جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

64 کاربر(ها) آنلاین هستند (28 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
58 مهمانان 6 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

در محضر بزرگان محفل (ارتباط با ناظرین)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران *محفل ققنوس*
ارسال شده در: چهارشنبه 7 شهریور 1386 20:45
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب سلام ...

ناظرین اینجا رو به جز سریوس بلک می شناسم و اونها هم منو میشناسن و تا حالا خیلی راهنمایی و کمکم کردن !
حالا از ناظرین محفل ققنوس یک کمک می خوام . اونم معرفی نوع فعالیت محفل ، تاپیک هایی که نیاز به توضیح داره (مثل محل تمرین دوئل محفل و ارتش وایت تورنادو ) و کلا هر راهنمایی کع یک تازه وارد نیاز داره رو در چند خط بهم بگن دیگه ... از هر کدوم از ناظرا که این لطف رو بکنه ممنون میشم

ممنون از لطفت پیوز جان.ضمن اینکه سیریوس بلک عزیز ، همان هدویگ قبلی می باشند.توضیحاتی در ارتباط با تاپیکها تا شنبه برای شما از طریق پیام شخصی ارسال خواهم کرد.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/7 23:29:38
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: چهارشنبه 7 شهریور 1386 20:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
آلبوس جان ببخشید من از دوئل انصراف میدم.به طور کامل قضیه رو فراموش کرده بودم و چون نمی تونم دوئل خوبی رو به اجرا بگذارم،انصراف خود را به طور رسمی اعلام می دارم.

پرد عزیز متاسفانه شما ابدلیل شرکت نکردن حذف شدید.در دوره بعد منتظر شما هستیم.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/7 20:58:21

عضو رسمی محفل ققنوس

-------------------------------------
در مسابق
ارسال شده در: چهارشنبه 7 شهریور 1386 16:07
نمایش جزئیات
آفلاین
ياهو

سلام!
پروفسور دامبلدور عزيز ميخواستم بپرسم نتيجه ي دوئل بين من و ويولت بودلر چي شد ؟! من اسمم رو توي ليست برنده يا بازنده نديدم ، درحالي كه اسم بقيه هست!! اگه جاي ديگه بيان كردين ممنون ميشم راهنمايي كنين!!

سلام جسیکای عزیز ، نتایج دوئل شنبه زده خواهد شد .اسامی برندگان و بازندگانی که شما مشاهده کردید مربوط به مسابقاتی بود که یک طرف آن در مسابقه شرکت نکرده بود.ضمن اینکه از تاخیر پیش آمده برای نقد پستهای محفل عذر میخوام چون تا شنبه به نت دسترسی کمی دارم .تمامی پستها تا شنبه شب نقد خواهد شد.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جسيكا پاتر در 1386/6/7 16:11:08
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/7 18:51:48
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/7 19:08:52
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 شهریور 1386 00:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پس جنگ چی شد؟

اوضاع اینترنت توی شهر ما خیلی خرابه. میترسم تا جنگ شروع بشه من دیگه نتونم کانکت بشم. چند روزیه که دیتا قطع و وصل میشه.

با تشکر

فایرنز عزیز متاسفانه بدلیل عدم حضور مرگخوارها ، جنگ تازه از امروز آغاز شد و اکثر اعضا هم در مسافرت بسر می برند.من عذرخواهی می کنم بابت این موضوع.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/7 18:47:34
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
ارسال شده در: شنبه 3 شهریور 1386 16:45
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
راستش میخواستم بگم این پست من نقد نشده
البته میدونم یا حواستون نبوده یا سرتون شلوغه فقط همین اینم لینکش
اینجاپست شماره 56

مرسی

ویکتور عزیز از شما معذرت می خواهم.تا شب بهماه بقیه پستها نقد می شود.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/4 2:18:49
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: شنبه 3 شهریور 1386 16:27
نمایش جزئیات
آفلاین
خب! اینجا که فقط جای گیر دادن و انتقاد نیست! پس تشکر می کنییییم!

من می خوام از ناظرای محفل، بلاخص آلبوس عزیز برای راه اندازی تاپیک دوئل تشکر کنم. واقعا" ایده جالبی بود و جاییه که الان می شه توش چند تا پست خوب خوند.

پست کسایی مثل چو چانگ، سینیسترا، لودو بگمن، لیلی اوانز(که خوندنش رو به همه توصیه می کنم، چون یه پست شاخصه. و البته هری پاتری) و دیگر دوستان واقعا" رقابت جالبی به وجود آورده.

بازم تشکر می کنم و امیدوارم چنین حرکتایی بیشتر بشه توی سایت.

ممنون از لطفت لارتن عزیز، امیدوارم ایق تشکر شما باشیم.با احترام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لارتن کرپسلی در 1386/6/3 16:43:56
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/6/4 2:15:39
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 1 شهریور 1386 00:59
نمایش جزئیات
آفلاین
من به اعضا محفل و تحسین میکنم که پشت دامبولشون جمع میشن .

منم کلا لحنم لاتیه ( پایین تر از نازی آباد ) ... شما دوست داری دوبلر سوسول بیار ... منم ترجیح میدم توی گروهی باشم که درست و درمونه ... فدای کله کچل ولدی بشم که شیپیش تو کارش نیست

خوب ما به لهجه و گویش محلی شما میگیم :

من عذر میخوام تنش و لرزه بر اعصاب لطیف شما بزرگواران وارد کردم ، من عذر میخوام که همه وقتی به حرف های من میرسن که سه ماه ازش میگذره ( مثل حذب و چیزای دیگه ، که بحث نکنیم روش اصلا )

آلبوس خودش میدونه چه خبره ... آلبوس جان ازت عذر میخوام ... من و ببخش نمک نشناس بودم ... من و ببخش یک سری مسائل و یادم رفت ... من و ببخش که بد باهات صحبت کردم ... من و ببخش نظر ندادم ... من و ببخش برای هزاران دلیل دیگه ...

. امیدوارم رابطه و رشته های رفاقتتون مثل زنجیر همیشه باشه و زمانی بیاد که قدرت تفکیک رابطه و کار و داشته باشید .

سر بلند باشید ... دانگ خائن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: چهارشنبه 31 مرداد 1386 23:05
نمایش جزئیات
آفلاین
خب سلام خدمت همه عزیزان چه محفلی و چه مرگخوار، فکر می کنم زمانش هست که بحث پایان بیابد .از تمامی اعض خواهش می کنم دیگر در این مورد در این تاپیک پستی نزنند و به فعالیت هر چه بیشتر بپردازند چون همان طور که ایگور عزیز گفت ما اینجا برای دوستی هستیم.هر پستی که در این باره زده شود بی درنگ پاک خواهد شد.موفق باشید.با احترام.
پ.ن:از همه عزیزان و از همه انتقاداتشان و همچنین لطفهایشان تشکر می کنم
.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 31 مرداد 1386 22:37
نمایش جزئیات
آفلاین
خب مثل این که من منظورم رو واضح بیان نکردم.جناب ایگور کارکاروف من به هیچ وجه قصد توهین نداشتم.من دارم میگم فقط لحن ماندانگاس بده در حالی که لحن شما نیست.و اگه اعضای محفل تحریک میشن به خاطر این لحن بده همین!من نه گفتم شما بی احترامی کردید و نه هیچ چیز دیگه ای.در ضمن در انتهای پستم ذکر کردم که:
نقل قول:
توجه:من قصد بی احترامی به هیچ شخصیتی رو نداشتم و اگر اینطور شد معذرت میخوام ولی فکر میکنم دامبلدور عزیز به قدری محترمانه حرف زد که دلم به حال مظلومیتش سوخت.ایشون نیازی به حمایت من ندارن.من خودم نیاز داشتم از ایشون و نیز از محفل حمایت کنم تا به خودم ثابت کنم محفلی هستم.
با اجازه.
باز هم میگم قصد بی احترامی به هیچکس رو نداشتم.

اگر هم به شما برخورد من عذر میخوام چون هدفم فقط دفاع از آلبوس دامبلدور بود.وگرنه من اصلا قصد توهین و بی احترامی رو نداشتم.
بهتره دیگه این بحث بسته بشه.هرچی جلوتر میره افراد بیشتری ناراحت میشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: چهارشنبه 31 مرداد 1386 22:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
به يك مثلا حمله ي خودتون توي خونه ي دامبلدور مي نازيد؟

هاااا!؟مطمئني تو جريان سايت بودي؟قبل از ماجراي حمله به خانه دامبلدور،ما به سرپرستي بليز به سنت مانگو،به سرپرستي من در خانه ريدل،در چند تاپيك و به سرپرستي فنير گريبك در مغازه اليواندر فعاليت كرديم و پست زديم.
از طرف ديگر،اينقدر پيام امروز و خانه ريدل پست زده بوديم كه فكر نكنم همه شو خونده باشي!

مرگخوران يكي از بهترين دوره هاي خودشون رو گذروندن و هماهنگي كه بين ما ها بود،شما تو خواب هم نميتونستيد،ببينيد!شما اعضاي تازه وارد محفل،چرا تا حالا حمله اي به ما ها نداشته ايد؟خيلي قوي بوديد و از ما بهتر،ميومديد و حمله ميكرديد.
خيلي از دوستاني كه در جريان كارهاي محفل بوده اند و هستند،الان معتقدند كه اگر ما به شما حمله بكنيم بدون هماهنگي،نميتونيد از پس ما بر بياييد.

نقل قول:
چرا باید اعضای محفل اینطور واکنش نشون بدن؟اگه شما باشین میگید به خاطر این که بی فرهنگن ولی چرا بر فرض مقابل پست ایگور کارکاروف که یک مرگخواره اینطور رفتار نمیکنی

ما الان داريم اينجا بحث ميكنيم،فقط به عنوان كاربر هستيم.اگر ماندانگاس به من چيزي نميگه،شايد دو دليل دارد.يك اينكه حرف هاي من درست است و يا او با من هم عقيده است.

در آخر فقط بگم كه سارا در بين شما ها بهترين است.چرا كه به جاي بحث،پست رولي در خانه ريدل زد.دقت كنيد هدف ما لذت بردن است!

در ضمن،من اينجا پست زدم آيا به شخصي بي احترامي كردم!؟آيا به محفل چيز بدي گفتم؟دامبلدور رو بردم زير سوال؟نميدونم چرا زماني كه ميخواهيد جواب پست من رو بدهيد به صورت عصبي و خشن جواب ميديد.بحث ما براي بهتر شدن رول هست.من ديگه جوابي نميدم به حرفهاي شما.چون شما،فكر ميكنيد من اومدم اينجا بزنم محفل رو خراب كنم و برم!

هرگز ایگور عزیز ، مطمئنا ادوارد نیز قصد روشن شدن موضوع را داشته.ولی من دو مورد خدمتتون عرض کنم ، اول اینکه مسلما یادتون هست که حمله بیمارستان جواب داده شد و مورد بعد هم حمله هایی که کردید هیچ کدوم با هماهنگی نبوده ، بهرصورت اگر سوءتفاهم شده در مورد لحن من معذرت خواهی می کنم.موفق باشی.با احترام.

خواهش ميكنم!خيلي خوب شد كه بحث تمام شد.حالا بهتر ميتونيم به كارها برسيم!ديدار در صحنه نبرد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/5/31 22:39:49
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/5/31 22:44:57
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/5/31 23:59:20
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/6/1 0:00:22
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.