جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 14:49
نمایش جزئیات
آفلاین
بچه ها برین کوچه بقلی بازی کنید!...اینم توپتون!

بحثاتون به جایی نمیرسه!

به پرسی: تو چقدر پایه ی نحوه شدی جدیداً...خوب نیستا بهت گفته باشم...الکی برای خودت همین شکلی داری دشمن میتراشی...از من به تو نصیحت که آخر و عاقبت نداره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 14:47
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب من نميخواستم اينجا چيزي بگم ولي اينو بايد بگم
نقل قول:
ولی خوب این بحثا توی سایت هستش و خارج از سایت بحثی با هم نداریم و با هم دوستیم

تو هيچوقت ديگه حق نداري منو دوست خودت حساب کني...من شرمنده ميشم که دوستي مثل تو يا امثال تو داشته باشم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/9/25 14:48:49
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 14:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
برادرمن بجای این که پتانسیلت رو توی نحو حروم کنی بهتره همشو واسه تبلیغات انتخابات سال دیگه ی وزارت نگه داری.

این انتخابات اولین و آخرین انتخاباتی بود که توش شرکت کردم و با وجود پتانسیل بالا ! تبلیغی نکردم !

نقل قول:
پرسي عزيز واقعا برات متاسفم که اينجوري حرف مي زني...اين اصلا يعني ادب نداري و شعور هم نداري...اول فکر کردم عصباني هستي اينجوري توهين کردي ولي مي بينم که نيستي

کالین عزیز ، چیزی نمیبینم که ادب و شعورم رو نقض کنه ! متاسفانه دوستانی که اینجا پست میزنن جو گیر میشن و یه چیزایی میگن که خودشون هم درک نمیکنن !

نقل قول:
يا ايگور يا آرش نميخوام دوستاي ديگه خارج از سايت باهاشون اگه خودشون خواستن دوستم

من چیزی نگفتم که بابت رفتن یا نرفتن وزیر سایت خوشحال یا ناراحت بشم ! این وزارت مشکل داشت ، از انتخاب وزرا تا معاونانش ! وزیر بعدی هم که بیاد مسلما مشکل داره و مشکلش کمتر از شما نخواهد بود ! چه سیریوس باشه ، چه استرجس ، چه ایگور ، چه کوییرل یا چه هر کسه دیگه ای !
ولی خوب این بحثا توی سایت هستش و خارج از سایت بحثی با هم نداریم و با هم دوستیم . البته من خودم یکی از اونهایی بودم که گفتم دوباره مدیریت رو بگیر ، ولی بر خلاف چیزی که گفته بودی ، کاندید شدی و بعد هم وزیر !

نقل قول:
من پستا رو نخوندم ولي هر چقدرم اگه يه كسي بي ادبي و بي شعوري كرده باشه تو نبايد اينطوري مي كردي .
اگر كسي بي ادبي مي كنه ادب و شعور خودشو نشون مي ده , تو نبايد اينطوري مي كردي .

بهتر که نخوندی و پیشنهاد میکنم نخونی ... از چیزی سر در نمیاری !!
درباره شعور هم ، ممنون از توضیحت ، کاملا متینه !!

نقل قول:
من چقدر بدبخت شدم كه ديگه پرسي ويزلي هم بهم تيكه ميندازه

من هم بابت اینکه پرسی بهت تیکه انداخت اظهار تاسف میکنم ! واقعا چه کاربرانی به شما کاربران با ارزش و والا مقامان تیکه میندازن !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 14:21
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پرسي نوشته:

بله بله عالیه ... 400 امتیاز اعطا میکنم و از همه امتیازات شما برتر هست ! در نتیجه من بدون نظرخواهی از وزیر رتبه معاون اول وزیر رو به شما اعطا میکنم و بلید رو از این مقام برمیدارم !

من چقدر بدبخت شدم كه ديگه پرسي ويزلي هم بهم تيكه ميندازه

شخصا با خوندن اين پست ياد حرف مرحوم بازرگان افتادم كه گفت:

كسي كه به ما ***** بود كلاغ *** ***** بود

_______

بلاخره گراوپي هم تموم شد ..!

(لطفا شناسه من رو ببنديد!!!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/9/25 14:27:03
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/9/25 14:33:12
آستكبار + رفيق بازي + قوانين مغيير ِ من درآوردي = كادر مديريت جادوگرن
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 13:13
نمایش جزئیات
آفلاین
كالين چرا اومدي اينجوري كردي ؟
من پستا رو نخوندم ولي هر چقدرم اگه يه كسي بي ادبي و بي شعوري كرده باشه تو نبايد اينطوري مي كردي .
اگر كسي بي ادبي مي كنه ادب و شعور خودشو نشون مي ده , تو نبايد اينطوري مي كردي .
ولي بدون كه ما هميشه پشتت بوديم , ولي معلوم نبوده اون پشت چيكارا كه نمي كرديم

ولي ازت مي خوام كه برگرديتصویر تغییر اندازه داده شده
اگر برگردي خوشحال مي شم و شايد هم بشيمتصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 13:09
نمایش جزئیات
آفلاین
به خون آشام :

دوست عزیز. کاملا حق داری.

من چندین بار تا حالا گفتم. فلسفه این کار این بود که ما با کودتا یه تحریکی بکنیم وزارت رو و یه خورده فعالیت زیاد شه و وزارت به خودش بجنبه.

ولی مثل خیلی از حرکتای دیگه به دلایل مختلف منحرف شد و خراب شد. و نتیجشم داری می بینی.

ایندفعه دیگه تجربه شد که حواسمو بیشتر از قبل جمع کنم.

من به هیچ وجه تشنه قدرت لایزال!! وزارت نبوده و نیستم.

در هر صورت امیدوارم نظرت نسبت به من عوض نشده باشه. خیلیا شاید واقعا درک نکنن من چرا این کارو کردم و منو پلید تصور کنن که وقتی وزیر مریض بوده خنجر از پشت زدم و عقده قدرت دارم.

ولی فکر کنم باید از تو انتظار داشته باشم بفهمی.

در هر صورت شرمنده اگه ناراحتت کرد.

موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 12:43
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسي عزيز واقعا برات متاسفم که اينجوري حرف مي زني...اين اصلا يعني ادب نداري و شعور هم نداري...اول فکر کردم عصباني هستي اينجوري توهين کردي ولي مي بينم که نيستي...خواستم بلاکت کنم...اما بلاکت نميکنم...کاري ميکنم که شايد يه عده مثل تو شرمنده بشن شايد ککشونم نگزه...سايت جادوگران مال خودتون مديريت و وزارتشم مال خودتون...هر کاري خواستين بکنين ...ميتونين به گروهاي من بعد از اين پست نگاه کنين...من فقط به خاطر بچه ها تو اين سايت مونده بودم...چون فکر مي کردم شعور دارن و بچه هاي کتاب خون و مودبي هستن...اما امثال تو رو که مي بينم، ميفهمم اشتباه کردم...تو، ايگور ليلي اوانز با اون نحوه حرف زدن بي خودش واقعا که!!!...سايت مال خودتون...من همه گروهام جز کاربران عضو رو بر ميدارم ...ايشالله اگه مديرا صلاح ديدن منو مي بنندن...
قربون همه دوستاي خوب که از رفتن من ناراحت ميشن...من سعي کردم منطقي جواب خيلي ها رو بدم اما خيلي ها منطق ندارن...منم حال و حوصله آدم هاي بي منطق رو ندارم...ضمنت به هيچ وجه دوستهايي امثال مسعود که نميدونم چرا اينجوري حرف زده به نظرم شستشوي مغزي شده.....يا ايگور يا آرش نميخوام دوستاي ديگه خارج از سايت باهاشون اگه خودشون خواستن دوستم...سايت مال خودتون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/9/25 13:11:49
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 11:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و اینا
حال و احوال نمی زارین شما واس مردم.
چه خبره!همه چشما بسته و دهنا باز،اصلا" این تاپیک(حتی اسمش)چیز ناجوری یه!یعنی چی فکر کردی کی هستی؟هرکی هستم هرچی هستم برای خودمم!اصلا" نیومدم دفاع کنم یا دعوا!من نه با کالین صنمی دارم نه با حذ بیا یاسمن. من کالین و از پستاش می شناسم،تقریبا" از اون زمان که تو منکرات اسلامی بود پستاشو می خوندم تاهمین الان حتی تونحو؛از بروپچ حذبی هم باس بگم که هدویگ و به جرات نصف بیشتر پستای رول پلینگش رو خوندم خیلی هم بهش احترام می زارمو به قول کالین تو نوشتن ناخن انگشت کوچیکه ی پاشم نمی شم.ارشامم اونقدر می شناسمش که بگم تو مرام و معرفت خودشه و خودش و اونقدر دوستش دارم که تو دعواش با دوستاش دخالت نکنم چون هر چیزی حدودی داره(من داش ارشامو خیلی بیشتر از اینا قبول دارم).
اما بعضی وقتا بعضی چیزابد جوری کیف ادمو نا کیف می کنه که اگر حرف نزنه دق می کنه. اخه برادر من خدا یه چیزی درنهاد ادم گذاشته به اسم ادب و نگه داشتم حدود ،وفکر کردن به شخصیت دیگران ........دلیل نمی شه بخاطر (حالا هر چیزی که می خواد باشه)بیای همه چیزو زیر سوال ببری که.خدارو شکر سایت از این دعوا ها خیلی به خودش دیده و برگه ی اثبات این موضوعم همین تاپیک(صراحتا")مزخرفی یه که توش پستیدین.(به مسوولین مربوط تو هین نکردم این خودمونیم که با پستامون خرابش کردیم)این دعوا ها امروز هست فردا نیست؛امروز دارن جمجمه های هم رو می جوعن؛فرداش فیس تو فیس توی هالی ویزارد کنار هم نسشتن.
بابا از ماست که برماست!مثلا" اگر همین قضیه ی گی بودن دامبلدوررو یه سری انقدر گنده اش نمی کردن و نمی گفتن مثلا:از دامبلدور بد مون اومده و دیگه طرف کتابای هری پاترم نمی رمو،مردشور رولینگ و ببرن با این کارشوخلاصه تا اخر!الان همین شبکه ی دوشاخ نمی شد بیاد بکنه تو بوق کرنا بگه!چرا همه چیزو همونجور که هست قبول نمی کنید اخه!حقم دارن بیان درمورد هری پاتر این جوری بگن. کافی یه یه ناوارد بیاد تو سایت دوتا از پستای «با چشمای بسته هر چی می خواهد دل تنگت بگوی» شما رو بخونه بخواد خبر تهیه کنه. نتیجه اش شد بیست و سی که حرفای خودمونو تحویل خودمون داد.
درضمن پرسی من از شما اصلا" توقع نداشتم!من از پستاتون شما رو می شناسم قصد تو هین و نصیحت و.......هم ندارم،دونیم کره مغز هردومونم سالمه و داریم اختلات می کنیم!
اخه برادرمن به جای حساب و کتاب و ضرب و تقسیم و جمع و تفریق و زیر سوال بردن حرمتای دیگران و تقسیم عراضی و پست و مقام!اگر راست می گی وخیلی بیشتر از ادعات مرام داری برو وزیر شو!اگر وزیر شدی به همین اوس کریم بالای سرم به شرف و مرامم قسم اگر خودم کار خونه ی دستمال کاغذی رو برات نخریدم به نامت نزدم نامرد دنیام.اقامگه نمی گی کالین بده!باید عوض بشه.مگه نمی گی باید به تازه واردین اسیبی وارد نشه.خیله خوب باشه؛اما یه جایی اعضا به نظرات تو احترام گذاشتن یه جایی هم تو باید به نظرات دیگران احترام بذاری! اگر بحث سر تازه وارداو ضربه خوردن به اونهاست دستمال کاغذی این وسط چی کاره اس؟ زشته اخه!ده هزار نفرادم عاقل و بالغ وحالا می خواد شعور داشته باشه می خواد نداشته باشه مثل من!داریم کنار هم دیگه یه جامعه ی مثلا" ادبی رو تشکیل می دیم!یک سایت فرهنگی؛یه عضوم می یاد اینجا که در این فرهنگ سهیم بشه،نه این که.....(خودت تا تهش بگیر من حوصله تو ضیح ندارم)
برادرمن بجای این که پتانسیلت رو توی نحو حروم کنی بهتره همشو واسه تبلیغات انتخابات سال دیگه ی وزارت نگه داری.
من کاری به بدو خوب کاراتون(دعواتون) ندارم.کالین کوتاهی کرده ویا نکرده هم در حیطه ی حوصله و قد وقواره ام نیست.این که یه سری رفیقم زدن به پر هم بازم به من ربطی نداره همه چی بایه ببخشید کوچولو رفت پی کارش...منتها همیشه این وسط(این اخراش البته)یه سری یا هستن که ول کن معامله نیستن. همیشه ام مجبورن یه تنه برن جلو و جواب همه رو بدن و تازه همه ی کاسه کوزه ها هم سر اونها می شکنه!حالا پایه های اصلی دیگه اشتی کردن رفتن.
همیشه سعی کن اون یه نفر نباشی
منم اگر می بینی جسارت کردم و اومدم نحو پستیدم واسه این نبود که پر به پر شما بدم و اتیش بیار معرکه بشم! اینا رو گفتم یه وقت خوش نشم بیفتم پس فردا بگن دق کردو مرد(شوخی)
اما جدی خودم اینا رو تجربه کردم شمام کاری به تاریخ عضویت و تعداد پستم نداشته باش حکایت ما از این شناسه فراتره.خاطرات گذشته امم باسایت اصلا" برام خوشایند نیست که دوباره بخوام مرورش کنم یه زمانی بود شماره عضویتم دورقمی بالای بیست بود .اما دیگه نیست و مسببشم فقط خودم بودم واشتباهاتم!این دوخط اخرم گفتم نگین از راه نرسیده عرقش خوش نشده جفت پاپرید وسط معرکه یه همی زد.من تا اون جایی که وضعیتم اجازه می داد نسشتم و نوشتم!
ماانچه شرح بلاغ است باتو گوییم......................تو خواه پند گیر،خواه ملال!
به هر حال اینا درست مثل یه توپ پینگ پونگ تو گلوم گیر کرده بود. قصدمم فقط گفتن بی طرفانه بود و بس!
عزت زیاد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط خون آشام در 1386/9/25 12:03:46
بی خیال دنیا و هرچی که توی اونه
اگر همه ی ادما دنیا رو از چشمای من می دیدن:
دیگه هیچ کس حاضر نبود ?
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 05:53
نمایش جزئیات
آفلاین
من نمشدونم. مثلا ما عضو یه گروه هستیم. منظورم سایته. چرا باید دعوایی باشه؟! اگه اعضای محترم به احترام سن دیگران دعوا رو کنار نمیزارن به احترام شماره یوسر اینکارو بکنن. آقای پرسی آقای اگور و حتی شما خانوم بلید. بله روی صحبتم با کالین عزیزمم هست. ما میخوایم تولد سایتمونو اینجوری برگزار کنیم؟ نکنه میخواید آخر سر هم سر همدیگرو بکنین تو کیک؟ خواهشا کوچیکترا و جدیدا به احترام بقیه بزارن کنار دعوا رو و بزرگترا و قدیمیا هم گذشت کنن لطفا. اولیش هم به کالین خودم میگم که نگین رفیق بازه!! کالین جان ب اخراج سیریوس کارا رو تشدید کردی. به عنوان مافیای وزارت و پشت پرده میگم این کارت غلط بود. البته نمیدونم 100% این کارو کردی یا نه؟ تو چت باکس دیدم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه.
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه
ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1386 22:30
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی عزیز حالا که شما عضو تازه وارد نیستی برای اولین بار هم نیست که میای تو رول .پس جای خودت باش و از چشم تازه واردا و تازه رولها نظر نده اونا خودشون زبون دارن اگر بخوان اعتراض میکنن یا میگن ما اینطور فرض کردیم .اگه بخوای با دید تازه واردها و نیمه واردها و ارزشی ها وآسلامی ها و ....نگاه کنی قطعا کامپیوتر که هیچی اینترنت هم هنگ میکنه که شما چقدر از دیدهای مختلف به ماجرا نگاه میکنید.
البته جای بسی تقدیر و تعجب داره که شما میتونید از این همه دید وسیع برخوردار باشید و به پستها از چشم همه نگاه کنید .
در مورد فعال بودن شما.....من میدونم شما فعالیت انچنانی ندارید .ولی وقتی شما انقدر با اعتماد به نفس کامل میگید نظر من مهم نیست چون فعالیت ندارم پس نظر شما هم مهم نیست چون شما هم فعالیت ندارید.
من دیگه حرفی ندارم البته اگر دیگران نخوان ادامه بدن در غیر این صورت من مدافع خودم و کسانی که طرفدارشونم خواهم بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوشحالم كه دوباره برگشتم.