خوب، همونطوری که انتظار داشتم، جواب های صادقانهی دقیقی به سوالا دادی. ممنون.
در ضمن، مصاحبهای که من از پیوست پستت برداشتم، توش جواب سوالای 42 و 45 داده نشده بود.
حالا برو خودتو توجیه کن ببینم. 
نقل قول:
آبجی ! :X امم ، دوسش دارم ، هم نوشتنش رو ، هم شخصیتش رو ، خیلی دوست دارم افتخار بده و بیاد از نزدیک ببینمش ، ولی از اونجایی که بی معرفته ، با ملت قرار میذاره و به ما خبر نمیده ! امم ، توی دعوا ها تحسینش میکنم ، تنها کسیه که وقتی دعوا میکنه با کسی ، دعوا کردن و حرفایی که میزنه شدیدا میره روی اعصابم ، طوری که اگه دم دست باشه ، حتما هارد توجیه میشه :D
لطف داری. از همه نظر.

درمورد قرار گذاشتن و خبر ندادن... خوب... من با تدی هماهنگ کرده بودم. نمی دونستم شما درست فرداش میتینگ دارین. وقتی هم فهمیدم نمیشد بیام مگر اینکه شما میتینگ رو یه روز عقب مینداختین که من فکر کردم خودخواهیه همچین چیزی رو بخوام. منم نمیتونستم فرداش بیام چون داشتیم میرفتیم دماوند و برنامهش قبلا چیده شده بود.
درواقع به خاطر دیدن تدی رفتنمونو یه روز عقب انداخته بودم. کم سعادت بودم دیگه... هرچند انگار خوب شد! وگرنه من و تو دچار درگیری فیزیکی میشدیم و همو شپلخ میکردیم.
من تو دعوا کم نمیارم. میدونی که؟ 
نقل قول:
اینطوری شد که معلم شیمیمون ایده توجیه شدن رو بهم داد ، خیلی معلم ِ گولاخی بود :D
اصولا شیمیدان جماعت به شدت سوژهپردازن.

نقل قول:
دلیل اینکه مصاحبه رو به تو دادم این بود که من میدونم که مصاحبه کننده خوبی هستی و خوشحالم که تو این مصاحبه رو انجام دادی
ایول معرفت.

نقل قول:
سوالت اشتباه بود ، پیشنهادت برای مهمان بعدی کی هست نه ، باید بگی دستور میدی کی مهمانِ بعدی باشه![]()
چه کنیم دیگه... سوالات اشتباه زیادی از ملت پرسیدی، دامن (شایدم پاچهی) خودتو گرفت.

یکی دو تا نکتهی دیگه هم میخواستم بگم که یادم رفت.
مرسی وقت گذاشتی و به سوالا جواب دادی.

اون دوتا سوالی که جا انداختی رو هم زودتر جواب بده.

----------------
ویرایش:
یادم افتاد... راستی میخواستم به خاطر پیشرفتت تحسینت کنم. دیگه کاربرد درست کسره و «ه» رو به خوبی یاد گرفتی و درست مینویسی: مهمانِ رو نیومدی مهمانه بنویسی.
(
)
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج