جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

37 کاربر(ها) آنلاین هستند (32 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
37
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  169 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  287 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  251 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بررسی پست های خانه ی ریدل ها
ارسال شده در: شنبه 7 شهریور 1388 04:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من اول باید درخواست شما رو نقد کنم!

نقل قول:
سلام كچل!!

سلام کچل؟اونم با شکلک خنده؟آقای محترم شما تو وزارتخونه آیینه ندارین؟

نقل قول:
الو، به خاطرِ تنبليهات زياد ناراحت نباش

کدوم تنبلیها؟!عجبا!

نقل قول:
همه ابراز احساساتم به خاطر وجه مشترك كچليمون بود...

من وجه مشترکی نمیبینم.کچلی شما کاملا با کچلی ارباب فرق میکنه.کچلی شما خارج از اختیار خودتون بود ولی ارباب میدونست کچلی بهش میاد.ضمنا لزومی به داشتن مو نمیدید.این همه آدم مو دارن چیکار کردن؟بنابراین ارباب خودش خودشو کچل کرد که کمی،فقط کمی از جذابیت خارج از حد تصورش کمتر بشه.

پستتون در نهایت کچلی نقد میشه.

کینگزلی عزیز(؟!)

نقل قول:
بلاتريكس صورتش رو درهم ميكنه، ابروهاش رو بالا ميبره و با صدای كشداری ميگه:

البته این نکته رو لازم نیست حتما رعایت کنین.ولی معمولا بهتره دیالوگها به حالت گفتاری(عامیانه)و بقیه پست به حالت نوشتاری نوشته بشن.لحن این دو تا کمی با هم فرق کنه بهتر میشه.

به جای نقطه از سه نقطه استفاده نکنین.این کارتون یه حالت مبهم و ناقص به جمله ها میده و پستتونو بیخودی شلوغ میکنه.
از سه نقطه میتونین جایی استفاده کنین که جمله ناتموم میمونه یا قسمتی از نوشته حذف شده باشه.گاهی هم میتونه در مواردی استفاده بشه که مثلا بخوایین یه حالت مرموز به جمله بدین.مثلا:
کینگزلی نمیدانست چه کسی در کلبه انتظارش را میکشد...

نقل قول:
بچه روی تخت خوابش خوابيده و چشماش رو بسته. لحاف قرمز رنگش رو با بي حوصلگی روی خودش انداخته. احساس ناخوشايندی كه هنگام خوردن معجون بهش دست داده بود دوباره فرا ميگيرتش. تكونی ميخوره و بدن لاغر، نحيف و كوچيكش بلافاصله به هيكل درشت تبديل ميشه

این قسمت رو خیلی خوب توضیح دادین.یه تیکه کوچیک از پست قبلی بود که سوژه اصلی رو تو ذهن نویسنده تشکیل میداد.همون تیکه رو گرفتین و خیلی خوب به پستتون منتقل کردین.حتی با استفاده از کلمه "معجون" موضوع رو کاملا برای خواننده روشن کردین.

نقل قول:
بلاتريكس در اتاق خوابش رو باز ميكنه. صدای ترق و توروقی بلند ميشه و بلا به سمت اتاقی كه درش انتظار ديدن بچه رو داشت، ميره...

اون لحن محاوره ای که بهش اشاره کردم اینجا به جمله لطمه زده.چون وقتی بصورت محاوره ای مینویسیم زیاد برامون مهم نیست فعل و فاعل کجا هستن و دستور زبانو رعایت نمیکنیم.اینجوری خوندنش برای خواننده سختتر میشه.

نقل قول:
درحالی كه به نظر از ترس درحالِ انفجار بود

معمولا کسی از ترس منفجر نمیشه!بیهوش میشه،میمیره،سکته میکنه،سنکوپ میکنه...
همچنین:
نقل قول:
خانم قيافه ی خجالت باری به خودش ميگيره

قیافه خجالت زده،شرمگین،شرمنده...اینا درستتره.

گیج بودن مادر بچه رو خیلی جالب توضیح دادین.سوژه رو هم به اندازه کافی پیش بردین.گرچه شاید بهتر بود کمی از پیچیدگی ماجرا کم میکردین.مثلا مشخص میکردین که بچه کیه یا چرا معجون خورده یا از طرف کی اومده و ماموریتش چیه.

میتونستین از چند تا شکلک دیگه استفاده کنین.مثلا در قسمت آخر(دیالوگهای آقاهه!و خانمه!)شکلک میتونست منظورتونو بهتر برسونه.

پست خوبی بود.

موفق باشید.(خدا یه ذره مو بهتون بده)

[spoiler=اینم تقدیم به شما.هدیه آموزنده مخصوص ارباب!]کل اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی!
سر تراشي را از کچل مي خواهد ياد بگيرد!
سر كچل را سنگي و ديوانه را دنگي !
كلاه كچل را آب برد گفت : براي سرم گشاد بود !
كچل نشو كه همه كچلي بخت نداره !
كچلي را گفتند: چرا زلف نميگذاري ؟ گفت : من از اين قرتي بازیا خوشم نمياد ! [/spoiler]

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 6 شهریور 1388 15:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام كچل!!

الو، به خاطرِ تنبليهات زياد ناراحت نباش، من شخصا" تحقيق كردم فهميدم تو نواده حسن كچلی! بيچاره ملت حسابی رفته بودن سر كار فكر ميكردن نواده سالازاری!!

اِهه... دهه... آخه ارباب مرگخوارا هم تنبل؟ كچلی ايراد نداره، اين تنبليه كه ايراد داره... مهم نيست به جدت رفتی ديگه...

اين پست رو بی زحمت نقد كن.

همه ابراز احساساتم به خاطر وجه مشترك كچليمون بود...

پ.ن:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 5 شهریور 1388 04:48
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 116 گورستان ریدلها،استن شانپایک:

استن عزیز

این چه طرز لینک دادنه؟

دقتتون و در نظر گرفتن نکته هایی که در پست قبلی بهشون اشاره شده باعث میشه ارتباط خواننده با موضوع کلی کاملا حفظ بشه.شروع خوبی داشتین.

مشکل شلوغی پستتون کاملا حل شده.از شکلکها خوب استفاده کردین.فاصله ها رو هم به اندازه کافی رعایت کردین.

نقل قول:
بارتی که بادیدن این صحنه از جویدن مو های لوسیوس دست کشیده بود گفت:باب ایول!آخره پیری چه زوری داره.من می خوام بیام تو محفل پیش دامبل.عررررررررررررر .من اصلا اشتباهیم من اون بارتی نیستم.

خیلی خوب به شخصیتها پرداختین.معمولا از تازه واردا نمیشه انتظار داشت اخلاق و رفتار اعضای سایت رو بشناسن ولی شما به خوبی با کتاب هماهنگ و در پستتون ازش استفاده کردین.

نقل قول:
رو به مرگخواران می کنه و در حالی که خوشحالی از چشمانش می بارد میگه

"میبارد" و "میگه" اینجا کاملا ناهماهنگن.شکل و زمان فعلهای شما باید یکسان باشه.

نقل قول:
در حالی که خوشحالی از چشمانش می بارد میگه:باید یکیمون شبیه بارتی بشه.بعدش میگیم که بارتی میخواد بیاد عضو محفل بشه و ما دیگه نمی خوایمش.بعدش اون طرف می تونه مونتی رو با خودش به صورت مخفیانه ببر خانه ریدل!

سوژه اینجا تموم شده بود.شما با این کارتون راه شو باز کردین.کارتون خیلی خوب بود.البته این "شبیه کسی شدن" سوژه خیلی تکرارییه و بهتره کمتر ازش استفاده بشه.مخصوصا با توجه به اینکه درست کردن معجون مرکب کار سخت و پیچیده ایه و به مدت زمان نسبتا طولانی احتیاج داره.فکر نمیکنم هر جادوگر یه شیشه از این معجونو برای استفاده در مواقع ضروری با خودش حمل کنه.

تکلیف نفر بعدی رو بطور کاملا واضح و روشن مشخص کردین. اینم کار خیلی خوبی بود.

نقل قول:
ابرو های بلا در هم رفت اما او به سرعت به خودش مسلط شد و گفت: مورفین!

این آخر کار کمی دچار مشکل میشیم.مورفین همراه این گروه نبود.و برای آوردنش به اون محل باید اول مرگخوارا مورفین رو پیدا کنن که این کمی کارو طولانی میکنه.ضمنا بلا و مورفین هر دو مرگخوار هستن.بلا بهتر بود با این قطعیت مورفین رو انتخاب نمیکرد.مثلا یکی از مرگخوارایی که همونجا حاضر بودن این ماموریتو انجام میدادن.
با این همه لطمه ای به سوژه نخورده و حتی میشه گفت شما سوژه مرده رو زنده کردین.

خوب بود.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1388 22:55
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب این رو بنقد!
کچل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1388 20:21
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 210 خانه ریدل،روفوس اسکریم جیور:

روفوس عزیز

سوژه بشدت پتانسیل منحرف شدن رو داشت ولی خوشبختانه تو پست شما این اتفاق نیفتاده.

نقل قول:
لرد پايش را به زمين كوبيد و گفت : من ... اين ... جي ... گر... رو ... مي ... خوام ... همين !

این حرکات لرد خیلی میتونست لوس و بی مزه باشه ولی بنا به اقتضای سوژه کاملا برعکس شده.به خوبی نشون دادین که لرد در حالت عادی نیست!

نقل قول:
صداي جابه جا كردن بسته هاي ترياك بود كه مورفين اين كار را در زير صندلي اش انجام ميداد ...
سپس بلا تصميم گرفت كه اين سكوت را بشكند ...
- ما بايد يه كاري كنيم ... خواستگاري دامبلدور احمقانه ترين كاريه كه ميشه انجام داد ...

هیچکدوم از این سه نقطه ها در جای درست بکار برده نشدن.اگه به جای نقطه از سه نقطه استفاده کنین پستتون بیخودی شلوغ میشه.ضمن اینکه سه نقطه به خاطر کاربردی که داره یه حالت ناقص و مبهم به جمله هاتون میده.

به نظر من سوژه رو به بهترین شکل ممکن نجات دادین.خودم میخواستم پست دوم این سوژه رو بزنم ولی واقعا نمیدونستم باید چیکار کنم که این سوژه درست بشه.شما این کارو خیلی خوب انجام دادین.

نقل قول:
براي اين كار به قطعه اي از بدن دامبلدور نياز داريم ...

چه خشن!

سوژه رو اصلاح کردین و راه نفر بعدی رو تا جاییکه ممکن بود باز کردین.با اینحال دست نفر بعدی رو برای ادامه دادن و انتخاب فرد مورد نظر برای انجام ماموریت کاملا باز گذاشتین.کارتون خیلی خوب بود.
کلا تا جاییکه من متوجه شدم شما استعداد نجات سوژه،اصلاح اون و مرتب کردنشو دارین.این خصوصیت رو حفظ کنین چون بشدت بهش احتیاج داریم.

نقل قول:
سكوت در سرسراي تالار خانه ي ريدل طنين انداز شده بود.

سکوت طنین انداز نمیشه.سکوت فرا میگیره یا پر میکنه.

فاصله هایی رو که قبلا اشاره کرده بودم گذاشتین.تا همین حد کافیه.

باز هم قسمتهای طنز مربوط به مورفین جالب بود.

خوب بود.

موفق باشید.

استن عزیز

پست شما درنگاه اول کمی خشک و شلوغ به نظر میرسه.علتش خطوط و جمله های پشت سر هم و بدون شکلکه.اگه پستتون جدی نباشه و واقعا بتونین از شکلک استفاده کنین بهتره این کارو (در حد کم)برای زیبایی ظاهر پست انجام بدین.

پستتون رو بدون از بین بردن هیجان پست قبلی شروع کردین.این کارتون خیلی خوب بود.

نقل قول:
نا گهان در های اتاق باز می شود و لرد که عکس دامبلدور را در بقل گرفته بود به سمت مرگ خوارانش رفت و شاخه گل روزی را که از باغچه خانه ریدل ها کنده بود به سمت مورگانا گرفت و گفت:زیباســـــــــــــــت!مگه نه؟

لرد خیلی بامزه شده!!
البته رز و بغل درسته.

نقل قول:
میدان گریمولد خانه ی شماره 13

محفل نقل مکان کرده؟ارباب ازتون ممنونه که این موضوع رو بهش اطلاع دادین.قبلا تو خانه شماره 12 بودن!

ریش یک عضوه.بهتره بصورت "ریش ها" جمع بسته نشه.

نقل قول:
دامبلدور داشت بالای عکس بلاتریکس که بر روی فرش خانوادگی بلک قرار داشت قلب میکشید!

این کارتون میتونست سوژه رو کاملا گره بزنه ولی خوشبختانه شما بلا و ایوان رو برای اجرای ماموریت انتخاب کردین و این کار شما به پیشرفت سوژه کمک کرده.کار بلا به مراتب راحتتر شد!

نقل قول:
نا گهان در های اتاق باز می شود و لرد که عکس دامبلدور را در بقل گرفته بود به سمت مرگ خوارانش رفت.

شما باید یک زمان رو انتخاب کنین و در طول پست همونو رعایت کنین.اینجا "میشود" و "رفت" دو زمان مختلف هستن که باعث ایجاد ناهماهنگی در جمله شدن.

سوژه پست قبلی رو به خوبی پیش بردین.معماهای کوچیکی رو که وجود داشت (گرفتن موی دامبلدور)حل کردین.این کارتون به نفر بعدی کمک زیادی کرده.اگه کمی هم به ظاهر پست برسین و اشتباهات املایی رو(که زیاد هم مهم نیست)اصلاح کنین بهتر میشه.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 30 مرداد 1388 15:05
نمایش جزئیات
آفلاین
ای لرد کچل! این را بنقد!
جیگرتو بخورم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 30 مرداد 1388 11:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام . يا لرد اگه زحمتي نيست اين رول رو برام نقد كن . ممنون .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
ارسال شده در: چهارشنبه 28 مرداد 1388 05:39
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 120 قصر خانواده مالفوی نیمفادورا تانکس:

نیمفادورای عزیز

من کاملا متوجهم که این پست عمدا به این صورت زده شده.ولی از من نقد خواستین.منم اشکالاتشو میگم.گرچه خودتون حتما همه اشکالاتشو میدونین.چون تک تک این اشکالات با ظرافت طراحی و کنار هم چیده شدن!

متاسفانه در پست قبلی سوژه تا حدودی منحرف شده.شما هم سوژه منحرف شده رو ادامه دادین.البته میتونستین به حالت عادی برش گردونین.کار سختی نبود.ولی متاسفانه تو پست شما اوضاع خیلی بدتر شده.

نقل قول:
دامبلدور میگه: این که چیزی نیست! و یک سنگ رو میذاره لای ریشش. ریش رو عقب میکشه و ول میکنه. سنگ میخوره به طاووس سفید مالفوی و تا پریوت درایو میره. دامبلدور لباسش رو در میاره و با دوبنده میره کنار سارا و اونم فیگور میگیره.

همون دو سه خط اول پستتون کافیه که خواننده از ادامه دادن منصرف بشه.سوژه رو ول کردین و حرکات عجیب و غیر عادی سارا و دامبلدورو توضیح دادین.

این دامبلدور شما همون دامبلدوریه که تو کتاب دربارش خوندیم؟
برای طنز کردن پست نباید دست به هر کاری زد.نمیتونین شخصیتها رو تا این حد عوض کنین.

استعداد طنز نویسی شما هر چقدر هم سعی در پنهان کردنش داشته باشین از گوشه و کنار جمله هاتون سرک میکشه.نمیدونم علتش چیه که سعی کردین خفش کنین!

نقل قول:
تدی که گرگینه شده بود میاد و یک سنگ رو با پنجولش میگیره و پرتاب میکنهو سنگ فاوکس رو تا هاگوارتز شوت میکنه ( ناسلامتی بچه منه ها!)

این توضیخات داخل پرانتز خواننده رو از حال و هوای پستتون دور میکنه.تا جایی که واقعا لازم نباشه ازشون صرفنظر کنین.مخصوصا نظر خودتونو به خواننده تحمیل نکنین.

نقل قول:
به همراه سارا میرن پیش گرابلی وای میستن.

توضیحات غیر دیالوگ رو سعی کنین تا این حد محاوره ای ننویسین.

نقل قول:
مورگانا داخل حفره تغییر شکل میده و داخل تونل میدوه تا به لرد میرسه.

برگشتن مورگانا به تونل برای کمک به لرد و مرگخوارها نکته خوبی بود.

نقل قول:
مرگخوار ها به دریچه رسیدند. بلاتریکس با خود شیرینی جلو دوید و دریچه را باز کرد تا لرد خارج شود. لرد و پشت سرش مرگخوار ها از تونل خارج شدند. اتاق ها را پشت سر گذاشتند تا به حال رسیدند. طبق معمول بلاتریکس در را باز کرد تا لرد وارد شود.. جیمز و تدی به باغ رفته بودند تا تمرین دوئل کنند و سارا و گرابلی مشغول مطالعه بودند.
همین که ولدمورت وارد شد سارا فریاد زنان گفت: شما چه جوری فرار کردید؟
- مرگخوار ها که 4 برابر بودند چوبدستی کشیدند و سارا و گرابلی را هدف گرفتند. - به تو مربوت نمیشه اوانز! تسلیم شید.

سوژه کاملا نابود شده.واقعا حیف نیست؟توی اون تونل هزار اتفاق میتونست برای لرد و مرگخوارها بیفته.سوژه رو باید تا جاییکه میشه کشش داد.مثلا اون دریچه ای که من تو پستم بهش اشاره کرده بودم میتونست هر چیزی باشه جز راه نجاتی که سوژه رو بکشه!

پستتون سرشار از دیالوگهای اضافی و نامربوط،حرکات غیر عادی شخصیتها و از این شاخه به اون شاخه پریدن بود.

سعی کنین بیشتر از پست زدن،پست بخونین.اینجوری زودتر با جو ایفای نقش و روند تاپیکها و سوژه ها آشنا میشین.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1388/5/28 6:24:12
ارسال شده در: یکشنبه 25 مرداد 1388 09:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام لردِ کچلِ اینا

این پستو بنقد لطفا.

http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=224608#forumpost224608

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، [color=FF0000]شجاعت و غلب�
ارسال شده در: شنبه 24 مرداد 1388 03:46
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 204 خانه ریدل،روفوس اسکریم جیور:

روفوس عزیز

اولا
نقل قول:
تورو سالازار من رو ببخش كه همش مزاحمت ميشم

خواهش میکنم.میتونین با خیال راحت هر چقدر که میخوایین درخواست نقد کنین.شما ببخشید که من کمی سرم شلوغ بود و نقدتون طول کشید.

دوما:

ظاهرا نقد قبلی اثر کرده!بشدت به پست قبلی احترام گذاشتین!

تعادل بین دیالوگ و فضاسازی خوب و به اندازه کافیه.لحن نوشته هاتون هم کاملا مناسبه.

"بالافاصله" اشتباهه فرزندم!اینو قبلا هم گفته بودم...بلافاصله.

گهگاهی یه فاصله ای بین نوشته هاتون باشه چشم خواننده خسته نمیشه.مثلا وقتی که قصد دارین درباره یه شخصیت دیگه توضیح بدین.البته زیادم مهم نیست.ولی چون پست شما نسبتا طولانیه این کار میتونه کمک کننده باشه.

نقل قول:
هيچ يك از مرگخواران صحبت نميكردند و تكان نميخوردند و تنها چيزي كه تكان ميخورد ، شعله هاي آتش بود و ماري كه در قفس درخشانش ، پشت سر لرد تاريكي چنبره زده ميزد و در پيچ و تاب بود .

جمله ها و توصیفات به این شکل میتونن خیلی زیبا و جذاب و مرموز باشن.ولی باید در نوشتنشون خیلی دقت کرد چون اگه اشتباهی در نوشتنشون رخ بده(مثل "چنبره زده میزد") میتونن کل پست رو خراب کنن.مخصوصا وقتی پست جدی باشه.تا جاییکه من دیدم شما توانایی نوشتن چنین جمله هایی رو دارین.پس با کمی دقت بهتره ازشون استفاده کنین.

کلمه "سپس" رو خیلی تکرار کردین.وقتی یک کلمه بیش از حد تکرار بشه برای خواننده یه جور حساسیت ایجاد میکنه.

صحنه و دیالوگ مربوط به مورفین خیلی بامزه بود.

سوژه دزدیدن یویوها واقعا بی ربط بود.ولی مطرح کردنش در اینجا برای باز کردن گره های سوژه لازم بود.شما با این کارتون سوژه رو نجات دادین و ساده ترش کردین.شاید بهتر بود کمی بیشتر روی قسمت سوژه فرعی(دزدی یویو)کار میکردین.اینجوری کمی بچگانه از آب در اومده ولی با این حال قابل قبوله.

لردتون هنوز کمی با لرد مورد نظر من فاصله داره.یه کمی سنگینتر و متین ترش کنین.نکته های طنز مشکلی نداشت.مثلا اینکه ایوان کفشهای لرد رو پوشیده بود یاپریدن جیمز تو بغل لرد...ولی مثلا بحث لرد با ساحره تازه وارد کمی غیر عادی بود.

پایان پستتونم خوب بود.منظورتونو رسوندین و پست رو تموم کردین.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1388/5/24 3:48:48