جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر معاون اول وزیر سحر و جادو
ارسال شده در: دوشنبه 28 دی 1383 10:29
نمایش جزئیات
آفلاین
دلورس...یک پیشنهاد خیلی عالی دارم.....خوب دقت کن:

بعد از اینکه وزارت سحرو جادو فعال شد و برای اینکه افراد لایق از افراد ضعیف تشخیص بدی!!و برای کاراگاه شدن افراد باید بفهمی که چه کسی توانایی و دانایی این کار رو داره یا نداره؟!؟!؟؟!درسته.؟!؟!.....پس میتونی یک سوالاتی(درباره ی کاراگاهی) در این تاپیک بیاری و کسانی که میخواهند کاراگاه بشن....بیان و در آزمون این تاپیک شرکت کننند......اصلا میتونی یک تاپیک مختص همین کار بگذاری...به نام(آزمون کاراگاهی) و کسانی که در این آزمون نمره ی حد نصاب رو میارند قبول میشوند و کسانی که نمیارند برن دنبال یک کار دیگه.
مثل (رادیو وزارت) که کینگی سوالاتی رو مطرح کرد و جواب میدن......
شما با این کار میتونی افراد لایق برای کاراگاه شدن رو بشناسی.......
و کسانی که یک بار شرکت میکنند و میخواهند دوباره ویرایش کنند نمیشه ...چون اون پایینش مینویسه که توسط کی ویرایش شده.......
و اینطوری هم کسی اعتراض نمیکنه.....و هم عادلانه است....
میتونی جوابهای آزمون هم در آخر تاپیک بگذاری.....که همه بدونند و به اطلاعات عمومی شون افزایش پیدا کنه
اگه خواستی من هم میتونم در تهیه سوالات کمکت کنم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 دی 1383 08:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نگاه کن ها افراد دو رو رو بگذارین پاش به سایت باز بشه بعد به پاچه خواری بپردازید
البته من از اول با اون کینگ علی مخالف بودم و بازگشت شمارو به آغوش گرم سایت تبریک میگم(این طوری نگاه نکنید شاید خواست جن ها رو از سایت بیرون بندازه من باید پایه های حضور خودم رو محکم کنم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: دوشنبه 28 دی 1383 02:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر فاج عزیز...! (مارچ مورچ!) :bigkiss:
فاج:
من: واقعا از بازگشتت خرسندم! من تا این لحظه سکوت کرده بودم به خاطر مصالح مردم! وگرنه شیکم این سیاه پوست محکوم است! با اون کله صافش! من اینجا بر اساس این حکم کنترل نیروهای نوشابه ای رو به وزارت خونه پس میدم! ...! البته یه مقدار شیشه نوشابه نگه داشتم پیش خودم! ولی من اینجا ساپورت کامل خود و هواداران حاجی دارک لرد رو از وزیر مطلق سحر و جادو فاج و دلوروس آمبریج اعلام می دارم!
فاج: ا چه خوب!
من: قبض خودیاری فراموش نشه! دست گراپ به همراهت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: یکشنبه 27 دی 1383 21:08
نمایش جزئیات
آفلاین
هوممم برای من مجازه ...... یه نکته ای رو لازم دیدم بگم اونم اینکه من نه آدم خوارم و نه قراره که آدم خوار بشم(البته بستگی به شرایط داره تو برنامه ی من که نیست )نکته ی دیگه اینکه لطفا افراد جبهه ی موافق من اعلام موافقت کنن که من بدونم برنامه هام تا چه حد درست از آب در اومده و نکته ی آخر اینکه مطمئن باشید هر کس هر وقت خواست میتونه به سمت من و جبهه ی من برگرده حتی شیکم که خودشو به جای من جا زده (من هنوز رگه های صلح در وجودم هست) البته کسی که بخواد کلاه سر وزیر بذاره بدونه که وزیر خودش یه زمانی کلاه فروش بوده پس کلاه سر خودش میذاره ..... و باهاش برخورد میشه.
در ضمن همه ی کسانی که از من حمایت میکنند به موقع پاداش خودشون رو خواهند گرفت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=medium]
ارسال شده در: یکشنبه 27 دی 1383 19:11
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

پروفسور دیپت نوشته:
به امید موفقیت در عمور ریاست ما از هر گونه کمکی دریق نخواهیم کرد
با تشکر پروفسور دیپت

به به ميبينم كه آلبوس عزيز از پيشينانش بسيار بهره ها دارد ماي بيچاره چقدر اونو مسخره كرديم!
امور درستشه - دريغ درست ترشه!!
خب فكر كنم كتاب هفتم اسمش باشه بازگشت وزير با اين حساب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

نقل قول:

ونوس نوشته:
پست بالا رو قبل از این که بدونم یه فاج جدید اومده زدم...منم به خاطر پیشروی با کتاب کنار می کشم...الانم یه ضربه ی روحی بزرگ بهم وارد شده افسردگی گرفتم!امیدوارم فاج جدید مثل قبلیه آدم خور نشه!

البته ایشون کاش ادم خور باشن و دستور طبخ اجنه رو ندن اون هم به شیوه های مختلف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 27 دی 1383 17:28
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم تبريك می گم کرنلیوس عزیز و بازگشت تو را که فکر کنم راه درست راه در پیش داشته باشد البته ممکن است
به امید موفقیت در عمور ریاست ما از هر گونه کمکی دریق نخواهیم کرد
با تشکر پروفسور دیپت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور دیپت در 1383/10/27 17:45:23
ارسال شده در: یکشنبه 27 دی 1383 16:52
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
جناب وزير! از اين كه بالاخره شما به جاي خودت برگشتي من خوشحال شدم و اميدوارم كه در اين راستا يعني وزارت موفق باشي و بهتر از كينگزلي عمل كني.. حمايت همه جانبه من رو فراموش نكن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: یکشنبه 27 دی 1383 16:33
نمایش جزئیات
آفلاین
مرگ بر استکبار !زنده باد جامعه ی جادوگری(البته زیر نظر وزیر )
حکم شماره ی 1 وزیر:
1- دلوروس آمبریج به عنوان معاون وزیر انتخاب شده است و هر گونه مخالفتی با وی مخالفت با شخص وزیر محسوب میشود و پیگرد قانونی دارد.
2- از این پس هر گونه استکبار( چه از نوع مملی و چه از انواع دیگر) با برخورد شدید روبرو خواهد شد
3- نحوه ی دادگاههای افراد جبهه ی مخالف به زودی و در حکمهای بعدی اعلام خواهد شد
لطفا پیشنهادات و تعریفهای خود را(نکته ی کنکوری :انتقاد نمی پذیرم) با شخص وزیر یا معاون در میان بگذارید
متشکرم .بای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 دی 1383 17:13
نمایش جزئیات
آفلاین
پست بالا رو قبل از این که بدونم یه فاج جدید اومده زدم...منم به خاطر پیشروی با کتاب کنار می کشم...الانم یه ضربه ی روحی بزرگ بهم وارد شده افسردگی گرفتم!امیدوارم فاج جدید مثل قبلیه آدم خور نشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!