چون رفتی مادر مرحوم بنده را در چت باکس زنده کردی و اصرار داری، باشه با آماندا مشورت میکنم و جوابتو میدم ولی اگه گفتیم نه ناراحت نشو. خوبیش اینه با هم رو در واسی نداریم. حقیقتش من از مدل فعالیت تو مطمئن نیستم و چون خوشم نمیاد جلوی ساحره های سایت حرفای مثبت هجده و لب مرزی گفته بشه کلا دوست ندارم بذارم این تاپیکارو فعال کنی. دقیق مشخصه رو چه تاپیکایی دست گذاشتی! استخر و اوباش!
چارلی جان باشه ممنون که فعالیت میکنی و اطلاع میدی امیدوارم ما هم بتونیم کمک کنیم. ایده خوبیه گروه ضربت.
راستی لینی وارنر لطف کرده و در خانه های هاگزمید سوژه نقش هایی که انتخاب کرده بودید را داده اگه علاقه دارید فعالیت کنید در اون تاپیک.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1392/5/27 22:56:42
قبلی رو که فرستادیم کما، بلکه شما رو به آسمون هفتم نائل کنیم
با توجه به اومدن وزیر جدید، آزادی باید فراخ گسترانیده بشه و افرادی مث من بتونن تایپیک هایی که تو دلشون مونده رو ایجاد کنن. بعــــله! می خوام دوباره استخر هاگزمید رو راه اندازی کنم. تایید کن که اگه نکنی به وزیرم میگم بیاد اوخت کنه
و یه چیز دیگه! الان دفتر کاراگاهان باز شده. هر وقت کاراگاهانی بوده، اوباشی هم بوده بالطبع. من میگم بیاید اوباش رو راه اندازی کنیم. خوب میشه واقعا!
همین دیگه... مدیونی اگه رسیدگی نکنی! بویاکاشـــــا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
ممنون دوستان که اعلام آمادگی کردید() بنظر من واقعا میشه روی این سوژه کار کرد فقط وقت کم آوردم و البته مستحق سرزنش میباشم. حال که دیگر هاراگیری خز شده است از این کار معذورم ولی به زودی فکری به حال این قضیه خواهم کرد. ولی رول هایی که انتخاب کردید بعنوان اولین نفر برای شما محفوظ خواهد بود.
به لینی بطور اختصاصی: ای مدیر سابق و ای که جزو بهترین اعضا بوده ای و هستی ممنون که اعلام آمادگی کردی. شاید اگه من و آماندا نرسیدیم از خودت کمک بگیریم تا زودتر سوژه رو پرورش بدیم و از شهید شدنش جلوگیری کنیم. البته اگه قبول کنی.
می خواستم بگم که اگه فردی به عنوان منشی قاضی وجود داشته باشه، من این پست را می خواهم و اگر هم نه، همان قاضی خوب است.
یک پیشنهادی برای شما دارم. می خواستم خدمت شما عرض کنم که برای افرادی که نقشی را گرفته اند مانند سردسته ی مافیا، یک نشانی طراحی شود تا افراد در امضای خودشان از آنان استفاده کنند تا دیگران هم بدانند که آنان نقشی را دارند.