اطلاع رسانی:
من در رابطه با زدن این پست و همینطور عضویتم در ستاد استفتائی خدمت لرد مبذول داشتم که ایشون بدین شرح فرمودند:
ستاد را دیدم....از اینکه حاج کالین که از دوستان ما میباشد را از خود شاد کردید از شما متشکرم/میتوانید به فعالیتتان در ستاد ادامه دهید و پستتان را هم بنوازید!
جاودانه باد هورکراکسهای ما!
پس از دیدن جوابیه لرد همی قلب من آماج شادی گشت و دلم آرام گرفت و نیرومندتر از قبل به فعالیت خود در آسلام ادامه خواهم داد.
تبلیغ دین مبین آسلام:
اعوذ بالمرلین من الجاسم الصغیر باسم المرلین الکبیر/
آیت المرلین کالین(قدس ره الشریف) در فراخوانی ای که در کاخشان! در ستاد مرکزی آسلام داشتند آسلامیون را به درجاتی مزین کردند و ماموریتهائی بر دوششان گذاشتند....
اینجانب حاج میرز ممد دالاهوف نیز از چشمه سار الطاف بیکران ایشان سیراب گشتم و مقام حجت الآسلام م را دریافت کردم و در این راستا ماموریت یافتم که سرور و سالار خویش لرد سیاه را به سوی آسلام دعوت نمایم.
پیکهای آسلامی به شرق و غرب و جنوب و شمال روان شدند تا مراتب دعوت شیخ به آسلام همیشه پیروز را به خدمت فرمانروایان چهار سوی گیتی تقدیم بدارند باشد که آسلام را همسو با منافع خویش بینند!و در پناه آن از پیش قدرتی فزونتر یابند.
در این راستا اینجانب سوار بر جاسمی قوی البنیه تا بلاد لرد چهار نعل تاختم تا هر چه سریعتر واجب را ادا کرده باشم که در نظر آسلامیون کلام شیخ از هر امری واجبتر است که حتی بعضی مفسرین اینگونه استدلال کرده اند که حتی اگر شیخ بفرماید از فردا آفتابه ها را بزارید خاک بخورند و سیفون ها را بکشید نعوذا بامرلین!باید این فتوا انجام شود که شیخ شما این قضیه را بنا بر مقتضیات زمان فرموده است و حتما سری در درون اعماق ته مهای! اون نهفته بوده است که با چشم غیر مسلح و بابا قوری شما قابل رویت نبوده است و شیخ با آن عینکهائی که گویند تا ته و بنیه فرد را میشود دید!!!آن را نگریسته و چیزی داند که شما ندانید/من حیث المجموع خلاصه تا یاد این روایت افتادم کوکولائی( البته از نوع غیر الکلی! و آسلامی)که دستم بود بر زمین کوفتم و با خود گفتم دالاهوف کوفت بخوری برو دنبال تبلیغ آسلام....
خلاصه بهمراه یک فقره جاسم که الحق و الانصاف از لامبورگینی بهتر میرود فی الحال شرفیاب شده ام زمین را بوسه داده ام و زانو زده منتظرم تا ایشان رخصت صحبت بدهند/بقیه اش را خودتون لایو! بخوانید:
_آنتونین!روزگار چگونه میگذرانی؟
_در زیر الطاف بیکران لرد نون و بوقلمونی میرسد!شکر!
_با ما کاری داری که مصدع اوقات شدی؟
_بله اعلی حضرتا چند کلامی عریضه ای دارم که میخواهم خدمتتان عرض بنمایم
_بگو
_همانطور که خودتان در جریانید تنی چند از مرگخوارانتان از جمله بنده حقیر به آسلام تشرف کرده ایم...
_خوب
_و هر یک ماموریتی یافته ایم تا گیتی را آسلام بگسترانیم/در این راستا ماموریتی دشوار به من واگذار شد که روح و جسمم را میفرسود و در تنگنا بودم که انجامش درست است یا نه که با استفتای شما خیالم آسودن گرفت...
_برو سر اصل مطلب
_ای لرد بزرگوار همانطور که میدانید آسلام گیتی(کنایه از سایت)را فرا گرفته و مردم فوج فوج به این دین مبین تشرف پیدا میکنند/ در این راستا بنده میخواستم خدمتتان عرض کنم که آسلام هیچ منافاتی با اهداف والای شما ندارد و همانطور که شما شیخ را ستوده اید ایشان هم اعلام کرده اند که آسلام هیچ ضدیتی با ولایت مطلقه لرد ندارد و نه تنها در دوسوی مخالف نیستند که همسو و موازی میباشند و میتوانند همدیگر را کمک رسانند تا باشد باعث پیشرفت همدیگر شوند و شما میتوانید با منت گذاشتن بر سر ما و تشرف به آسلام قدرت خود را حتی از این حد فعلی فزونتر کنید و به قول بر و بچس بترکونید/ای سرورم من گفتنیها را گفتم و بقیه را محول میکنم به قدرت تشخیص و عقل سلیم و بیهمتای خودتان تا بهترین گزینه را انتخاب کنید که هر چه شما تشخیص دهید در حکم نعوذبالله شیخ میباشد و بر من واجب الاطاعت است و یقین دارم که به انتخاب شایسته و همه جانبه نزدیکتر خواهد بود!که از قدیم گفته اند:
صلاح مملکت خویش/ لرد ولدمورت داند!
آنلاینها
10 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
0
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[chat]] یاران لرد سیاه به او میپیوندند (درخواست مرگخوار شدن)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: خادمان لرد سياه به هم مي پيوندند(در خواست براي عضويت در باند مرگخواران)
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج