جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

26 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
22
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  107 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  222 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  225 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  311 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  214 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ستاد مرکزي حذب ليبرات دموکرات جادوگرياليستي
ارسال شده در: دوشنبه 21 فروردین 1385 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
من به عنوان یه فرد آسلامی حمایت خودمو از هاجی دارک و برادر حمید دو مرجع بزرگ آسلام اعلام مینمایم .
باشد که همه لشکریان آسلام با هم متحد شن و بر ضد کریچر قیام کنند تا وزیر مردمی ما دراکو رستگار شود نه قافیه نداشت تا ما رستگار شویم و بتوانیم مشت محکمی بر دهن آستکبار جهانی بزنیم و این جن خانگی رو از تخت مدیریت پایین بیارییم و زاخی قهرمان رو بر تخت بنشونیم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 21 فروردین 1385 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
این صدای زجه های ضعیفان است انان که در مقابله ی رو در رو کم آوردند . انان که در میدان پشت کردند و فرار را بر قرار ترجیه دادند این عده اگر می توانستند و اگر یارای مقابله داشتند گرد هم نمی آمدند
ضعیفان و ترسوها را بشناسید

به نام یگانه نامی سایت عله و دست راست توانمند او کرام
خنده ای از ته دل
با یک نگاه هر چند بی دقت خواهید یافت
هر آنکه مخالف است از تالار ریون است( به غیر زاخی اون مگا ارزشیه و از کیلو ارزشی به بالا جزو ادم حساب نمیشه)
قضاوت راحت است اینها همگی کم آورده اند در تالار مقابل این یگانه جن در مقبل قدرت اول و آخر و نمیدانند به کدامین سو روند
فریب نخورید حزبی که موسسش ققی باشد چگونه میتواند شما را حمایت کند ؟ ققی که خود مقهور توانایی های من شده
با طناب گمراهان به چاه نروید این صدای حقیقت و پیروزیست که شما را میخواند
با تحفه ای هر چند کوچک و ناچیز به درگاهم آیید شاید از سر تقصیراتتان بگذرم
سید کریچ کارچه ای 20/1/85

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: دوشنبه 21 فروردین 1385 15:59
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام آنکه کریچر را آفرید تا گروهی به دشمنی با وی برخیزند تا همه دور هم باشیم!!

و سلام بر شما ملت شریف جادوگر و ساحره و زز های گرامی و هر کسی که بر ضد این جن خانگی مفلوک قیام کرده!!
من در همین جا اعلام میدارم که تا پاره شدن آخرین سیمهای گیتارم، تا کنده شدن تمام موهایم، تا پاره شدن حنجره طلاییم، تا...

ملت : اه ببند دیگه اون دهنتو ارزشی!!

باب میخوام جو ایجاد کنم، بذار به کارم برسم دیگه، خلاصه بعد از همه اینها میگم که من دشمن کریچرم!!دشمنی که جهان به خود ندیده و بعد از منم نخواهد دید!! شده گیتارم رو بر سر کریچر فرود بیارم و بشکونمش بازم حاضرم!! علت این دشمنی احتمالا تا چند روز دیگه مشخص میشه!! تا اون موقع در کف غوطه ور باشید.

با تشکر از هر غیر مدیری، آوریل!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: دوشنبه 21 فروردین 1385 15:53
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام حذب که صنعتی فرهنگی و مردمی ترین نهاد سایت

جوابیه سرگشاده بزرگترین نهاد مردمی سایت به وبمستران و مدیران
همانا اگر سی پنل را در دست راستم و وبمستری در دست چپ بگذارند هرگز گول شما را نخواهم خورد تو اینطور فکر کنی اما پاتر اینطور نیست او هرکس را که لیاقت دارد مدیر می کند نه بر محاصبت با کریچر....شاعر می گوید
تن آدمی شریف است به جان ادمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت...
و اما در جواب اینکه که امسال را سال کریچر انتخاب کردی چند نکته وجود دارد که من آن را به شما ذکر می کنم
1-حذب و اعضای آن شما را به طور رسمی به عنوان وب مستر قبول ندارد در نتیجه سالی که شما تعیین می کنید ارزش ارزن مرغ هم برای ما ندارد چه برسد که مرغ ها آنفلازای مرغی هم داشته باشند
2 شما کمی دیر به فکر این کار افتاده اید
3-سایت تنها مرجع های دینی و رسمی را قبول دارد که عبارتند از:حاج آقا دارک لرد و برادر حمید
که با توافق یکدیگر امسال را سال حمایت از ارزش های 5 از 5 نام گذاری کرده اند...
در نتیجه برای شما متاسفم...
مطمئن باش که اگر در این صحرا همه ی یارام منو ترک کنن تا اخرین لحظه به جنگ ادامه خواهم داد و مطمئن باش که هیچ و قت منحل نمیشه
پس باز هم برای شما متاسفم

و در پایان من را با وعده مدیریت وسوسه نکنید که من پستم به پشت مردمی پر شور و همیشه در صحنه گرمه...تا بچه های حذب هستن من هیچ چیز نمی خواهم...وسلام نامه تمام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: دوشنبه 21 فروردین 1385 08:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نامه وبمستر معظم جادوگران به سران حظب!!!

اهم!!!
با سلام و شاد باش سال نو
سالي كه در پيش است ‏، مديريت با هوش جادوگران،آن را سال ((مدير انجمن كريچر اعظم)) نام نهاده است!!!

ناگفته پيداست كه گردانندگان سايت حمايت قاطع و علني خود را از هرگونه موجودي!! كه نام مدير بر خود نهاده اعلام ميدارد!!

برادران و خواهران و حضار ومرده ها!!و كفيان گرامي!!!!
شما هم مانند استكبار جهانخوار هيچ غلطي نميتوانيد بكنيد!!!

شعار ما مديران اين است:
اگر شما انرژي هسته اي ميخواهيد!!ما بمب هسته اي بر سرتان ميريزيم!!!
تا از هرچي هسته هست بيزار شويد!!!!
-----------
پيشاپيش منحل شدن حظب را به شما و اعضاي گراميتان تبريك ميگويدم!!!

پي نوشت:كفي همين كارا رو ميكني كه مدير نميشي!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: دوشنبه 21 فروردین 1385 00:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ققی جون دیدم حذب زدی بر علیه این کریچر
من آمادگی خود را برای عضویت در این حذب اعلام میکنم
من با تمام وجود سعی در نابود کردن این کوتوله میکنم فکر کرده میتونه فرار کنه
ما باید نابودش کنیم این حق مسلم ماست
کوتوله به ما میگه ابله باید حالیش کنیم
شعار من جنگ جنگ تا رفع فتنه از سایت

آفرین بر تو جوان تنومند و قوی من را ادد بنما sina_kingcool2006

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ققنوس در 1385/1/21 15:58:01
[b][color=0000FF]بينز نام
ستاد مرکزي حذب ليبرات دموکرات جادوگرياليستي
ارسال شده در: یکشنبه 20 فروردین 1385 22:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سوگند به پر ققنوس
سوگند به ریش سرژ
سوگند به گیتار آوریل
سوگند به کله ی اسموت وزیر(در اصل باید باشه!)
سوگند به سیفیدی و سیاهی

انرژی هسته ای حق مسلم ماست!....کریچر دشمن ماست!

اینجانب آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور به عنوان یکی از اعضای حذب یا حظب! یا حزب حمایت خودم رو نسبت به انواع عملیات(چه انتحاری-چه غیرانتحاری) بر ضد کریچر این جن خانگی! اعلام میدارم و امیدوارم سر به تنش نمونه و هرچی بلا هست سرش بیاد و توسط این حذب یا حزب یا حظب نابود شود و حتی سلولی از بدنش هم در این دنیا نماند!!

شعار شخصی اینجانب نیز در امضام قرار داره!

منتظر حضور پرشور شما هستیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: یکشنبه 20 فروردین 1385 21:43
نمایش جزئیات
آفلاین
حظب اعتدال سوسیالیسم چیست؟!!

این حذب یا حظب شاخه ای درون حظب گرانقدر و والا مقام است این حذب بدون هیچ گونه چشم داشتی به قصد دشمنی با یک نفر فعالیت می کند...از هم اکنون می توانید به کانون مخالفان کریچر بپیوندید...هم اکنون منتظر خون ریزی های شما هستیم برای عضویت در این حذب نیاز به ثبت نام نیست و فقط اعلام آمادگی کافیست
----------------------------------------------

از روی پاکی و پاکدلی از روی مرومت و رادمردی و از روی وفا و وفاداری برای شما سخن خواهم گفت...
همانا کارمان را مثل قبل با نام اسمی به بزرگی حذب که با ژرف اندیشی و دوربینی جویای حق و عدالت آغاز می کنیم
هم اکنون وقت آن است تا سپر های خود را از ایمان به حذب،آزمایش،دانش،خرد و هنر خود آماده سازید
حق و عدالت نهادی است که با نهادینه های حذب در آمیخته است و حال برای حق و عدالت و دفاع از خود به جنگ موجودی دیو صفت که در ظاهر شکلی به سان جنی ماند اما بطن اوست که آتش است و موجودی شیطان صفت را در خود جا دهسته است
به تار موی سدریک قسم که این کریچ در جلوی چشمان ما به حذبی ها توهین و آنها را مورد دشنام قرار داد...
دروغ نمی گویم ولو امید نان باشد...پس دست در دست یکدیگر می کوشیم تا هر گونه بدی و زشتی را از خود دور سازیم...این ما هستیم که باید به فکر بشر ها نیز باشیم با دستان خودت باید یگانه جن دیو صفت را به سزای اعمال پست و پلیدش برسانیم...

در این راه هرکه با ماست پیروز است و او تنهاست مگر چند جاودگر لاابالی او را حمایت کنند...

سوگند به فرمان نهاد با تشکر ققنوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: پنجشنبه 10 فروردین 1385 15:59
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا زنها در وزارت نقشي ندارند

گزارش گري مرگزي خبر كارگاه ژانگولر

بله در اين خيابان هم مردم بيرون ريختن و با صداي وزارت زن ميخواد اگه كه زن قانون ميخواد به بيرون ريختن يكي از كارمندان وزارت به نامه حسني كه دوست داره اسمش فاش نشه و ما هم فاش نميكنيم ميخواد چند كلمه اي حرف بزنه:زن وزارت ميخواد وزارتم قانون ميخواد زند حكم قانون را داره برا وزارت و قانونم حكمه وزارتو داره برا زن
به نظر مين همه مزدا به جز منو بايد بركنار كنن و جاش زن بيارن زنا خيلي دقيقا مخصوصا تو كارا و با اخلاقي كه دارن بايد برن ازكابان فعاليت كنن الان همين زن من يه روز باش بمونين احساس ميكنين در دار مكافاتيد بله يه روز خالم با دختر خالم.....
به حرف اين عزيز هم گوش داديم صداي مزدمو بشنوين كه چه ميكنن در راس همه برادر حميد و حاجي دارك لرده كه حاجي دارك لرد نهضت جهاد داده الان يه مادر 16 ساله را ميبينم حالا مهم اينه كه مادر مثلا بيشتر ميكن به پيرزنا مادر اما اين خانم 16 ساله زن بنده هستن از بچه دستشونم ميفهمين زنه بنده هستن چون قيافشون خيلي شبيه منه بچه ها رو ميگ البته دومي در داخل شكم هست بعد خانم من بيكاره با انبوه اسعدادي كه داشته در سال اول دبستان تحديد شده از 9 درس و ديگه جايي راش ندادن يعني گفته بگم بهش بر خورده نرقته حالا يه خانم با اين همه تحصيلات بي كاره بد نيست تازه منم كه يه خبرنگار زپرتي حزبم چي جوري اخه ما پول در اريم

خلاصه شعار ما اين اسن:وزارت زن ميخواد قانونم وزارت ميخواد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

هافلپاف هرم نبض زندگي ماست در شرجي عشق و اشتياق
ارسال شده در: جمعه 26 اسفند 1384 18:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سرژ اومدم...
مردم میخوام توی حذب عضو شم...میخوام عضو ارزشی شم...جواب بده و منو عضو بنما..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاهنان مصری سه هزار سال قبل از میلاد این کتیبه قدرت و قهرمانی را پیدا کردند و برای آن محافظانی گذاشتند.تا 3 سال پیش کسی آخرین محافظ ر�