نقل قول:
به يك مثلا حمله ي خودتون توي خونه ي دامبلدور مي نازيد؟
هاااا!؟مطمئني تو جريان سايت بودي؟قبل از ماجراي حمله به خانه دامبلدور،ما به سرپرستي بليز به سنت مانگو،به سرپرستي من در خانه ريدل،در چند تاپيك و به سرپرستي فنير گريبك در مغازه اليواندر فعاليت كرديم و پست زديم.
از طرف ديگر،اينقدر پيام امروز و خانه ريدل پست زده بوديم كه فكر نكنم همه شو خونده باشي!
مرگخوران يكي از بهترين دوره هاي خودشون رو گذروندن و هماهنگي كه بين ما ها بود،شما تو خواب هم نميتونستيد،ببينيد!شما اعضاي تازه وارد محفل،چرا تا حالا حمله اي به ما ها نداشته ايد؟خيلي قوي بوديد و از ما بهتر،ميومديد و حمله ميكرديد.
خيلي از دوستاني كه در جريان كارهاي محفل بوده اند و هستند،الان معتقدند كه اگر ما به شما حمله بكنيم بدون هماهنگي،نميتونيد از پس ما بر بياييد.
نقل قول:
چرا باید اعضای محفل اینطور واکنش نشون بدن؟اگه شما باشین میگید به خاطر این که بی فرهنگن ولی چرا بر فرض مقابل پست ایگور کارکاروف که یک مرگخواره اینطور رفتار نمیکنی
ما الان داريم اينجا بحث ميكنيم،فقط به عنوان كاربر هستيم.اگر ماندانگاس به من چيزي نميگه،شايد دو دليل دارد.يك اينكه حرف هاي من درست است و يا او با من هم عقيده است.
در آخر فقط بگم كه سارا در بين شما ها بهترين است.چرا كه به جاي بحث،پست رولي در خانه ريدل زد.دقت كنيد هدف ما لذت بردن است!
در ضمن،من اينجا پست زدم آيا به شخصي بي احترامي كردم!؟آيا به محفل چيز بدي گفتم؟دامبلدور رو بردم زير سوال؟نميدونم چرا زماني كه ميخواهيد جواب پست من رو بدهيد به صورت عصبي و خشن جواب ميديد.بحث ما براي بهتر شدن رول هست.من ديگه جوابي نميدم به حرفهاي شما.چون شما،فكر ميكنيد من اومدم اينجا بزنم محفل رو خراب كنم و برم!
هرگز ایگور عزیز ، مطمئنا ادوارد نیز قصد روشن شدن موضوع را داشته.ولی من دو مورد خدمتتون عرض کنم ، اول اینکه مسلما یادتون هست که حمله بیمارستان جواب داده شد و مورد بعد هم حمله هایی که کردید هیچ کدوم با هماهنگی نبوده ، بهرصورت اگر سوءتفاهم شده در مورد لحن من معذرت خواهی می کنم.موفق باشی.با احترام.خواهش ميكنم!خيلي خوب شد كه بحث تمام شد.حالا بهتر ميتونيم به كارها برسيم!ديدار در صحنه نبرد!