سالی به هیچ اعتراضی هم پاسخ نداد. جام آتشی که اونقدر عجیب برگزار شد، جام کوییدیچی که نمره هاش چشم همه رو گرد کرد، و تبصره هایی که تو قانون وجود نداشتن و در خیلی از موقعیت ها هیچ واکنشی پیش بینی نشده بود. و یادآوری می کنم که سیوروس به صورت یه لنگه پا نصف ترم ایستاده بود تو دفتر مدیریت که جواب اعتراض های کودکانه شخص گلرت رو بده. بماند که چقدر از اعتراض هاش رو پشت پرده و از طریق پرنس و لینی به گوش رسوند و کار به جایی رسید که حتی این دو نفر هم داشتن موهاشون رو با دست می کندن. آرامشی که ادعا میشه گلرت پرودفوت سعی کرده حفظش کنه-از جمله گلرت استفاده نمی کنم و نمیگم راونکلاو، چون برخلاف جوی که الان علیه این گروه راه افتاده واقعا بیشتر اعضا آرامشی رو به هم نزدن که بعد بخوان منت سر ما گذاشته و حفظش کنن- در واقع به این معنی بوده که از طریق حریم خصوصی مدیرا همچنان به سنگ انداختناش ادامه بده.
لااقل می تونستیم همونطور که از آلبوس ممنون بودیم که لیگ کوییدیچ رو برگزار کرد فارغ از همه خوبی ها و بدی هاش، از سیوروس بابت تحمل کردن شخص گلرت پرودفوت ممنون باشیم. مایی که خوب بلدیم تاپیک نحوه رو با آموزش اخلاق و شرم و حیا پر کنیم.

در نهایت. ملت! شناسه گلرت پرودفوت بسته خواهد شد. نه به خاطر اذیت من، نه به خاطر رنده کردن اعصاب سیوروس، نه به خاطر به هجو کشیدن زحمات سیوروس و آرسینوس در هاگوارتز، نه به خاطر رفتار زننده ش در تلگرام لینی و یک مدیر دیگه که مجبور شد بلاکش کنه، به درخواست خودش. و اگه دوست داره مظلوم نمایی کنه، به دلیل رفتار زننده ای که مدیرا بابت توهینش باهاش نداشتن.

با تشکر از بازماندگانی که تا ته این پست رو خوندن و زنده موندن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط وندلین شگفت انگیز در 1394/6/26 9:07:22
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 21:25
نمایش جزئیات
آفلاین
توضیحاتی رو نیاز هست که ارائه بدم.

رئیس فدراسیون کوییدیچ توسط تیم ایفای نقش سایت تعیین میشه. در نتیجه، من به عنوان یکی از مدیران و سخنگوی ایفای نقش، از رئیس انتخابیمون دفاع می کنم و این اتهامات رو مبنی بر امتیاز ها و رفتار های جهت گیری شده در قبال برخی اشخاص و تیم هارو کاملا رد می کنم!

لیگی که برگزار شد، من حیث المجموع لیگ خوبی بود. هر چند که اواسطش مشکلاتی پیش اومد برای رئیس فدراسیون که منجر به تاخیر در امتیاز دهی و عقب افتادن بازی ها و غیره شد و نسبت به لیگ های گذشته، کیفیت کار قدری پایین اومد.

با تمام این حرفا، اینکه ما بیایم به رئیس فدراسیون تهمت بزنیم که آقا شما به نفع فلان تیم گرفتی، این اصلا درست نیست.

داوری، از کار هایی هست که هر جوری قضاوت بشه، بالاخره حواشی و اعتراضاتی رو به همراه میاره.

همینکه آلبوس قبول کرد تمام این مسائل رو به جون بخره و بازی های لیگ رو داوری کنه، کاریه که خیلی ها ترجیح میدن زیره بارش نرن. پس این اصلا "منطقی" نیست که من نوعی بیام سختی کاری رو به جون بخرم، و بعد جوری داوری کنم و جوری امتیاز بدم که علاوه بر خستگی بررسی پست ها، حالا بیام با چندین و چند بازیکن و کاپیتان معترض از تیم های مختلف بحث کنم.

برای ما، تیم مدیریت ایفا، این مسئله روشنه که هیچگونه تبانی صورت نگرفته و آلبوس نهایت تلاش خودش رو برای قضاوت عادلانه انجام داده.

ولی خوبه که یک بار دیگه، برخی قوانین کوییدیچ رو مرور کنیم.

نقل قول:
* قوانین امتیاز دهی

1- در امتیاز دهی نمایشنامه نهایی یک تیم چند نکته مهم است: روند یکنواخت نمایشنامه که بستگی به کار گروهی قوی دارد، زیبا بودن سوژه نمایشنامه، استفاده از قواعد دستوری مناسب و نداشتن غلط املایی. بطور کلی نمایشنامه ای برنده میشه که زیبا و جذاب باشد.

2- نحوه نوشتن مهم نیست . طنز یا جدی نوشتن ملاک امتیاز دهی نیست.

3- داور باید برای هر بازی، به هر کدام از نمایشنامه ها از 100، امتیاز بدهد. سپس میانگین (جمع تقسیم بر تعداد) را بگیرد و به عنوان امتیاز هر تیم اعلام کند.

من فکر می کنم کاملا واضحه. حالا اینکه ملاک هر داور برای پر کردن 100 امتیاز چی باشه و هر بخش چند امتیاز داشته باشه، این چیزیه که بستگی به خوده داور داره. توی فوتبال هم همه داورا با توجه به اینکه در یک چارچوب عمل می کنن، ولی ممکنه دو داور، در دو صحنه مختلف، دو تصمیم مختلف بگیرن. در نتیجه نمیشه ایراد خاصی به داور گرفت. حالا فرض می کنیم که شما نسبت به امتیازات معترض هستین. در متن صریح قانون اومده که:

نقل قول:
× تبصره الف: اگر تیمی به نحوه داوری اعتراض داشت، کاپیتان تیم باید اعتراض خود را در کمیته انضباطی اعلام کند تا داور دوم برای بازی انتخاب شده و بازی را قضاوت کند.

بله. پس اگر در مدت برگزاری لیگ اعتراضی به نمرات داده شده داشتین، می تونستین اعتراض کنین. این حق شما بوده.

حالا بنا به هر دلیلی اعتراض نکردین، این دیگه دور از انصافه که بعد از اتمام لیگ، بیایم و با نیش و کنایه به داوری اعتراض کنیم ضمن اینکه دیگه حق این کار رو نداریم. زمان قانونیش بعد از داوری هر بازی بود.

پس الان، چه امتیازی درست بوده و چه غلط، دیگه حق اعتراض نداریم.

در آخر هم خسته نباشید می گم به آلبوس به خاطر لیگی که برگزار کرد. از طرف تیم مدیریت سایت از ایشون تشکر می کنم.

واقعا این هجمه انتقادات هم به ایشون روا نیست. تابستان سال گذشته، سایت جادوگران یکی از بهترین ترم های تابستانی خودش رو گذروند. که مدیریت هاگوازتز هم بر عهده ایشون بود. من مطمئنم اگر یک سری مسائل و کار های شخصی که برای همه مون در فصل زمستان پیش اومد، وجود نداشت، لیگ خیلی خیلی بهتر و جذاب تری رو برگزار می کردیم.

فکر می کنم که توضیحات شفاف سازی های لازم رو انجام داد.

یه سری صحبت ها دوستانه هم داشتم؛ خیلی از مشکلات و بحث های کوچکی هم که در این بین ایجاد شد، به نظرم سه دلیل داشت، یکی اینکه خودمون از الفاظ و کلمات درستی استفاده نکردیم؛ دوم اینکه منظور و مفهوم حرفای همدیگه رو متوجه نشدیم یا خوب متوجه نشدیم و یا نتونستیم که به درستی انتقال بدیم. و مورد سوم، در کاری که نیازی نبود دخالت کنیم، در جایی که نیازی نبود حرفی بزنیم، یه چیزی گفتیم. همین باعث میشه که جوابی بگیریم و دوباره یه جواب بدیم کار بالا بگیره.

امیدوارم که دیگه شاهد اینجور مشکلات کوچیک نباشیم. بحث کوییدیچ هم که گفتم و تموم شد.

موفق باشید

( پ.ن: همون طور که چند خط بالا تر هم گفتم، اعتراض به داوری از این لحظه به بعد مورد قبول واقع نمیشه. با کسانی هم که به رئیس سابق فدراسیون توهین کنن یا تهمت بزنن، برخورد میشه.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 20:41
نمایش جزئیات
آفلاین
رفقا اصن نگران نباشید به هیچ عنوان. الان به شخصه به همتون یه واکنش فراگیر عامه پسند نشون میدم اونم در یک وبسایت مثلا این روزها به قول آبر فرهنگی-هنری-ادبی !!!

خاک بر سر همتون !
خب دیگه فرهنگ سازی انجام شد. همگی نحوه برخورد رو یاد گرفتن.
بیماران در تاریخ 29 اردیبهشت با حال عمومی مشتعل مرخص گردیدند.

Regards

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 16:47
نمایش جزئیات
آفلاین
من فقط در جریان اعتراضات به امتیازات هستم. چت باکس رو کلا پیگیر نیستم.

فعلا خواهشمندم که اجازه و بدین بحث جدیدی رو مطرح نکنین. به زودی این مسائل رو دونه دونه با نشست های مشترک حل می کنیم.

من عقیده دارم با گفت و گو مسائل رو باید حل کرد. یه سری توضیحات رو شما باید بدی، یه سری رو بقیه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 16:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سیریوس عزیز

شما یه سر به تاپیک کمیته ی انضباطی بزن و پست سیوروس که نقل قول از هکتور شده رو بخون. میبینی که سر تا پای این پست توهین و تهمت و تمسخره. من مشکلی با اعتراض ـشون به امتیازات ندارم و اگه دقت کنی توی پستی که زدم اعتراض ـشون به امتیازات رو قبول کردم و الان هم درست ـشون کردم.

اما شما به عنوان یه مدیر وقتی که اونجا میبینی چنین الفاظی به کار برده شده و اینجوری صحبت شده باید واکنش توی اون زمینه رو هم لازم ببینه.
نمی دونم چت باکس رو هم توی اون یکی دو روز می خوندی یا نه ولی تقریباً دو برابر چیزی که توی پست توهین شده بود توی چت باکس انجام شد.

به خیلی از دلایل نمی خواستم خودم باز کننده ی این بحث باشم و انتظارم از مدیران این بود که لازم ببینند و ورود کنند.

خود تو بیشتر از همه شاهد بودی که من توی سخت ترین شرایطم سعی می کردم که مسئولیتی که به عهده گرفته بودم رو انجام بدم و کوتاهی نکنم. اونایی که چشماشونو نبستن دیدن من همیشه و همیشه تلاشم پیشرفت جادوگران بوده. بودن کسایی که رو در رو بهم تهمت زدن و انگ دو رو بودن چسبوندم. هیچوقت جواب این ها رو نمیدم و نخواهم داد. همیشه سعی کردم با رفتارم و با اعمالم خیلی چیز ها رو بهشون ثابت کنم ولی افسوس که کسی رو که خودشو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد.

همین الان که یه عده اومدن و بهم انگ طرفداری و بی عدالتی زدن شاید خودشون بهتر از همه بدونن که من شناسه ی دامبلدور رو فقط برای فعال شدن محفل و نبودن شخصی که این پست رو قبول کنه برداشتم. اونایی که یکی دو سال گذشته توی سایت بودن دیدن که به خاطر رفتار های زشت همین دوستانی که الانم لطف کردن و توهین کردن، بر خلاف میل باطنی ـم از محفل بیرون اومدم تا توی عمل بهشون ثابت کنم که خیلی اشتباه می کنن. ولی افسوس که کسی رو که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد.

من بقیه ی مسائل رو به تیم مدیریت می سپرم. از همین جا هم از کلیه ی مسئولیت هایی که دارم استعفا میدم و بهتون قول میدم تا زمانی که توی این سایت هستم دیگه هیچ مسئولیت اجرایی رو قبول نکنم.
هر موقع هم کسی رو پیدا کردید که قبول کنه دامبلدور بشه این سمت رو هم تحویل می دم و با همون دانگ دست کج بر می گردم و فقط برای دل خودم فعالیت می کنم.

در آخر هم یه تشکر ویژه می کنم از همه ی دوستانی که مزد دست این مدت من رو خیلی خوب دادن. تشکر ویژه از سوروس اسنیپ.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

موفقیت برای انسان بی جنبه مقدمه گستاخی ـست...
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس جان،

اول باید اینو بگم که پست من یه پست کلی بود. یه توصیه کلی بود. بله واکنش نشون دادم. چون واکنش در این زمینه لازم بود.

اینکه میگی بحثی شروع شده بود یا شروع نشده بود یا ادامه پیدا کرده نکرده، با توجه به شناختی که دارم، می دونم که شروع میشه و ادامه پیدا می کنه.

در مورد اتهامات. طرفین این قضیه که یه طرفش شمایی و یه طرفش افراد معترض، باید بشینیم و بررسی کنیم. اونا حرفاشونو بزنن، شما هم توضیح بدی و حرفاتو بزنی.

اینکه میگی مدیران سکوت کردن. آقا جان از شما داره انتقاد میشه، خب بیا جوابشونو بده. من چه توضیحی بدم به بازیکن در مورد امتیازایی که شما دادی؟ خودت باید بیای در این زمینه شفاف سازی کنی.

گلرت حرفایی رو زده که شما نمی تونستی بزنی؟ اینجا کاملا دموکراسی وجود داره شما خودت بیا حرفاتو بزن. ماشالا هزار ماشالا همه جای این سایت پر از تریبون و پر از خواننده و شنونده و بیننده است!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 15:33
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام او
درود

سیریوس عزیز

اولاً بحث تموم نشده بود که بخواد ادامه پیدا کنه یا نکنه. یه سری توهین صورت گرفت و یه سری تهمت هایی زده شد که متأسفانه نصف ـش از طرف مدیر سایت انجام گرفت. بر خلاف اون چیزی که انتظار می رفت بقیه ی مدیران خیلی قشنگ و شیک نشست ـن و گفتن اشکالی نداره، به جای دست مریزاد و خسته نباشید بذارید به آلبوس تهمت بی عدالتی و طرفداری از محفلی ها رو بزنن. مسلماً اعضایی مثل گلرت وقتی این چیزا رو می بینن مجبور میشن خودشون آستین بالا بزنن و نذارن حق پایمال بشه.

اگه اینطوری که اینجا اومدی وسط و به یه پست مودبانه واکنش نشون دادی به پست های سراپا توهین و تمسخر و تهمت هکتور گرنجر و سوروس اسنیپ واکنش نشون میدادی خود به خود مسئله حل میشد و ادامه پیدا نمی کرد.

گلرت عزیز

ممنونم که حرفایی که من به خاطر یه سری مسائل نمی تونستم و نمی خواستم بزنم رو زدی. ولی باید متذکر بشم که شاید صحبت های وندلین عزیز تا یه حدی در نگاه اول بوی متلک بده ولی من به شخصه بعد از صحبتی که باهاش همون روز کردم به این نتیجه رسیدم که واقعاً منظورش متلک نبوده.
باز هم ممنون که بر خلاف خیلی ها قدر شناس بودی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

موفقیت برای انسان بی جنبه مقدمه گستاخی ـست...
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 14:57
نمایش جزئیات
آفلاین
گلرت، بعد از پستی که زدی من بهت تذکر دادم.

الان اگر این بحث بخواد در سطح عمومی سایت ادامه پیدا کنه، من از چشم تو می بینم.

خدمت تمامی دوستان عزیز، من باب توصیه که البته می دونم همتون می دونید ولی حالا عرض می کنم که،

یه نفر دیگه با یه نفر دیگه مشکل داره، یا حرفی زده یا بحثی رو عنوان کرده یا اعتراضی کرده یا هر چیز دیگه ای که این وسط من و شما داخلش دخیل نیستیم، نباید بیایم بحثی رو شروع کنیم. و همچنین باید این نکته رو در نظر داشته باشیم که از خیلی جریانات بین دو نفر که بحث بینشون هست احتمالا با خبر نیستیم، چرا که همه چیز به صورت عمومی عنوان نمیشه.

هممون هم از نعمت خواندن و نوشتن و زبان ( الحمدلله هر کدوممون به اندازه نیم متر ) برخورداریم. نیاز نیست زبون کس دیگه بشیم.

خداروشکر اینجا همه رعایت می کنن. منم گفتم که صرفا یک توصیه دوستانه بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!