جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

4 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
4
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  23 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  122 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  240 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دسته اوباش هاگزمید!
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 مرداد 1386 21:08
نمایش جزئیات
آفلاین
پبوز جان من اون آرم قبلیم رو ور داشتم آرم جدید رو هفتی از کجا بر داریم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[i]
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 مرداد 1386 20:47
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض معذرت اگر بخوایم تو دسته اوباش هاگزمید عضو بشیم باید چیکار کنیم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven

ارسال شده در: دوشنبه 29 مرداد 1386 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
آراگوگ نوشته: برای باز شدن یک انجمن دیگه برای هماهنگی های فرعی موافقم ( به عنوان مدیر ) در مورد آرمم هم پی روح خوشگل هافلی من آرمم رو بده ... تو حق نداری درست کردن آرم یک مدیر رو به تعویق بندازی!! خلاصه ولی به نظرم حالا که این تاپیک تا 11 صفحه بدون رول جلو رفته انجمن خیلی مهمی برای این کار لازم نیست مگر مثلاً قرار دادن رتبه ها و از اینگونه چیز ها. و السلام!
خوب این انجمنی که من میگم برای این خوبه که مثلا همه نتونن برنامه ماموریت های ما رو بخونن ! برای برنامه ریزی در مورد ماموریت ها ، برای صدور آرم ها و غیره ... و این تاپیک رو برای کار های رولی درون تاپیک و دادن امتیاز ها و نقد ها نگه می داریم ! آرم شما هم آماده شد جناب رئیس ! آرم آراگوگ <><><><><><><><><><><><><><><><> لطفا نظراتتون رو در مورد باز شدن انجمن خصوصی اوباش اینجا بنویسید ... در صورت موافقت اکثر اعضا انجمنی خصوصی برای اوباش البته خارج از سایت جادوگران راه اندازی خواهد شد پ.ن : فراموش نکنید آرم های جدید خودتون رو از پست پایین بردارید ، با شروع ماموریت بعدی کسانی که آرم جدید را نداشته باشند 10- امتیاز می گیرند !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: یکشنبه 28 مرداد 1386 00:36
نمایش جزئیات
آفلاین
برای باز شدن یک انجمن دیگه برای هماهنگی های فرعی موافقم ( به عنوان مدیر )
در مورد آرمم هم پی روح خوشگل هافلی من آرمم رو بده ... تو حق نداری درست کردن آرم یک مدیر رو به تعویق بندازی!!

خلاصه ولی به نظرم حالا که این تاپیک تا 11 صفحه بدون رول جلو رفته انجمن خیلی مهمی برای این کار لازم نیست مگر مثلاً قرار دادن رتبه ها و از اینگونه چیز ها.

و السلام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی �
ارسال شده در: شنبه 27 مرداد 1386 20:57
نمایش جزئیات
آفلاین
بد نیست ولی اگه در همین سایت بود بهتر میشد.

پیوز با این سرعت کم تو میخوای مارو زجر بدی هی میری ارم عوض میکنی!؟

چی

تهدید می کنی به اخراج .

فعلا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: شنبه 27 مرداد 1386 20:11
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ويولت بودلر نوشته:
من کاملا موافقم!
فکر نمیکنم توضیح دیگه ای بخواد.
فعلا!
راستی من به علت تغییر شناسه فعلا هیچ آرمی نمیذارم و عضو رسمی دسته اوباش هاگزمید توی امضامه.ایرادی داره؟

هیچ اشکالی نداره و در قوانین اوباش (پست شماره 55) هم اومده که شما حق دارید به جای امضا ذکر کنید عضو اوباش هاگزمید.
اما یک نکته هست و اینکه اگر شما شناستون رو تغییر بدین امتیازتون صفر میشه ... فعلا قانون اینه ، باز هم با بورگین مشورت می کنم ولی فکر نمی کنم این قانون تغییر بکنه !
--------------------------------------------------------------------------
لطفا نظراتتون رو در مورد باز شدن انجمن خصوصی اوباش اینجا بنویسید ... در صورت موافقت اکثر اعضا انجمنی خصوصی برای اوباش البته خارج از سایت جادوگران راه اندازی خواهد شد

پ.ن : فراموش نکنید آرم های جدید خودتون رو از پست پایین بردارید ، با شروع ماموریت بعدی کسانی که آرم جدید را نداشته باشند 10- امتیاز می گیرند !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: شنبه 27 مرداد 1386 19:47
نمایش جزئیات
آفلاین
من کاملا موافقم!
فکر نمیکنم توضیح دیگه ای بخواد.
فعلا!
راستی من به علت تغییر شناسه فعلا هیچ آرمی نمیذارم و عضو رسمی دسته اوباش هاگزمید توی امضامه.ایرادی داره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ويولت بودلر در 1386/5/27 19:53:08
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: جمعه 26 مرداد 1386 22:23
نمایش جزئیات
آفلاین
لطفا نظراتتون رو در مورد باز شدن انجمن خصوصی اوباش اینجا بنویسید ... در صورت موافقت اکثر اعضا انجمنی خصوصی برای اوباش البته خارج از سایت جادوگران راه اندازی خواهد شد

پ.ن : فراموش نکنید آرم های جدید خودتون رو از پست پایین بردارید ، با شروع ماموریت بعدی کسانی که آرم جدید را نداشته باشند 10- امتیاز می گیرند !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: پنجشنبه 25 مرداد 1386 20:24
نمایش جزئیات
آفلاین
درجه ها و آرم ها : راهنما : (رنگ نام شما - سمت شما : امتیاز شما ) نام قرمز - مدیریت : <><> نام آبی - معاونت رسمی : 200 نام سبز - معاونت : 100 تا 200 امتیاز نام نارنجی (نماد اغتشاش) - گانگستر اغتشاش گر : 54 تا 100 نام نارنجی - گانگستر ساده : 5 تا 54 امتیاز نام سفید - حقوق بگیر : زیر 5 امتیاز ------------------------------------------------------------------------- نکته : هرکس آرم جدید رو اضافه نکنه به ازای ماموریت اول -10 امتیاز و بع ازای هر ماموریت دیگر با آرم قدیمی -4 امتیاز خواهد گرفت. پیتر پتی گرو (رئیس با امتیاز بی نهایت) پیوز (معاون رسمی با امتیاز 250) ادوارد بونز ( گانگستر ساده با امتیاز 16) الیور وود(گانگستر ساده با امتیاز 5/10) ریموس لوپین (گانگستر ساده با امتیاز 5/35) ویکتور کرام ( گانگستر ساده با امتیاز 5/10) ویولت بودلر (گانگستر ساده با امتیاز 15) زاخاریاس اسمیت ( حقوق بگیر با امتیاز 16-) چارلی ویزلی ( حقوق بگیر با امتیاز 5-) جرج ویزلی (حقوق بگیر با امتیاز 5/10-) امیدوارم لینک ها مشکلی نداشته باشه اما اگر مشکلی داشت فرمول آدرسش اینه :
http://persianpenmans.persiangig.com/HGM/HGMark-(حرف اول اسم)(حرف اول فامیل).jpg
مثال برای پیتر پتی گرو :
http://persianpenmans.persiangig.com/HGM/HGMark-PP.jpg

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: پنجشنبه 25 مرداد 1386 20:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ریموس لوپین نوشته:
توی پست شماره 75 پیوز نوشته که من جمع امتیازاتم 21 هست حالا اومدم دیدم اینجا جمع امتیازاتمو 10.5 داده. این یعنی چی؟ چه معنی میده؟ من کجا امتیاز منفی گرفتم؟

خب شما از من نیم نمره کم کردی. یه نمره منفی دیگشو از کجا آوردی؟ خواهشا توضیح بده کجای پست رو اشتباه داشتم که یه نمره رو از دست دادم

شرمنده ریموس جان ...
تو رو خدا به من حق بدین این همه نقد و امتیاز و اینا .. خوب آدم قاطی می کنه !
امتیاز ریموس لوپین : 5/31

-----------------------------------------------------------------------
نقل قول:

جرج ویزلی نوشته :
پیوز عزیز من اصلا از این ماموریت سر در نیاوردم تا بخوام شرکت کنم. بحث کم کردن امتیاز نیست. فکر کنم رکرود زدم

جرج عزیز رکورد دار زاخاریاس اسمیته با 16 امتیاز منفی !!

آرم های جدید اعضا در پست بعدی ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

A Never Ending Story ...