من در حدی نیستم که نقد کنم! اما چون خبر ندارم لینی کی میاد یا اصلا میاد یا حالا هر چی و با هاش هماهنگ نیستم برای احترام گذاشتن به شما این پست رو نقد می کنم!
نقل قول:
بلاتریکس که دیگر توان حرف زدن نداشت، بریده بریده گفت: فکر کنم ما ... هم باید وارد قبر ... خودمون بشیم.
خب نگاه کن شاید جمله از لحاظ نگارشی پرفکت باشه! اما یه مشکل داره! اسم تاپیک چیه؟ فرار از زندان
خب پس باید سعی کنیم سوژه حول همین مطلب بچرخه! رفتن به درون قبر یک مقدار سوژه رو دور می کنه!
نقل قول:
لوسیوس موافقت کرد و هر دوی آن ها به دنبال قبر خودشان گشتند. لوسیوسخیلیقبرش را پیدا کرد و کمی خم شد و ناگهان ناپدید شد. بلاتریکس ترسیده بود اما می دانست که باید وارد قبرش شود چون اینجا هم ترسناک بود.
خب توی پست های قبلی قبر هاشون رو پیدا کرده بودن! دیگه نیاز نبود دنبالش بگردن! جمله ها می تونستن زیبا تر از این باشن ولی من اصولا به سبک نویسنده احترام می ذارم.
نقل قول:
زمین چرخید و زمین زیر پایشاندهن باز کرد و او وارد زمین شد. همه جا تاریک شد و بعد (از) مدتی در داخل شهری شلوغ فرود آمدند.
نگاه کن لوسیوس رفته! در جملات قبلی لوسیوس غیب شده!تکرار زمین لازم نبود می تونستی بگی:((زمین چرخید و زیر پایش دهن باز کرد)) اینجوری جمله زیبا تر می شد و درست تر هم بود.باز هم می گم لوسیوس یکبار از نظر بلا مخفی شده نمی تونن همزمان با هم برسن!
نقل قول:
بلاتریکس متعجب شده بود که ناگهان دستی شانه او را لمس کرد. لوسیوس رو به بلاتریکس گفت: اینجا لندنه و سال 2030 هست
بهتر بود می نوشتی شانه ی او یا شانه اش! شانه او یک مقدار مشکل داره!خب اینجا دو تا مشکل وجود داره یک لوسیوس چند ثانیه زودتر از قبرستان رفته به این سرعت فهمیدن این که سال 2030 هستش یکم مصنوعی هستش! دوم اینکه کاملا از قضیه ی فرار از زندان بیرون اومدیم و سوژه کلا عوض می شه!
نقل قول:
بلا کمی تعجب کرد و گفت: یعنی می خواهی بگی ما به آینده اومدیم.
نقطه علامت اشتباهیه! باید از علامت سوال استفاده می کردی! جمله پرسشی!
نقل قول:
انسان (ها) قدم نمی زدند اما جلو می رفتند.
خب خیلی از تشبیه ها خوب بود. مثلا مردم با دیدن اینها با تعجب پچ پچ می کنن و غیره! اشکلاتی هم ممکنه وجود داشته باشه که از چشم من دور مونده و ندیدم ببخشید! بازم می گم در حدی نیستم که نقد کنم اما اینکار رو به خاطر احترام به شما انجام دادم!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج