لودوی عزیز
شروعتون عالی بود.بدون قطع کردن ارتباط با پست قبلی ماجرا رو ادامه دادین.استفاده از چند دیالوگ پشت سر هم به جذب کردم خواننده کمک میکنه.مخصوصا وقتی دو طرف ماجرا مشخص باشن.
نقل قول:
رز که به دلایل مختلفی از جمله وضع مالی خانواده اش و همین طور دوگانگی شخصیتی اش(خوانواده اش سفید و خودش سیاه) به شدت در حالت ترشیدگی به سر میبرد،
کل جمله خیلی قشنگ بود.مخصوصا قسمت دوگانگی شخصیت.ولی اون توضیح وسطش لاطم نبود.یه جورایی حال و هوای طنز آمیزو از بین برده.بعضی جاها بهتره این ریسک رو قبول کنیم که خواننده متوجه منظورمون نشه.لازم نیست همیشه درباره حرفا و کارای شخصیتها توضیح بدین.
نقل قول:
رز که به دلایل مختلفی از جمله وضع مالی خانواده اش و همین طور دوگانگی شخصیتی اش(خوانواده اش سفید و خودش سیاه) به شدت در حالت ترشیدگی به سر میبرد، با تمام قوا سعی میکرد که این خواستگار هم نپرد و از طرفی سعی دشت دل بارتی را به دست آورد و از طرفی جلوی خرابکاری دامبلدور را بگیرد.
جمله رو اینقدر با "و" های پشت سر هم بیخودی طولانی نکنین.خواننده خسته میشه.مخصوصا اون "و" بعد از "نپرد" لازم نبود.
پاراگراف " در خانه ریدل" عالی بود!خیلی خوب توصیف شده بود.تا آخرش مشخص نمیشه چه اتفاقی قراره بیفته.
درسته که اون دنیا(!)ممکنه مقامات بالاتر از لرد سیاه داشته باشیم.ولی لرد اونجا بیش از حد ترسو و ضعیف به نظر میرسه.لحن حرف زدنشم کمی...امممم....چاله میدونیه!

نقل قول:
- این قدر منو به خودم قسم نده! گفتی باب آگدن؟ کی به تو گفت هر ده بار میری تو بدن یک نفر؟ برای حلول در بدن جنازه بعدی آماده شو تامی!
سوژه رو تا حدودی عوض کردین ولی کارتون عالی بود.به نظر من ایده خیلی خوبی دادین که هر بار روح لرد وارد بدن یکی دیگه بشه.فقط امیدوارم نفر بعدی فراموش نکنه که روح لرد باید وارد بدن یه شخص مرده بشه.به هر حال سوژه خوبی دادین.
نقل قول:
بلافاصله پس از افتادن لرد مورفین جنازه را از روی تخت به پایین انداخت تا روی تخت نرم لرد بخوابد. لودو هم به سراغ نجینی رفت تا آبنبات و پفکش را کش برود و بلا هم رفت تا تفننی یک مشنگ کشی اساسی راه بیندازد. آنتونیون هم زنگ زد به دامبلدور تا چند شرط و شروط اضافه کند و خلاصه همه خیلی دقیق به نصایح لرد جامه عمل پوشاندند!
این قسمت هم عالی بود.
پستتون پر بود از غلط املایی و تایپی.ولی اونقدر نکته مثبت داشت که همه اون اشکالا رو جبران کرد.
خیلی خوب بود.
موفق باشید.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

) به آنتونين انداخت و گفت: