جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  68 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  183 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  202 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  293 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران *محفل ققنوس*
ارسال شده در: یکشنبه 9 اردیبهشت 1386 11:07
نمایش جزئیات
آفلاین
ياهو

يادمه اسكاور گفت كه بهتره ارتش وايت تورنادو به محفل انتقال داده بشه ! ... شما اين كارو انجام ميدين؟ ... بايد دوباره فعاليتش رو از سر بگيره !
موفق باشين!

این تاپیک منتقل شده است. تا چند روز آینده نیز پست اول سوژه جدید در این مکان خواهد خورد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1386/2/9 15:31:24
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1386/2/9 15:34:14
ارسال شده در: شنبه 8 اردیبهشت 1386 22:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
ناظرای عزیز محفل ققنوس من یه سوال داشتم.میشه دوباره تاپیم ارتش وایت تورنادو رو وا کنیم؟مسولیتش با من.آخه واقعا تاپیک خوبی بود و خوب هم پیش میرفت.جالب بود.
بای!خسته هم نباشید×!

ویولت عزیز تاپیک تا دو الی سه روز دیگر دومرتبه باز میشه با یک طرح و داستان جدید.موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/2/9 12:05:54
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: جمعه 7 اردیبهشت 1386 22:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظرین گل محفل
همونطور که در این زیر میبینید آرم من خود به خود از بین رفته
آیا مشکل از سروریه که آرم رو روش گذاشتین؟

با تشکر فراوان
فایرنز

فایرنز عزیز اشکال از سرور ه , شما درست گفتین.بنده آرم شما را تا فردا آماده می کنم.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/2/7 22:38:34
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
ارسال شده در: جمعه 7 اردیبهشت 1386 11:48
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت ناظرین محترم و محترمه محفل ققنوس!
ببخشید اومدم یک سوالی بپرسم که زیاد دوست نداشتم همچین پست کوتاهی تو کارنامم ثبت بشه فقط یک سواله و اونم اینه که ماموریت ها که آخرینشون بعد از عید بوده و با توجه به اینکه کلاً ناظران محفل تغییر کرده اند ماموریت بعدی از کی شروع میشه؟
یک خواهشی هم دارم و اونم اینه که لطفاً از اول خرداد تا اول مرداد ماموریت نزارید چون فصل بدبختی و امتحاناته!
با تشکر
بورگین

خب سلام بورگین عزیز.بله مسلما ماموریت هست ولی من نمی دونم چرا امتحانات شما از خرداد تا مرداده!!!ولی از این جهت خدمتتون عرض کنم که در طول امتحانات بچه ها(فقط خرداد ماه) , ماموریت اجباری نداریم و کسی که در آن شرکت نکند امتیاز منفی نخواهد گرفت, ولی اگر قوانین مشخص شده اجرا نشود از وی کسر خواهد شد.
کسانی که در طول امتحانات در ماموریت ها شرکت می نمایند امتیاز مضاعف خواهند گرفت.
با احترام

اهم اهم!معذرت از خرداد تا تیر! اشتباه شد!

بهرصورت جواب شما در بالا داده شد بورگین عزیز: فقط خرداد ماه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/2/7 13:17:12
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/2/7 13:21:09
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/2/7 16:14:38
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/2/7 19:25:06
ارسال شده در: جمعه 7 اردیبهشت 1386 09:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

من تا اوایل مرداد ماه 86 نمیتونم بیام واسه محفل پست بزنم.
به خاطر کنکور و یه سری مسائل دیگه تا وایل مرداد خداحافظ.
امیدوارم از محفل اخراج نشم ولی اگه اخراجم کردید میتونم دوباره همون پستی رو که برای عضویت تایید شدم رو بزنم؟؟؟

در مورد اخراجت در قوانین ذکر شده و میتونی به اونجا مراجعه کنی , چون قوانین مو به مو اجرا خواهد شد.
سوال دومتون هم اگر چنانچه اخراج شوید , باید پست جدیدی بزنید , ضمن اینکه برای ورود دوباره به محفل سختگیری مضاعفی خواهد شد.(برای افراد اخراج شده).
با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1386/2/7 16:23:52
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1386/2/7 16:25:06
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1386/2/7 16:26:40
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/2/7 19:22:34
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 6 اردیبهشت 1386 23:10
نمایش جزئیات
آفلاین
اوهوووو...اوهووووو.....اوهووو....اوهووو
من چي بگم..
خب من اومدم به شما اعلام كنم كه تا 25 خردادما اينورا پيدام نمييشه از دستم راحت باشيد ..چو.ن شديدا امتحانات نهايي مهمه برام.. فقط گفتم بهتون بگم ازم امتياز كم نكنيد .. چون با خون دل جمعشون كردم...
خداحافظ همگي ..مارو تو نمايشنامه هاتون از ياد نبريد

موفق باشی ادوارد عزیز.منتظر حضور فعالت در بعد از امتحانات نهایی ات هستیم. لازم به ذکر است این امتیازات برای اعضای فعال خواهد بود و اعضایی که در برهه های زمانی دیگر فعالیت نداشتند , متاسفانه در این برهه نیز ازشان امتیاز کم خواهد شد.
با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/2/7 0:07:09
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/2/7 0:18:39
می تراود مهتاب..

"وقتش رسیده که همه‌ی ما بین چیزی که درسته و چیزی که آسونه، یکی رو انتخاب کنیم."
- پروفسور دامبلدور

ارسال شده در: جمعه 31 فروردین 1386 16:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من از حالا میتونم تو ماموریتها شرکت کنم یا نه؟

راستی البوس چند بار بیشتر پست من رو ویرایش میکردی.

ارادتمند شما جرج ویزلی.

سلام جرج عزیز.در حال حاضر ماموریتی نیست که بخوای توش شرکت کنی!شما می تونید در تاپیکهای انجمن بروید و داستان هر تاپیکی را که مایل بودید ادامه دهید , پس از آن پست شما امتیاز دهی و نقد می شود.پس منتظر پستهای خوب شما هستم.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/2/1 1:33:25
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: پنجشنبه 30 فروردین 1386 23:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
اخطار به تمام محفلی ها و اعضای ارتش سفید
نقل قول:
سارا اوانز عزیز نوشته:

قوانین اعضای اصلی محفل :

1- اگر کسی در طول دو ماه هیچ پستی در محفل نزند متأسفانه به سرعت اخراج خواهد شد! مگر آنکه دلیل موجهی برای فعالیت نکردن خود داشته باشد!

2- اگر کسی در طول 10 روز برای اعضای کاملا غیر فعال و 20 روز برای اعضای نیمه فعال در محفل پستی نزند 15 امتیاز از وی کسر خواهد شد مگر آنکه او هم دلیل قابل قبولی برای این عمل خود داشته باشد!

3- اگر کسی در طول 10 روز در محفل 3 پست یا بیشتر بزند علاوه بر امتیازات خود پست ، 10 امتیاز به جمع امتیازات وی اضافه خواهد شد!

4- اگر کسی در طول 20 روز ، 4 پست یا بیش تر در محفل بزند ، علاوه بر امتیازی که به پست داده می شود 10 امتیاز تشویقی برای وی محسوب می گردد!

قوانین برای اعضای ارتش سفید :

1- کسی که در یک ماه پستی در محفل نزند به سرعت اخراج خواهد شد و در صورتی این قانون برای وی لغو خواهد شد که دلیل موجهی ارائه دهد!

2- اگر کسی در طول یک هفته برای اعضای کاملا غیر فعال و دو هفته برای اعضای نیمه فعال پستی در محفل نزده باشد 10 امتیاز از او کسر خواهد شد مگر اینکه او هم دلیل مورد تأییدی داشته باشد!

3- اگر کسی در طول یک هفته 3 پست یا بیش تر در محفل زده باشد علاوه بر امتیازات پست ، 20 امیتاز اضافی به شخص تعلق خواهد گرفت!

4- اگر کسی در طول دو هفته 4 پست و یا بیش تر در محفل ارائه دهد جدا از امیتازات پست 10 امتیاز تشویقی نیز به فرد داده می شود!

( قابل توجه دوستان عضو ارتش سفید در مورد نکته 3 و 4: باید پست های زده شده زیبا و قابل قبول باشند و حداقل امتیاز 6را به خود اختصاص دهند! البته در امتیاز دادن سخت گیری نخواهد شد!)

چند نکته :

1) دوستانی که مایل هستند می توانند سوژه های خود را برای تاپیک های محفل به پیام شخصی من ارسال کرده تا پس از تأیید در تاپیک ها قرار داده شود! لازم به ذکر است که این کار نیز امیتاز ویژه ایی خواهد داشت!

2) از این به بعد نیز برای مأموریت های خارج از محفل و جنگ با مرگ خواران تنها از محفلی های فعال استفاده خواهد شد که آن نیز به نوبه ی خود تشویق هایی را در پی خواهد داشت!

3) قابل ذکر است که دیگر محفل مدت طولانی بدون مأموریت نخواهد ماند و مأموریت های کوچکی به صورت مداوم برگزار خواهد شد که اجباری نبوده و تنها برای کسب امتیاز بیش تر است!

4) هر هفته نیز بهترین نویسنده و هم چنین فعال ترین عضو محفل انتخاب خواهد شد و امتیازی نیز برای آنان در نظر گرفته می شود!

البته باید این رو هم اضافه کنم که سعی می گردد در دوران تعطیلات ماگلی در پیش زیاد سخت گیری نشود و حدالمقدور کسی اخراج نگردد!

از این به بعد این قوانین با جدیت تمام و به طور کامل اجرا خواهد شد.بنابراین از تمامی اعضا میخواهم که به این قوانین پایبند باشند تا در صورت پایبندی هم امتیاز بیشتری کسب کنند . در صورت عدم پایبندی به قوانین , قوانین بدون هیچ درنگی اجرا خواهد شد, حتی شما دوست عزیز(چکش)

این اخطار جدی بود.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 فروردین 1386 15:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام استر.

خسته نباشی.

نه من قبلا عضو نبودم.

راستی من ارم میخوام. یعنی گفته بودی میفرستی.

بای.

سلام جرج عزیز.انشالله به عنوان یک عضو تازه وارد فعالیت خوبی را از شما مشاهده کنیم.آرم شما نیز در تاپیک جلسات محرمانه محفل قرار داده شد.
موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/1/31 15:31:00
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/1/31 15:34:46
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/1/31 15:39:40
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/1/31 16:06:28
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 فروردین 1386 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من اومدم فقط اطلاع بدم سرور اینجا تا جمعه خرابه و من نمیتونم پست بزنم این فقط برای اطلاع بود همین

اوکی مشکلی نیست ...(پادمور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1386/1/29 8:11:49
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم