1.طلسم های ممنوعه را نام ببرید و تاریخچه ی یکی از انها را نام ببرید!(7 خط)10 امتیاز
الف)آواداکداورا
ب)طلسم فرمان
پ)کروشیو
طلسم کروشیو از دو طلسم دیگر قدیمی تر و تاریخی تره.این طلسم نزدیک به هزارو صد ساله که به وجود اومده.جزئیات زیادی از اینکه این طلسم بدست چه کسی و چگونه به وجود اومد در دست نیست ولی این طلسم در اون زمان استفاده و کاربرد زیادی داشت چون تا همین 3 قرن پیش ممنوعه نبود و همه جادوگران می تونستند هر وقت که بخوان از اون طلسم استفاده کنند.
این طلسم در زندان ها خیلی استفاده میشد. زندان هایی مثل ازکابان که اون موقع بدست جادوگران نگهبانی میشد.چون اون موقع از دیوانه سازها در زندان ها استفاده نمیشد امکان فرار برای زندانیان وجود داشت و به همین علت،نگهبانان از طلسم کروشیو برای ضعیف کردن زندانیان استفاده می کردند.
2.روش اجرای وردهای غیر کلامی را نام ببرید!(7 امتیاز)
این کار مستلزم تمرکز و قدرت ذهنیه.یعنی وقتی میخواهیم این کارو انجام بدیم باید ذهنمون رو خالی کنیم و فقط به وردی که می خواهیم اجرا کنیم فکر کنیم و بعد در ذهنمون ورد رو صدا کنیم.اون وقت ما می تونیم وردهای غیر لفظی رو به کار ببریم.
3.کدام یک از طلسم های ممنوعه دارای روش دفاع هستند نام برده (3 امتیاز)
طلسم فرمان.که اگه کسی بر خودش مسلط باشه می تونه به نحو احسن اونو انجام بده.البته طلسم کروشیو هم بستگی به تحمل شخص مقابل داره چون اگه طرف ضعیف باشه زودتر اونو وادار به شکست می کنه و اگه طرف قوی تر باشه دیرتر.
4.ولدمورت قصد دارد یکی از طلسم های ممنوعه را روی شما اجرا کند طلسمی که روش دفاع دارد به صورت نمایشنامه 10 خطی رول) (10 امتیاز)
لرد سیاه،اکتاویوس رو با طناب به درخت بسه بود و می خواست وادارش کنه تا اعتراف کنه.
اکتاویوس همین طور که داشت از حال می رفت (به دلیل طلسم های شکنجه گر) به لرد سیاه گفت:اخه ادم عاقل و باهوش!من این وسط چی کاره حسنم که منو اسیر کردی؟اخه من ربطی به هری پاتر دارم؟تو هم خیلی خری ها!
لرد سیاه:ساکت!حرف نباشه!بگو ببینم هری رو چه جور میشه کشت؟گوش به فرمان!
ناگهان ذهن اکتاویوس خالی شد.(البته همیشه خالی بوده)ولی هر چقدر فکر کرد نتونست جواب لرد سیاه رو بده. و بعد ناگهان از اون حالت در اومد و به لرد سیاه نگاه کرد که تعجب کرده بود.
لرد سیاه فریاد زد:تا حالا هیچکس رو ندیده بودم که این طوری بتونه در مقابل طلسم من مقاومت کنه!ولی من تو رو ادمت می کنم و اخر سر از زیر زبونت حرف میکشم!زودباش اعتراف کن!
اکتاویوس ناله کرد:اخه بی شعور!من چیزی نمیدونم که بهت بگم!مقاومت دیگه چه کشکیه!من مخم به اندازه یه ارزنه!اصلا نمیدونم هری پاتر کیه!
لرد سیاه 100 بار طلسم شکنجه گر و فرمان رو روی اکتاویوس اجرا کردولی امان از یه کلمه حرف!اخر سر لرد سیاه اکتاویوس رو ازاد کرد و گفت:بیا برو گمشو بابا!خدا روزیتو یه جای دیگه حواله کنه!من نمیدونم ادم قحطی بود این نقشو به تو دادن؟اخه من چه جوری ازش حرف بکشم؟!
آنلاینها
40 کاربر(ها) آنلاین هستند (36 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
40
مهمانان
0
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
كلاس دفاع در برابر جادوی سیاه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: كلاس دفاع در برابر جادوي سياه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

آوداكداورا.

که یهو در باز میشه و ولدمورت با کله میاد تو و فریاد میزنه: رزی؟!
طوریم نشد چی شد پورتکی بود
بابام یه مشنگ زاده بود
عامو عامو ولدی رفت عامو مو میخوام