جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک:
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1386 08:15
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی ماندانگاس. ممنونم.

هممم ... بلید!

نقل قول:
نوشته که:
سیریوس عزیز قصد بدی نداشته خواسته یه شیطونی کرده باشه و من از پستاش متوجه شدم اصلا فکر نمیکرده شیطونیش انقدر گرون تموم بشه .

به کل این تیکه تکذیب می شه و باز هم به کل باید نابود شه!!!!!!
شیطونی!!!‌ من هنوزم اگه کالین وزیر شه پابرجاس و من کودتا می کنم در سطح رول و جنبشو مطمئنم دارم که با غیررول قاطیش نکنم.
هممم شیطونی!!! من گرون تموم نشده و نخواهد شد از اینم مطمئنم.
یه لطفی به من بکن و خودتو جای سرپرست من یا هر کسی که می خواد گناه کبیره من رو توجیه کنه نذار. چون کاملا مشخصه که من هیچ کار غلطی نکردم و این حرکت قبلا حتی تایید تئوریش از علی نیلی هم گرفته شده بود. جالبه!!!!!!
انحراف از جایی شروع شد که قرار بود بحث به نحوه کشیده نشه قرار بود رول با غیر رول قاطی نشه ولی هم کالین بحث رو فرستاد نحوه هم رول با غیر رول قاطی شد.

به کالین:
اگه نظر منو می خوای بهتره دیگه انقد خودتو خسته نکنی بگی لیلی و آرشام و ایگور و پرسی و ...... مستقیم بگو لیلی اوانز. به هر حال من ذهن خونیم قویه. با نمره Outstanding پاسش کردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1386/9/26 8:18:41
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1386/9/26 8:20:25
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1386 00:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ...میدونم اگه حرف بزنم دیگه زیادیه ولی باید بگم و همه دوستان باید بخونن چه مخالف و چه موافق.
کالین عزیز .....
شما گفتی از این بیشتر ناراحتی که به دوستانت توهین شده...خوب برادر آسلامی ،ما هم که طرفدارت بودیم همچین بی زبون نبودیم و ما هم به مخالفانت توهین کردیم.پس یر به یر شدیم .اگه به خاطر این داری میری اشتباه میکنی چون ما توهین شنیدیم و توهین هم کردیم .منظورم به شخص شما نیست چون شما در کمال ادب برخورد کردی و این من بودم که شاید زیاده رو کردم و به اعصابم مسلط نبودم.
سیریوس عزیز قصد بدی نداشته خواسته یه شیطونی کرده باشه و من از پستاش متوجه شدم اصلا فکر نمیکرده شیطونیش انقدر گرون تموم بشه .
یا ایگور شاید خبر نداشته تو مریضی و گفته یه ذره صدا کنیم ببینیم این کالین کجاست.
درسته که ما افراد با لیاقت و با کفایتی چون تو زیاد داریم.اما اگه تو هر دعوایی یکی بزاره بره چه بلایی سر سایت میاد ؟سر دنیایی که ما با عشق ساختیمش.برنامه 20:30 رو دیدی امشب؟
با این که این همه اعتراض کردیم و زنگ زدیم باز هم ادامش رو پخش کردن.اونا هری پاتر رو که تو ذهن ما اسطوره شده این طور با بی انصافی به لجن میکشن .اگر بیان تو سایت ببینن ما دوستای قدیمی با هم اینطور هستیم چی میگن؟
فردا میگن هری پاتر فقط دعوا و کش مکش و بی انظباتی به جوونای ما یاد داده.شاید توی خارج از دنیای ما همینها که این چرت و پرتا رو ساختن دو برابر بد وبد سرشت باشن ولی خودشون رو که نمیبینن میگن هری پاتر این جوونا رو خراب کرد.
چرا دوستی چند سالمون آسیب ببینه بابت سوتفاهم ها .بابت دشمنی ها و بابت کینه هایی که از گذشته تو دلمون مونده.
اونوقت باید فاتحه جادوگرانی که با خون دل ساختیمش روش وقت گذاشتیم و براش زحمت کشیدیم رو بخونیم.
تو امروز میری سر یه دعوا که اصلا معلوم نیست چرا شروع شد و سرش کجاست .فردا یکی دیگه میره.پس فردا یکی دیگه و....
انقدر ادامه پیدا میکنه که بهترین عضو سایت .مدیر و ناظر و وزیر میشن اونایی که هنوز نمیتونن یه رول آبدار و زیبا بزنن.میفته دست اونایی که حتی یه شناسه خوب و به درد بخور ندارن و از دوستی عمیق ما هیچ چیز جز کینه نمیمونه.
------------------------------------------------
من همینجا با تمام وجودم ....از ته قلبم از پرسی عزیز عذر خواهی میکنم.همینطور از سیریوس و ایگور..ارشام هم که همیشه چاکرش بودم و هستم و توش بحثی نیست.
من عصبانی بودم یه چیزی گفتم .به دل نگیرید.اصلا من پستهای قبلیم رو تکذیب میکنم.(چکش)
لیلی ،شما هم اگر دچار سو تفاهم شدی اگه اصلا از کالین خوشت نمیاد اگر کینه داری یا خصومت قبلی به خاطر سایت همه چیز رو فراموش کن.
--------------------------------------------
و تو کالین عزیز .هنوز عزیزی و میدونم همه میخوان که برگردی اگه دست رد به سینه من میزنی اشکال نداره بزن ولی میدونم این حرف من نیست حرف همست .حداقل اونای که قبولت داشتن و دارن.لطفا برگرد و بزار جو گرم و صمیمی سابق رو داشته باشیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوشحالم كه دوباره برگشتم.
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 22:01
نمایش جزئیات
آفلاین
من کاری به حرف هایی که دارید میزنید ندارم ... کاری به شخصیت ایگور ، لیلی و ایکس و ایگرگ هم ندارم اینجا سایته و خارج از اینجا محیط و رابطه رفاقتیمون به حساب میاد . هر چی گذشته و شده هم به سایت ربطی نداره که یکی میاد یک تراژدی تعریف میکنه ویکی انکار میکنه ... و بیخیال این صحبت ها ...

شاید براتون سوال باشه چرا یکی مثل سالی از سایت میره ... چون دوست نداره بیشتر از این رفیق هاش و از دست بده و واقعا کار درستی کرده ... کم کم شاهد رفتن من و بستن بار این سفر هم میشوید ... بخشی از زندگیم که توی این سایت گذاشتم . ای کاش نمیذاشتم !

کلا من اومدم در تایید حرف سیریش عزیزم بگم که کالین جون ، رفیق من ... من ناراحت شدم که رفتی ، چون حداقل سعیت و کردی خیلی چیز ها رو یاد همه بیاری ... چه با طنز چه با دسترسی و چه با حرف و منطق ... اما خوب ما اون روز که با هم نشتسیم داشتیم ... تصمیم گرفتیم فضای خشک ایفای نقش و یکم جو دار کنیم ... به قول خودمون یک تکونی بهش بدیم که بخندیم ... ولی متاسفانه کسانی که همیشه باهاشون بودیم بر عکس عمل کردن و واقعا شوخی شوخی جدی گرفتن .

من اومدم اینجا بگم ... بنده هم جزو کسانی بودم که نقشه تحریک ایفای نقش و کشیدیم ... ولی هیچ قصدی نداشتیم ... و دوستم نداریم فقط سیریش و مقصر بدونی ... ما فقط قصدمون جو سازی بود . همین.

بقیه هم که توی میتینگ بودن ، خواستن میتونن بگن کیا بودن ... ولی من اسم ازشون نمی برم .

کالین جون ، برادر من ... یکبار یادمه توی ایفای نقش ما از سایت رفتیم و تو ما رو برگردوندی ... اگر من و دوست خودت حساب میکنی ... حداقل دوست خیلی خیلی کوچیکی .... یک برادر کوچیکتر ... خواهشا مثل اوندفعه که من روی تو رو زمین ننداختم ... تو هم روی ما رو زمین ننداز و برگرد ، به این همه خود زنی و قهر کردن هم لزومی نداره ... دل من فقط نیست ....

همه ما میخوایم . امیدوارم خیتم نکنی و چند لحظه فقط منطقی بهش فکر کنی ... موفق باشی .

-----------

پ.ن : جنبه اعتراف داشت ! و اظهار اینکه سیریش مقصر نیست .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 22:00
نمایش جزئیات
آفلاین
ببينين بچه ها من ديگه هيچوقت به ايفاي نقش بر نمي گردم...تو اونجا بهتر از من خداييش زياد هست که سايت ضرري نکنه...
اما مثل اينکه بايد يه چيز رو شفاف سازي کنم...اولا که من به خاطر کودتا نبود که رفتم که ايگور تو پستش زده يا به خاطر وزارت يا موافقت يا مخالفت ديگران با وزارت من يا حتي مديريتم...
تنها دليل رفتن من نحوه صحبت متاسفانه بي ادبانه و غير منصفانه اعضايي چون ايگور،ليلي اوانز،پرسي و آرشام بود...تا زماني که به من توهين ميکردن مساله اي نداشت...ولي وقتي به خاطر من به ديگران توهين مي کنند و کنار هم نمي کشند...وقتي مي شنوم که پشت سر من حرف مي زنند!!!...به نظرم نبودم بهتر از بودنم هست...آدم يه بار با منطق جواب مي ده...يه بار معذرت خواهي ميکنه...وقتي مي بينه طرف نمي فهمه مي زاره ميره...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/9/25 22:03:38
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 21:52
نمایش جزئیات
آفلاین
اول از همه اين:
من عاشق آن چين عمامه‌ات شدم...فردا به خواستگاري‌ات مي‌آيم خودم
مخالفانت را با ريشم فرستادم عدم....آري من آن يگانه سرژم و باز آمدم!

كالين جان! بيخيال بابا! زدي شناستو كلهم نابود كردي كه...
نبايد اينقدر عصباني يا ناراحت بشي مرد! ديگه تو جادوگران نهايتش بايد كمي دلخور شد!همين...

من از جزئيات اطلاع ندارم اما از پيامت تو چت باكس جدا غمگين شدم!
فكر كنم اكثر اعضا هم مثل من خواهان برگشتت باشن...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 20:36
نمایش جزئیات
آفلاین
من اول از همه يه چيزي بگم!كالين بچه نشو..تو اومدي و به خاطر پرسي داري از سايت ميري؟بيخيال داداش!در ضمن من فكر كنم خودت موافق بودي ما در برابرت كودتا كنيم تا هم رول فعال بشه هم اشكالات تو گرفته بشه.در ضمن وزير نشو بوقي،نميخواد از سايت بري كه!مديريت انجمن سايت به شخصي مثل تو نياز داره!

نقل قول:
ابتدا عرض ميکنم که من نه دکتر مي باشم...نه ساتاد دانشگاه...ولي وزير مردمي هستم...و هر کس ميخواهد کوذتا کند خوشحال مي شويم که به سايت سوژه بدهد...ما نيز سعي خودمان را خواهيم کرد که جلوي کودتا را با نمايشنامه بگيريم...با تشکر کالين

اين پستت تو تاپيك ارتباط با وزير!

من فكر كنم همون شب هم كه با هم چت كرديم من بهت چيز خاصي نگفتم..حرفامونو زديم با هم و آخرشم به نتيجه نرسيديم ادامشو به روز ديگه انداختيم..

بعد هم اين همه مشكلات رو ميريزيد سر من،دوستان من يه پست زدم تو ارتباط با وزير كه اينقدر بهش گير داديد و اينا..درسته اون موقع به خاطر حرف هاي لي و دالاهوف به شدت عصباني بودم و يه سري دلايل ديگه هم داشتم كه تو سايت جاش نيست مطرح بكنم..اگر واقعا اون پست باعث شد شماها بهتون بر بخوره،همينجا من از همتون عذرخواهي ميكنم!ولي چند لحظه فكر بكنيد گيري كه به من داديد بيخود بود..يه پست ارزشش رو نداره كه اينقدر فحش و اينا بديد بهم..(كالين جون اين رسم دوستي نيست،همونطور كه خودت گفته بودي قبلا)!

در كل اينكه فقط دو تا نكته رو بگم!

1-حتما به امضا من توجه كنيد..تا معني جمله رو دقيق درك نكرديد لطفا صفحه رو نبنديد.

2-جو گيري خيلي چيزه بديه!اينو به همه اعضاي سايت گفتم!اميدوارم هيچوقت جو گير نشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 19:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اتفاقات جالبی توی این یکی دو روز افتاد ؛ پستی توی ارتباطات با وزیر زدم که دعواها رو آروم کنم و فکر میکنم از نظر کالین هم برای آروم کردن کافی بود ؛ مخالفتی با کالین نداشتم و ندارم ، چون همونطور که گفتم به کسی که مخالفش باشم رای نمیدم ، اتفاقا بر خلاف خیلی ها علاقه زیادی به نحوه مدیریت کالین دارم !

حالا با یک پست که خطاب به همه بود !!! به جز کالین ، ایشون ناراحت شد و از لحن پست اعتراض کرد و استعفا داد ... البته این استعفا همونطور که اشاره شد از روی کم آوردن و اینها نبود ، از عصبانیت بود و من عاملش نبودم !

خیلی جالب شد ، ملت هر چی خواستن به هم گفتن توی چت باکس و تاپیک و مسنجر و پشت تلفن و ... در نهایت همه ناراحتی ها و اعتراضات به من رسید و دوستان هر چیزی خواستن گفتن !

همین گراوپ که یکی از عزیزانی هست که خوب توی مسنجر با هم در ارتباط بودیم و چت میکردیم ، مشورت میکردیم ، نظر میدادیم ، مخالفت میکردیم و کلا از چت باهاش لذت میبردم ، الان توی چند تا پست بالاتر گفته : من چقدر بدبخت شدم كه ديگه پرسي ويزلي هم بهم تيكه ميندازه !

بگذریم ...

در مورد پست بلیز باید بگم که کلا پست هایی که توی دعواها میزنه مضمون و محتوای یکسانی داره ، یعنی پرداختن به غیر منطقی بودن من ، بحث در مورد اون دعوا و دادن یه سری نظر ، پایان دادن به غیرمنطقی بودن من !

نقل قول:
که هر چند پشیزی نیستند اما خودشونو ماوراء این چیزا تصور میکنند

هووووووم ... نمیدونم والا ! شاید !

نقل قول:
به عنوان مثال اگر ما به حرف های پرسی ویزلی بگیم حرف منطقی پس حرف غیر منطقی چگونه تعریف میشه؟

عجیبه ! چیزی که برای من همیشه عجیب بوده این هست که تو همیشه توی دعواها انتظار منطقی بودن داری ! مثلا توی دعوای حذب ، ملت هر چی از دهنشون در میاد به هم میگن ، بعد تو اون وسط میگی منطقی باشید ! ولی خوب ، پست های شما نمونه پست منطقیه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 17:14
نمایش جزئیات
آفلاین
کالین کنار کشیدنت قطعا نشونه ضعفت نیست بلکه ناراحتی و عصبانیته .همونطور که مخالف داری موافق هم داری .
میدونم از دست بچه ها ناراحتی .
اما ازت خواهش میکنم تجدید نظر کنی و نگی که میری این نشد چاره کار.
اگر میخوای از وزارت استعفا بدی بده دوست عزیز اما این که کلا همه چیز ترک.....!!!!! به فکر موافق هات هم باش.
من رسما ازت خواهش میکنم تجدید نظر کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلید در 1386/9/25 17:16:34
خوشحالم كه دوباره برگشتم.
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 16:29
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم ... متاسفانه همیشه کسانی هستند که مسائل خارج سایت رو به سایت میکشونند و همچنین کسانی هم هستند که هر چند پشیزی نیستند اما خودشونو ماوراء این چیزا تصور میکنند که علل این مسئله هم تا بدین لحظه برای من نامشخص مونده.

نکته دوم اینکه قدیما میگفتند رول ربطی به دنیای عادی نداره و ما هر چی میگیم در قالب رول هست و خطاب به شخصیت مجازی هست نه خود اون شخص ... اما گویا با گذشت زمان عده ای مفهوم اصلی این قاعده رو یادشون رفته و رول و خارج رول رو با هم قاطی کردند و فکر میکنند این جمله به این معنی هست که اگر کسی در سایت حتی تو روی یک شخص وایسه و نه به شخصیت رولپلینگ اون شخص، بلکه به خود اون شخص هم مستقیما توهین کنه .. هیچ ایرادی نداره و در خارج سایت باز هم دوستی ها با همون کم و کیفی که بوده برقراره.

سومین مسئله اینه که آدم وقتی یه سری پستها رو میخونه اولین نکته ای که به ذهنش میرسه اینه که منطق یعنی چی؟ به عنوان مثال اگر ما به حرف های پرسی ویزلی بگیم حرف منطقی پس حرف غیر منطقی چگونه تعریف میشه؟
-------------------------------------------

به کالین:
حداقل من میدونم قصد عده ای مثل من یا سیریوس یا آرشام فعال سازی رول بوده تا برکناری وزیر. چیزی که همه ما در آن اتفاق نظر داریم یک رولپلینگ فعال و خوب هست پس قاعدتا وقتی اهدافمون در راستای هم هست نمیتونیم بی خود با هم مخالفتی داشته باشیم بخصوص اینکه در خارج سایتم که مسئله ای نیست و خود منم که شما رو نمیشناسم که بگیم قبلا مسئله ای بوده.

اگر خود من پستی زده بودم بیشتر به جنبه طنز قضیه و ایجاد یک سوژه در رول فکر کردم و مطمئنا کسان دیگه ای هم که چنین راهی رو پیش گرفته بودند چنین هدفی داشتند ... اما خوب کسانی هستند بحث های داخل رول رو به بیرون رول میکشونند و سعی دارند در خارج رول با روشی که در آن تبحر بیشتری دارند یعنی جایگزینی کل کل کردن جای رولپلینگ نظر خودشونو به دیگران اعمال کنند.

اما مسئله اینه که شمایی که وزیر شدید همه این مسائلو میدونستید و خوشبختانه یه سالی هم از من قدیمیتر هستی و وزیر های بیشتری رو دیدی و میدونستی که وزیر شدن چه مشکلاتی رو داره و هر وزیری هر چقدرم که طرفدار داشته باشه در کنارش مخالفانی هم هستند ... برای همین به نظر من باید محکمتر بودی و زود استعفا نمیدادی چرا که بهترین جواب اینه که در عمل ثابت کنی کسانی امثال پرسی یا حتی ماهایی که در چت باکس نام بردی اشتباه میکنند.

مطمئن باش همه ما از فعالیت شما خوشحال میشیم چون دلیلی برای ناراحتی وجود نداره و ضمنا فعالیت وزیر بهترین جواب به کسانیه که سعی دارند جو رو خراب کنند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1386/9/25 16:36:53
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1386 15:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
تو هيچوقت ديگه حق نداري منو دوست خودت حساب کني...من شرمنده ميشم که دوستي مثل تو يا امثال تو داشته باشم!

مشکلی نیست ... برو برادر موفق باشی و شرمنده نباشی ! اون نقل قول در جواب به " يا ايگور يا آرش نميخوام دوستاي ديگه خارج از سايت باهاشون اگه خودشون خواستن دوستم " گفته شد !

نقل قول:
بچه ها برین کوچه بقلی بازی کنید!...اینم توپتون!

توپ ؟ چقد تو ده مُده ای باب ! لپ تاپو رد کن بیاد

نقل قول:
به پرسی: تو چقدر پایه ی نحوه شدی جدیداً...خوب نیستا بهت گفته باشم...الکی برای خودت همین شکلی داری دشمن میتراشی...از من به تو نصیحت که آخر و عاقبت نداره

من علاقه ای به نحوه ندارم ، ولی وقتی کاری بی منطقانه ! صورت میگیره ، مجبورم اینجا نظر بدم و اینکه کالین کریوی ، گفته بود که ادامه بحث اینجا صورت بگیره .

البته دشمن تراشی ای وجود نداره ، کسی که فرق سایتو خارج از سایتو نمیتونه تشخیص بده ، بهتره که کلا اینجا چیزی ننویسه ! بحث میکنی باید جواب هم بگیری !

دیگه بحثی وجود نداره اینجا ، مگر اینکه کسی در مورد من چیزی بخواد بگه تا جوابش رو بدم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری