دوست عزیز، من تا یه مدت زیادی که هیچکس نبود و به اخبار اهمیت نمیداد اونجارو به روز نگه میداشتم یعنی خبرای مهمو میفرستادم تا همه در جریان باشیم. بعد از اون، به اکران فیلم هفتم و نهایتا روی پرده رفتن قسمت اول فیلم هفتم نزدیک شدیم که تو این مدت بیشتر، آلبوس دامبلدور عزیز خبر فرستادن.
ولی کلا الان راه فعال کردن سایت بهیچ وجه اخبار نیست چون هیچ خبر مهمی نمونده که بخوایم روش مانور بدیم. تنها سایت فارسی که مثل ما تو هری پاتر فعاله و به روزه دمنتوره. شما الان برو آخرین خبرای دمنتور و بازه زمانی ارسال خبرو ببین. اولا که معمولا دیر به دیر توش خبر فرستاده میشه ثانیا بیشتر خبرا در مورد بازیگرای فیلم هفتم و اما واتسون و دن رادکلیف و ایناست که سیاست سایت از روز اول این بوده که بهیچ وجه رو این چیزا مانور نده. یعنی الان بیست و چهار ساعته هم خبرای اسنیچ سیکر و ماگل نت و لیکی کالدرونو ترجمه کنیم، اکثرا چیزی جز زندگی شخصی اما واتسونو و بقیه بازیگرا نیست.
اینم اضافه کنم که کلا به دلایلی که قبلا مکررا در گفتگو با مدیرا گفتیم اصلا بخواهیم هم نمیشه رو اما واتسونو و بازیگرا مانور داد. دلیلش همون دلیل حذف کردن آلبوم اما واتسون از گالریه. کلا تو اخبار و گالری محدودیت داریم و باید خیلی مراقب باشیم چون اگه نباشیم اصلا سایتی نمیمونه که بعدا بخوایم در مورد فعال کردنش صحبت کنیم. ما یامون نرفته که وقتی سایت بسته شده بود چقد وقت و زمان و رفت و آمد شد تا سایت باز شد پس دلیل این محدودیت ها نظر شخصی مدیرا نیست وگرنه مدیرا از همه بیشتر دوس دارن سایت فعال بشه. اگه بازم توجیه نشدید میتونید پاراگراف آخر این خبر دمنتورو بخونید:
http://www.dementor.ir/posts/4754در کل:به دلایلی که در فوق گفتم الان رو اخبار و گالری زیاد نمیشه مانور داد ولی تنها قسمتی که همیشه میمونه و میشه بازم ادامه ش داد رول پلینگه که این قسمت هم مدیر مخصوص خودشو داره که اتفاقا با رای خود اعضا انتخاب شده و ایشون باید بیاد نظر بده در این مورد. من کاری که میتونم بکنم همین فعالیته که چند وقته دارم تو ایفا میکنم.
اما در مورد دسترسی من:
خیلی قبل تر از الان، من این قضیه به ذهنم رسید و چون دیدم خبر خاصی وجود نداره اومدم تو ایفای نقش فعالیت کردم به جای اخبار و نتیجه شم همین رنکیه که شما میبینی الان دارم. غیر از اخبار من الان بازی با کلمات و تایید شخصیت و به روز کردن لیست شخصیت هارم انجام میدم، مضاف بر بخش های دیگه که شما دسترسی ندارید که ببینید. معمولا هم تو انجمنا هستم و موردی ببینم به مدیر همون بخش میگم.
در کل، حتی اگه مدیری خیلی دیر به دیر هم به سایت سر بزنه و کاری هم انجام نده تا خودش نخواد دسترسیش گرفته نمیشه. من که از لحظه مدیر شدن تا همین الان تا جایی که در توانم بودi خیلی کارا برای سایت کردم. نگران دسترسی نباشید.
خواستم کامل توضیح بدم تا نقطه ابهامی نمونه. خیلی ممنون که بفکر سایت هستید.
ویرایش:
اینو یادم رفت بگم:
در مورد اینکه گفتید مدیر خبر میخواد همه کاره سایت بشه:
بازی با کلمات و تایید شخصیتارو خود پرفسور کوییرل از من خواست انجام بدم. در موارد دیگه هم تا لازم نباشه دخالتی نمیکنم مگه اینکه ببینم یه موردی خیلی وقته رسیدگی نشده و یا مورد حادیه که بعنوان یکی از وبمسترا دخالت میکنم. مواردی که هست رو معمولا تو انجمن مدیرا مطرح میکنیم.
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در تاریخ ۱۳۸۹/۱۲/۷ ۱۵:۵۶:۳۹
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در تاریخ ۱۳۸۹/۱۲/۷ ۱۶:۰۳:۱۸
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در تاریخ ۱۳۸۹/۱۲/۷ ۱۷:۴۶:۵۶