جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

20 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
20 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] دفتر توجیهات عالیه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر توجیهات عالیه
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 تیر 1388 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد مسابقه کوییدیچ اینکه ، من از یک شخص ِ بی طرف که به داوریش شکی نیست و یکی از بهترین نویسنده ها هست درخواست کردم که این مسابقه رو داوری کنه و ایشون هم لطف کردن و قبول کردن ... زمانی که ایشون امتیازاتشون رو بزنن ، امتیازات سه داور میانگین گرفته میشه و امتیاز نهایی میشه .

در مورد گرابلی پلنک هم درسته ، ایشون تدریسشون رو داده بودن که من بزنم ولی به خاطر مشکل کامپیوترم از دست رفت فایلی که داده بودن ، در نتیجه دراکوی عزیز لطف کن و امتیازی که از ایشون کسر کردی رو برگردون و من از این بابت شرمنده ام که نتونستم بزنم .

ویرایش :
من الان پیام دراکوی عزیز توی چت باکس رو دیدم که گفته بود پستش رو از شرح امتیازات پاک کنم ، پاک کردم ... ضمنا لازم به ذکره از این به بعد اساتیدی که نمیتونن تدریس کنن ، از قبل در اینجا پست بزنن و بگن که نمیتونن تدریس کنن و صرفا به گفتن به من اتکا نکنن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/30 15:08:28
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 29 تیر 1388 22:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به دراکو مالفوی
: میخواستم بگم که من تدریس این جلسه کلاسم رو داده بودم پرسی که به جام بزنه. نمیدونم چرا نزده. در ضمن قبلن هم اطلاع داده بودم.

به پرسی: مگه نگفتی من به جات میزنم چرا نزدی پس؟

ممنون
بای

ویرایش:

آقا من خودم تدریس رو انجام دادم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور گرابلی پلنک در 1388/4/30 9:32:37
[color=FF0000][b]پس قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخ?
ارسال شده در: دوشنبه 29 تیر 1388 19:30
نمایش جزئیات
آفلاین
فقط جهت اطلاع !

گابر امتیازاتش رو زده !

این پست به سرعت پاک خواهد شد !بعد از دیدن ناظر !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری فریز باود در 1388/4/29 19:32:17
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: دوشنبه 29 تیر 1388 19:20
نمایش جزئیات
آفلاین
آبرفورث :
در صورتی که نمیتونید تدریس کنید حداقل یک روز قبل از روز تدریس باید اطلاع بدین ، ولی مشکلی نیست این بار !

پیوز :
صبر میکنیم تا گابریل هم امتیازاتش رو بزنه !

مرلین :
مشکلی نیست !

موفق باشید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 29 تیر 1388 18:13
نمایش جزئیات
آفلاین
من به احتمال زیاد پنجشنبه و جمعه نیستم!

در نتیجه تدریسم و امتیازاتم رو چهارشنبه میزنم و البته مهلت ارسال تکالیف رو هم تا پنجشنبه قرار میدم!

موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=6600FF][font=Arial][url
ارسال شده در: دوشنبه 29 تیر 1388 17:50
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام ...

خوب در زمینه بازی هافلپاف - گریفندور ! امتیازات گابریل هم اومد و ما اصلا با یک نتیجه کاملا متفاوت روبرو شدیم ! بهتره قبول کنید امتیازات دراکو مالفوی به طور کلی مشکل داره و باید یک بازنگری اساسی توش انجام بشه !

من منتظر نظر مدیر هستم و تا حق هافلپاف رو نگیرم هم کوتاه نمیام !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: دوشنبه 29 تیر 1388 06:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

من امروز نمیتونم تدریس و امتیازات رو بزنم.
فردا هر دوش رو با هم میزنم.

ممنون
موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: یکشنبه 28 تیر 1388 15:47
نمایش جزئیات
آفلاین
امم ، خب من امتیازاتِ دراکوی عزیز رو دیدم و رفتم پست های هافلی ها و گریفیندوری ها رو خوندم !

نظر خودم رو در این باره و صبر میکنیم که ببینیم گابریل عزیز چه داوری ای رو ارائه میکنه ...

در مورد امتیازاتِ هافلپاف با توجه به مطالبی که دراکوی عزیز نقل کرد مشکلی نیست ، ولی با توجه به امتیاز دهی به پست های هافلپاف باید تغییری در امتیاز های گریفیندور صورت بگیره .

به نظرم باید از گرابلی یک امتیاز کم بشه ، همینطور از آبرفورث ... به نظرم تا حداقل سه امتیاز باید از جیمز کم بشه ، درسته سوژه فرعی اهمیت زیادی توی یک رول کوییدیچ داری ، ولی چیزی که اهمیت خیلی بیشتری داره اینه که یه بازی کامل کوییدیچ توصیف بشه ! اگر قرار باشه ما ده تا سوژه فرعی داشته باشیم و بعد بیایم بگیم خب این توپو پاس میده به اون و گل که نشد رول کوییدیچ !

و همینطور باید از استرجس هم امتیاز کم بشه ، چون سوژه فرعی مناسبی نداشت !

البته باید بگم که ، من بررسی کردم و دیدم اگر این تغییر ها صورت بگیره ، یه تعادلی برقرار میشه بین امتیازاتِ دو گروه ! چون درست نیست ، رولی که سوژه فرعی مناسبی نداره از هافلپاف دو بگیره و از گریفیندور 9 بگیره !

باید بازیکنان این رو بدونن که یک رولِ کوییدیچ رولی هست که هم سوژه فرعی مناسب داشته باشه هم یه بازی کوییدیچ کامل رو به نمایش بگذاره ! یکسری فکر میکنن چون رولشون پونصد و پنجاه خطه باید امتیاز کامل رو بگیرن ، پنج امتیازم اضافه کاری بگیرن ! در صورتی که اینطوری نیست !

صبر میکنیم تا ببینیم ، گابریل این مواردی که گفتم در مورد تیم گریفیندور رو رعایت میکنه یا نه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 28 تیر 1388 01:17
نمایش جزئیات
آفلاین
چند تا نقل قول از معیار های امتیاز دهی کوییدیچ میارم.

نقل قول:
ج)سوژه و پرورش اون:
انتخاب سوژه خوب و پرورش دادنش تو تا چيز از هم جدا نشدني هستن.اگر سوژه خوبي انتخاب بشه ولي خوب پرورش داده نشه به درد نميخوره و يا اگر سوژه بد انتخاب بشه نميشه به خوبي پرورشش داد.پس سوژه و نحوه پردازش اون خيلي مهم هست.
داور خوب يا بدن بودن سوژه و پردازشش رو تشخيص ميده.

نقل قول:
ژ)زيبايي رول و كوييديچي بودن اون:
يه رول كوييديچ خوب هم بايد قشنگ باشه كه تو دل خواننده بشينه هم اينكه در مورد كوييديچ باشه.داور اينجا تشخيص ميده كه رول زيبا هست يا نه و اينكه توش كوييديچ به اندازه كافي به كار برده شده يا نه.

نقل قول:
نكته پاياني:هر بخش امتياز جدايي نداره و دست داور از اين نظر باز هست.

نقل قول اول اهمیت سوژه فرعی رو در پست بیان میکنه.در هر صورت داره میگه سوژه داشته باشین . پست کوییدیچ فقط گزارش خالی نباشه که هر کسی از پسش برمیاد.
نقل و قول دو به کوییدیچی بودن رول اشاره میکنه و این که کوییدیچ باید به اندازه کافی استفاده بشه.
نکته پایانی هم که دیگه توضیح نمی خواد.
با این اوصاف من فکر میکنم اگه مدیریت گزارش خالی کوییدیچ رو قبول داشت،معیار هارو به این صورت تنظیم نمی کرد.باید توجه داشته باشیم که توی کوییدیچ سوژه فرعی حرف اولو میزنه و بازیکن خوب،بازیکنیه که بهترین سوژه فرعی رو انتخاب کنه.سوژه ای که کمتر استفاده شده.
ما ترم های پیش بحثمون سر این بود که سوژه ها خوب نبودن.مثلا برای هزارمین بار حضور دیوانه ساز توی زمین مطرح میشد و ما امتیاز کمتری میدادیم.اما انگار این ترم قضیه فرق کرده!بحث سر بودن یا نبودن سوژه فرعیه که من فکر میکنم خیلی وقت پیش بحثش تموم شده و اکثر اعضا به این نتیجه رسدن که وجود سوژه فرعی ضروریه و به همین علت دو تا فاکتور هم توی معیار های داوری بهش تعلق گرفته.
در هر صورت من تا دو شنبه صبح نیستم.مدیریت هر تصمیمی گرفت من صبح دوشنبه انجام میدم.امیدوارم به معیار هایی که خودتون مطرح کردید توجه کنید!
پینوشت:چند تا از بازیکن ها نقد پستشون رو خواستن و من حتما رسیدگی میکنم.اگه پرسی بخواد نقد ها رو به جای پیام شخصی تو یه تاپیکی یزنم که بقیه هم ببینند.
گابر هم هنوز امتیازا رو نزده که نظر یه داور دیگه هم در مورد امتیازا بدونیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 28 تیر 1388 00:32
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام ...

من به برخی از امتیازات ارسال شده توسط دراکو مالفوی در خصوص تیم کوییدیچ هافلپاف اعتراض دارم ! من پست های مربوطه رو دوباره مطالعه کردم و حس کردم در حق این افراد واقعا کم لطفی شده !

برای مثال کینگزلی که پستش 5 گرفته بهترین بازیکن کوییدیچ هافلپاف شد در این دوره !

امتیازتی که من باهاشون مشکل دارم :

پروفسور اسپراوت:2 (حداقل باید 3 بگیره)

ریتا اسکیتر:6 (حداقل باید 7 بگیره)

کینگزگلی شکلبوت: 5 (حداقل 7)

زاخاریاس اسمیت:4 (حداقل 6)

البته این نظر منه ! حالا مدیر ، داورای دیگه ، شوار ، بازرسین ، هرکس که میدونید باید به این پست ها رسیدگی کنه و جواب من رو بده !

پ.ن: اعتراضات به خود داور اعلام شد ولی ایشون تغییر چندانی توی امتیازات ایجاد نکردند !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...