یک رقابت اقتصادی فوق العاده شدید بین محفل ققنوس و گروهک موسوم به مرگخواران ایجاد میشه که در این رقابت هر کدوم سعی می کنن با روشهای ناجوانمردانه و پخش سیب زمینی و ..امم.. با این روشها شاخ (چوب) حریف رو بشکونه!
فعلا کفه ی ترازو به سمت گروه خوشنام محفل ققنوس چرخیده و ما سعی داریم با آستاکبار این کفه رو به نفع خودمون پایین نگه داریم.
تا ببینیم مرلین چه پیشگویی ای کرده.
.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.
- علت وجود این همه خریدار هنوز مشخص نیست.. کسی نمی دونه ملت وسط تابستون برای چی به خرید اومدن..ولی در هر صورت ما نباید این اجازه رو به خارجی ها بدیم که سواستفاده کنن و باید چیز کنیم. مهم نیست... عع!.. پاچ!
خبرنگار جادوگر تی وی طوری زیر دست و پای مردم مارمالاد میشه که به سفره های آب زیر زمینی می رسه و با اونا مخلوط میشه. سالها بعد این آب وارد لوله ها میشه و آنگاه شما یک خبرنگار خوردید!

چون مدخل(محل ورود) فروشگاه محفل گنجایش کافی رو نداشته صف طویلی مثل صفهای شیر خودمون تشکیل میشه. بعد از تشکیل صف عوارض اون یکی یکی ظاهر میشن آما ما به اونها نمی پردازیم چون در حوزه ی کاری ما نیست.
``````
پرسی از زیر دوربین بیرون میاد و میگه: ایشش این مسخرست! شما حتما باید صف رو توصیف کنید! خجالت نکشید!

مری از سمت چپ وارد میشه و اضافه می کنه: بله.. نقد دلفی رو اجرا کنیم.. من میرم چندتا ممد پیدا کنم تا شما رو به چالش بکشونن!
نویسنده:

پرسی: ای جان!

``````
در حالی که مردم در صفها مشغول انتظار کشیدن و یا سیگار کشیدن بودن یکی از اژدهاهای مسخره ی چینی که کاملا واضح بود با جادو درست شده از وسط خیابون رد میشه و پشت سرش چندین چینی که محموله ای شامل همه چی (حتی مرده!) با خود داشتن، وارد میشن. سوسانو هم اون بالا نشسته بود تا همه بدونن چینی ها می توانند سوسانو هم درست کنند!

فروشگاه محفل
- آقا بیا اینا رو بگیر چینیش خوشمزه تره!
- جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود!

مالی در گوش دامبلدور میگه: می گم آلبوس بریم برای خونه هم چندتا وسایل بخریم از این چاینی ها!
دامبلدور: !؟
فروشگاه مرگخواران
- ارباب کارو بار محفلی ها چیز شد!
- خیلی خوبه.. برو چندتا ممد ازینا بگیر تا روشون تمرین کروشیو کنیم!

- ارباب برای ما فاطی بگیر!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

اي شيطونا ، بازم از همون سرعتا استفاده كرديدا
تو اونجا چكار مي كردي ؟

...

همینی که گفتم...ناراحتی زنگ بزن 118