مرگخواران عقب رفتند و دو اسنیپ چند قدم از بقیه جلوتر آمدند تا رو در روی لرد قرار گیرند.
- کدومتون سوروسه؟
سوروس 1 سریع گفت: خب معلومه ارباب منم!
سوروس 2 بدون اینکه کسی متوجهش شود، پوزخندی زد و به طبعیت از سوروس 1 گفت: ارباب ارباب! مگه میشه یار وفادارتون رو تشخیص ندین؟

لرد با زیرکی تمام ابتدا نگاهی به سوروس اول و سپس نگاهی به سوروس دوم انداخت. در حین تفرکات عمیق لرد سوروس 1 گفت:
- ارباب، مگه میشه من دوتا بشم؟ من همیشه معجونا مرکب پیچیده مو جای بخصوص قائم میکنم.
با تهدید برگشت و در حالی که به دیگر مرگخواران اشاره میکرد گفت: تقصیر اوناس! ارباب چند بار گفتم نذارین معجونارو در اختیارشون قرار بدم!

دوباره برگشت و رو به لرد ادامه داد: ارباب کی کمه؟ همون شکل من شده.
سوروس 2 که از درون به شدت از هول شدن سوروس 1 لذت میبرد سکوتش را ادامه داد.
سوروس 1، یقه ی سوروس 2 را گرفت و گفت: کدوم مرگخواری؟
سوروس 2، سوروس 1 را از خود دور کرد و گفت: ارباب، اگه بذارین من یه چیزیو از جلو در بردارم بهتون ثابت میکنم که من سوروس اسنیپ اصلی هستم.
مرگخواران کنار رفتند و راه در را برای آن ها بازگذاشتند. سوروس 2 به سمت در رفت و حرکات عجیبی را انجام داد طوری که دیگران کوچک ترین شکی به او نکنند و سپس ...
- بابای!

در یک لحظه در را باز کرد و از آن خارج شد. مرگخواران با قیافه هایی حیران و متعجب به در خیره شده بودند.
سوروس 2 نفس عمیقی کشید و گفت: آه ارباب، دیدین گفتم خودم بودم؟ اما اون کی بود؟ مگه ما کامل نیستیم؟
همان موقع نجینی از لای در خزید و به سمت لرد آمد. لرد نجینی را نوازشی کرد و گفت:
- مگه نگفتم نمیخواد به خودت زحمت بدی تا اینجا بیای؟ ( البته اینو به زبون ماری گفت!)
مار هیچ گونه واکنشی نشان نداد و تنها دور گردن لرد پیچید. اسکورپیوس با نگاهی عجیب به او خیره شده بود. چطور میتوانست به لرد بگوید که ممکن است او خود جیمز باشد؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

]ارباب جونم جسارتاً اسکورپیوس بچه ی آستوریا و دراکوِ نه نارسیسا و لوسیوس.پس دعوا هم بین ما بوده نه اونا.ببخشید فضولی کردمـــا.[/spoiler]

"
" و رفت!

...برو از رز بپرس...شاید اون مشکلی داشته باشه.