-یعنی میخواد چی کار کنه؟
-حتما میخواد پرواز یادمون بده..
-شایدم میخواد بترسونتمون!
ناگهان صفوف دانش آموزان به لرزش در آمد و حرکت کرد. گابریل دلاکور، از میان دانش آموزان خودش را به سمت جلوی میکشاند. سپس وسط کلاس ایستادو گفت:
-بشینید دیگه!
آبر دستش رو بلند کرد و گفت: ببخشید دقیقا" کجا؟
گابریل نگاهی به دورتادور کلاس کرد. سپس از غیب کوسن ها و پشتی هایی به تعداد دانش آموزان تهیه کرد. دانش آموزان با اکراه روی زمین نشستند. گابریل کیفش را روی زمین پرتاب کرد و به سمت جارو ها رفت.
- اولا" که شما بیخود میکنید موقع ورود من واسم شعر نمیخونید! دوما" سلام ! سوما" خانوم آبرفورث دامبلدور، میشه اینقدر حرف نزنی سر کلاس من؟
آبر: من مَردم.

گابر :
چهارما" این جلسه میخوام در مورد تقلب در کوییدیچ بگم. اولا" سعی کردم در جلسه ی اول بحث رو زیاد باز نکنم براتون. اما امروز باز میکنم. تقلب انواع بسیار بسیار گسترده داره. اما به طور کلی ما دو نوع تقلب داریم! تقلبات معمولی یا سفید و تقلبات سیاه و شیطانی. مثلا" یکی از تقلبات معمولی استفاده از قلم های همه کاره و مخصوص تقلب هست که خودش جواب رو توی امتحانات براتون می نویسه. اما، استفاده از معجون هایی مثل "معجون مرکب پیچیده" یا ورد های ایمپریو (طلسم فرمان) از تقلبات سیاه هستند. و من اینجا هستم تا تقلبات سیاه رو به شما آموزش بدم. البته که این کار برای دانش آموزان کودنی مثل شما ... (نگاه گابریل روی بادراد فیکس میشه!
) بسیار مشکل هست. من انتظار دارم فعلا" ورد های تقلبی رو که در مورد کوییدیچ بهتون یاد میدم بتونید به کار ببرید. بیشتراز اینکه شبیه تقلب باشه؛ شبیه کلک زدنه! اگه ترم دیگه هم تقلبات داشتیم استاد بعدی اتون بهتون تقلب رو یاد میده. اِهم؟ گابریل نفس عمیقی کشید و به دانش آموزان ذوق زده نگاه کرد. سپس دستش را روی هوا تکانی داد. دستش روی بتی ثابت شد. و با آن یکی دست، پیوز را فراخواند. بتی و پیوز به سمت جارو رفتند.
-خب، اول توضیح کوتاهی میدم. توی مسابقات کوییدیچ از تقلبات بسیاری میشه استفاده کرد: خریدن داور، عوض کردن سرخگون، آوردن دوتا اسنیچ توی بازی و خیلی موارد دیگه! اما از تقلبات سیاه دیگه؛ تبدیل کردن هست. از استاد تغییر شکلتون ایگی(!) درخواست کرده بودم بهتون ورد رو یاد بده. امیدوارم وزارت سرش رو زیادی گرم نکرده باشه. در ضمن، من دارم دوتا تقلب میکنم چون توی کوییدیچ فقط در شرایط خاص میتونید چوبدستی داشته باشید.
من از شما میخوام جارو های دوستانتون رو به شکل های مختلف تغییر بدید. مثلا جاروشو یک قورباغه کنید. محکم جارورو بگیرید و فکر کنید جستجوگر های یک تیم هستید. توی یک مسیر دایره ای بچرخید.. حالا!
بتی و پیوز هردو از زمین فاصله گرفتند ودر مسیر دایره ای که گابریل گفته بود حرکت کردند.
-چنجیوس بشقابیوس!
ورد سرمه ای رنگ به سمت جاروی پیوز حرکت کرد و جارو به یک بشقاب تبدیل شد. پیوز روی هوا شناور ماند و بشقاب بعد از برخورد با دیوار خرد شد و به زمین ریخت.
ملت:
گابریل: البته این یک نوع خیلی بد از تقلبات سیاه هست. چون امکان مرگ طرف وجود داره ولی ما تا الان شاهد تقلبات این چنینی بسیاری در کوییدیچ بودیم. حالا جاروشو بشقاب نکنید ولی هر چیز دیگه رو میتونید بشقاب کنید، مثلا چماغ های مدافع هارو!
گابریل از بتی و پیوز تشکر کرد و به هرگروه پنج امتیاز اضافه کرد. (زیر زیرکی پنج تا هم اضافه به ریون داد! )
- تکلیفتون رو یادداشت کنید:
1. میتونید با استفاده از ورد های مختلف توی یک بازی کوییدیچ مدرسه ای استفاده کنید و به شدت بعد از اون گیر بیفتید.(20 امتیاز)
* در مورد این تکلیف سوژه اتون میتونه به کوییدیچ هم ربطی نداشته باشه چون بعضی ها با پست ِ کوییدیچ نوشتن مشکل دارند. اما حتما" یک تقلب با ورد (طلسم) باید باشه!
2.یک تقلب ِ سیاه (نه در حد خیلی خطرناک) در یک مسابقه ی کوییدیچ انجام بدید. لازم نیست قهرمان داستان شما باشید.(کپی رایت بای مورگانا!) (20 امتیاز)
یکی از این تکلیفها رو به اختیاز خودتون انجام میدید، فقط یکی اش رو.
3. توی پست تدریس چند تقلب پیدا کنید. (تعداد ِ بیشتر امتیاز بیشتر. ) 5 امتیاز.
4.آیا تماشاگران هم میتوانند در یک مسابقه ی کوییدیچ تقلب کنند؟ اگربله، مثال بزنید. (5 امتیاز)
گابریل با لبخند به دانش آموزان نگاه کرد و گفت:
-خب! حالا که فکر میکنید تقلب خیلی آسونه.. من سوار جارو میشم و شما جاروی من رو به هر چیزی که تونستید تبدیل کنید. فقط هم 5 تا ضربه فرصت دارید!!
و سوار جارو شد..
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

اگه ندی زوبیده خاتونو با یه طلسم میفرستم پیش باباشا!

)

(و بچه عصباني مي شود!)