هوم ... متاسفانه همیشه کسانی هستند که مسائل خارج سایت رو به سایت میکشونند و همچنین کسانی هم هستند که هر چند پشیزی نیستند اما خودشونو ماوراء این چیزا تصور میکنند که علل این مسئله هم تا بدین لحظه برای من نامشخص مونده.
نکته دوم اینکه قدیما میگفتند رول ربطی به دنیای عادی نداره و ما هر چی میگیم در قالب رول هست و خطاب به شخصیت مجازی هست نه خود اون شخص ... اما گویا با گذشت زمان عده ای مفهوم اصلی این قاعده رو یادشون رفته و رول و خارج رول رو با هم قاطی کردند و فکر میکنند این جمله به این معنی هست که اگر کسی در سایت حتی تو روی یک شخص وایسه و نه به شخصیت رولپلینگ اون شخص، بلکه به خود اون شخص هم مستقیما توهین کنه .. هیچ ایرادی نداره و در خارج سایت باز هم دوستی ها با همون کم و کیفی که بوده برقراره.
سومین مسئله اینه که آدم وقتی یه سری پستها رو میخونه اولین نکته ای که به ذهنش میرسه اینه که منطق یعنی چی؟ به عنوان مثال اگر ما به حرف های پرسی ویزلی بگیم حرف منطقی پس حرف غیر منطقی چگونه تعریف میشه؟
-------------------------------------------
به کالین:
حداقل من میدونم قصد عده ای مثل من یا سیریوس یا آرشام فعال سازی رول بوده تا برکناری وزیر. چیزی که همه ما در آن اتفاق نظر داریم یک رولپلینگ فعال و خوب هست پس قاعدتا وقتی اهدافمون در راستای هم هست نمیتونیم بی خود با هم مخالفتی داشته باشیم بخصوص اینکه در خارج سایتم که مسئله ای نیست و خود منم که شما رو نمیشناسم که بگیم قبلا مسئله ای بوده.
اگر خود من پستی زده بودم بیشتر به جنبه طنز قضیه و ایجاد یک سوژه در رول فکر کردم و مطمئنا کسان دیگه ای هم که چنین راهی رو پیش گرفته بودند چنین هدفی داشتند ... اما خوب کسانی هستند بحث های داخل رول رو به بیرون رول میکشونند و سعی دارند در خارج رول با روشی که در آن تبحر بیشتری دارند یعنی جایگزینی کل کل کردن جای رولپلینگ نظر خودشونو به دیگران اعمال کنند.
اما مسئله اینه که شمایی که وزیر شدید همه این مسائلو میدونستید و خوشبختانه یه سالی هم از من قدیمیتر هستی و وزیر های بیشتری رو دیدی و میدونستی که وزیر شدن چه مشکلاتی رو داره و هر وزیری هر چقدرم که طرفدار داشته باشه در کنارش مخالفانی هم هستند ... برای همین به نظر من باید محکمتر بودی و زود استعفا نمیدادی چرا که بهترین جواب اینه که در عمل ثابت کنی کسانی امثال پرسی یا حتی ماهایی که در چت باکس نام بردی اشتباه میکنند.
مطمئن باش همه ما از فعالیت شما خوشحال میشیم چون دلیلی برای ناراحتی وجود نداره و ضمنا فعالیت وزیر بهترین جواب به کسانیه که سعی دارند جو رو خراب کنند.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
9 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
مشکلی نیست ... برو برادر موفق باشی و شرمنده نباشی ! اون نقل قول در جواب به " يا ايگور يا آرش نميخوام دوستاي ديگه خارج از سايت باهاشون اگه خودشون خواستن دوستم " گفته شد !
نقل قول:
توپ ؟ چقد تو ده مُده ای باب ! لپ تاپو رد کن بیاد
نقل قول:
من علاقه ای به نحوه ندارم ، ولی وقتی کاری بی منطقانه ! صورت میگیره ، مجبورم اینجا نظر بدم و اینکه کالین کریوی ، گفته بود که ادامه بحث اینجا صورت بگیره .
البته دشمن تراشی ای وجود نداره ، کسی که فرق سایتو خارج از سایتو نمیتونه تشخیص بده ، بهتره که کلا اینجا چیزی ننویسه ! بحث میکنی باید جواب هم بگیری !
دیگه بحثی وجود نداره اینجا ، مگر اینکه کسی در مورد من چیزی بخواد بگه تا جوابش رو بدم !
نقل قول:
تو هيچوقت ديگه حق نداري منو دوست خودت حساب کني...من شرمنده ميشم که دوستي مثل تو يا امثال تو داشته باشم!
مشکلی نیست ... برو برادر موفق باشی و شرمنده نباشی ! اون نقل قول در جواب به " يا ايگور يا آرش نميخوام دوستاي ديگه خارج از سايت باهاشون اگه خودشون خواستن دوستم " گفته شد !
نقل قول:
بچه ها برین کوچه بقلی بازی کنید!...اینم توپتون!
توپ ؟ چقد تو ده مُده ای باب ! لپ تاپو رد کن بیاد

نقل قول:
به پرسی: تو چقدر پایه ی نحوه شدی جدیداً...خوب نیستا بهت گفته باشم...الکی برای خودت همین شکلی داری دشمن میتراشی...از من به تو نصیحت که آخر و عاقبت نداره
من علاقه ای به نحوه ندارم ، ولی وقتی کاری بی منطقانه ! صورت میگیره ، مجبورم اینجا نظر بدم و اینکه کالین کریوی ، گفته بود که ادامه بحث اینجا صورت بگیره .
البته دشمن تراشی ای وجود نداره ، کسی که فرق سایتو خارج از سایتو نمیتونه تشخیص بده ، بهتره که کلا اینجا چیزی ننویسه ! بحث میکنی باید جواب هم بگیری !
دیگه بحثی وجود نداره اینجا ، مگر اینکه کسی در مورد من چیزی بخواد بگه تا جوابش رو بدم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: یکشنبه 19 اردیبهشت 1389 19:17
از: کارخانه ی دستمال سازی!
پستها:
387

بچه ها برین کوچه بقلی بازی کنید!...اینم توپتون!
بحثاتون به جایی نمیرسه!
به پرسی: تو چقدر پایه ی نحوه شدی جدیداً...خوب نیستا بهت گفته باشم...الکی برای خودت همین شکلی داری دشمن میتراشی...از من به تو نصیحت که آخر و عاقبت نداره
بحثاتون به جایی نمیرسه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/05/24
آخرین ورود: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1387 12:05
از: لندن-یه عکاسی موگلی نزدیک کوچه دیاگون
پستها:
704

خوب من نميخواستم اينجا چيزي بگم ولي اينو بايد بگم
نقل قول:
تو هيچوقت ديگه حق نداري منو دوست خودت حساب کني...من شرمنده ميشم که دوستي مثل تو يا امثال تو داشته باشم!
نقل قول:
ولی خوب این بحثا توی سایت هستش و خارج از سایت بحثی با هم نداریم و با هم دوستیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/9/25 14:48:49
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا تا ريش ها ب
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
این انتخابات اولین و آخرین انتخاباتی بود که توش شرکت کردم و با وجود پتانسیل بالا ! تبلیغی نکردم !
نقل قول:
کالین عزیز ، چیزی نمیبینم که ادب و شعورم رو نقض کنه ! متاسفانه دوستانی که اینجا پست میزنن جو گیر میشن و یه چیزایی میگن که خودشون هم درک نمیکنن !
نقل قول:
من چیزی نگفتم که بابت رفتن یا نرفتن وزیر سایت خوشحال یا ناراحت بشم ! این وزارت مشکل داشت ، از انتخاب وزرا تا معاونانش ! وزیر بعدی هم که بیاد مسلما مشکل داره و مشکلش کمتر از شما نخواهد بود ! چه سیریوس باشه ، چه استرجس ، چه ایگور ، چه کوییرل یا چه هر کسه دیگه ای !
ولی خوب این بحثا توی سایت هستش و خارج از سایت بحثی با هم نداریم و با هم دوستیم . البته من خودم یکی از اونهایی بودم که گفتم دوباره مدیریت رو بگیر ، ولی بر خلاف چیزی که گفته بودی ، کاندید شدی و بعد هم وزیر !
نقل قول:
بهتر که نخوندی و پیشنهاد میکنم نخونی ... از چیزی سر در نمیاری !!
درباره شعور هم ، ممنون از توضیحت ، کاملا متینه !!
نقل قول:
من هم بابت اینکه پرسی بهت تیکه انداخت اظهار تاسف میکنم ! واقعا چه کاربرانی به شما کاربران با ارزش و والا مقامان تیکه میندازن !!
نقل قول:
برادرمن بجای این که پتانسیلت رو توی نحو حروم کنی بهتره همشو واسه تبلیغات انتخابات سال دیگه ی وزارت نگه داری.
این انتخابات اولین و آخرین انتخاباتی بود که توش شرکت کردم و با وجود پتانسیل بالا ! تبلیغی نکردم !
نقل قول:
پرسي عزيز واقعا برات متاسفم که اينجوري حرف مي زني...اين اصلا يعني ادب نداري و شعور هم نداري...اول فکر کردم عصباني هستي اينجوري توهين کردي ولي مي بينم که نيستي
کالین عزیز ، چیزی نمیبینم که ادب و شعورم رو نقض کنه ! متاسفانه دوستانی که اینجا پست میزنن جو گیر میشن و یه چیزایی میگن که خودشون هم درک نمیکنن !
نقل قول:
يا ايگور يا آرش نميخوام دوستاي ديگه خارج از سايت باهاشون اگه خودشون خواستن دوستم
من چیزی نگفتم که بابت رفتن یا نرفتن وزیر سایت خوشحال یا ناراحت بشم ! این وزارت مشکل داشت ، از انتخاب وزرا تا معاونانش ! وزیر بعدی هم که بیاد مسلما مشکل داره و مشکلش کمتر از شما نخواهد بود ! چه سیریوس باشه ، چه استرجس ، چه ایگور ، چه کوییرل یا چه هر کسه دیگه ای !
ولی خوب این بحثا توی سایت هستش و خارج از سایت بحثی با هم نداریم و با هم دوستیم . البته من خودم یکی از اونهایی بودم که گفتم دوباره مدیریت رو بگیر ، ولی بر خلاف چیزی که گفته بودی ، کاندید شدی و بعد هم وزیر !
نقل قول:
من پستا رو نخوندم ولي هر چقدرم اگه يه كسي بي ادبي و بي شعوري كرده باشه تو نبايد اينطوري مي كردي .
اگر كسي بي ادبي مي كنه ادب و شعور خودشو نشون مي ده , تو نبايد اينطوري مي كردي .
بهتر که نخوندی و پیشنهاد میکنم نخونی ... از چیزی سر در نمیاری !!
درباره شعور هم ، ممنون از توضیحت ، کاملا متینه !!
نقل قول:
من چقدر بدبخت شدم كه ديگه پرسي ويزلي هم بهم تيكه ميندازه
من هم بابت اینکه پرسی بهت تیکه انداخت اظهار تاسف میکنم ! واقعا چه کاربرانی به شما کاربران با ارزش و والا مقامان تیکه میندازن !!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

نقل قول:
شخصا با خوندن اين پست ياد حرف مرحوم بازرگان افتادم كه گفت:
كسي كه به ما ***** بود كلاغ *** ***** بود
_______
بلاخره گراوپي هم تموم شد ..!
(لطفا شناسه من رو ببنديد!!!)
پرسي نوشته:
بله بله عالیه ... 400 امتیاز اعطا میکنم و از همه امتیازات شما برتر هست ! در نتیجه من بدون نظرخواهی از وزیر رتبه معاون اول وزیر رو به شما اعطا میکنم و بلید رو از این مقام برمیدارم !
شخصا با خوندن اين پست ياد حرف مرحوم بازرگان افتادم كه گفت:
كسي كه به ما ***** بود كلاغ *** ***** بود
_______
بلاخره گراوپي هم تموم شد ..!
(لطفا شناسه من رو ببنديد!!!)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/9/25 14:27:03
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/9/25 14:33:12
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/9/25 14:33:12
آستكبار + رفيق بازي + قوانين مغيير ِ من درآوردي = كادر مديريت جادوگرن
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

كالين چرا اومدي اينجوري كردي ؟
من پستا رو نخوندم ولي هر چقدرم اگه يه كسي بي ادبي و بي شعوري كرده باشه تو نبايد اينطوري مي كردي .
ولي بدون كه ما هميشه پشتت بوديم , ولي معلوم نبوده اون پشت چيكارا كه نمي كرديم

ولي ازت مي خوام كه برگردي
اگر برگردي خوشحال مي شم و شايد هم بشيم
ولي بدون كه ما هميشه پشتت بوديم , ولي معلوم نبوده اون پشت چيكارا كه نمي كرديم

ولي ازت مي خوام كه برگردي
اگر برگردي خوشحال مي شم و شايد هم بشيم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

به خون آشام :
دوست عزیز. کاملا حق داری.
من چندین بار تا حالا گفتم. فلسفه این کار این بود که ما با کودتا یه تحریکی بکنیم وزارت رو و یه خورده فعالیت زیاد شه و وزارت به خودش بجنبه.
ولی مثل خیلی از حرکتای دیگه به دلایل مختلف منحرف شد و خراب شد. و نتیجشم داری می بینی.
ایندفعه دیگه تجربه شد که حواسمو بیشتر از قبل جمع کنم.
من به هیچ وجه تشنه قدرت لایزال!! وزارت نبوده و نیستم.
در هر صورت امیدوارم نظرت نسبت به من عوض نشده باشه. خیلیا شاید واقعا درک نکنن من چرا این کارو کردم و منو پلید تصور کنن که وقتی وزیر مریض بوده خنجر از پشت زدم و عقده قدرت دارم.
ولی فکر کنم باید از تو انتظار داشته باشم بفهمی.
در هر صورت شرمنده اگه ناراحتت کرد.
موفق باشی.
دوست عزیز. کاملا حق داری.
من چندین بار تا حالا گفتم. فلسفه این کار این بود که ما با کودتا یه تحریکی بکنیم وزارت رو و یه خورده فعالیت زیاد شه و وزارت به خودش بجنبه.
ولی مثل خیلی از حرکتای دیگه به دلایل مختلف منحرف شد و خراب شد. و نتیجشم داری می بینی.
ایندفعه دیگه تجربه شد که حواسمو بیشتر از قبل جمع کنم.
من به هیچ وجه تشنه قدرت لایزال!! وزارت نبوده و نیستم.
در هر صورت امیدوارم نظرت نسبت به من عوض نشده باشه. خیلیا شاید واقعا درک نکنن من چرا این کارو کردم و منو پلید تصور کنن که وقتی وزیر مریض بوده خنجر از پشت زدم و عقده قدرت دارم.
ولی فکر کنم باید از تو انتظار داشته باشم بفهمی.
در هر صورت شرمنده اگه ناراحتت کرد.
موفق باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/05/24
آخرین ورود: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1387 12:05
از: لندن-یه عکاسی موگلی نزدیک کوچه دیاگون
پستها:
704

پرسي عزيز واقعا برات متاسفم که اينجوري حرف مي زني...اين اصلا يعني ادب نداري و شعور هم نداري...اول فکر کردم عصباني هستي اينجوري توهين کردي ولي مي بينم که نيستي...خواستم بلاکت کنم...اما بلاکت نميکنم...کاري ميکنم که شايد يه عده مثل تو شرمنده بشن شايد ککشونم نگزه...سايت جادوگران مال خودتون مديريت و وزارتشم مال خودتون...هر کاري خواستين بکنين ...ميتونين به گروهاي من بعد از اين پست نگاه کنين...من فقط به خاطر بچه ها تو اين سايت مونده بودم...چون فکر مي کردم شعور دارن و بچه هاي کتاب خون و مودبي هستن...اما امثال تو رو که مي بينم، ميفهمم اشتباه کردم...تو، ايگور ليلي اوانز با اون نحوه حرف زدن بي خودش واقعا که!!!...سايت مال خودتون...من همه گروهام جز کاربران عضو رو بر ميدارم ...ايشالله اگه مديرا صلاح ديدن منو مي بنندن...
قربون همه دوستاي خوب که از رفتن من ناراحت ميشن...من سعي کردم منطقي جواب خيلي ها رو بدم اما خيلي ها منطق ندارن...منم حال و حوصله آدم هاي بي منطق رو ندارم...ضمنت به هيچ وجه دوستهايي امثال مسعود که نميدونم چرا اينجوري حرف زده به نظرم شستشوي مغزي شده.....يا ايگور يا آرش نميخوام دوستاي ديگه خارج از سايت باهاشون اگه خودشون خواستن دوستم...سايت مال خودتون
قربون همه دوستاي خوب که از رفتن من ناراحت ميشن...من سعي کردم منطقي جواب خيلي ها رو بدم اما خيلي ها منطق ندارن...منم حال و حوصله آدم هاي بي منطق رو ندارم...ضمنت به هيچ وجه دوستهايي امثال مسعود که نميدونم چرا اينجوري حرف زده به نظرم شستشوي مغزي شده.....يا ايگور يا آرش نميخوام دوستاي ديگه خارج از سايت باهاشون اگه خودشون خواستن دوستم...سايت مال خودتون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/9/25 13:11:49
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا تا ريش ها ب
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا تا ريش ها ب
جزئیات کاربر

سلام و اینا
حال و احوال نمی زارین شما واس مردم.
چه خبره!همه چشما بسته و دهنا باز،اصلا" این تاپیک(حتی اسمش)چیز ناجوری یه!یعنی چی فکر کردی کی هستی؟هرکی هستم هرچی هستم برای خودمم!اصلا" نیومدم دفاع کنم یا دعوا!من نه با کالین صنمی دارم نه با حذ بیا یاسمن. من کالین و از پستاش می شناسم،تقریبا" از اون زمان که تو منکرات اسلامی بود پستاشو می خوندم تاهمین الان حتی تونحو؛از بروپچ حذبی هم باس بگم که هدویگ و به جرات نصف بیشتر پستای رول پلینگش رو خوندم خیلی هم بهش احترام می زارمو به قول کالین تو نوشتن ناخن انگشت کوچیکه ی پاشم نمی شم.ارشامم اونقدر می شناسمش که بگم تو مرام و معرفت خودشه و خودش و اونقدر دوستش دارم که تو دعواش با دوستاش دخالت نکنم چون هر چیزی حدودی داره(من داش ارشامو خیلی بیشتر از اینا قبول دارم).
اما بعضی وقتا بعضی چیزابد جوری کیف ادمو نا کیف می کنه که اگر حرف نزنه دق می کنه. اخه برادر من خدا یه چیزی درنهاد ادم گذاشته به اسم ادب و نگه داشتم حدود ،وفکر کردن به شخصیت دیگران ........دلیل نمی شه بخاطر (حالا هر چیزی که می خواد باشه)بیای همه چیزو زیر سوال ببری که.خدارو شکر سایت از این دعوا ها خیلی به خودش دیده و برگه ی اثبات این موضوعم همین تاپیک(صراحتا")مزخرفی یه که توش پستیدین.(به مسوولین مربوط تو هین نکردم این خودمونیم که با پستامون خرابش کردیم)این دعوا ها امروز هست فردا نیست؛امروز دارن جمجمه های هم رو می جوعن؛فرداش فیس تو فیس توی هالی ویزارد کنار هم نسشتن.
بابا از ماست که برماست!مثلا" اگر همین قضیه ی گی بودن دامبلدوررو یه سری انقدر گنده اش نمی کردن و نمی گفتن مثلا:از دامبلدور بد مون اومده و دیگه طرف کتابای هری پاترم نمی رمو،مردشور رولینگ و ببرن با این کارشوخلاصه تا اخر!الان همین شبکه ی دوشاخ نمی شد بیاد بکنه تو بوق کرنا بگه!چرا همه چیزو همونجور که هست قبول نمی کنید اخه!حقم دارن بیان درمورد هری پاتر این جوری بگن. کافی یه یه ناوارد بیاد تو سایت دوتا از پستای «با چشمای بسته هر چی می خواهد دل تنگت بگوی» شما رو بخونه بخواد خبر تهیه کنه. نتیجه اش شد بیست و سی که حرفای خودمونو تحویل خودمون داد.
درضمن پرسی من از شما اصلا" توقع نداشتم!من از پستاتون شما رو می شناسم قصد تو هین و نصیحت و.......هم ندارم،دونیم کره مغز هردومونم سالمه و داریم اختلات می کنیم!
اخه برادرمن به جای حساب و کتاب و ضرب و تقسیم و جمع و تفریق و زیر سوال بردن حرمتای دیگران و تقسیم عراضی و پست و مقام!اگر راست می گی وخیلی بیشتر از ادعات مرام داری برو وزیر شو!اگر وزیر شدی به همین اوس کریم بالای سرم به شرف و مرامم قسم اگر خودم کار خونه ی دستمال کاغذی رو برات نخریدم به نامت نزدم نامرد دنیام.اقامگه نمی گی کالین بده!باید عوض بشه.مگه نمی گی باید به تازه واردین اسیبی وارد نشه.خیله خوب باشه؛اما یه جایی اعضا به نظرات تو احترام گذاشتن یه جایی هم تو باید به نظرات دیگران احترام بذاری! اگر بحث سر تازه وارداو ضربه خوردن به اونهاست دستمال کاغذی این وسط چی کاره اس؟ زشته اخه!ده هزار نفرادم عاقل و بالغ وحالا می خواد شعور داشته باشه می خواد نداشته باشه مثل من!داریم کنار هم دیگه یه جامعه ی مثلا" ادبی رو تشکیل می دیم!یک سایت فرهنگی؛یه عضوم می یاد اینجا که در این فرهنگ سهیم بشه،نه این که.....(خودت تا تهش بگیر من حوصله تو ضیح ندارم)
برادرمن بجای این که پتانسیلت رو توی نحو حروم کنی بهتره همشو واسه تبلیغات انتخابات سال دیگه ی وزارت نگه داری.
من کاری به بدو خوب کاراتون(دعواتون) ندارم.کالین کوتاهی کرده ویا نکرده هم در حیطه ی حوصله و قد وقواره ام نیست.این که یه سری رفیقم زدن به پر هم بازم به من ربطی نداره همه چی بایه ببخشید کوچولو رفت پی کارش...منتها همیشه این وسط(این اخراش البته)یه سری یا هستن که ول کن معامله نیستن. همیشه ام مجبورن یه تنه برن جلو و جواب همه رو بدن و تازه همه ی کاسه کوزه ها هم سر اونها می شکنه!حالا پایه های اصلی دیگه اشتی کردن رفتن.
همیشه سعی کن اون یه نفر نباشی
منم اگر می بینی جسارت کردم و اومدم نحو پستیدم واسه این نبود که پر به پر شما بدم و اتیش بیار معرکه بشم! اینا رو گفتم یه وقت خوش نشم بیفتم پس فردا بگن دق کردو مرد(شوخی)
اما جدی خودم اینا رو تجربه کردم شمام کاری به تاریخ عضویت و تعداد پستم نداشته باش حکایت ما از این شناسه فراتره.خاطرات گذشته امم باسایت اصلا" برام خوشایند نیست که دوباره بخوام مرورش کنم یه زمانی بود شماره عضویتم دورقمی بالای بیست بود .اما دیگه نیست و مسببشم فقط خودم بودم واشتباهاتم!این دوخط اخرم گفتم نگین از راه نرسیده عرقش خوش نشده جفت پاپرید وسط معرکه یه همی زد.من تا اون جایی که وضعیتم اجازه می داد نسشتم و نوشتم!
ماانچه شرح بلاغ است باتو گوییم......................تو خواه پند گیر،خواه ملال!
به هر حال اینا درست مثل یه توپ پینگ پونگ تو گلوم گیر کرده بود. قصدمم فقط گفتن بی طرفانه بود و بس!
عزت زیاد.
حال و احوال نمی زارین شما واس مردم.

چه خبره!همه چشما بسته و دهنا باز،اصلا" این تاپیک(حتی اسمش)چیز ناجوری یه!یعنی چی فکر کردی کی هستی؟هرکی هستم هرچی هستم برای خودمم!اصلا" نیومدم دفاع کنم یا دعوا!من نه با کالین صنمی دارم نه با حذ بیا یاسمن. من کالین و از پستاش می شناسم،تقریبا" از اون زمان که تو منکرات اسلامی بود پستاشو می خوندم تاهمین الان حتی تونحو؛از بروپچ حذبی هم باس بگم که هدویگ و به جرات نصف بیشتر پستای رول پلینگش رو خوندم خیلی هم بهش احترام می زارمو به قول کالین تو نوشتن ناخن انگشت کوچیکه ی پاشم نمی شم.ارشامم اونقدر می شناسمش که بگم تو مرام و معرفت خودشه و خودش و اونقدر دوستش دارم که تو دعواش با دوستاش دخالت نکنم چون هر چیزی حدودی داره(من داش ارشامو خیلی بیشتر از اینا قبول دارم).
اما بعضی وقتا بعضی چیزابد جوری کیف ادمو نا کیف می کنه که اگر حرف نزنه دق می کنه. اخه برادر من خدا یه چیزی درنهاد ادم گذاشته به اسم ادب و نگه داشتم حدود ،وفکر کردن به شخصیت دیگران ........دلیل نمی شه بخاطر (حالا هر چیزی که می خواد باشه)بیای همه چیزو زیر سوال ببری که.خدارو شکر سایت از این دعوا ها خیلی به خودش دیده و برگه ی اثبات این موضوعم همین تاپیک(صراحتا")مزخرفی یه که توش پستیدین.(به مسوولین مربوط تو هین نکردم این خودمونیم که با پستامون خرابش کردیم)این دعوا ها امروز هست فردا نیست؛امروز دارن جمجمه های هم رو می جوعن؛فرداش فیس تو فیس توی هالی ویزارد کنار هم نسشتن.
بابا از ماست که برماست!مثلا" اگر همین قضیه ی گی بودن دامبلدوررو یه سری انقدر گنده اش نمی کردن و نمی گفتن مثلا:از دامبلدور بد مون اومده و دیگه طرف کتابای هری پاترم نمی رمو،مردشور رولینگ و ببرن با این کارشوخلاصه تا اخر!الان همین شبکه ی دوشاخ نمی شد بیاد بکنه تو بوق کرنا بگه!چرا همه چیزو همونجور که هست قبول نمی کنید اخه!حقم دارن بیان درمورد هری پاتر این جوری بگن. کافی یه یه ناوارد بیاد تو سایت دوتا از پستای «با چشمای بسته هر چی می خواهد دل تنگت بگوی» شما رو بخونه بخواد خبر تهیه کنه. نتیجه اش شد بیست و سی که حرفای خودمونو تحویل خودمون داد.
درضمن پرسی من از شما اصلا" توقع نداشتم!من از پستاتون شما رو می شناسم قصد تو هین و نصیحت و.......هم ندارم،دونیم کره مغز هردومونم سالمه و داریم اختلات می کنیم!
اخه برادرمن به جای حساب و کتاب و ضرب و تقسیم و جمع و تفریق و زیر سوال بردن حرمتای دیگران و تقسیم عراضی و پست و مقام!اگر راست می گی وخیلی بیشتر از ادعات مرام داری برو وزیر شو!اگر وزیر شدی به همین اوس کریم بالای سرم به شرف و مرامم قسم اگر خودم کار خونه ی دستمال کاغذی رو برات نخریدم به نامت نزدم نامرد دنیام.اقامگه نمی گی کالین بده!باید عوض بشه.مگه نمی گی باید به تازه واردین اسیبی وارد نشه.خیله خوب باشه؛اما یه جایی اعضا به نظرات تو احترام گذاشتن یه جایی هم تو باید به نظرات دیگران احترام بذاری! اگر بحث سر تازه وارداو ضربه خوردن به اونهاست دستمال کاغذی این وسط چی کاره اس؟ زشته اخه!ده هزار نفرادم عاقل و بالغ وحالا می خواد شعور داشته باشه می خواد نداشته باشه مثل من!داریم کنار هم دیگه یه جامعه ی مثلا" ادبی رو تشکیل می دیم!یک سایت فرهنگی؛یه عضوم می یاد اینجا که در این فرهنگ سهیم بشه،نه این که.....(خودت تا تهش بگیر من حوصله تو ضیح ندارم)
من کاری به بدو خوب کاراتون(دعواتون) ندارم.کالین کوتاهی کرده ویا نکرده هم در حیطه ی حوصله و قد وقواره ام نیست.این که یه سری رفیقم زدن به پر هم بازم به من ربطی نداره همه چی بایه ببخشید کوچولو رفت پی کارش...منتها همیشه این وسط(این اخراش البته)یه سری یا هستن که ول کن معامله نیستن. همیشه ام مجبورن یه تنه برن جلو و جواب همه رو بدن و تازه همه ی کاسه کوزه ها هم سر اونها می شکنه!حالا پایه های اصلی دیگه اشتی کردن رفتن.
همیشه سعی کن اون یه نفر نباشی
منم اگر می بینی جسارت کردم و اومدم نحو پستیدم واسه این نبود که پر به پر شما بدم و اتیش بیار معرکه بشم! اینا رو گفتم یه وقت خوش نشم بیفتم پس فردا بگن دق کردو مرد(شوخی)
اما جدی خودم اینا رو تجربه کردم شمام کاری به تاریخ عضویت و تعداد پستم نداشته باش حکایت ما از این شناسه فراتره.خاطرات گذشته امم باسایت اصلا" برام خوشایند نیست که دوباره بخوام مرورش کنم یه زمانی بود شماره عضویتم دورقمی بالای بیست بود .اما دیگه نیست و مسببشم فقط خودم بودم واشتباهاتم!این دوخط اخرم گفتم نگین از راه نرسیده عرقش خوش نشده جفت پاپرید وسط معرکه یه همی زد.من تا اون جایی که وضعیتم اجازه می داد نسشتم و نوشتم!
ماانچه شرح بلاغ است باتو گوییم......................تو خواه پند گیر،خواه ملال!
به هر حال اینا درست مثل یه توپ پینگ پونگ تو گلوم گیر کرده بود. قصدمم فقط گفتن بی طرفانه بود و بس!
عزت زیاد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط خون آشام در 1386/9/25 12:03:46
بی خیال دنیا و هرچی که توی اونه
اگر همه ی ادما دنیا رو از چشمای من می دیدن:
دیگه هیچ کس حاضر نبود ?
اگر همه ی ادما دنیا رو از چشمای من می دیدن:
دیگه هیچ کس حاضر نبود ?
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها