و زمزمه وار ادامه میده: بوقی!
در همین لحظه دومبل با کله به سمت سیریوس حمله ور میشه و با یک حرکت رزمی ارزشی، به زمین می چسبانتش!
- مگه بهت نگفتم دیگه جلوی بچه از این حرف ها نزنی!
سیریوس: عجب... این دیگه رفتارش بر عکس شده!
فلاش بک.....
جیمز در حال یویو بازیه که ناگهان دامبل از ناکجاآباد پیدا میشه و دست جیمز رو میگیره.
- عموجان... تو خیلی سیفید.... نه با استعداد به نظر میای می خوای برات یه سری کلاس های خصوصی برای رشد استعدادهات بذارم؟!!
در همین لحظه سیریوس با کله به سمت دومبل هجوم می بره و همزمان فریاد میزنه:نـــــــــــــــــــــه( صدا اکوداره!) ... من اجازه نمیدم تو این جوان پاک رو هم با کلاس های خصوصیت ... بی ناموس کرده و از همه بدتر از اون در راه مقاصد پلیدت سوء استفاده کنی!
- عجب... چه خفن حرف می زنی! باشه قبول
پایان فلاش بک.
دومبل و سیریوس همچنان در حال کشتی گرفتن و استفاده از اعمال مشنگی هستند که شکلبوت به طرز ارزشی وارد میشه.
شکلبوت در افکارش:عجیبه... من احساس می کنم که قبلا خورده شدم ولی حالا صحیح و سالمم... احساس می کنم که به شدت خز شده ام و بر ارزشیتم هم افزوده گشته است!!!!

سیریوس در حالی که هنوز از ضربات شکلم دامبل تاثیر میگیره ،میگه:شکلبوت... اینا... خل تر شدن... ظاهرا ... چند شخصیتی هم شدن!
شکلبوت: من یه پادزهر پیدا کردم
سیریوس : آفرین... چه جوری پیداش کردی؟!
- نمی دونم...داشتم میومدم تو کارگردان داد!
... کات... گند زدی به نمایشنامه، بوقی اینا چیه میگی...بوق برتو باد ... شترق...
یه دسته کاغذ محکم به صورت شکلبوت برخورد می کنه و اثر منفی بر صورتش می ذاره.
شکلبوت کاغذها رو در دست می گیره و از قسمی از اونها شروع میکنه به خوندن: خوب من این پادزهر رو از وزیر مردمی گرفتم... چی نوشته هان... وزیر مردمی به من کمک کرد تا بتوانم به شما کمک کنم
کیلومتر ها آن طرف تر وزارت خانه ی سحر و جادو
وزیر مردمی: خوشبختانه از امروز شروع کردم به تبلیغات برای دوره ی بعدی انتخابات....!!!

محفل ققنوس
شکلبوت داره پادزهر رو به خورد فلور میده.
سیریوس: حالا چرا اول فلور؟
شکلبوت: دیگه...!!

فلور بادزهر رو کمی مزه مزه می کنه و پس چند بالانس، دوباره بدون هیچ تغییری روی صندلی میشیه.
شکلبوت: نه روی شیشه نوشته بعد از یک روز اثر می کنه!!

یک روز بعد...
سیریوس که از چهره اش مشخصه که مدت هاست نخوابیده به اطرافش نگاه می کنه، تنها اشخاصی که در اتاق حضور دارند عبارتند از : فلور، شکلبوت و خودش( چه ربطی داشتم ، نمی دونم!!!)
سیریوس: چی شد!!
شکلبوت:جواب نداده
- نه ... آخه چرا ؟؟!مگه من چه گناهی کردم!
در همین لحظه سیریوس شیشه ی پادزهر رو می گیره و به صورتی ارزشی اون رو به دیوار می کوبونه و میشکنه , و کلا اثری از پادزهر به جا نمی ذاره!!
- اه...چرا اینجوری کردی تنها شانسمون تباه شد!!!
- نگاه کن بوقی... چه قدر تاثیر داشته؟! حالا دوباره باید کلاس خصوصی برگزار کنم!!
فلور:
...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

...کلاس خصوصی...یعنی...آره عزیزم سوالات شرعی دارید؟
...پسره بی ادب ...
...ولی شاید اثرات همون هیپنوتیزم باشه
. فکرکنم کار درستی نیست که دوباره هیپنوتیزمش کنیم.ممکنه بدتر بشه. الان دوگانگی شخصیتی پیداکرده .بیا بریم یکم باهاش صحبت کنیم ...
:
:
(تا چشماتون در بیاد مرگ خوارای بدبخت
)

...